Делије Онлајн

Делије Кафе => Терен => Topic started by: white power on March 28, 2005, 09:16:33 PM

Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: white power on March 28, 2005, 09:16:33 PM
Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Godra on March 28, 2005, 10:11:09 PM
Kakav tim imamo, i kakvo je stanje u klubu.. Mislim da im nije problem kaparisati. Ipak sam ja optimista, a ako imamo bilo kakve dilove sa njima oko titule, nek se svakome od tih "nasih" ruke osusile... Eto.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: bojan on March 29, 2005, 12:05:46 AM
Ne boj se,kupiće oni nove ruke i noge,i lica i sve što zatreba...
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on March 29, 2005, 07:45:39 AM
u al vam je tema...
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Anonymous on March 29, 2005, 05:14:15 PM
Nema Džajića,
uprave, para...
M. MARKOVIĆ  26.03.2005, 18:06:11

"ZVEZDA je ime šampiona "... Navijačka pesma dobro poznata pristalicama crveno-bele boje najbolje odslikava sadašnji trenutak najvećeg srpskog fudbalskog brenda koji je devedesetih dotakao zvezde, a u novom milenijumu preživljava najteže trenutke u istoriji. Pogotovo poslednjih šest meseci, kada je povlačenjem Dragana DŽajića ostao vakum, a klub se našao na ivici ponora.
Evropski rejting pada, što je potvrdio i poraz u Temišvaru pred 20.000 gledalaca od "neke" Politehnike. Opravdanja nema ni da su nedostajali reprezentativci, jer je nekad i drugi tim Zvezde delio lekcije.
Krajnje je vreme da na "Marakani" shvate da od lažnih obećanja nema napretka. Rukovodstvo probleme gura u fioku, ne želeći da prizna da postoji veliki minus na računu, da se kasni sa ratama, platama, premijama... Novca nema, sponzori neće da ulažu, dok situacija ne bude kristalno jasna.
Poseban slučaj vezan je za predsednika u ostavci, Dragana DŽajića. Za dobro kluba, morao bi da se u najskorije vreme vrati na "Marakanu" ili jasno i glasno, jednom za svagda, kaže da odlazi kako bi oslobodio mesto za nekog novog čoveka.
Svima je jasno da u klubu trenutno postoji samo tim i (uz navijače), ostavljen na milost i nemilost da se bori da sačuva deo slave koja tamni. Izlaz se međutim, ne nazire. Aktuelno rukovodstvo je pokazalo da je nesposobno, pojedinci gledaju samo lični interes i odbijaju 400.000 dolara (od transfera Dišljenkovića) govoreći kako je to milostinja, a sada bi dobro došlo da se isplate dugovi.
Pred srpski fudbalskim gigantom su dani odluke: promene ili propast.

PLAĆEN, A NE RADI
IZBOR sportskog direktora Crvene zvezde, umesto Dušana Savića, nalik je na španske sapunice. Biće danas ili krajem meseca... Priča koja kruži skoro dve godine, a pomaka nema. Jedino koristi ima Savić, koji dobija platu i ne radi svoj posao, ne traži igrače, nema saradnju sa trenerom Dostanićem.

BRUKA OD PODMLATKA
NEMA pesperktive na "Marakani", igrači iz omladinskog pogona više nisu za veliku scenu. O tome najbolje govori podatak da su omladinci pre par dana deklasirani od OFK Beograda - 0:5!? Goran Đorović, koji je pre par meseci postao prvi čovek Omladinske škole, moraće pod hitno da napravi "carski rez".
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Indjija on March 29, 2005, 05:37:42 PM
:(
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on March 29, 2005, 05:51:36 PM
I sta kazu jos te "Vecernje novosti"?
Postoji li u njihovoj arhivi bar jedna lepa rec na racun Zvezde i Delija?
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: North_RS on March 29, 2005, 08:38:51 PM
E prvo za ovog
@"white powera"
Zasto nosis taj avatar :zbunjen To je ustaski i sigurno si ga skinuo sa tribine od jednog ustatse sto je bio tu kada su se cimali pakistanci i bbb ili si pak bio na forumu bbb pa ga tamo skinuo.

A tema je skroz glupa i prevazidjena :)

A ovo za Novosti:pa kad su oni nesta o nama pozitivno napisali,i razmisljam,razmisljam i nikako nemogu da se setim :D
Hajde ako se setim recu vam namigivanje
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Godra on March 29, 2005, 10:38:43 PM
Ja ne znam koje su novine bilo sta dobro napisale o situaciji u FK CZ. Nismo blesavi pa da ne znamo da tamo mnogo, mnogo smrdi... A i nema para, to i vrapci znaju.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Anonymous on March 29, 2005, 10:53:49 PM
Ana veruj mi VN su jedne od najgorih novina ali skoro sve novine pisu skoro sve isto. Nas klub nema para. I tu nije nista cudno. Ja znam da je klub u kurcu, sta tu treba da se cudimo.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on March 30, 2005, 05:21:21 PM
Pustite narikace da se bave narikanjem - novinari odavno NE postoje. Nemojte da se mi navijaci ugledamo na njih. U redu je komentarisati (ovde na forumu) INTERVJUE ili IZJAVE nekih bitnih ljudi iz naseg kluba, prepisanih iz nekih "novina" ali pustite me narikanja kenjatora koji ne samo sto nista lepo ne pisu o nasem klubu nego ni o nama (to pogotovo!)...najvise bi voleli da ne postojimo!

Ako ne kapirate da je pesma ono sto nas odrzava u zivotu onda ste vi luzeri koji nemaju instikt za opstanak.

Znaci ako vec citirate novinske tekstove, neka to budu autenticni primeri, konkretne izjave, izvestaji, intervjui, pa onda to da komentarisemo i nemojte da nam komentari budu na foru "najvece srpske kletve" i slicna "srbovanja"...nismo valjda na tom nivou?
Title: Re: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Nedostizni on March 31, 2005, 08:21:48 PM
Quote from: "white power"Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.

Kazes dve nama , dve partizanu , ja bi pre reko jedna nama tri njima
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Mikelandjelo on April 05, 2005, 04:47:58 PM
Zvezdin kapiten, Marko Pantelić, danas je odgovarao pred Komisijom Zajednice prvoligaša zbog izjava o neregularnosti šampionata. Zna li ko nešto više?
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on April 06, 2005, 07:03:29 AM
Не знам шта је на крају било са нашим Пантом и комисијом али поред њега и Бошко Јанковић је жестоко револтиран због нечега и у неком интервјуу је навео да превазишао ову средину и да жели да оде јер не може више да поднесе катастрофалан фудбал у нашој земљи...није конкретно навео шта му највише смета...осим : "да не улазим у то шта се све "иза кулиса" ради..."

На почетку пролећне сезоне зачуђен је био и Достанић, ово је једна његова реакција : "... Нисам параноичан, мада ми неке ствари нису баш јасне: одлаже се и Куп што је нелогично и неисправно. Одлагање на одлагање, сигурно не ваља. Међутим, сигурно се тиме нећемо замарати, знамо шта нам је циљ и како ћемо до њега стићи..."
Title: Re: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Gigac_FCRS on April 07, 2005, 03:49:15 PM
Quote from: "white power"Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.

Dovoljno je reci(odnosno videti) onog Antica iz Hajduka sa Kule.
chovek je prosto zakucao loptu u sopstvenu mrezu protiv glodara! :rofl
Shta li mu bi tada... :lol: sigurno mu je opala koncentracija..hahaha

Shto se tiche Pante on je on je samo jedan od onih koji imaju muda da kazu u javnost da je prvenstvo neregularno!

ma ipak mislim da ce u derbiju da bude :jebanje i da cemo da ih razbijemo ljudski(kao shto smo i do sad radili)

Ej Zigo skochi i daj ga glavom:)
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on April 24, 2005, 01:17:24 PM
Политика, 24. април, 2005.

Бјековић : Честитам судијама

- Био је ово прави дерби, изузетно коректна утакмица и честитам свим акетрима. Честитам и судијама, који су заиста одлично водили ову утакмицу.

(i ja se slazem da su sudije bile glavni "aketeri" 124. derbija)
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Indjija on April 24, 2005, 02:42:46 PM
Vodili,vodili,grobare ka tituli.
Glavni akteri nema sta.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Majka Mara on April 24, 2005, 11:02:14 PM
Quote from: "Indjija"Glavni akteri nema sta.
Ko nam je kriv. Sto ne reagujemo. Slanina je organizovano prekinula mec (i svaka im cast!) zbog placenih sudija a mi ih nismo ni isprozivali.
:zbunjen
Jos ce se sada posle derbija lopovi "oprati" da su stadoni prazni (a posle ovakvog prvenstva, tek ce biti prazni!) zbog huligana a ne zbog katastrofalnog fudbala, kupljenih sudija i fudbalske mafije.
:zbunjen
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Бока on April 25, 2005, 10:01:00 AM
Izvor: B92, Ekipa

"Tražim status zaštićenog svedoka!"

Trener Borca iz Čačka, Slavko Vojčić, izjavio je za 'Ekipu' da "više ne može da ćuti" i da traži od rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore zaštitu i priliku da isprča šta se sve dešava u domaćem prvenstvu. Čačani su u utakmici 24. kola Meridijan prve lige na svom terenu poraženi od Zete, a posle tog meča direktor kluba, Slobodan Ilić najavio je istupanje iz takmičenja.

Dan kasnije trener Borca, koji se složio sa najavom Ilića, još je ogorčeniji.

"Tražim da mi država garantuje bezbednost za porodicu i da mi omogući status zaštićenog svedoka pa ću izaći sa predsednicima fubalskih saveza SCG i Srbije, Draganom Stojkovićem i Zvezdanom Terzićem, pred televizijske kamere da pred svima kažem šta imam o srpskom fudbalu," rekao je Vojčić.

Vojčić, pored toga što smatra da Borac treba da istupi iz Meridijan prve lige, situaciju u domaćem fudbalu naziva sramotnom, optužujući "moćne klanove iz Beograda" da kroje sudbinu malih timova...
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on April 25, 2005, 05:10:01 PM
Курир, 25. 04. 2005.

Вермезовић :  - Мислим да су дешавања међу навијачима последица неких изјава о нерегуларности[/u] које су изиритирале и изазвале бес.

Не знам да ли циља на изјаве нашег Панте и Јанковића или на њиховог играча који је после једне текме рекао да није он дао гол како пише свуда по новинама, него је вероватно био аутогол или нека слична прича (не сећам се сада баш свих детаља, углавном лик је демантовао оно што су медији писали о њему).
Како год, из ове изјаве се види шта гробара највише боли - ИСТИНА!

Превише се људи буни (играчи Црвене звезде, управа Чачана, навијачи Војводине...и сви из истих разлога) да би се и даље причала прича да су стадиони празни због моје бабе а не због оних који фудбал "воде".

У том новом дневном спортском листу "Екипа" се шпекулише да је могуће да ће се Куп играти без публике (Вермезовић је одушевљен том идејом, чија ли је?)
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Indjija on April 25, 2005, 06:56:37 PM
Za Zeta Vojvodina se zna da je bila stela za Partizan,samo sto su Zecani ispalili(zato su ovi i uleteli u teren).
Moj izvor je bio prvotimac Vojvodine.
Sta reci
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on April 25, 2005, 08:33:50 PM
Quote from: "Indjija"Sta reci

Ништа. Када Прва лига пукне као звечка, све ће се само рећи. Већ сада су више посећене утакмице друге и треће лиге, иако се играју по њивама.
А у суботу ме клинац из краја ладно одбио за позив на дерби, каже : "Не могу ја да идем. У то време игра Булбулдерац са Великим селом".  :o
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Majka Mara on April 27, 2005, 04:52:18 PM
Nisu jedini problem, zbog neregularnosti, samo prazne tribine nego i budjenje zelje u mladim igracima da pobegnu iz takve sredine. A to steta je nenadoknadiva.
:nene

A to sto mali i mladi klubovi po predgradjima i selima dobijaju sve vise publike uopste nije losa pojava.  :)
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: draca on May 03, 2005, 08:06:25 AM
Quote from: "Majka Mara"
A to sto mali i mladi klubovi po predgradjima i selima dobijaju sve vise publike uopste nije losa pojava.  :)

vise publike na "malim" utakmicama  je  :ruke  :ruke  :ruke
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Mikelandjelo on May 04, 2005, 10:08:22 PM
Partizan je pobedio Vojvodinu 3:1 nakon što je gubio 1:0. Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol, a potom su dosuđena i dva penala za onog pedera Ilića koji je kao slučajno obukao ispod majicu sa brojem 100 i prestigao Pjanu po broju golova. Smešno.  :(
A Zvezda igrala 1:1 sa smrdljivim Smederevom i tako ga verovatno spasila od ispadanja.  :batine
I recite da je regularno.  :finger
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: st.vuki on May 04, 2005, 10:26:16 PM
PA u zadnjih pet god ni jedno prvenstvo nije regularno.a SIGURNO je bilo kad je obilic osvojio :boks
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on May 04, 2005, 11:14:48 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol...

Много аутоголова у овој пролећној сезони на утакмицама "против" Партизана?   (http://www.emotipad.com/newemoticons/Yawn.gif)
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: FEAR NOVI SAD on May 05, 2005, 12:35:44 AM
Quote from: "lucky_star"
Quote from: "Mikelandjelo"Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol...

Много аутоголова у овој пролећној сезони на утакмицама "против" Партизана?   (http://www.emotipad.com/newemoticons/Yawn.gif)
[/color]
Pa setite se samo kule kada lik u poslednjim minutina daje sam sebi gol glavom kao"hteo da vrati golmanu loptu"i misevi pobedjuju! :megafon LOPOVI
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: North_RS on May 05, 2005, 01:35:07 PM
Pricati o regularnosti naseg prvenstva je vise nego zalosno.
Ja ne znam kada nam je zadnji put prvenstvo bilo regularno  :zbunjen  :nene
A najgore (po nas sto glodari kupe tri, pa tek mi jednu),a samo vidite koliko je groblje uzelo titula pre 91,a koliko u ovo "posteno"vreme i videcete kako onaj (iz porodice "zeceva") zna dobro da razvija biznis i kupuje deonice Prve Meridian "Savezne" Lige :)
SRAMOTA   !!!

A najaci su ovi u drugoj ligi, e to je posebna prica tu se tek regularnost vidi :)  pa vidite zadnju tekmu (a moze i prethodne) bezanija-rad pa sami procenite,a ova parola radovaca je odlicna poruka za sve "postene ljude" u savezu da se povuku sa svojih funkcija i da mesto puste drugima,jer oni nisu od te sorte koja voli da krade :nene  :lol:
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on May 05, 2005, 05:37:42 PM
Quote from: "FEAR NOVI SAD"Pa setite se samo kule kada lik u poslednjim minutina daje sam sebi gol glavom kao"hteo da vrati golmanu loptu"i misevi pobedjuju!

Данашњи фудбалери му дођу као бело робље. Свашта морају да раде за паре, само не да играју фудбал. Ајде судију још и могу да разумем (условно речено) кад га плате (па суди како суди) али да самом себи закуцаш гол...?
Истина, наши су се нешто бунили, па испадоше грбави јер нико није стао иза њих, ни ми навијачи а ни управа. И што би се они нешто даље бунили када виде да од тога нема вајде? И зато немој после да се љутимо на њих када буду хтели да оду некуда далеко, далеко одавде.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Milos_cz on May 05, 2005, 09:05:52 PM
Quote from: "lucky_star"Истина, наши су се нешто бунили, па испадоше грбави јер нико није стао иза њих, ни ми навијачи а ни управа. И што би се они нешто даље бунили када виде да од тога нема вајде? И зато немој после да се љутимо на њих када буду хтели да оду некуда далеко, далеко одавде.

Normalno - otici ce u Italiju ili Nemacku (ako su ludacki srecni) i tamo ce lepo Hojcneri i ludi doktori da namestaju sa mnogo vise stila nego ovde, gde se to radi ,,transparentno", sto bi rekle demokrate :finger . Uz to se i bolje placa.
Sigurno da ih treba razumeti, pa oni zive od toga. Mogu sutra da im polome nogu kao Siseu. Kao ih ne bi sutra zaboravili??? Mozda ne sutra, ali nedugo zatim bi. Mozda ne mi, navijaci, ali ko bi im pomagao da prezive??? Svaki cas gledamo u kojim uslovima zive bivsi legendarni sportisti. Ove ostale prosecne sportiste, koji zive jos gore, niko ni ne gleda...
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: николаБГ on May 06, 2005, 01:40:31 PM
Posto je topic sa smederevom zatvoren ne bi da otvaram novi jer se u svakom provlaci ista prica...

Dakle lucky star, kazes da je ideja glupa....


Podseticu te na jednu izjavu pokojnog premijera Djindjica o nepravednoj svetskoj politici prema Srbiji. Otprilike ovako....

Ukoliko zivite stalno okruzeni zimom, a mrzite zimu, vi je necete pobediti tako sto cete nositi letnje stvari. Nego cete uraditi sve da se zagrejete, prilagodite, a u sebi i dalje mozete da mastate o letu i da cekate da dodje.

Dakle mi prkosom prema svetu smo ga samo izduvali, jer se nismo prilagodili necem sto je vece od nas, a to su pravila igre.

Pravila igre u modernom sportu(fudbalu) su takva da ne pobedjuje najbolji vec najsposobniji. U vremenu u kome zivimo najsposobniji i jesu najveci prevaranti, jer kako nazvati onda uspesne advokate, menadzere, politicare, biznismene..... Sve su to lopovi, a mi u upravi imamo lopove koji kradu samo od Zvezde nista za Zvezdu....

Razmisli o tome....


uprava pod noz!!!!
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Indjija on May 06, 2005, 01:45:22 PM
Autogol na utakmici Hajduk-partizan je cista slucajnost,ono ne moze da se uradi namerno,ali siguran sam da nije bilo tog gola nasao bi se neki drugi nacin(penal,trckaranje po terenu) da partizan dodje do bodova(verovatno odlucujucih).
Mada meni je sumnjiva nasa utakmica sa Zemunom,gde je titula ustvari i odlucena.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Godra on May 06, 2005, 01:46:14 PM
Nikola,

prebaci svoj post u onaj drugi topik. Ja sam slučajno zaključao kod premeštanja na drugi forum.

Pozdrav
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Indjija on May 06, 2005, 01:58:27 PM
Pravila fudbalske igre danas-odredila i odredjuje-FUDBALSKA INDUSTRIJA-protiv koje se uglavnom navijacke grupe bore,klub se brani na terenu srcem a ne ugovorom i primanjem mesecne plate,ali opet ako nam klub nije pro onda smo u kurcu.

Sustine nema-hocemo titule,fudbalske majstore i dobra gostovanja,na koji nacin boli me racku!!!!!!!!!
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: delija CEBEP on May 09, 2005, 06:04:07 PM
Znate sta? Mozemo mi sada da nagadjamo i mlatimo praznu slamu da li je regularno ili nije ali ono sto je nas tim prikazao cele ove godine je po meni zabrinjavajuce. Zasto bi trebalo kupiti i jednu tekmu u prvenstvu kada bi se znalo da je Zvezda toliko mocna i da nema sanse da se desi da joj neki Banatski Dvori, Zeleznici, ili Smederevci uzimaju bodove.
Mora da se kupuju utakmice jer bogami nije uvek sigurno da Zvezda moze da uzme 3 boda na svakom gostovanju. Po tome se vidi u kakvom smo sranju i za sta ovi nasi igraci vrede. Pojacanja nema, igraci se prodaju (odjednom je transfer u Rusiju ili Ukrajinu postao do jaja), pola uprave ne radi ama bas nista (i da hoce da rade nemaju znanja da postave klub na zdrave noge), korumpiranost je na zavidnom nivou i trebam li jos da nabrajam?
I ko ce da kupi nas klub? Krenite samo od sebe. Ako imate dosta para ulozicete tamo gde se zna ko pije ko placa, gde su osnovne stvari sredjene i gde nema pljacke, prevare itd.
Ima ovde likova koji su pisali citave studije u vezi osnovnih stvari menadzmenta i da su ovi iz nase uprave bar malo gledali ove forume mogli su da se obrazuju za dzabe.......
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Indjija on May 10, 2005, 03:27:06 PM
Ipak da imam pare za privatizaciju,definitivno bi to bila Crvena Zvezda.
Ko hoce nek prouci stanje infrastrukture nas i npr.partizana(ciji se stadion vodi i dalje na SFRJ-JNA,a i da nije tako,razlika je velika)
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: Бока on May 11, 2005, 07:27:51 PM
"Буди паметан навијај главом!" реч "популарни" репер и "шмекер" Гру у једној од реклама у склопу кампање Владе Републике Србије.  :bes :bes

Ми смо најгора земља на свету и то убедљиво! Џибути је за нас развијена земља! Ово нема ни у Сомалији!

Мурија, ФССЦГ и државни врх су све ово лепо испланирали. Првима недостаје иживљавање и батинање недужних ликова,  другима смета гласно изјашњавање о намештеним утакмицама и малверзацијама тих величина какве су и намештење титуле, а код трећих постоји страх што због новог 5. октобра што због приватизације клубова које би они волели да одраде без нас, а на тај начин заташкавају и афере које су у току (Вукса Фукса и Лабус). Законом о спорту ће прво елиминисати нас, а затим извршити приватизацију.

Нико у ових неколико дана није спомињао одговорност керова који су много пута прекорачили мере дозвољеног. Сво дрвље и камење су сручили на нас. Био сам на аутокоманди када је све почело после 124 дербија. За хаос на ауткоманди главни и одговорни кривици су управо пандури. За хаос на трибинама опет су одговорни људи који су ту били да одржавају јавни ред и мир. Они су ту да спрече и превентивно делују да не дође до сукоба, а они пусте да настане хаос па тек онда пендрецима интервенишу. Шта су они мислили да ћемо заједно да се прошетамо до Славије, изљубимо и поздравимо до следећег дербија.... Ово је Балкан, ово је Србија, последња земља у свету по свим параметрима.

ФСЦГ већ неко време пласира причу да нема навијача на трибинама због честих изгреда хулигана. Праве намештене анкете на улици, пласирају то по вестима, а нико да сагледа праве разлоге. Па нема изгреда на малим текмама. Што нема више навијача на утакмицама на којима нема изгледа да ће бити и испада "нас хулигана"? Пикси и остали погледајте се огледало и погледајте истини у очи. Немојте заваравати јавност и себе саме да смо ми разлог оваквом фудбалу. Ми смо ти који ову лигу још одржавамо у животу у ти само због велике љубави према клубу. Да није нас тек би све било у курцу... Ову лигу је трабло стопирати одмах након смрти Булатовића, првог човека нашег фудбала, бар што се трансфера тиче, док се не установе сви детаљи везани за тај атентат. Испало је на крају да га је неки лудак без разлога убио. Није него!!!

Господо из Владе Србије боље би вам било да решите проблем КОСОВА, социјале, циганмала у центру града, јада и беде него да решавате проблем хулиганства у Србији. Јебале вас рекламе навијај главом. Узимате најидзрканије ликове да нам о томе попују. Неспосбни сте да било шта паметно урадите, па скрећете теме са главних проблема.
Title: Da li je prvenstvo regularno?
Post by: UrbanBaby on May 11, 2005, 11:19:01 PM
Prazne tribine, licenciranje klubova i broj ekipa u Prvoj i Drugoj ligi, bile su centralne teme juče na sednici Izvršnog odbora FSSCG.
- Prolećni prosek od 1.506 gledalaca su sramota i šamar za fudbal - ističe predsednik FSSCG Dragan Stojković.
Fudbal gubi bitku, navijača nema, pitanje je kako ih vratiti na stadione.   :o  Nije isključeno da se broj klubova u Prvoj i Drugoj ligi Srbija smanji od sezone 2006/07 i zbog posete i zbog malog broja ekipa koje mogu da isprate sve zahteve takmičenja u najjačim prvenstvima.
- Postavio sam pitanje da li su nam potrebne Prva liga od 16 i Druga od 20 klubova - kaže Stojković. - Novca nema, teško ga je naći. Možda je rešenje u smanjenju i ligi sa plej-ofom i plej-autom. Nešto dobro za fudbal moramo da uradimo. :o  :o  :o
Istekao je rok za podnošenje zahteva za licenciranje klubova za narednu sezonu. Iz Crne Gore prijavilo se samo Jedinstvo iz Bijelog Polja i to sa zakašnjenjem od dvadesetak dana, pa samo ovaj tim, bez obzira da li će biti prvi, može da zaigra u eliti.
- Svaki klub moraće da ispuni propisane kriterijume, popuštanja neće biti - poručuje generalni sekretar FSSCG Zoran Damjanović.
Novi šampionat startovaće 6. avgusta i moraće, zbog SP u Nemačkoj, da se završi do 14. maja, a prelazni rok će početi 1. juna i trajati do 5. avgusta.


Alo, alo...stoko logoraska, SVE vas treba proterati POD HITNO iz Saveza!!!  :bes
Dzajo dodji umesto Pixija!!!


Nikola Zigic
(http://www.novosti.co.yu/images/content/fotodana/2005/maj/1205.jpg)