Делије Онлајн

Делије Кафе => Терен => Topic started by: paki035 on May 16, 2006, 12:32:31 AM

Title: Valter Zenga
Post by: paki035 on May 16, 2006, 12:32:31 AM
ITALIJANSKI TRENER POTPISAO DVOGODIŠNJI UGOVOR SA EKIPOM AL RAJAN IZ KATARA
ZENGI 1,8 MILIONA E
Ipak, bogati šeici su uspeli brzo da privole Zengu sjajnom ponudom, pa je Zvezda ispala iz trke.
CRVENA zvezda je od ponedeljka i zvanicno bez trenera, pošto je Valter Zenga potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom Al Rajan iz Katara. Dogovor je postignut na rucku sa gazdama kluba, a italijanskom treneru ce za dve godine pripasti 1,8 miliona evra!
Zenga je u nedelju sa svojim menadžerom prisustvovao finalu Kupa emira, a zatim utanacio sve sitnice oko svog milionskog ugovora, koji je mnogo bolji nego što je imao na "Marakani". U radu ce mu, verovatno, kao i u Zvezdi pomagati Masimo Pedracini.
Novac je u prvom planu svakom treneru - pricao je nedavno Zenga svojim prijateljima u Beogradu, spremajuci se da što pre spakuje kofere, ne želeci da pokuša da plasmanom sa crveno-belima u Ligi šampiona, otvori sebi vrata Italije.
Zenga je u aprilu imao ponudu Livorna, razgovarao je sa njihovim predsednikom, ali nije hteo da prihvati povratak u "kalco", pošto mu uslovi nisu bili po volji.
Ucinili smo sve da se saradnja nastavi posle duple krune, ali Zenga je tada tražio nekoliko dana da se odluci. Shvatili smo da je njegova želja da ide dalje, mada mu je predsednik Stojkovic ponudio ekstra-platu. U proteklom periodu imali smo dobar rad, zajedno ostvarili vrhunske rezultate i uveren sam da cemo brzo pronaci atraktivnog trenera - istice sportski menadžer crveno-belih, Stevan Stojanovic.
Title: Valter Zenga
Post by: Johnny Blaze on May 16, 2006, 12:35:08 AM
Ajde sad, bar 3 strane plakanja i zahvaljivanja.
Title: Valter Zenga
Post by: paki035 on May 16, 2006, 12:40:48 AM
Izvinjavam se nisam ni video da su vec okacili ! moze da se  obrise topic?
Title: Valter Zenga
Post by: capocrimi on May 16, 2006, 06:51:44 AM
сад мој паклен план о довођењу Липија :rofl

мене не нервира чињеница што је овај отишао, него што му се скандирало као да смо освојили 10 лиги шампиона....

пОзДрАв!!!
Title: Valter Zenga
Post by: cazzo_FCRS_forever on May 16, 2006, 07:38:50 AM
jedno pitanje:

dobijali zvezda koju paru sto je on zbrisao ranije jer je imao ugovor jos jednu godinu?
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on May 16, 2006, 08:06:02 AM
Па ваљда би требало да добијемо неко обештећење.

Ако је отишао. Има и бољих тренера.
Title: Valter Zenga
Post by: cazzo_FCRS_forever on May 16, 2006, 08:06:52 AM
izjava piksija za sajt fk-a:

Стојковић је истовремено демантовао информацију која се појавила у јавности да је шеф стручног штаба, Валтер Зенга, потписао уговор са једним клубом из Катара. Председник Црвене звезде је у понедељак разоговарао са Зенгом који је рекао да није водио било какве преговоре и демантовао је да је потписао било какав уговор.
Title: Valter Zenga
Post by: kiki on May 16, 2006, 09:24:57 AM
Ta izjava je jucerasnja. Bajato, bre :D .
Sigurna sam da ce Zenga otici nakon ovih prodaja jer nam sigurno odlaze 4 prvotimca (Stojkovic, Lukovic, Zigic i Dudic). Zasto bi ostao i rizikovao svoj ugled?
Title: Valter Zenga
Post by: pravi Bole car on May 16, 2006, 09:32:31 AM
Ma nek ide ko ga jebe,i onako je igra bila kita samo bunarenje na Zigica!Pored raspalog groblja i ja bi uzeo duplu krunu,sad treba da dovede Bajevica i da mu da odresene ruke pa kom obojci kom ribok patike.Negde sam procitao kao za trenera figuriraju Petkovic i Okuka BROOOKA!
Ma bre uprava napolje pa nek se igraju na nekom drugom mestu a ne u Zvezdi!Vlada Jugovic za predsednika!
Title: Valter Zenga
Post by: kiki on May 16, 2006, 09:36:36 AM
Da, i meni bi Bajevic bio prvi izbor. A covek se ni ne pominje.
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on May 16, 2006, 10:04:13 AM
Quote from: "pravi Bole car"Ma nek ide ko ga jebe,i onako je igra bila kita samo bunarenje na Zigica!Pored raspalog groblja i ja bi uzeo duplu krunu,sad treba da dovede Bajevica i da mu da odresene ruke pa kom obojci kom ribok patike.Negde sam procitao kao za trenera figuriraju Petkovic i Okuka BROOOKA!
Ma bre uprava napolje pa nek se igraju na nekom drugom mestu a ne u Zvezdi!Vlada Jugovic za predsednika!

E jesi car!
Title: Valter Zenga
Post by: Maj 25 on May 16, 2006, 10:08:49 AM
Petkovic, Bajevic ili Zakeroni. Ostalo je buranija.
Title: Valter Zenga
Post by: bl_regency on May 16, 2006, 10:33:39 AM
Molim te izbaci petkovica :batine
Title: Valter Zenga
Post by: Gigac_FCRS on May 16, 2006, 10:44:34 AM
" Učinili smo sve da se saradnja nastavi posle duple krune, ali Zenga je tada tražio nekoliko dana da se odluči. Shvatili smo da je njegova želja da ide dalje, mada mu je predsednik Stojković ponudio ekstra-platu. U proteklom periodu imali smo dobar rad, zajedno ostvarili vrhunske rezultate i uveren sam da ćemo brzo pronaći atraktivnog trenera", rekao je sportski menadžer crveno-belih, Stevan Stojanović.

Стојковић је истовремено демантовао информацију која се појавила у јавности да је шеф стручног штаба, Валтер Зенга, потписао уговор са једним клубом из Катара. Председник Црвене звезде је у понедељак разоговарао са Зенгом који је рекао да није водио било какве преговоре и демантовао је да је потписао било какав уговор.

:finger
Title: Valter Zenga
Post by: Woodoo on May 16, 2006, 12:53:53 PM
Brate, 1.800.000 evra za dve godine ! Pa i da imamo toliko da mu platimo mislim da ne vredi. Prodao se covek za vise para i gotovo.

Niti je zvezdina zvezda, niti je Srbin. A pored toga je i papucar zabarski kad je dozvolio da ona njegova kurvestija pljuje po Beogradu. A odrasla je u nekom selu pored Bukuresta.

Ako na vreme dovedemo ozbiljnog trenera mislim da nece postojati problem uigravanja kao prosle godine.

Glavu gore i ne treba da se ponasamo kao da je Venger napustio klub.
Title: Valter Zenga
Post by: Red Star Forever on May 16, 2006, 04:37:22 PM
У почетку га уопште нисам готивио јер ми се уопште не допада ига коју је форсирао, волим брате нападачки фудбал, али временом се и он мало кориговао, свиђао ми се однос према навијачима, фазон који је фурао и није мењао све време... Шта год да буде неће бити велика штета ако је стварно отишао а ни неки мега плуса по екипу ако остане а не дођу играчи који могу да остваре наше замисли... А что се тиче петковића и окуке то би дефинитивно било пресељавање свих пиксијевих другара из савеза, а за мене знак прво тихог а онда и гласног бојкота против пиксија и свих оних које је довео у клуб!!!
Title: Valter Zenga
Post by: nikola82 on May 16, 2006, 05:29:55 PM
Zenga ipak ostaje......
Sacekacemo da neko i ovu informaciju potvrdi ali izgleda da je doslo do ne-dogovora izmedju Zenge i Mudzahedina......Videcemo....
Title: Valter Zenga
Post by: Verbal Kint on May 16, 2006, 05:32:35 PM
Petkovic..Covek koji preferira Nadja spram Kovachevica. Covek koji umalo da pozove Cirkovica umesto Baste (!!!!!). Slushate li njegove 'epske' izjave..K'o da nam je Drskovic zelektor Boze mi oprosti..Ma za mene je on Budaletina Bursac, sve sto je ucinjeno u repki je plod srece, Vidica,Krstajica i Nikole Zigica.
Title: Valter Zenga
Post by: gaudi on May 16, 2006, 06:08:53 PM
Ma Petkovic moze da bude samo selektor i da prodaje te epske price kako bi vratili 'kult reprezentacije' ali da vodi Zvezdu nee. A iskreno mislim da od ove dvojice stranaca koji se pominju nema nista
Title: Valter Zenga
Post by: pravi Bole car on May 16, 2006, 06:25:33 PM
Ljudi Dusan Bajevic je pravo resenje,ovo ostalo je samo mrsenje muda!Covek ozbiljan,autoritet i zna posao a ne Zakeroni,Fernandez...brate oni da su dobri trenirali bi Kijevo,Livorno,Nant,Lil...
A za Petka i Okuku nemam reci,pa najbolje onda i Miljan da dobije neko pocasno mesto i da promenimo ime u FK LUDA KUCA!
Title: Valter Zenga
Post by: Maj 25 on May 16, 2006, 06:39:35 PM
Ja sam bio da se za to da se Bajevic dovede odmah posle odlaska Dostanica ali jebiga. Pogledajte shta je chovek napravio sa Olyjem. Uveo ih u osminu finala Lige Shampiona gde su dobili Liverpul 1:0 na domacem i u gostima vodili 0:1 i onda nesrrecno porazeni 3:1.

Greshite shto se tiche Petkovica. On je za sada poshteno radio u reprezentaciji i bio prvi, ispred Shpanaca, u jednoj zajebanoj grupi. To shto je sada pogreshio i pozvao mrtvog Nadja i Miloshevica, morace da opravda rezultatima na SP-u.
Shto se tiche Okuke on je debil, i tu slazem sa ostalima.
Title: Valter Zenga
Post by: srbski mozart on May 16, 2006, 08:29:18 PM
Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!!
Title: Valter Zenga
Post by: RayBan on May 16, 2006, 08:39:30 PM
A sto je najzesce izgleda da nece ni otici nigde... :zbunjen

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=89204&datum=2006-05-16
Title: Valter Zenga
Post by: Maj 25 on May 17, 2006, 12:35:50 AM
ITALIJAN ODBIO DA POTPIŠE UGOVOR SA AL RAJANOM
ZENGA SE VRAĆA!

OBRT u Kataru! Iako je načelno postigao dogovor sa Al Rajanom i trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor, Vlater Zenga je odustao! Razlog je ekspresno smanjenje plate i nemogućnost da bira svoje saradnike. Zato se još uvek zvanično trener Crvene zvezde, zahvalio domaćinu.
Juče se Zenga, kako saznajemo, preselio u Emirate, gde ima razgovore sa čelnicima Al Aina, za koji igra naš internacionalac Nenad Jestrović. Izgleda da ni u UAE novac nije po volji Zenge, pa neće biti iznenađenje ako se za koji dan vrati u Beograd i saopšti da ostaje na "Marakani".
- Zenga mi se javio, ali nije rekao da je potpisao ugovor sa novim klubom. Čekamo njegov zvaničan odgovor, kao što smo se i dogovorili, do 20. maja - kaže Piksi.



Po meni sada ne treba da bude pitanje da li on hoce da se vrati, nego da li mi hocemo da ga primimo nazad...
Title: Valter Zenga
Post by: bojan on May 17, 2006, 01:01:58 AM
QuotePo meni sada ne treba da bude pitanje da li on hoce da se vrati, nego da li mi hocemo da ga primimo nazad...

To i meni pade na pamet,ali kad malo bolje razmislim-nismo u situaciji,u "zlatna vremena" popio bi pedalu samo zbog "...par dana da razmisli...".
Čujem i da se "pivari" vraćaju...
Title: Valter Zenga
Post by: DelijaHH on May 17, 2006, 07:40:41 AM
Quote from: "srbski mozart"Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!!


To sam i ja mislio!!! Umjesto da covjeku budemo zahvalni sto je sa nasim voljenim klubom kao prvi stranac osvojio duplu krunu, ovdje ga pljuju  :prst  Mi smo Srbi stvarno cudan narod!  :bes

I onda jos izjava, pa nije Srbin, ko ga jebe??!!!!

KO JEBE DOSTANICA, KOSANOVICA i FILIPOVICA, koji su Srbi, a sa Zvezdom su bili 77 bodova iza groblja!!!
Title: Valter Zenga
Post by: bl_regency on May 17, 2006, 10:34:20 AM
Definitivno napustam net na mjesec dana,pa nocas spavao nisam,sanjam zengu,raluku,lukovica,piksija,zavrsicu u ludari zbog ovog prelaznog roka :D
Title: Valter Zenga
Post by: Johnny Blaze on May 17, 2006, 10:50:40 AM
Ja nemam tih problema, sanjam samo Raluku  :rofl
Title: Valter Zenga
Post by: Maj 25 on May 17, 2006, 11:02:04 AM
Quote from: "DelijaHH"
Quote from: "srbski mozart"Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!!


To sam i ja mislio!!! Umjesto da covjeku budemo zahvalni sto je sa nasim voljenim klubom kao prvi stranac osvojio duplu krunu, ovdje ga pljuju  :prst  Mi smo Srbi stvarno cudan narod!  :bes

I onda jos izjava, pa nije Srbin, ko ga jebe??!!!!

KO JEBE DOSTANICA, KOSANOVICA i FILIPOVICA, koji su Srbi, a sa Zvezdom su bili 77 bodova iza groblja!!!

Ma mnogo mu je teshko bilo da je osvoji u ovoj nashoj smeshnoj ligi. Ko sve nije osvojio duplu krunu kao trener Zvezde, i shta treba sad da ga dizem u nebesa kao da je Bog? Nije se pokazao u Evropi tukao nas Bazel kuci, Tromzo, Strazbur nas zajebao... Ako ostane videcemo da li je kadar da sa ovim okrnjenim timom udje u Ligu Shampiona.
Title: Valter Zenga
Post by: Manager on May 17, 2006, 11:11:35 AM
Ja evo danas čitao, kao otišao Zenga u Katar, Zvezda traži novog trenera, šansa da bude Ilija Petković trener... sad da li je otišao ili nije nemam pojma :zbunjen . Znam da su Stojković i Luković otišli sigurno :(
Title: Valter Zenga
Post by: goku on May 17, 2006, 11:13:03 AM
Quote from: "Manager"Ja evo danas čitao, kao otišao Zenga u Katar, Zvezda traži novog trenera, šansa da bude Ilija Petković trener... sad da li je otišao ili nije nemam pojma :zbunjen . Znam da su Stojković i Luković otišli sigurno :(

I sta je naravoucenije?
Nemoj puno da citas novine.
Title: Valter Zenga
Post by: DelijaHH on May 17, 2006, 11:20:28 AM
QuoteMa mnogo mu je teshko bilo da je osvoji u ovoj nashoj smeshnoj ligi. Ko sve nije osvojio duplu krunu kao trener Zvezde, i shta treba sad da ga dizem u nebesa kao da je Bog? Nije se pokazao u Evropi tukao nas Bazel kuci, Tromzo, Strazbur nas zajebao... Ako ostane videcemo da li je kadar da sa ovim okrnjenim timom udje u Ligu Shampiona.

Brate, treba i ovoj nasoj jadnoj ligi prvo osvojiti titulu. Zadnje dve godine je mi nismo osvojili, prosle godine smo cak izgubili finale kupa... Sta su nasi treneri ucinili u Evropi??? NISTA! Cak ni jedan Muslin! Ja Zengu ne dizem u Boga, ali je zasluzio mnogo vise respekta, nego sto mu se ovdje daje. A izjave, ko ga jebe, jer nije Srbin su totalno glupe. To je samo pljuvanje bez ikakve podloge, bez konkretnih argumenata. (morao sam da obrisem)

Sa Zengom smo se makar docepali lige kupa Uefa. Nije puno, ali ajde, makar i to.

Kad nabrajas poraze protiv Bazela, Tromsöa i remi protiv Strasbourga, zasto u istom kontextu ne pomenes fenomenalnu pobjedu protiv Rome?

Ova tvoja zadnja recenica je takodjer deplacirana tj. nije fer prema Zengi. Klub prodaje najbolje igrace (Stojkovic i Lukovic otisli, ceka se odlazak Dudica i Zigica), a od Zenge se ocekuje da ima muda i da odvede Zvezdu u LS?! A da te pitam: Sa cime i kako da to napravi?! Bez adekvatnih pojacanja, koja kostaju ( a mi love definitivno nemamo), pa cak i sa njima, mi cemo jaaako tesko do LS!

Da razjasnim: ja nisam neki veliki obozavatelj Zenge, ali ocekujem od strane navijaca da ga vise respektiraju, jer je to makar po rezultatima u ovoj sezoni i vise nego zasluzio. A ako ima kritike, onda treba navesti konkretne tacke (dovodjenje Dramana i da Silve napr.), najbolje sa dokazima, a ne pisati neke quasi-razloge po nacionalnoj osnovi ili zato sto nekome ne pase njegov nos, ruka ili noga...
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on May 17, 2006, 11:39:53 AM
Istina je da Zenga ima rezultate, mozda najvise zaslugom par igraca i Pedracinija, ali ocekujem od njega mnogo vise, ako ostane naravno.

Sa druge strane ako ode, mislim da to nije neki problem, jer trenera kao sto je on ima sirom Evrope i mislim da necemo imati problema da pronadjemo novo-bolje resenje.

Pozdrav.
Title: Valter Zenga
Post by: Woodoo on May 17, 2006, 12:10:04 PM
Quote from: "DelijaHH"
Quote from: "srbski mozart"Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!!


To sam i ja mislio!!! Umjesto da covjeku budemo zahvalni sto je sa nasim voljenim klubom kao prvi stranac osvojio duplu krunu, ovdje ga pljuju  :prst  Mi smo Srbi stvarno cudan narod!  :bes

I onda jos izjava, pa nije Srbin, ko ga jebe??!!!!

KO JEBE DOSTANICA, KOSANOVICA i FILIPOVICA, koji su Srbi, a sa Zvezdom su bili 77 bodova iza groblja!!!

Pa da, i Muslin je osvojio duplu krunu pa odmah otisao u Bilbao da pregovara. Svi oni samo gledaju svoje dupe.

Svaka mu cast za titulu, ja sam mu zahvalan. Mada, ruku na srce, i imali smo najbolji tim. Meni samo ne pada na pamet da placem za nekim ko ide u Katar zbog para,a navodno zeli da se doakze sa Zvezdom i podigne sebi rejting. On nije radio za dzabe, nego za svoj interes. Da bi se dokazao i jednog dana otisao u bogatiji klub.

Po meni je za uspeh zasluzniji Pixi. A mnogo je vise osporavan.
Title: Valter Zenga
Post by: dusan1975 on May 17, 2006, 12:25:20 PM
Што се тиче лакоће освајања дуплих круна од 92 па до данас, само су три тренера то урадила:

Љупко Петровић 95, Муслин 2000 и 2004 и Зенга ове године.
Title: Valter Zenga
Post by: slawisha on May 17, 2006, 02:09:13 PM
Ako Zenga kojim slucajem ne potpise ugovor sa ekipom iz Katara, mislim da mi ne treba da ga primimo nazad vec nadjemo novog trenera! Izgleda mi kao kurva, otisao tamo da vidi da li ce ko da baci vise para, pa posto nema ajde ja cu nazad u Zvezdu! Ne treba nikome dozvoliti da zeza i omalovazava klub! Da je bio ozbiljan odbio bi te ponude, zasukao rukave i pravio tim za LS a ne ladio muda i merio ponude po Kataru!
Title: Valter Zenga
Post by: николаБГ on May 17, 2006, 02:24:27 PM
Realno... mi smo imali daleko jaci tim od pakistana ove godine i nije Zenga odigrao tu veliku ulogu oko osvajanje duple krune. On jeste uneo disciplinu i taj kolektivni duh... ali isto tako je napravio par gresaka(prvenstveno mislim na tekmu sa Stazburom)

Sve u svemu mislim da nije nezamenjiv i da ga ne treba primiti nazad ako sad ne bude nasao drugi klub. Licemerno bi bilo nekoga pustiti da landra po svetu i trazi bolje, a ako bolje ne nadje onda smo i mi dobri. A ope, ako jedina alternativa za  mesto trenera bude  Petkovic, onda zajebi licemerje...

:)
Title: Valter Zenga
Post by: Majka Mara on May 17, 2006, 02:41:53 PM
http://www.novinepress.co.yu/index.php?PID=11&date=2006-05-17#320
Title: Valter Zenga
Post by: boldrik on May 17, 2006, 03:01:23 PM
Postavite sebi obrnuto pitanje...

Koliki bi neuspeh Zvezde bio da Zenga (ili bilo koji trener):
sa neizmenjenom, nasledjenom ekipom od prosle godine, koja je i prosle godine imala sanse da osvoji oba trofeja,
sa "novom" upravom i sa novim (sad vec starim) "sponzorima",
sa ogromnim nadahnucem i verom medju navijacima i simpatizerima da se stvari krecu onako kako bi i trebalo i kako Zvezdi i dolici,
sa desavanjima u "propalom, smrdljivom, ubudjalom, prosao rok trajanja" fk penaltik,
nije uzeo titulu i kup, koji btw uzesmo na misice...

Sad treba da se dokaze i pokaze koliki je trener i znalac; kad je tesko i kad ostaje bez pola tima, ako uopste ostane u klubu...

Zato, ako Mister ode i nije neka nenadoknadiva steta...
Title: Valter Zenga
Post by: delija91 on May 17, 2006, 04:02:48 PM
Ajd da i ja lupim koju glupost. Zengi treba da ide na srce to sto nije odma odbio te ponude jer moze jos da se dokaze u Zvezdi, ali on je surovi profesionalac i kao takav on traze vise para i bolje uslove za rad.

Sada za zasluge za ovu sezonu, Zenga je napravio ovaj tim zajedno sa Stojkovicem, sto se tice sponzora ako 5 sponzora nije moglo da pokrije troskove jednom zemunu e onda ti sponzori ili nisu jaki ili lade muda labudova.

Zengi i ako odluci da se vrati trebda dati tu sansu, Muslin je odlazio iz kluba pa kad se vraco gledali smo ga ko boga, ovaj jos nije otisao polako. Zenga je uspeo da nas uvede u Liga kup Uefa, kada je Petrovic sa mnogo jacim timom i slabijim kokrentom uspeo da ispadne iz svih kupova, onda ovo sto su Zenga i Stojkovic uradili jeste uspeh.
Title: Valter Zenga
Post by: delija91 on May 17, 2006, 04:05:24 PM
O da za Strazbur, ja kolko se secam na jedini nacin na koji je Zenga mogao da promeni tok utakmice je ako bio on usao na teren i poceo da igra sa njima. Ona utakmica je bila cisti baksuzluk i neiskustvo. Ako je ovo tolko Zengina krivica sta bi trebali da kazemo za onu utakmicu is sredine 80 kada je zvezda protiv slavnog reala vodila 3-0 u prvih 30 minuta, onda posle izmena (nepotrebnih) utakmica se zavrsila 4-2, sto nas je kostalo u revansu...
Title: Valter Zenga
Post by: Maximiliano on May 17, 2006, 04:29:26 PM
Naredjsmo mi i ovde tri stranice.......ja mislim, da mi lepo sacekamo 20-ti maj, pa cemo videti dali ostaje ili nas napusta!
Pozdrav
Title: Valter Zenga
Post by: николаБГ on May 17, 2006, 04:42:44 PM
Pa ja koliko se secam bilo je ovako... Zenga izvlaci Djokaja, koji je do tada bio najbolji pojedinac na terenu i Mladenovica, koji je najiskusniji igrac u timu i jedini je tada znao da stane na loptu i smiri situaciju... Umesto da vadi Kovacevica koji je ocigledno bio nervozan i koji je bespotrebno skrivio oba prekrsaja posle koji smo primili golove...

Uvodi dramanija, najnizeg igraca na svetu, koji je u odbrambenim situacijama koristan na terenu koliko i kad sedi na klupi.

U Evropi Zenga nista nije pokazao. U Bragi nas je Stojkovic spasao, Bazel i Tromzo(ej Tromzo) su nas dobili, A Romu smo dobili na Marakani gde realno pred punim stadionom nasi igraci igraju 50 % bolje. Plus ne treba zaboraviti da je Roma igrala skoro sa drugim timom i da im pobeda nije bila neophodna da idu dalje....

Da ceo text ne bi bio shvacen kao pljuvanje po Zengi reci cu da ga postujem ko trenera, postujem sto nam je doneo duplu krunu  i ne sporim mu kvalitete koje neosporno ima...samo zelim da kazem da nije ne zamenjiv i da takvih trenera ima jos po evropi i mogu se dovesti za male pare. dao bi 15 zengi za jednog Stojkovica.

Ja ga posle ovog putovanja u katar ne bi primio nazad, mozda sam zaslepljen ponosom, ali to je moje misljenje...
Title: Valter Zenga
Post by: pravi Bole car on May 17, 2006, 05:28:21 PM
Quote from: "nikolaBGD"Pa ja koliko se secam bilo je ovako... Zenga izvlaci Djokaja, koji je do tada bio najbolji pojedinac na terenu i Mladenovica, koji je najiskusniji igrac u timu i jedini je tada znao da stane na loptu i smiri situaciju... Umesto da vadi Kovacevica koji je ocigledno bio nervozan i koji je bespotrebno skrivio oba prekrsaja posle koji smo primili golove...

Uvodi dramanija, najnizeg igraca na svetu, koji je u odbrambenim situacijama koristan na terenu koliko i kad sedi na klupi.

U Evropi Zenga nista nije pokazao. U Bragi nas je Stojkovic spasao, Bazel i Tromzo(ej Tromzo) su nas dobili, A Romu smo dobili na Marakani gde realno pred punim stadionom nasi igraci igraju 50 % bolje. Plus ne treba zaboraviti da je Roma igrala skoro sa drugim timom i da im pobeda nije bila neophodna da idu dalje....

Da ceo text ne bi bio shvacen kao pljuvanje po Zengi reci cu da ga postujem ko trenera, postujem sto nam je doneo duplu krunu  i ne sporim mu kvalitete koje neosporno ima...samo zelim da kazem da nije ne zamenjiv i da takvih trenera ima jos po evropi i mogu se dovesti za male pare. dao bi 15 zengi za jednog Stojkovica.

Ja ga posle ovog putovanja u katar ne bi primio nazad, mozda sam zaslepljen ponosom, ali to je moje misljenje...

Potpisujem!

I da dodam da su Spaleti(trener Rome) i Zenga na prst u bulji,i da je ta tekma nama bila biti il nebiti!!!
Title: Valter Zenga
Post by: радомир on May 17, 2006, 05:33:41 PM
Стварно си талибан!!
Title: Valter Zenga
Post by: pravi Bole car on May 17, 2006, 05:45:49 PM
Quote from: "radomir"Стварно си талибан!!

Sabane dodji na chat da ti objasnim od koje se drvo prave kasike! :D
Title: Valter Zenga
Post by: delija91 on May 17, 2006, 06:31:18 PM
Izvinjavam se ako gresim, ali kolko se ja sjecam on je izvuko i Djokaja i Mladenovica zbog povreda. A utakmicu sa Tromzom smo zasluzili da izgubimo zbog promasaja i kikseva, samo jedan gol je tada dao da nije bla greska odbrane, ruku na srce igrali cu u mocvari nekoj.

A sto se Bazela tice tu su na neku ruku navijaci krivi, da je bazel doso na punu marakanu danas bi druga prica bila pricana.

Nebranim ja Zengu daleko od toga, ali treba mu dati da zavrsi sta je poceo ako to zeli. Kao sto neko rece Max ajd da sacekamo 20 pa sta bude da bude, makar smo se trenera izredali u ovi zadnji 10 godina, kad bi se jos tako sponzori menjali bilo bi dobro.
Title: Valter Zenga
Post by: Red Star Forever on May 17, 2006, 08:17:17 PM
Ниџа је све рекао... Али и неко пре њега, да ипак ми сачекамо тај рок до када га чека пикси па онда да наставимо причу... Ово више нема смисла... А још данас по новинама и Муслина спомињу, ма тотално лудило око Звезде... Пикси се надава пара да се пише све и свашта, боље да је те паре дао овима који су већ отишли... С обзиром да нисам задужен за овај подфорум, дао бих предлог колегама модераторима да до 20-ог можда закључају овај топик па да наставимо причу тада...
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on May 22, 2006, 02:26:48 PM
Звезда и Зенга још вагају

Валтер Зенга је добио још два дана да размисли хоће ли остати у Црвеној звезди.

Нагађања су опречна, од оних да ће италијански стручњак остати, јер понуде азијских и румунских клубова нису баш толико издашне колико се причало, до оних да ће шампион морати да потражи новог тренера, без обзира на још годину дана уговора. Разлог је, пре свих, непромишљен став о Београду супруге Ралуке Ребедее, чиме је створила негативну климу и угрозила Зенгин интегритет, самим тим и останак на клупи црвено-белих.

Председник Стојковић и Зенга су и даље у сталној телефонској вези, одлагањем одлуке сви су добили на времену и могућност да пронађу најбоље решење. Очекује се да почетком ове недеље буде познат исход тренерске саге, а уколико Зенга оде, и даље се спекулише да ће најозбиљнији кандидат за шефа стручног штаба бити селектор репрезентације СЦГ, Илија Петковић.

Извор: Политика
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on May 30, 2006, 06:51:09 PM
Zenga rekao zbogom

Valter Zenga, donedavni trener Crvene zvezde, oprostio se na konferenciji za novinare od srpske javnosti. Italijanski stručnjak ostaće upisan u istoriju Crvene zvezde kao prvi strani trener i šesti osvajač duple krune. Valter Zenga je rekao da je 20. maja, kao što je i obećao, javio predsednik Draganu Stojkoviću da više neće biti trener Crvene zvezde.

"Doneo sam odluku da odem. To je sastavni deo života. Ova odluka možda i ne mora biti dobra, ali je ipak moja. Možda će me mnogo koštati, ali i to će biti novo iskustvo. Željan sam novih izazova, ali još nisam pronašao novi angažman. Za Eurosport ću komentarisati utakmice Svetskog prvenstva i nadam se da će onih koje bude igrala Srbija i Crna Gora biti što više", rekao je Zenga.

"Napuštam tim koji je osvojio duplu krunu, koji nije poražen pred svojim navijačima. Ne računam meč sa Bazelom jer tada nije bilo navijača na stadionu. Siguran sam da iza sebe ostavljam ekipu koja je mnogo napredovala. Zahvaljujem se svima u klubu jer bez njihove pomoći i podrške ne bismo beležili uspehe".


Zengi je postavljeno pitanje i kako je doživeo Srbiju, Beograd i ljude u zemlji.

"Mislim da je utakmica sa Strazburom najbolji pokazatelj. Navijači koji su do poslednjeg minuta bili uz ekipu su u poslednjem trenutku ostali bez radosti, ali su sa suzama u očima i dalje bili uz nas. Možda je bilo nesporazuma, ali mislim da je razlog tome komunikacija i sigurno će biti lakše svima kada dođe trener koji govori i razume srpski. Nije bilo lako raditi ovde, prvenstvo je bilo teško, ali verujem da je i za mene, ali i za vas ovo bilo novo iskustvo koje nam može poslužiti u budućnosti. Zbog toga sam veoma srećan", rekao je na kraju sada već bivši trener Crvene zvezde uz konstatciju da mu je žao što Dušan Đokić na kraju sezone nije bio najbolji strelac, kao i da žali zbog toga što odbrana nije bila najbolja u ligi.

Od javnosti se oprostio i prvi saradnik Valtera Zenge, Masimo Pedracini.

"Moja karijera zavisi od karijere Valtera Zenge. Nastavićemo da radimo zajedno, a dok ne pronađemo novi klub pratiću Svetsko prvenstvo i biti sa svojom decom koju dugo nisam video", rekao je Pedracini.

Predsednik Crvene zvezde, Dragan Stojković, takođe se obratio prisutnima istakavši da je rastanak dostojanstven.

"Valter Zenga će ostati upisan u istoriju Crvene zvezde ne samo kao prvi strani trener, već kao stručnjak koji je u svojoj prvoj sezoni klubu doneo trofeje u prvenstvu i kupu. Njegov dolazak i rad su doneli mnogo pozitivnih promena. Zahvalio bih mu se na uspešnoj saradnji i odličnim rezultatima. Verujem da svi možemo da budemo zadovoljni vremenom koje smo proveli zajedno", reči su prvog čoveka Crvene zvezde.
Title: Valter Zenga
Post by: Пијанац on May 30, 2006, 08:37:04 PM
Хвала Зенги на свему лепом што нам је приредио у прошлој сезони.  :sampion   :sampion

Валтере, срећно у настваку каријере!
Title: Valter Zenga
Post by: SerbianEagle on May 30, 2006, 10:25:25 PM
Srecno Zenga.
Title: Valter Zenga
Post by: Eribo on May 30, 2006, 10:52:53 PM
Pridruzujem se cestitkama. Ja absolutno nemam sta negativno da kazem o ovome coveku. On je odradio svoj poso posteno i zato ga i postujem.
Title: Valter Zenga
Post by: Maximiliano on May 31, 2006, 10:36:49 AM
Zasto nama mora uvek da se desi to, da trener koji osvaja duplu krunu, na kraju odlazi?! Zenga, mnogo si nas usrecio! Hvala ti na svemu!  Mnogo srece u daljem radu, i da ti se ispuni zelja, da jednog dana sedis na klupi Intera kao trener!
Title: Valter Zenga
Post by: srbski mozart on May 31, 2006, 11:27:33 AM
Slazem se sa ova dva zadnja posta, s tim da dodam, u trenutnoj situaciji ni nasljednik Waltera nije za bacanje :ruke
Title: Valter Zenga
Post by: archer on May 31, 2006, 11:34:34 AM
Srecno
Title: Valter Zenga
Post by: Nesho on May 31, 2006, 01:01:50 PM
Pa naravno covjek je napravio veliki uspjeh i za to mu veliko HVALA. I ja mu zelim svaku srecu
Title: Valter Zenga
Post by: Milos_cz on May 31, 2006, 01:15:40 PM
Quote from: "Maximiliano"Zasto nama mora uvek da se desi to, da trener koji osvaja duplu krunu, na kraju odlazi?! Zenga, mnogo si nas usrecio! Hvala ti na svemu!  Mnogo srece u daljem radu, i da ti se ispuni zelja, da jednog dana sedis na klupi Intera kao trener!
To njemu i Interu, i ja, kao simpatizer Milana, najiskrenije zelim :finger .

PS Hvala mu sto je verovatno bio imun na veze i vezice od kojih pate nasi domaci treneri, a sto se tice trenerskog znanja, Zvezdu ce, nadam se, od sada trenirati treneri veceg iskustva i znanja od doticnog - kao sto je npr. Bajevic ;pljuga .
Title: Valter Zenga
Post by: Red Star Forever on May 31, 2006, 02:01:24 PM
Колико сам био бесан на догађања од пре 10-15 дана са Зенгом толико сам јуче помало ипак био тужан јер одлази човек који нам је донео два трофеја у једној сезони.... Знам да је Бајевић сигурно бољи тренер, али кад неко већ има атмосферу и успехе, требало је некако направити компромис, али очигледно је и Зенга засрао неозбиљношћу са нејављањем на време и није било простора за компромис... Видели сте колико је искрено причао како му је жао што Ђокић није најбољи стрелац лиге, колико је искрено причао о Делијама... Стварно, ако ништа друго шмекерски се растао од новинара и навијача у стилу великог жабарског мангупа какав је и све време био у Звезди... Зенга срећно ти било у наставку каријере, па ко зна можда нам се опет укрсте путеви!!!
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on May 31, 2006, 03:01:46 PM
Баш размишљам да није било њега вероватно Стојковић не би ни избио у први план, затим Луковић је засијао под његовом палицом и од њега је направио играча, а помака у игри има и код Пуровића, Миловановића, Јанковића, па чак и Бишевца и Мудринића. Понављам се али желим да апострофирам да ми је неко причао да ћемо Луковића продати за 3.000.000 рекао би му сереш.

Он је дефинитивно просечан тренер и да није било Педрацинија вероватно би био и испод просечан, али донео је дуплу круну и пласман у лиги УЕФА и имао је добар однос према нама. То је и више него довољно да га поштујемо за сва времена.

Срећно!
Title: Valter Zenga
Post by: drenke on May 31, 2006, 03:06:58 PM
Koliko mi je drago je na mesto trenera dosao jedan od najvecih trenera ali ipak mi je malo zao zenge ipak je odradio dobar posao i ono sto se trazilo od njega.  Tako da mu zelim srecu u nastavku karijere.
Title: Valter Zenga
Post by: Mikelandjelo on June 01, 2006, 04:18:56 PM
grazie walter. adio :sampion
Title: Valter Zenga
Post by: North_Side011 on June 02, 2006, 05:33:39 PM
Unapred se izvinjavam svima sto cu ovaj tekst napisati ovde,ali problem je u tome sto je topik Dusan Bajevic zakljucan pa jednostavno nakupilo mi se i moram nesto da kazem.A posto je vezano za novog trenera ZVEZDE,odlucio sam da tekst napisem na najslicnijem topiku odnosno na topiku vezano za bivseg trenera FK.

Razocarao me je Dusan Bajevic kada je na konferenciji za novinare na njegovoj promociji rekao Crvena Zvijezda,o kom o to klubu prica???Kakva bre Zvijezda,oce li se vec jednom nauciti te seljacine koji su sisli sa brda da se nas klub zove CRVENA ZVEZDA punim imenom i prezimenom,takodje uz to ide i ono BEOGRAD,ali ajde za to i nema uvek potrebe.A kada neko hoce da skraceno kaze-kaze ZVEZDA,nikakva Zvijezda.Uvek poludim kada cujem tako nesto!!!Ranije mi je isao na kurac onaj direktor marketinga Avramovic koji nije mogao da se nauci da kaze ZVEZDA,vec je kao navijen izgovarao to Zvijezda.Ne kapiram te seljacine koje dodju sa kurca i konopca u BEOGRAD i na sve nacine pokusavaju da upravo ovde donesu svoje selo i manire iz svoje vukojebine.Ja razumem da je on covek iz provincije,da je iz Bosne,ali valjda zna kako se ovaj klub zove majku mu...Oprastam mu sto ne ume da govori,nego muce na bosansko-crnogorskom,ali neka barm nauci tu jednu stvar.

Ne poricem ja njegovu strucnost i rezultate,njegovo umece,sporim mu sto ne moze da nauci,ako si u BEOGRADU pricaj ekavicu,a ovo tvoje izrazavanje ostavi za kod kuce...
I kada ce jednom za trenera CRVENE ZVEZDE da dodje covek koji je odavde,covek sa ovog asvalta sa ovog naseg BEOGRADSKOG betona,dokle ce bre ZVEZDOM i fudbalom da raukovode idioti koji su prvi put dosli u BG posle 20,30 godina i tad prvi put videli MARAKANU,a "zakleti" su navijaci.Dokle bre te seljacine... ;pljuga
___________________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Title: Valter Zenga
Post by: srbski mozart on June 02, 2006, 05:44:20 PM
GrIJesis...Ovo ti stvarno nije trebalo  Nord_Side...Zestoko grIJesis...Covjek prica akcentom koji je naucio od malih nogu i to je njegovo pravo. Nikakav on seljak s brda nije i cini mi se da ti ne kontas da svIJet postoji i izvan Beograda i da postoje i drugi "zakoni"...Nemoj da se nadjes uvrIJedjen, mislis li da "ekavica" vlada svIJetom? Ako ne postujes tudje, kako ces ili kako onda volis svoje???
:nene
Title: Valter Zenga
Post by: DelijaHH on June 02, 2006, 05:44:27 PM
North Side ti ga sada pretera, bez ljutnje. Pa Bajevic je tek sada dosao u BG, logicno je da ne govori na ekavicu! Bili ti, kad bi dosao u Dalmaciju napr., poceo odmah govoriti na ikavicu?!

Jeste da Zvijezda totalno glupo zvuci i da mu taj lapsus nije trebao, ali naucice se...
Title: Valter Zenga
Post by: North_Side011 on June 02, 2006, 06:17:45 PM
Ja se izvinjavam svima koje sam verovatno uvredio ovim tekstom.Istina je da sam mozda malo preterao,ali me te sitne stvari jako nerviraju.Ako se mesto zove Prijepolje,ja bih bio totalni kreten kada bih otisao tamo i rekao Prepolje.To je ono o cemu govorim.Ako si vec dosao ovde,onda se ponasaj kako treba.Sta mene briga kako se to u tvom mestu izgovara-ovde se izgovara ovako,a ZVEZDA je ovde nastala i ima da govoris tako i tacka.A on to vrlo dobro zna jer je mator covek i hvala bogu ziveo je na nasim prostorima i vrlo dobro zna kako se nas klub zove.
Mozda cete da pomislite da je u meni problem,da sam ja taj koji je budaletina i koji je iskompleksiran,ali sta da radim kada su te stvari u pitanju jesam iskompleksiran i mnoogo mi smetaju.Isto kao kada je veca tekma pa kad se sjate kojekakvi na SEVER,pa kada krenu da prave probleme,kako u navijanju,koreografiji,prave se mangupi lome stolice,bacaju.A prepoznaju se na kilometar,kao da ih je jedan covek pravio,svi imaju karakteristicne udarene glave otpozadi(kao da ih je neko lopatom zveknuo),prepeceni su od sunca i lice na talibane,i imaju crvenilo po obrazima,a vrlo cesto i preko celog lica.I naravno uvek nose sajkace,klovnovske kape,ribarske sesirice ili imaju sal vezan oko glave.Mozda sam najvise zbog njih kivan na to Zvijezda...
Zato od jednog tako ozbiljnog coveka,trenera nisam ocekivao tako nesto.Shvatam da je iz tog podrucja,shvatam da su to godine i da je to verovatno i navika,ali sta da radim kada mi je upalo u uvo i izbacilo me iz takta...

JOS JEDNOM IZVINJENJE SVIMA,POSEBNO OPERATORIMA ZBOG SKRETANJA TEME,ALI STA DA RADIM KADA JE TEMA O BAJEVICU ZAKLJUCANA...NADAM SE DA NECU SNOSITI NIKAKVE POSLEDICE,IZVINJAVAM SE, NECE SE PONOVITI !!! ;pljuga
______________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Title: Valter Zenga
Post by: Nesho on June 02, 2006, 09:59:27 PM
North_side011, ne sjekiraj se za to. Jesi u pravu, aline treba covjeku odmah po dolasku traziti zamjerke. Ispravice on to  namigivanje
Title: Valter Zenga
Post by: n on June 03, 2006, 12:43:28 PM
ја се потпуно слажем са норт сајдом по питању тог изговарања имена клуба; ни најмање ми не смета да неко говори на ијекавици, али клуб се зове Црвена звезда и тако га треба и изговарати; ни ми не кажемо да смо покушали да доведемо Жилића из Реке него из Ријеке...
Title: Valter Zenga
Post by: Maj 25 on June 03, 2006, 01:00:29 PM
Meni veoma smeta kada se kaze Zvijezda. Zamisli kada bi srpski trener potpisao za Rijeku i kada bi ime kluba izgovarao "Reka". Pa lincovali bi ga tamo.

Radi se o IMENU kluba a ne o akcentu. Ne moze on da izgovara Zvijezda ako je IME kluba Zvezda.
Title: Valter Zenga
Post by: Бока on June 03, 2006, 01:13:12 PM
Koji je bre vama qrac?