Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Radza

441
Северна трибина / DERBI
April 24, 2003, 01:24:42 AM
Par komentara o atmosferi na derbiju (ostalo/ostali nisu vredno pomena) jer sam, nakon 3 godine :o  :(  , konacno uspeo da odgledam derbi (zvezdinu utakmicu uopste gledano ...).

Nazalost, ne racunajuci povremene Izlete, navijanje jedva solidno - i dalje kuburimo sa poentom i smislom navijackog pokreta - a to je Navijanje/pevanje, sve ostalo je dobro doslo, manje ili vise bitno, ali poenta navijanja je, gle cuda, u Navijanju.

Konkretno, pesme koje su se dobro cule su ".... je l' nas cujete ...", "kada Zvezdo igras ti"  i, n emogu da se setim vise :zbunjen  ostale su se jedva nazirale, uglavnom toliko slabo pevane da se nije moglo uopste provaliti o kojoj je pesmi rec, cak se ni  "pune tribine" nisu cule kao sto je to obicno slucaj.

Grobari su, dok nisu potpuno utihnuli, bili glasniji (jebiga, i mene boli - pogotovo kad utakmicu gledas sa 12 grobara), da se ne lazemo - no to nije nista novo, ndglasalili su nas na Marakani mali milion puta.

Lepo je bilo videti da su Organizatori nase tribine vratili akcenat na pirotehniku jer su koreografije smorile do jaja, bakljada/dimovi je zaista izgledala lepo - mnogo bolje nego sto se to moze videti kroz fotke (pogotovo Kizine :D  :boks  namigivanje  :batine ).

Vidim da nam nedostaje po neki transparent ali o tome ne sme (?) da se prica? Iako ne vidim zasto, da ne potezem dalje ovde, moze i na priv. neko upucen da objasni zasto?


I, kad bolje razmislim, Oni nisu zasluzili ni takvo navijanje.

Ziveli
442
Северна трибина / Intervju sa Gagom
April 19, 2003, 03:50:54 PM
Ovaj, ajd' ga pitajte da li ce da odgovori na svako postavljeno pitanje i da li cete vi da mu prenesete bas svako postavljeno pitanje?

Da li moze da garantuje da niko nece da snosi nikakve posledice za postavljeno pitanje (sem ako potencijalni razbijac(i) imaju - kao sto nemaju, muda da sami resavaju svoje 'probleme')?

Hvala unapred

p.s. verujem da ovo interesuje mnoge - pogotovo neke (...)
443
"O meni-Roden sam 24.01.1986"


Ovaj, sto se tice ovih otetih transparenata i prebijenih cigana ( iz BL) - torcidas kojih ih je TukA je isti ovaj cije sam reci naveo u pocetku posta :o  Dakle, on je izvajvio da je njih 5 prebilo 6 Cigana iz BL koji su imali izmedju 23 i 30 godina, a on, jadan, kao sto vidite, ima (ne umem ovo ni da izracunam - mnogo daleko, a mozda sam ga i ja pravio :jebanje ) ima nekih 13/14 godina :zbunjen  :(  :bes  :lol:  :o  :rofl

E sad, postoje dve mogucnosti, ili je omJer bio daleko veci u korist konjusara, ili ovi nasi iz BL treba da izvrse kolektivno samoubistvo - spaljivanjem, ako ih je prebila ekipa od 14/16 godina.

Ipak, znajuci da su u pitanju konjusari, verovatno je po sredi laz.
444
Северна трибина / KATASTROFA!!!
April 03, 2003, 11:00:05 PM
Kratak rezime;

prekinuli smo tekmu na smesan nacin - nismo usli u fajt sa redarima a kamoli sa murijom, a kamoli dosli do ustasa - tim postupkom smo doveli u pitanje utakmicu u najdirektnije smislu, da bi na kraju napustili dvoranu ko (...) bez ikakvog otpora ili sl. iako su svi ocekivali barem da bude haos napolju - ono ni tamo nista. Zbilja covek ne znam sta da misli? Lozimo se kao da smo mnogo ludi, fajteri i huligani a nered nam se sveo na bacanje dve bakljice i tri petarde, cime smo ujebali igrace i obrukali se jer, u stvari, apsolutno nista nismo uradili.


Od svega mi je najcrnje sto Tima kaze kako je bila 'mnogo dobra ekipa iz bgd-a' - ali dodaje da se cudi 'sto nisu uleteli', i ja se cudim - pogotovo sto je ekipa 'mnogo dobra'.

I, na kraju, nasi su dobili po picki i isupusili transparente - delije BL, ali to je manje strasno s obzirom da su se (po svedocenju ustase koji je ucestvovao u napadu) dobro drzali, strasnije je sto smo izgubili utakmicu zbog nekih, nazovi, nereda - kojih nije ni bilo, a toliko se pusemo ... bas sam popizdeo u picku materinu. bruka.
445
Северна трибина / FINAL 4 u LJubljani
April 03, 2003, 05:17:52 PM


Svaka cast ciganima/prvoj ekipi na prekidu! Uprava nista bolje nije ni zasluzila, igraci takodje jer su, u sustini, biznismeni. O hrvatima i slovencima ne treba trositi reci ... a sama liga je potpuno nakaradna i neprimerena.

Uostalo, ono sto su organizatori trazili - zadrazavanjem nasih na granici - to su u dobili, da nije bilo toga siguran sam da tekma ne bi bila prekinuta.

Daleko im lepa kuca ...
446
Северна трибина / FINAL 4 u LJubljani
April 03, 2003, 03:04:52 PM
Vidim zadrzali nase na granici pa ce da kasne na tekmu - bruka, mamicu im jebem onu slovensko/konjusarsku u usta, strasno.
447
Пивница / A L K O H O L
March 31, 2003, 04:48:30 PM
Evo me nakon Trodnevnog  :flasa   :o  :(  petak vece sam popio 20/25 hajnekena i 4/5 dzonija (i bio sam podaleko od nekog zestokog pijanstva), u subotu mi dolaze ortaci  oko 3h poslepodne i pocinje ponovo ... tu smo nas trojica popili 1,5 l rakije s tim sto sam ja jos popio 4/5 piva (volim da mesam :D ) i krecemo u strip bar kod posto jedan od ortaka tamo radi kao izbacivac, tu nastavljamo - ja prelazim na dzoni+hajneken i tu sam oko 1h posl eponoci prvi put posustao (3 puta povracao :D  ne pamtim kad sam pre toga ...) posle toga odlazimo u platinum (isto strip bar - najzesci moguci) i tu jos popijem dva viskija i jedva oodem do wc-a i ponovo jedno 2/3 puta povrtaim sve iz sebe - kad sam se vratio za stol i hteo da narucim cepi nama dvojici (posto je treci ostao u kolima da spava) i onim ravama konobar se izinvuo i rekao da ne sme vise da me sluzi jer sam preterao (kaze videli da povracam u wc-u - ne znam kako posto sam bio sam ali ... mozda kamere ...) to mi je drugi pu u zivotu da sam cuo 'ne sluzimo pijane goste', jednom kad smo u bgd-u u 6h ujutro dosli mrtvi pijani u steco da jedemo (do tad su nas uvek pustali pijane da klopamo) i evo sad ...


Sto se tice kolicina, pa sigurno je da u zadnjih 2/3 godine ot kad sam ovde ne mogu da popijemo koliko sam mogao ranije (trening - ovde se pije samo 4/5 puta mesecno :D ) tamo sam mogao da popijem 20-ak piva (onih velikih + po koja zestina u kombinaciji) ali sad nema teorije da popijem toliko. Zestinu sam uvek mogao da popijem litar i vise + opet odredjena kolicina piva.

Najvise volim da cirkam zestinu (viski i rakiju) pa onda pivo.

p.s. treci dan (juce) sam pomagao ortaku da preseli radnju tako da sam tu opet popio 10-ak piva i par domacih ;pivo

Pozdrav i ziveli
448
Северна трибина / Zora rudi ...
March 11, 2003, 09:26:40 PM
Ovi nasi izgubise u Vrscu :(

p.s. ovde se i nije pricalo o forumima, a kamoli o hrvatima :)   :zbunjen  barem ne na ovom topicu
449
Северна трибина / Zora rudi ...
March 11, 2003, 09:08:20 PM
Posto je topic ionako skrenuo sa teme 'zahvaljujuci' torcidasu i djeticu, evo jedna zanimljiva fotka;



Obratite paznju na kapiju (levu stranu namigivanje )

Ziveli

p.s. ako moze neko da mi kaze tacan termin odigravanja derbija u basketu - ndelja, sati?
450
Пивница / Kanal
March 11, 2003, 08:30:10 PM
Videste li dzajicevu reakciju na poraz protiv Cuke?? :o  :bes

Kaznio je (novcano)  ceo strucni stab i igrace :zbunjen  i, molim te, on je "silno ogorcen"? Kao da je najveci problem FK poraz protiv Cuke, a ne to stro su prvenstvo izgubili na samom pocetku istog? Ili je, mozda, problem to sto rasprodaju igrace vec 13 godina i dovode nam "adekvatna" pojacanja od 15 godina koja, po pravilu, u koliko nesto i vrede odu nakon 2/3 godine taman kad pocnu da stasaju u ozbiljne igrace?

Ili je problem to sto nestaju pare od transfera igraca?

Pa ovo je stvarno bezobrazluk! No, mi cinimo klub, to nije niciji hir, zemlja ni uobrazilja, to je fakt, da nema nas - navijaca, klub jednostavno ne bi mogao da egzisitira. E sad pitanje je - ili nije (nadam se da ne pricam previse?) ko koci promene i pada na djaiceve 'suze'?

Ziveli
451
Пивница / Kanal
March 10, 2003, 03:36:52 PM
Moram da priznam da sam prijatno iznenadjen stavom Time po tom pitanju!? Bas iznenadjenj - ali tako to biva kad se oslanjamo i slepo verujemo svojoj (ljudskoj) logici ...

Ziveli
452
Северна трибина / Zora rudi ...
March 09, 2003, 09:21:24 PM
ooo koliko li je samo puta Okinuo :lol:  mislim, ne znam, ja samo predpostavljam, ali ako ti kazes da jeste, ja ti verujem na rec :D  namigivanje

Znate li sta je AcA PetROVIC izjavio na pitanje nasih novinara da li se hvatao dole ... "imao sam problema sa pantalonama"  :rofl

Inace, licno sam protiv svih pemasa koje sadrze klanja i sl. gluposti koje nama, za razliku od njih, ne prilici ni na ustima. Jednostavno, glupo je predstavljati se necim sto nisi - pogotovo ako je to naopako. Naravno, jasni su i donekle opravdani razlozi tim poklicima, i ne kazem da i sam ne bi podlegao ... ali u principu treba da forsiramo nase srbske pesme (hvala Bogu imamo ih koliko nam Srce zeli i ne zna se koja je lepsa i zivotnija od koje!) i druge vreste uvreda, klanje ostavimo njima - ali neka odsad im ostane samo na usnama, da se ne preseli na nase vratove (ponovo), i nas zadatak je ispunjen.

Ziveli
453
Северна трибина / Zora rudi ...
March 09, 2003, 08:35:51 PM
Bas sam ga i ja kritikovao zbog rubrika namigivanje  moramo da ga malo ... da se ne bi previse opustio, a sajt je sada zaista najaktuelniji u svakom smislu!

Ne mogu da verujem da su kerine tukle decka koji je pokusao da unese sahovnicu?? Ajd' da donekle i shvatim sto su je oduzeli (mada je i to van pameti) ali da ga biju??? Odakle im takve instrukcije - pitam se, pitam se kurac, valjda nije ocigledno :bes

Pregledao sam fotke i video/audio i sve sto mogu da vam kazem je svaka cast, samo tako nastavite - skoro da se i ne primeti da sam odsutan :D
454
ah ti grobari ....    :rofl

"Kao sto sam i rekao prava ludnica u nisu prekid utakmice 25-minuta sest policajaca povredjeno polomljena ograda niko nam nije mogao nista prava ludnica.Vise nas niko nemoze da zaustavi u naletu cigani pazite sta radite jer su grobari svuda oko vas i samo gledaju sta radite."

:lol:   :rofl

""Vise nas niko nemoze da zaustavi u naletu cigani pazite sta radite jer su grobari svuda oko vas i samo gledaju sta radite."""

:rofl

Sreca pa sam ja na vreme 'pobegao', a vise sad mislite sta cete i gde cete  :lol:  a ja sam vam govorio (secate li se :lol: ) da: "jer su grobari svuda oko vas i samo gledaju sta radite."

:rofl

Ma dekretom ih treba zbrisati sa lica zemlje.


p.s. umesto sto se smejete bolje se pripazite jer "... grobari su  svuda oko vas i samo gledaju sta radite."

U stvari, ovo i nije smesno :(
455
Северна трибина / Zora rudi ...
March 08, 2003, 09:03:45 PM
Kizo svaka cast - rapidno se popravljas sto se tice izvestaja i fotki namigivanje

Ne bi bilo lose da navijanje uzivo stavis u sekciju video/audio!

p.s. pazi ovo dvojicu  :o  izbegli kanibalima (...) pa su srecni :lol:
456
Северна трибина / Zora rudi ...
March 08, 2003, 06:55:46 PM
dan se beli jebali smo Zagreb celi i Cibonu ...

Cestitke kosarkasima na velikoj pobedi (s obzirom na kretanje rezultata).

Ocekujemo izvestaje/zapazanja forumasa koji su bili na tekmama - od Brda do Pionira!

Mislim da su fudbaleri i uprava zasluzili prekidanje utakmicA, ovo je stvarno sramora a i smrdi na neke druge stvari ...

Ziveli
457
Северна трибина / Nova KK Uprava
March 07, 2003, 03:04:13 AM
da ne otvaram novi ... kad je tacan termin tekme sa Cibonom - mozda, nakon skoro tri godine, konacno odgledam jednu tekmu - barem na tv-u :(  :bes
458
Северна трибина / Nova KK Uprava
March 06, 2003, 10:49:32 PM
Zato ti i kazem, juce je bilo - bukvalno - 'ko vas jebe', a sad, odjednom, kao ..

Sama cinjenica da smo dozovolili politicarima/lesinarima da nam udju u klub dovoljno govori o svemu - pa i o nama.
459
Северна трибина / Nova KK Uprava
March 06, 2003, 09:17:28 PM
A pitace se isto koliko i ja :bes  :nene
460
Северна трибина / Start!
February 26, 2003, 11:42:49 PM
Imam puno poverenje u tebe - prepustam ti stvar u ruke :lol:  :D

A Kiza ce da dobije :batine  zbog ovakvog propusta namigivanje