Izgleda da dobijamo veliko pojacanje,Dzerald Henderson se vrace u Zvezdu.Bio je pozitivan na neku doping supstancu(izgleda da je pusio marihuanu)pa su ga otpustili iz bivseg kluba Kolosa i kao slobodan igrac 99% dolazi kod nas.

SportskaCentrala:
Ne mari što vari  :rofl
13.10.2005 09:40

Posle povrede Gorana Jeretina u Crvenoj zvezdi su se dali u potragu za plejmejkerom koji će rasteretiti mlade novajlije Miloševića i Markovića i čini se da će do utakmice sa Zadrom taj problem biti rešen.
___________________________________________-

Zvanican Sajt:
"Dži" blizu Crvene zvezde  
Amerikanac Džerod Henderson doputovao je u Beograd na završne pregovore sa košarkaškim klubom "Crvena zvezda". On će danas biti podrgnut detaljnim medicinskim testovima i ukoliko ih prođe, potpisaće ugovor sa crveno-belima do kraja sezone.

Uprava kluba sa Malog Kalemegdana odlučila se na ovakav potez pošto se kapiten ekipe i organizator igre Goran Jeretin povredio pred početak sezone i neće biti na raspolaganju stručnom štabu određeni vremenski period.

Henderson (27 godina, 193 cm), je pre dve godine nastupao za Hemofarm, posle čega je potpisao za Panionios, a zatim je prošle sezone igrao za Crvenu zvezdu i bio jedan od najboljih igrača beogradskog tima u plej-ofu.

U Goodyear ligi je prosečno igrao 29 minuta i beležio 12 poena, tri skoka i tri asistencije po meču.

Posle odlaska iz redova crveno-belih na kraju prošle sezone, on je prešao u grčku ekipu Kolos sa ostrva Rodos, ali je pre dva dana raskinuo ugovor.

13 Oct 2005  



Duvao, ne duvao, puno bi nam pomogao... ;pljuga
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Bekovski tandem Leri O'Benon i Dzerod Henderson,na trojci Milan Gurovic,cetvorka Miroslav Raicevic,petica Dragojlovic(Antic).Ako sad ne uzmemo titulu skoro necemo.

Samo da Dzi ne navuce i O'Benona na tu supstancu  :rofl
vezda, Srbija, nikad jugoslavija

QuoteSamo da Dzi ne navuce i O'Benona na tu supstancu
Ako vec nije na njoj.Sa sve Cedom i ostatkom ekipe. :rofl
Ja cu sigurno otici na svaku tekmu na kojoj bude bilo ljudi.Ja navijam za Zvezdu pa makar i u ovoj guma ligi.
QuoteДакле, и ове сезоне до марта-априла Пионир ме неће видети
U nemoj tako, sta fali Uleb kupu.Ja ove godine najvise ocekujem bas od Uleb kupa.
..a patrole Kalabic Nikole...

Лоше вести поново.Повредио се Драгојловић и неће играти против Задра сигурно.Повредио је рожњачу.У међувремену огласио се и Копривица и испљувао клуб што му нису дали ни динара за лечење у Белгији,нити су се о њему бринули за време рехабилитације,а затим му уручили једнострани раскид уговора.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

G bi nam mnogo značio, ali pripremite se za veliki broj izgubljenih lopti. Još ako bude duvao pred tekmu... :lol:
A jel se to petar-DELIJE024 solidariše sa njim preko avatara...? :lol:
Koprivice mi baš i nije žao, jest se borio ali nikako nisam kontao koja je njegova svrha u ekipi, šta on igra. Nije ni prvi a nažalost ni poslednji koji će tako napustiti Kališ. A najebali smo bez Dragojla.



Quote from: "Mikelandjelo"A jel se to petar-DELIJE024 solidariše sa njim preko avatara...? :lol:

Uvek za dzojus vishe .

Pa brate , naduva se lik pre tekme i poludi . Jeste videli one chamuge sa mix tape-a , to je 90 % bilo pod granjem ..

Solidan je igrach , mislim da bi nam pomogao .

Izgleda da dobijamo jos jedno odlicno pojacanje,naime Goran Nikolic nekadasnji centar FMP-a i Efes pilsena,trebao bi da nas pojaca.Sa njim bi prakticno bila zakljucena lista pojacanja,a tim ce sigurno izgledati veoma mocno.Sjecam se da su on i Ognjen Askrabic prije par godina kad su zajedno igrali u fmp-u nazvani ''tornjevi blizanci'',po ugledu na cuveni nba tandem Dankan-Robinson.Sve u svemu odlican igrac,pa sad ako ove godine sa ovakvom ekipom i ovakvim trenerom ne uzmemo titulu nikad necemo.

Konacno nesto da valja.
P.S.
Originalni twin towersi su Ralph Sampson i Hakeem Olajuwon  namigivanje

Ma da ceo tim vari igrali bi sigurno bolje nego shto trenutno igraju. Daj Boze da ih Hendi sve navuche  :laugh

Quote from: "ZeNgA"Izgleda da dobijamo jos jedno odlicno pojacanje,naime Goran Nikolic nekadasnji centar FMP-a i Efes pilsena,trebao bi da nas pojaca.

Odakle taj info? Nigde nema nishta o tome.

Quote from: "AquaZX"
Quote from: "ZeNgA"Izgleda da dobijamo jos jedno odlicno pojacanje,naime Goran Nikolic nekadasnji centar FMP-a i Efes pilsena,trebao bi da nas pojaca.

Odakle taj info? Nigde nema nishta o tome.
Bilo je na vijestima BK-televizije,ovih dana ce se znati nesto vise o njegovom dolasku.

Nista od toga za sada, posto je potpisao za neke Ukrajince koji traze zesce obestecenje (zesce za nas).
..baklje gore, pesma cigana...

Da, ipak nista od Nikolica,ali izgleda da se ubrzano trazi pojacanje na centarskoj liniji,bilo stranca bilo nekog naseg igraca,s tim da bi stranac mogao da igra samo u gudijer ligi i uleb-u.

Košarkaši Crvene zvezde započeli su porazom takmičenje u ULEB kupu ove sezone, jer su u Moskvi u okviru prvog kola savladani od strane domaćeg Dinama rezultatom 83:77 (23:23, 20:19, 26:18, 14:17).

Uprkos porazu Zvezda je odigrala veoma dobru utakmicu i Moskovljanima, koji slove za jednog od najvećih favorita za osvajanje titule, pružili veoma jak otpor i zadali mnogo problema.

Beogradjani su furiozno započeli meč povevši sa 13:6, ali je Dinamo serijom 8:2 uspeo da uhvati priključak. Ipak, crveno-beli, predvodjeni izuzetno raspoloženim Milanom Gurovićem, nisu dopustili domaćinu da preuzme kontrolu igre, već su i drugoj četvrtini bili više nego ravnopravan protivnik.

Odlična igra pod košem i uspešno zaustavljen šut Moskovljana sa distance (Dinamo je ostvario mizeran učinak za tri poena 1/9, dok je Zvezda imala 8/20) rezultirao je odlaskom na poluvreme sa pola koša prednosti na kontu crveno-belih – 43:42.
Ipak, u trećoj deonici domaćin je, pre svega zahvaljujući odličnoj igri grčkog reprezentativca Lazarosa Papadopulosa, uspeo da napravi preokret – 69:60.

U istom ritmu nastavili su i u poslednjoj četvrtini zabeleživši seriju od 13:0, koja je bila dovoljna da zadrže prednost do kraja susreta.

Najveći doprinos prvoj pobedi Moskovljana u ULEB kupu dao je Papadopulos sa 22 poena i sedam skokova, Ruben Daglas zabeležio je 19 pogodaka, dok je plejmejker Dinama Bojan Popović upisao 12 koševa.

CRVENA ZVEZDA: Jeretin 7 (3as) , Milošević, Subotić, Bjelica 2 (8sk), Mišanović 6 (3ukr), Dragojlović 8 (6sk), Gurović 21, Vitkovac 8 (6sk), Radivojević 5, Henderson 9, O'Benon 11.


Jbg umalo da se vratimo na kraju,ali kad je Gurovic dobio loptu na troci na -6 za njih,Casual je usao u kladionicu i naravno izgubili smo :D

Moramo da prodamo Jeretina i Dragojlovica... nisu oni za KK nikako. Zvezda ima malo skolovanih kosarkasa a vise ulicnih basketasa.

Meni nije jasno da neki igraci igraju u Zvezdi a ne mogu jedno slobodno bacanje da pogode....Pa onda Bjelicu kad sam video kako ide na ulaz i promasuje...strasno
Bice bolje kada se vrate Raicevic i Antic

procitao sam da je jestratijevic na pragu potpisivanja ugovora...iako mi je oduvijek bio mio ne znam kolko ce nam koristiti njegov dolazak u ovoj situaciji...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

Zar je on ziv ?
Gdje igra uopste....?
Ne vjerujem da ce dovoditi nova pojacanja..