Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - NightMare

61
Терен / R.I.P. Boban Jankovic
June 29, 2006, 09:10:06 AM
Bog dusu neka mu prosti. Stvarno je bio legenda.
62
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 29, 2006, 12:21:26 AM
Dakle, mnogo je nagadjanja zaista, ali ove price oko igraca Olympiakosa bi mogle da budu tacne, ako nista drugo logicne su zbog Bajevica. Inace, taj matori "Nemac" iz bratskog kluba bi mogao da bude zapravo Argentinac Gabriel Schurrer, kome zaista istice ugovor i koga mozda znate iz Real Sociedad-a. Sto se tice stopera Turcina, tu imaju samo nekog lika iz Tunisa. Takodje ako je verovati FM menadzeru, ovaj Lazarevic itekako ima potencijala. I sto se tice Mladje i ostalih koji nisu krenuli u Austriju, verujem da im je saopsteno da se na njih ne racuna i da traze novi klub.
63
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 28, 2006, 10:01:21 PM
Odredjeni su putnici za drugi deo priprema u Austriji. Sa zvanicnog sajta :

На списку путника су имена 26 фудбалера, а то су:

Иван Ранђеловић, Зоран Бановић, Бојан Павловић, Душан Баста, Милан Бишевац, Небојша Јоксимовић, Горан Адамовић, Ђорђе Туторић, Дејан Миловановић, Ненад Ковачевић, Ненад Милијаш, Никола Трајковић, Бошко Јанковић, Радован Кривокапић, Марко Перовић, Владимир Мудринић, Благој Георгијев, Никола Жигић, Милан Пуровић, Душан Ђокић, Такајуки Сузуки, Миланко Рашковић, Ели Тадеу, Душан Анђелковић, Александар Пантић и Младен Лазаревић.
64
Терен / Kosarkaski play-off.
June 19, 2006, 12:26:32 AM
Sa ovim se potpuno slazem. Polse onog masakra je potpuno nebitno ko je pobedio, ko je uzeo krvavu titulu i da li je uopste mec odigran.
65
Северна трибина / OTPOR REZIMU
June 17, 2006, 02:46:33 PM
Svaki mirni protest je pozitivna stvar ali cini mi se u ovom slucaju bez nekog veceg efekta. Iz prostog razloga sto i dalje zivimo u drzavi u kojoj javnom tuziocu ne pada na pamet da po sluzbenoj duznosti ispita slucaj i podigne optuznicu. Mirnim protestom, setnjom ili tome slicno, moze samo da se stavi do znanja sta grupa ili citav navijacki svet misli o celom slucaju. Ali da ce time da se probudi necija savest ili da ce time neko da se natera da podnese ostavku ili cak da se pokrene krivicna odgovornost, ja bas nesto i ne verujem. Tu je neophodna podrska tj akcija i ostalih struktura drustva, a tu ne mislim na "zene u crnom" ili tome slicno vec na najjace politicke stranke. Nazalost u tom momentu cela stvar dobija drugu dimezniju i seli se iz navijackog sveta u neku drugu sferu.
66
Ono sto najvise smeta u celom ovom slucaju je ( osim naravno cinjenice da je veliki broj povredjenih i brutalno pretucenih ) da je ovo pazljivo pripremano i isto tako sprovedeno u delo. Ja ne bih nagadjao ko tacno stoji iza ovog, da li KK Talibani ili neko drugi, ali cinjenica da su Delije u svom Pioniru bili ogradjeni od strane murije kao u Zapresicu govori upravo to.Mislim da konacno iz naseg kluba treba da uslede jasne i konkretne reakcije. Fraze vise nikom nisu potrebne vec imena i prezimena onih koji stoji iza ovakvih nasrtaja. Dok toga ne bude kao i krivicne odgovornosti za te ljude, onda ce se u Srbiji i dalje zivetu u mraku a ovakvi i slicni dogadjaji ce se i dalje zavrsavati ministrovim izjavama. Ne moze izjava da resi slucaj koji po meni mora da ide do suda i ne samo redovnog vec ako treba i do najvisih instanci.
67
Терен / Kosarkaski play-off.
June 10, 2006, 11:27:03 PM
Jedna mala digresija ako dopustate. U kom kontekstu je Novak Djokovic bio u Pioniru ?
68
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 16, 2006, 01:11:24 AM
Nazalost, ovo je Zvezdina realnost. Svake godine novi tim, novi trener, novi sponzori, nova obecanja... Jednostavno, mi moramo sebe da naviknemo na mnogo nize ambicije. Dakle, titula, kup i ulazak u ligu UEFA. To su i realni dometi ovakve politike. Po meni kljuc je u sponzorima. Treba nam bre neko sa, da izvinete mudima, koji ce da da 10 miliona i kaze : pravi tim za Ligu Sampiona. E takvog Zvezda jos nije nasla. Nasla je samo Deltu koje zabole za sve osim da zauzmu startnu poziciju kad bude privatizacija. E pa hvala lepo... Ono sto mene kao tesi je da ovaj tim i ovaj trener, ipak nisu imali snagu za vece domete u Evropi. Jeste, igrali smo tu Ligu, ali za razliku od Steaue, Rapida, Liteksa.... mi je nismo prosli. Dakle od tih igraca i takvog trenera ima bolje. Da sacekamo i da vidimo, hoce li ova uprava te bolje dovesti. Ako ne, onda mislim da sebi lagano otvaraju izlazna vrata iz Zvezde.
69
Терен / Crvena Zvezda ~ Sezona 05/06
May 10, 2006, 11:28:18 PM
Quote from: "archer"Jankovic kao da nije igrao
To je tako veci deo sezone. Decko mora da regulise neke stvari na psihickom planu. Ali za sada to na stranu, bravo za duplu krunu.
70
Терен / Odlasci / Dolasci
May 05, 2006, 01:21:32 AM
Quote from: "slawishaDrugo, ne znam da li postoji mogucnost, ali ne bi bilo lose da ostane u kvalifikacijama, pa ako prodjemo ostane jos godinu, a ako ispadnemo da ode!
Ovo je tesko izvesti iz prostog razloga sto se ti kvalifikacioni mecevi igraju u avgustu. Cak mislim da je revans u drugoj polovini meseca. Ako neko izdvaja 5 ili 7 miliona za igraca, dovesce ga u julu da bi ovaj prosao kroz pripremni period sa tim klubom. Naravno ima gomila transfera krajem avgusta tako da nije ova opcija za odbacivanje. U svakom slucaju njegov odlazak je veliki hendikep.
71
Терен / Odlasci / Dolasci
May 04, 2006, 08:10:56 PM
Ja sam u menadzeru, od odbrambenih igraca doveo Palettu iz Banfielda, cini mi se. Medjutim u stvarnosti njega trazi Liverpool, tako da... Ako Zenga ostaje, onda je taj Francuz realna opcija, jer ga bas ovaj trazi. Treba nam i jedan kreativan igrac sredine, ili da se Bosku daju odresene ruke i da on igra odmah iza spiceva. U tom slucaju Burzanovic nam ne treba, jer je Bosko bolji.
72
Терен / КК ЦЗ 2005/06
April 22, 2006, 09:12:48 PM
Ionako bi u finalu Partizan bio favorit zbog prednosti domaceg terena.
73
Терен / Dali je Zenga normalan??
December 18, 2005, 12:40:10 AM
Posle ovog pisma, sve mu je oprosteno.
74
Терен / UEFA Kup
December 15, 2005, 02:56:22 PM
Quote from: "nisam_zdrav"Ljudi samo losa sreca i nista vise... Na hiljadu utakmica ima takvih prekida u poslednjim minutima, na hiljadu utakmica nije pao gol, ali na ovoj jeste... Jednostavno nema to veze sa fudbalom to je ono sto se desi danas i ko zna kada sledeci put...
Uvek se moglo reci da smo mi krivi, da su krive sudije, da su krivi ovi ili oni, ali ovog puta samo losa sreca...
Ima, matori, itekako ima veze sa fudbalom. Da smo u ovaj ciklus usli pojacani, da nam Mladenovic nije bio zvezda prelaznog roka, mi bismo ovakav Strasbourg opusteno dobili, a pitanje prolaza bismo resili mozda i mnogo ranije. Ma ja sam o vome pisao jos i u avgustu, dosadan sam sam sebi. Pozdrav i nadam se bez ljutnje.
75
Терен / Dali je Zenga normalan??
December 15, 2005, 02:47:23 PM
Nasa realnost je sledeca : najbolji tehnicari u timu su bekovi. Imamo jednog igraca ( Zigic ) koji ima neku vrednost na evropskom trzistu, ali i to je pitanje gde ce na kraju zavrsiti. I golman je tu negde. Ovo ostalo. Pa to je krs. Nas zadnji vezni, koji je u svakom vecem timu osnovna poluga, ne ume da doda loptu, ne ume da se oslobodi lopte, ume samo da pravi nepotrebne faulove i da teatralno pada po terenu. I jos je kapiten. Ajde, borben je, ali bre... U tom smislu bismo i mogli reci da trener nije kriv. Ali odbrana na 20 m od svog gola, od prosecne ekipe kao sto je Strasbourg ??? Pa izmena Djokaj - Dramani ?? Pa da njemu kod prekida ne stoji nijedan igrac na drugoj stativi ??? I jos mnogo sitnih taktickih gresaka, ali ne bih se sad pravio i ja previse pametan. Najgore je sto ne znam, ko bi od nasih trenera uopste i uradio drugacije. Mislim da je Zenga ipak klasican pion, koji bespogovorno forsira igrace koji "moraju" da se forsiraju. Da nije tako, verujem da bi uveliko imali trenera kao sto je Bajevic. I opet ja isto, u nasem klubu su napravljene samo kozmeticke promene, sustinski je ostalo sve isto. I dok bude tako bice i golova u 94-om.
76
Терен / UEFA Kup
December 02, 2005, 10:41:29 AM
Kad smo vec kod kapitena... Sjajno je zapoceo akciju kod prvog gola, uposlio Bisevca a ovaj briljantno asistirao strelcu Nondi. Pokusali su to isto i par minuta kasnije ali nije uspelo. Poruka glasi, Kovacevicu, majke ti, kad uzmes loptu daj je bilo kome ali neka to bude unapred a ne prema svom golu. I daj je odmah ili je bacaj u livade. Posle ovakvih meceva je nezahvalno komentarisati pojedince ali jasno je da se jedan mora istaci. Covek je igrao sam na polovini Rome i zajebavao se. Kakva klasa. Plus dominacija u skoku, pa rolanje lopte i driblinzi. Mislim da ce jaaaako tesko biti zadrzati ga, jer ponude ce biti velike i bice od strane jakih klubova. Moram ipak da dodam da je Zenga ( uprkos svemu sto mislim o njemu ) dobio ovaj duel. Odlicno je procenio da ne mozemo svih 90 minuta i od 45 do 75 stao na loptu, a onda finalni presing. Takodje, na vreme je napravio logicnu izmenu sto je rezultiralo vodecim golom. Po mom izboru igrac utakmice ipak : Delije - Sever.
77
Терен / UEFA Kup
November 24, 2005, 11:40:21 PM
Mislim da je neozbiljno razmisljati u pravcu daljeg prolaska. Ne zbog rezultata vec zbog realnog stanja u klubu. Nas igracki kadar je tehnicki limitiran i nestrucno vodjen. Nazalost, za razliku od mnogih slicnih timova, mi te nedostatke ne kompenzujemo borbenoscu i zeljom. O ljubavi prema klubu i dresu kao svetinji necu ni da trosim rec. Svetinje su samo nadrkana kola, ribe i ostalo sto ide uz njih. To su cinjenice, i one me navode da iz korena promenim misljenje, pre svega o novom predsedniku, treneru pa sve dalje do ekonoma ( i on mi je danas kriv, ne znam zasto ). Predsednik nas je slagao u pedizbornoj kampanji, i mislim da to ne treba zaboraviti, a krajnje je vreme da ga neko i javno podseti ( price o sampionskom timu, Japancima i ostale baronije ). Trener je veceras jos jednom potvrdio da je jajara, koja protiv osrednjeg ali borbenog Tromsa, postavlja liniju odbrane na 20m od svog gola. O njegovom izboru igraca je vec i previse receno. U ovom kontekstu i ja odlucujem da prestanem da lazem sebe, i da se nerealnim optimizmom krijem od stvarnosti. Ako se i osvoji titula, znam da necu biti zadovoljan, jer mi je sasvim jasno kako cemo do nje doci. Kvalitetom sigurno ne. Ne bih zeleo da ostanem nedorecen i ovo zavrsim bez nekog predloga, ali mislim da ova mnoga druga pisanja predstavljaju mlacenje prazne slame. Izlaz je samo u dugorocnim i ozbiljnijim planovima. Pojacanja, ali pre svega u strucnom kadru, razvoj omladinske skole ( tu se kao radi, ali nisam siguran koliko dobro ) i dovodjenje igraca koji znaju da igraju fudbal i koji su mentalno jaki da izdrze pritisak igranja u velikom klubu. To su samo osnove u kratkim crtama, ali o tome odlucuju drugi.
P.S. Ovo sam napisao i na jos jednom forumu, nadam se da nije problem.
78
Терен / UEFA Kup
November 04, 2005, 01:36:27 AM
Quote from: "Milos_cz":( Ne znam. Meni je mnogo cudna utakmica bila. Prvo onaj nesretnik purovic igra rukomet u sesnaestercu :boks , a onda Dudic gleda igraca na 3 metra i zilet od gola :batine ??? Sta je Dudic kao pokrivao onoga na drugoj i pustio coveku da neometano puca??? Ili sto spomenuste, umesto da se doda coveku koji ima PRAZAN gol, izvode se neke atrakcije ?! Nadam se da gresim, ali kao da su prodali utakmicu...
Gomila cudnih stvari... Mlako radovanje... Nenormalan penal...Promasaji...Sumnjivo...Nadam se da gresim...
79
Терен / Zreb za UEFA cup
September 30, 2005, 04:24:49 PM
Ako bi se igralo po proslogodisnjem rasporedu, to izgleda ovako :

Prvi mec crveno-beli odigrace 3.novembra na praznoj
80
Терен / Braga - Zvezda
September 30, 2005, 02:23:49 PM
Quote from: "Maj 25"Ne zaboravite da je Zvezda i u Bariju bila inferiorna ali se na kraju rachuna samo rezultat  :sampion
Da ali ja sam tada bio na tribini i pevao 120 minuta, sto je mnogo lakse od ovog unistavanja nervnog sistema. Ma, ako vec igra bunker neka ga igra na 40 metara od gola kao Benitez, bice bar nama koji gledamo podnosljivije i zdravije.