Па ако Милан буде играо у белој гарнитури вероватно ћемо и ми имати у том случају црвене дресове (логично би било тако, али ...)...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Пардон хтедох рећи шорцеве а дресеви зна се... ЦРВЕНО БЕЛИ!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Igracemo u crveno-belim dresovima,belim sorcevima i crvenim stucnama,tako su rekli jos pre prvog meca

Можда је рано причати о овоме, али дали неко зна, дали добијамо нове "најк" дресове?? Посто колко се ја сећам, договор је, да за јесењи део 2007 ми дизајнирамо како ће да нам изгледају дресови! Ови су само пролазни (оно сто су имали на лагеру), ја сам тако разумео! Ако се будемо појавили са истим дресовима у квалификацијама за ЛШ, онда боље је одмах прекинути спонзорство и са њима. :bes  :(

Дечко који ради у Нике продавници на западној трибини ми је рекао да је нешто пре нове године презентован модел за следећу сезону и да ће бити сличан дресу ПСВ-а од ове сезоне, с том разликом што ће уместо црних детаља бити плава боја.

Колико је то тачно не знам. А ово за дизајнирање дреса, је по мени нереално. Једино што треба очекивати је да их пре него што их пусте у употребу покажу Делијама... да не би опет имали сличних испада као са наранџастим. једино ако би најк дизајнирао посебно дресове за Звезду и то по налогу Делија...





Мислим да би било супер да имамо овакве дресове. Међутим проблем је што исти коштају око  70-80 еура.

И ови од 50 еура (који иначе коштају максимум 25 еур) су скупи, а камоли ови нови којима ће цена у том случају бити минимум 100 еур.

Фин дрес. Само да не буду ружни нашивани бројеви са бијелим квадратом преко читавих леђа. И трећа гарнитура да буде плава.

Ови псв-ови дресови бас лепо изгледају, само да и наши ураде нешто тако слично. Ове сезоне нам дресови и нису нешто...

Овај ПСВ-еов дрес је леп само БЕЗ икакве црне варијанте на дресу...

Quote from: "CEBEP"Овај ПСВ-еов дрес је леп само БЕЗ икакве црне варијанте на дресу...
Па то се ПОДРАЗУМЕВА  :) , неко је већ горе написао да се место црне убаци плава боја.

Ево како би то изгледало. Није лоше, али као што рече Johnny Blaze ако буду ушивали оне крпаре на леђима, опет ће дрес бити ружан.


По мени није нешто.... Можда би било боље да се уместо плаве убаци црвена или бела...

Лично бих волео да плава боја и за трећу гарнутуру дресова и као детаљ на црвено-белим дресовима буде у тегет варијанти. Мислим на боју оних првих мајици ''Делије-Север 1989''.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Бројеви на садашњем дресу су такве тегет боје, а проблем је што се то углавном не види и изгледа као да су црне боје.

Ја не могу да разумем стварно, зашто они упорно ушивају оне крпе на леђима?! Па зар остале екипе по Европи нису играле са истим дресовима, а да код ниједне нисам видео крпе?? Како се код њих могу видети бројеви?? Па сам ПСВ је играо у истим дресовима једне сезоне, и нису имали крпице, само ми несто измишљамо као не виде се бројеви....Незнам дали неко може да им скрене пазњу на то?? Што се овог дреса тиће, свиђа мисе, и није лош са овим плавим апликацијама, мада полеђина је много црвена....али све у свему много је бољи од садашњег!!

Неко помену дресове које смо носили ове сезоне....
Онај ђубретарски - без коментара..
Црвено Бели тотално не осмишљен и безидејан...
Бели дрес је још и испао најбољи и тотално је ок урађен. Драго ми је да сам га купио. Свиђа ми се плава варијанта са белом као и бели шорц са плавим знаком Nike.

Шта би од пиксијевог обећања да трећу гарнитуру дизајнирају Делије?

Научна фантастика.

Па нешто и не чујем неке предлоге ... Где се дедоше сви ти дизајнери?  :D



Мислим да се о овој идеји причало још у доба Џаје. Нисам дизајнер али бих волео да видим на нашем првом дресу много много тање црвено-беле пруге. Мислим да би дрес исто тако био налик на неки ретро јер га је доста Звездиних генерација раније носило. То би дефинитивно била једна крупна новина јер и задњих пар година сви први дресови су били варијација на исту тему....

Иако и ја нисам ни обични ни веб дизајнер, моје мишљење је да ми се генерално допада овај Бокин дрес, само што бих ставио белу пругу по средини уместо црвене, Звезда је откад памтим увек носила такву комбинацију.
Quote from: "CEBEP"Мислим да се о овој идеји причало још у доба Џаје. Нисам дизајнер али бих волео да видим на нашем првом дресу много много тање црвено-беле пруге. Мислим да би дрес исто тако био налик на неки ретро јер га је доста Звездиних генерација раније носило. То би дефинитивно била једна крупна новина јер и задњих пар година сви први дресови су били варијација на исту тему....
ја бих баш супротно да пруге буду мало шире, да дресови личе на оне из 91 и пре, а и били су већ са мало тањим пругама пре нешто година , они адидасови.

Ово су неки предлози за прву гарнитуру на основу оног Бокиног дреса ...

а ови за трећу гарнитуру су на основу резервних псвових дресова ..