А ево и противника у УЛЕБ Купу: Реал Мадрид, Динамо Санкт Петербург, Монс, ПАОК и Ајфел Тауерс.

http://www.b92.net/sport/vesti.php?nav_id=211733

Доста смо тешке противнике извукли у улеб купу, у осталом као и увијек Звеѕда нема среће са жријебом.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Једино су Реал и Руси зајебани, од осталих смо бољи.



Vuk Radivojević (23), biće naredne sezone kapiten vicešampiona Srbije Crvene Zvezde.

Kako Milan Gurović nije želeo da se prihvati nošenja kapitenske trake, jer na terenu svojim ponašanjem vodi ceo tim i bez nje, kapiten kluba biće Radivojević, koji je pre Zvezde nosio dresove Partizana i kraljevačke Sloge.

Radivojević je visok 195 santimetara, a težak oko 92 kilograma. Pored pozicije beka šutera, igra veoma solidno i na poziciji plejmejkera.

Brzonogi bek koji se ističe velikom borbenošću i sjajnim driblingom, rođen je 30.07.1983. te će imati čast da postane kapiten sa svega 23 godine.

U dresu kluba sa Malog Kalemegdana osvojio je dva puta Kup Radivoja Koraća, i to 2003. i 2006. godine.

Па да ли су могли већем ретарду да дају капитенску траку....ово бре нема нигде  :o .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

ау...боље да су драгићевићу дали него њему...

Мени је он од оне туче са К. Стјуартом омиљен лик. Али да је дебил јесте. Али ја мислим да нису имали друго решење.
..a patrole Kalabic Nikole...

Пораз на премијери
Košarkaši FMP-a dobili su u svojoj hali dramatični srpski derbi sa Crvenom zvezdom rezultatom 95:94 (23:19, 25:17, 15:22, 21:26, 11:10).

Pobedonosnu trojku dao je Miloš Teodosić dve sekunde pre kraja na minus dva, uzvrativši tako Milanu Guroviću za trojku dve sekunde pre kraja regularnog toka, kojom je Zvezda izborila produžetak.

FMP je počeo meč mnogo bolje i bio na putu ka lakoj pobedi, totalnom dominacijom u reketu. Od prvih 48 poena domaćina Savanović je dao 18, a Pantić 16, dok je Popović za 6 minuta napravio tri lične greške.

Domaćin je konstantno imao pristojnu prednost, koja je dosegla 53:38 u jednom trenutku. Tada je na scenu stupio sjajni Gurović, koji je dao 17 uzastopnih poena i vratio Zvezdu.

U finišu on je uspeo da izbori produžetak, u kojem je Zvezda imala plus četiri i posed, ali je neobičnim odlukama sa klupe u finišu dozvolila da FMP šutira za pobedu. Pogodak mladog reprezentativca Srbije na kraju je presudio.

Gurović je imao one-man-show sa 46 poena uz dobar šut (6/11 za 2, 4/6 za 3, 19/23 sa linije penala), uz 7 skokova, 16 iznuđenih faulova i 1 izgubljenu loptu.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

врло брзо ће бити вечити дерби већ за 2 недеље питање је јел се и даље бојкотује јадранска лига...знам да није баш питање за спортске приче али да не отварам безвезе нови топик...дакле какав је став екипе о јадранској хоће ли се ове године ићи на утакмице или не.

Оде Врбица Стефанов? Тако бар јавља Све о Срању канал.
..кажу да причам много...

У данашњој Политици и Новостима појавио се чланак да Стефану Миљевићу Звезда дугује паре и да ових дана долази ВЕЋИ камион да покупи кошеве, компјутере итд... СРАМОТНО. Момак је био највећи таленат али га је Загађени отерао.

и на б92,сос-у и данас у неким писаним медијима су рекли да је Стефанов напустио Звезду звог приватних послова у Скопљу-страшно...Ово се клубу као што је Црвена Звезда не би смело дешавати никад да једно од највећих појачања оде после прве утакмице у сезони :bes опет остајемо са само марковића и милошевића на позицији плеја.

А уместо Стефанова могао је да игра Миљевић..

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=8247

Изгледа да је Шакота дао дозволу Врбици да отпутује како би позавршавао послове везане за приватне обавезе. Како ствари стоје, то је само привремено, тј. Стефанов се враћа.
Е сад, и чудније ствари су се дешавале у нашем КК.
..baklje gore, pesma cigana...

Неко је већ рекао на форуму да то није ни мало добро што смо близу Скопља па Врбица може да оде кад му се ћефне...И кад је потписивао уговор изјавио је да му је драго што је близу своје земље у којој има неки бизнис...

Sta se konkretno dogodilo sa Miljevicem? Kako su ga oterali? Znam da se nesto sa Zmagom zakacio.Ako neko ima strpljenja nek mi napise koju recenicu.Kolika je lova u pitanju? Hvala unapred
appo di tutti cappi

у питању је 25 000 евра што је још тужније ако ми као клуб не можемо да исплатимо ту цифру већ да долази лик да носи кошеве и остало :zbunjen Па ваљда га је Змаго отерао после чега је престао да се бави кошарком мада нисам сигуран шта је тачно било...Врбица скоро сигурно је напустио Звезду и опростио се од кошарке како преносе сви медији данас...Па јел зна неко дали се и даље бојкотује јадранска лига?

Quote from: "Skrimo"Па јел зна неко дали се и даље бојкотује јадранска лига?
Ако није уздато никакво саопшење које говори супротно, онда ваљда и сам можеш да закључиш да се бојкотује. А и не видим који је разлог да се прекине са бојкотом. Само зато што је нова сезона? :zbunjen
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

не зато већ зато што постоји могућност да победник јадранске ове сезоне игра у евролиги...а у случају нпр да Звезда освоји ту лигу и да стварно као победници играмо у евролиги онда по мени би требали да бојкотујемо и евролигу јер смо до ње дошли преко јадранске лиге,јел тако?е то ми је мало глупо...

Друга ствар мислим да кошаркаши заслужују подршку без обзира на све мислим да смо прошле године им ту подршку дали у јако малом броју мечева...

Мој предлог је да управа распусти све играче и да играју јуниори. Исто тако било би добро да играмо у некој хали до 1000 места. Који курац да улажу било шта и да плаћају закуп Пионира када бојкотујемо ту лигу... У домаћем првенству опет титулу нећемо освојити по свој прилици.

Немам ништа против бојкота, али до напуштања те лиге неће доћи и поред тог бојкота, јер нам то УЛЕБ не би дозволио, а и то напуштање би ишло само Звезди на штету, а онда не видим пеонту нашег бојкота?

Или је нешто друго у питању?

ја ћу сигурно поштовати став екипе али мислим да је бојкот мало неозбиљан сви знамо како смо се до пре 2 године палили на ту јадранску лигу,како је увек била пуна хала итд...тад смо се посрали сами себи,ок да смо бојкотовали од када је звезда кренула да игра ту лигу од почетка а не после 3-4 сезоне.Слажем се са боком сигурно неће наше бојкотовање довести до напуштања лиге поготово сад кад је звезда постала један од власника те лиге.По мени је бољи активан бојкот да се иде на текме али да се стави до знања да се не подржава та лига него да као бојкотујемо а нико не зна ни због чега,ни што се то ради а понављам до пре 2 сезоне сви смо се палили на ту исту лигу.