Делије Онлајн

Делије Кафе => Северна трибина => Topic started by: elber11 on September 26, 2006, 09:27:59 PM

Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: elber11 on September 26, 2006, 09:27:59 PM
Jedno pitanje za sve nadam se da nisam off,jel ima karata za Sever na blagajnama? Tj. da li ih je bilo danas u toku dana,bio sam na putu tek danas dosao,pa da li da idem sutra rano ujutru  po njih ili....? Hvala unapred  namigivanje
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on September 26, 2006, 09:33:53 PM
Karata ima.
Title: Делије 1989 Север
Post by: фкцз on September 26, 2006, 10:54:46 PM
следеће постове сам пренео са другог форума, а топик после овога слободно може да се закључа до краја утакмице јер је доле све написано..

Quoteпропуснице важе

QuoteОво што ћу сада написати помињано је више пута, али ајде још једном да поменем....

Сви знамо да имамо проблеме са навијањем на великим утакмицама, да би тај проблем покушали да рјешимо било би добро да урадимо следеће:

1. ово се односи на све који ЖЕЛЕ да навијају СВИХ 90 МИНУТА!!!
2.Трудите се да будете сконцентрисани на истом мјесту као и на малим утакмицама, изнад средње шипе!
3. Да би сте то урадили морате дођи бар 1,5 сат прије почетка утакмице.


ПОЈАШЊЕЊЕ:
1. Шта значи ЖЕЛЕТИ НАВИЈАТИ СВИХ 90 МИНУТ? То не значи пјевати само када је слободан ударац или корнер, то не значи жустро реаговање на сваку судијску одлуку, сваки прекршај, полушансу....
То значи навијати без престанка! Као да је звездина последља утакмица у Европи, као да више никада нећемо видјети Европу, као да нам је ово последња прилика да свима ставимо до знања ко смо и шта смо. Да објаснимо управи, играчима, фсс, УЕФИ....СРБИЈИ да ми нисмо неконтролисна бескорисна маса, већ да смо у најмању руку покретачка снага!

2. Ако видите људе који стоје на вашим мјестима или видите да је коп пун па немаш гдје да станеш, немој аутоматски да се селиш у ћошак Севера! Већ се мало прогурај, мало буди безобразан, видиш оне са капицама у средини копа одмах крени ка њему и прогурај се......ако ништа стани између редова, али у средини копа! Нећеш видјети утакмицу? Па шта? Ако навијање буде онако какво ја замишљам, стање на терену ће ти бити мање важно  

3. Да би сте дошли раније на утакмицу то значи, логично, да раније кренете! Да жртвујете 2,3 пива.....ПИЋЕМО ПОСЛЕ УТАКМИЦЕ АКО ПРОЂЕМО, МА ПИЋЕМО И АКО НЕ ПРОЂЕМО!

QuoteЈедини прави помак можемо направити ако станемо сви заједно. Овде причам о 100,200,300 људи за почетак. Неко ће помислити да је то мало,али верујте није. Никада још до сад нису стали сви који хоће да навијају на једно место,у једну коцку. Када то будемо направили видећете колико то добро изгледа. Место одакле креће песма,место где је 90 минута лудило,место са кога ће они сто забушавају ватати кривину,а оно који хоће ће потрчати тамо где је зезање.
Нама треба та почетна група. Нема везе да ли је неко из екипе или не,овде се људи деле на оне који разумеју поенту и на оне који не разумеју. У екипама постоје људи који су стуцали 10'ак година на северу па немају тај осећај да треба да се навија на овај начин,а опет постоје и они који нису у екипама али врло добро схватају све.
Никако не ваља стајати разбијен по трибини,јер се онда снага разводњава,гласови оних који хоће се губе у маси оних који не знају да певају и не желе да певају. Свако ко хоће да скаче,лудује....изгби вољу на ободима трибине,где можес чак и дозивети да ти неко приговори зато сто скачеш,урлаш,трудићш се да анимираш остале око себе.Не видим разлог зашто не би сви стајали у средишња два сектора,тамо смо сваке друге суботе,тамо је снага која покреће север.

QuoteНа последњем дербију је изнад улаза према истоку не више од 30 људи у неколико наврата направило еуфоричну атмосферу на целом том делу трибине.
Слажем се у потпуности са бројком од 100, 200, 300 људи као што си навео. Довољно је толико људи који ће од самог почетка навијати као да не постоји сутра, скакати, покренути још двоје око себе и убрзо долази до ланчане реакције на целој трибини. Ја бар хоћу да верујем у то. Дајте људи да покушамо да створимо тај "епицентар лудила", и да нас боли уво да ли ће они по ћошковима да навијају. Што се мене тиче не би никога молио. Па колико пута се десило да вође по неколико пута у току утакмице моле људе да навијају. Једноставно се не треба више обазирати на такве "навијаче". Ко хоће да се прикључи добродошао, ко неће не мора, нека позира ако га није срамота. Увек би пре изабрао да сам на трибини са 500 људи који навијају као у Чешкој, као против Бежаније, него са 10.000 позера.
Значи сви који хоће да навијају у коп!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: drenke on September 26, 2006, 11:19:42 PM
Све је речено горе.

Треба још да пазимо да не доће до неког инцидента пошто нам  уефа и даље дише за вратом.

Неби било лоше да се сва сића са улаза која се покупи исто да за операцију дечка.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Red Squad Podgorica on September 26, 2006, 11:31:13 PM
Treba pomoci, svako koliko najvise moze.Strasno, kako sudbina zna da se poigra sa mladim zivotima.Imamo priliku da pomognemo i to se ne smije propustiti! Nismo birali da zivimo u vremenu u kojem i zivot ima cijenu...
Vidimo se u cetvrtak...
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: NikolaFCRS on September 27, 2006, 12:40:45 AM
:megafon PA BRACO SAD SE POKAZIMO. NA MUCI. POMOZIMO DRAGOM NAM BRATU. KO KOLIKO MOZE. DOVOLJNO.[/b] :megafon
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: nisam_zdrav on September 27, 2006, 01:00:11 AM
O помоћи за момка нећу јер сам сигуран да ће свако од нас у четвртак дати колико може...
О утакмици...
Сећате се утакмице са Зенитом?
Верујем да су сви који су дошли тада били ту јер су веровали у Север у Звезду...нису били ту зато што је Зенит не знам ни ја који клуб већ зато што је Звезда играла...
У четвртак је наш испит! У тај четвртак ми оправдавамо све оне утакмице које смо провели на Северу биле оне мале или велике...сав онај труд који смо уложили за нашу Звезду. У четвртак морамо показати колико смо велики и колико нам је Звезда изнад свега! Немам ја шта да молим било кога нити било ко треба то да ради, ја само могу да пожелим да ми растуримо ту утакмицу и ништа више!
Резултат?
Север грми...мислим да је довољно!!!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Nesho on September 27, 2006, 12:37:15 PM
Искрено се надам да ће се сакупити довољно новца ѕа Младена.Можда би требало поставити неке кутије за прилог на осталим трибинама на мечу са Либерецом.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Lutke on September 27, 2006, 05:03:40 PM
ja cu preko satelita da grmim

gl
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Skrimo on September 27, 2006, 06:01:38 PM
треба помоћи другу са трибине свесни смо да то неће бити богзна која цифра али немојмо се брукати свако може дати бар 100-200 динара то причам јер сам неколико пута био сведок кад су се исто скупљале паре људи су окретали главе или давали срамотно мало...

Што се карата тиче има их доста ја сам данас купио и нема никакве гужве вероватно сви чекају сутрашњи дан да купе.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Skrimo on September 28, 2006, 10:08:45 PM
Солидно издање мада нећу бити објективан јер сам био у делу севера где се навијало нон стоп тако да чини ми се да није било лоше...Пред почетак текме увежбавана песма Христе Боже једно 2-3 пута.Почетак утакмице и кореографија нисам видео каква је шеталица била јер сам био под њом,делови према истоку и западу су добили картоне са исписаном годином 1389.Спуштање шеталице и шок за већину није толико деловало на нас...Креће са стандардним песмама мада бих издвоји у другом полувремену још једна победа и титула и Ја волим тебе лудо које су по мени доста добро отпеване.Кад смо примили 2 гол доста људи са запада је кренуло кући и певано је јебо вас милан,бежте кући гробари итд на њихов рачун...На крају текме углавном прозивке на рачун управе и пиксија...Све у свему навијање солидно и још једном смо доказали да смо далеко испред играча и управе и да смо тренутно најбољи део клуба.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Skrimo on September 28, 2006, 10:13:12 PM
да још нешто прикупљала се помоћ за нашег друга са трибине и ко што сам рекао да не би требали да се брукамо нек свако да колико може али срамотно је кад сам видео ликове који дају 10-20 динара разочарао сам се...нико ме не може убедити да нису имали више да дају а после текме су отишли у степин вајат на пљескавицу :bes  :( Ипак надам се да је колико-толико скупљено и да ће то значити нашем другу.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KGB on September 28, 2006, 10:28:02 PM
Jebati Snezu.

I Snezinog Japanca.

I Leku Bosanca.

I Tojote popaliti.

Toliko.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Бока on September 28, 2006, 10:28:15 PM
Одлично издање, много смо добро звучали. Много значи када и бочне стране до запада и истока могу да чују вођу. Почетак никад јачи!  :ruke


Слике:

http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/cz_liberec
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on September 28, 2006, 10:35:04 PM
Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!


Пиксету на туки, ставио је Сузуки! (http://www.benchmark.co.yu/forum/images/smilies/smackbum.gif)
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Lutke on September 28, 2006, 10:43:20 PM
Neznam shta da kazem...Mogu samo da zamislim kako je grmio SEVER od 1 minuta a igrachi gol prime u drugom...

popushili smo od evrope ove godine  :batine  :(
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: cutriboy on September 28, 2006, 11:13:52 PM
i opet su svi ko picke igrali!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: cutriboy on September 28, 2006, 11:17:14 PM
Quote from: "KizaLion"Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!
pa ja sam lepo rekao da ce biti bolje nego protiv milana jer sam znao da nece doci ljudi koji dolaze zbog protivnika!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: NikolaFCRS on September 29, 2006, 12:05:37 AM
Mislim da smo odrzali javni cas u bodrenju svog voljenog kluba.
I opet se pokazalo koliko smo mi kao navijaci ispred kluba. Kum mi je rekao da smo se na TV culi kao retko kad.

"HRISTE BOZE RASPETI I SVETI..."
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Radza on September 29, 2006, 01:25:24 AM
Motiv setalice odlican! Je l' pise nesto na onim kartonima okolo, ne vidi se bas najbolje a stice se utisak da nesto pise?

" .... sva Srbija kroz oblake leti ...."
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: drenke on September 29, 2006, 05:12:58 AM
Setalica nevidjena. Svaka cast onome ko ju je smislio i ko ju je napravio.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: 100%anti crnobeli on September 29, 2006, 06:32:17 AM
Quote from: "Radza"Motiv setalice odlican! Je l' pise nesto na onim kartonima okolo, ne vidi se bas najbolje a stice se utisak da nesto pise?

" .... sva Srbija kroz oblake leti ...."
1389
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Red Star Forever on September 29, 2006, 08:12:04 AM
Почећу са реченицом коју сам негде ухватио јутрос на тв-у: Делије и даље једина светла тачка Црвене Звезде... Додао бих да смо светионик који овом броду који тоне покушава да помогне и да га привуче на острво спаса али тај брод као да не жели или нема снаге да дође до нас, а тако смо му близу... И желимо да помогнемо више од свега...

Синоћ смо сви заједно присуствовали једном од најбољих издања Севера на евро утакмицама последњих година... Да се не лажемо, само највећи оптимисти међу нама су веровали у пролаз тако да је концентрација на подршку и навијање била максимална... И би тако све до неког 82-83 минута... Ограђујем се, то је само моје мишљење, али по мени од тада крајње симпатизерска реакција појединаца на трибини... Ми смо навијачи и треба да бодримо тим до последњег звиждука а онда ако нисмо задовољни да кажемо шта мислимо... Овако смо дошли у ситуацију да они који Маракану посете 5 пута годишње буду најгласнији и "најсрчанији" следбеници оних који су одлучили да терају управу, пиксија, напушавају играча итд... А десетак минута пре тога су им попуцали гласови, прозивали су играче, пратили утакмицу а не упутства са шипке... Е па није у реду...

Све сјајно организовано и осмишљено синоћ... Летци са упутством су овог пута уродили плодом... Микрофон се одлично чуо, а и састав људи далеко бољи него против Милана мада ту и тамо има још неандерталаца... На почетку сјајна кореографија, порука СЛЕДИМО ДУХ СВОЈИХ ПРЕДАКА, са стране плакати на којима стоји 1389 и у средини шеталица са мотивом пред Косовски бој... Специјално за ову прилику кореографију прати чувена песма Христе Боже распети и свети.... Звучимо као један, гласни, јасни и достојанствени... Један од истовремено најтужнијих и најсрећнијих момента мог живота... Тих 4-5 минута је само увод у одлично издање Делија... Иако од старта на терену шкрипи, Север је од старта у трансу... Песма, скакање, позитивно лудило на свакој степеници, столици, зидићу итд... Стандардан репертоар песама уз пар дозивања са осталим трибинама и полувреме за које не постоји ни једна замерка...

Други део почињемо са Још једна победа и титула... Овог пута звучи јако добро... Доказ свима који су сумњали да на великој текми може да се отпева добро... Пева се добрих 15-ак минута уз пар падова,али за високу оцену свакако... Кад је већ постало јасно да нема пролаза, лагано је кренула провера ко је редован јер су се певале песме које се у последње време форсирају на тзв. малим текмама... Ја волим тебе лудо, прво редовни, а онда прихвата цела трибина... Одлично, сјајно је отпевана... До тих последњих 7-8 минута стандардан репертоар и све добро и гласно... Овог пута би споменуо и запад који под хитно треба преваспитавање... Звижде све време, смарају, добацују, а онда кад примамо други гол крећу кући... Нисте ви ни симпатизери ни навијачи него дежжурни смарачи, дебили, исфрустрирани кретени... Добили сте и поруке... Педери са запада, Бежте кући гробари, Јебо вас Милан и сл... Свака част онима који су остали, њима извињење...

А онда креће прозивање управе, пиксија... Управа напоље, Пикси одлази, Јебо те Лековић, Продај и Звезду, Продајте и Делије (Ево вам курац), Снежу на терен, и сл... На крају почашћени и играчи, Играте ко пичке оОоОо...

Нажалост, бојим се да оно што ми показујемо на трибинама неће у скорије време бити испраћено и на терену, а препуштам компетентнијима да кажу и предложе како и на који начин ми треба даље да делујемо...

п.с. Похвала свима који су учествовали у акцији скупљања новца за оболелог другара... Надам се да је скупљено довољно и да са осталим приходима преко жр операција може да буде обављена у што бржем року и да момак опет зајено са нама буде део трибине...
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Лаф on September 29, 2006, 10:58:59 AM
Дајте клип!  namigivanje   :D  Шта рећи за јучерашњу кореографију, призор од кога ћу се јежити целог живота...Неописив спој туге и радости тих пар минута...
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: cyganin on September 29, 2006, 12:02:58 PM
navijanje kako i treba tokom veceg dela
:ruke  :ruke  :ruke

jos kada bi ista ekipa bila na na tzv. velikim utakmicama

....zao mi je samo sto su cigani opet jedini deo kluba koji funkcionishe na niovu renomea kluba...

znam da cu verovatno biti napusen ali nije mi se dopala ta mitologizacija oko koreografije ...kosovo i , fudbal

delovalo mi je preterano za jedan fudbalski mec tipa liberec, kup uefa
- sve mi to izgledae zeshe ispolitizovano, ustav, kosovo, kostunica svako malo na marakani....
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Pjer on September 29, 2006, 02:22:51 PM
Sinoć je bilo neponovljivo,no kad su delije u pitanju nadam se nekoj još boljoj atmosferi na nekoj sledećoj utakmici.
Još uvek se naježim kad se setim početka utakmice i pesme
jebeš i gol,ionako bi ispali pre ili kasnije...
Svaka čast svima koji su osmislili i učestvovali a uje sa B92 nek
duvaju i nek pate sa svojim gazdama.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: woorf on September 29, 2006, 06:03:29 PM
Младене - оздрави!
Хвала свима на сајду за ову акцију,само преко Вас сам чуо за момка-свака част(мој скромни прилог је већ на путу)..

Свака Част свима јуче на Северу,орило је,грмело..
маестрално :ruke
а они доле..хм,било је раније и жешћих резова а ако буде било потребно,ни ови неће дочекат неки свој зенит "усшешних каријера" у нашој Звезди
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: North_Side011 on September 29, 2006, 06:38:57 PM
Nisam pisao odredjeno vreme,jer u principu nisam imao sta da kazem,a da to vec neko drugi nije rekao.Takodje sve je bilo kao i obicno i mogao sam da primetim uglavnom stvari koje sam i na ranijim tekmama primecivao.

Ali ono sto sam video,osetio i doziveo sinoc ulazi u siguran sam top 5 najboljih tekmi koje sam za zivota i navijackog staza uspeo da dozivim.Znaci za jednu utakmicu koja dolazi nakon derbija,za jednu utakmicu sa "manje atraktivnim protivnikom" i negativnim rezultatom iz prve tekme(citaj znalo se da imamo minimalne sanse) ovo je nesvakidasnji spektakl.Stvarno kapa dole svima koji su smisljali,radili i pripremali koreografiju.Kapa dole i onima koji su se setili da se otpeva pesma koja je gotovo predodredjena za tu koreo.Zatim se poklopio i politicki momenat(moguce da je se i namerno ciljalo na to),ali necemo o politici.SEVER je bio u punom sjaju iako baklji nije bilo,ovo je jedna od retkih tekmi na kojima je pevanje bilo izvanredno,pogotovo uzimajuci u obzir da je ovo bila evro tekma.Jedno pravo,konstantno,jako i od srca pevanje gotovo citav mec.Znaci sever za najbolju ocenu !!!

Ali iako to nije u nasoj moci mi ne mozemo da budemo zadovoljni ovom tekom zbog rezultata i igre naseg tima na terenu.I bas sam se i pored naseg sjajnog izdanja sinoc kad sam dosao kuci osecao ko govno.Jer je ZVEZDA odigrala i vse nego bedno i na nasoj "neosvoj tvrdjavi"(koja je sve samo ne neosvojiva) i sramno izgubila.Eh da smo mi ti koji dodju na stadion i misle da ako je dobro navijanje da je sve proslo OK,ma nije,nismo mi ti govnari,navijali smo,dali smo maksimum,ali necemo napustiti MARAKANU srecni "Jer smo mi odradili svoj deo",svima nam je srce uz ZVEZDU i zbog njenih rezultata smo puni tuge,besa i gneva...
SMEJEM SE A PLAKAO BIH !!! ;pljuga
________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Skrimo on September 29, 2006, 06:55:21 PM
где су клипови кореографије и песме?
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on September 29, 2006, 07:56:47 PM
Quote from: "Pjer"
Još uvek se naježim kad se setim početka utakmice i pesme
jebeš i gol,ionako bi ispali pre ili kasnije...
Svaka čast svima koji su osmislili i učestvovali a uje sa B92 nek
duvaju i nek pate sa svojim gazdama.

Sve si rekao! Sreca sto je snimljen video materijal, pa cemo se uvek prisecati... znaci drze se setalica i kartoni, peva se Hriste Boze normalnim tokom, ali kad se kaze "Hriste Boze" prodere se ceo Sever... Nenadjebivo.

Setalica-perfektna, ubitacna, neponovljiva.

Zbog mog dial-upa evo i nesto video zapisa:
www.delije-caffe.net/video/liberec/koreo1.avi
www.delije-caffe.net/video/liberec/koreo2.avi
www.delije-caffe.net/video/liberec/zoom.avi (ovo je zoom na setalicu)

Ostali video zapisi se postavljaju...
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: cazzo_FCRS_forever on September 29, 2006, 08:08:57 PM
овде ко се није најежио или ако му није суза кренула........


КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ !!!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: DELIJA_KNN on September 29, 2006, 08:09:13 PM
U jebote od ovoga BAS moze da se rikne !!!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Nesho on September 29, 2006, 08:11:45 PM
Кореографија за сваку похвалу. Свака част
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on September 29, 2006, 08:22:31 PM
www.delije-caffe.net/video/liberec/skakanje1.avi
Evo malo "Napred Zvezdo le"...

Дизање шеталице!!!!!!!!
www.delije-caffe.net/video/liberec/setalica.avi
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Deputy on September 29, 2006, 11:52:38 PM
Koreografija i vise nego odlicna (iz utakmice u utakmicu ostaju sve vece impresije) Navijanje u skladu sa renomeom Severne tribine, sto je, naravno,  pratilo Zvezdu dugi niz godina. Podrska, navijanje, ambijent, motiv..sve je tu, i onda se naravno pojavljuje jedno veliko ALI...time se osvrcem na samu igru Zvezdinih igraca, koji ocigledno ne znaju, ili ne zele da cene sve napore Severne tribine.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: SamoSrbija on September 30, 2006, 01:07:40 AM
Hoce li da izadje CD sa navijanjem ?!  :zbunjen
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Radza on September 30, 2006, 01:18:23 AM
Kizo,

ajde, obavezno, postavi ceo fajl "Hriste Boze ...." uz koreografiju, ovo je isuvise kratko, a grehota je necuti citavu pesmu!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: NikolaFCRS on September 30, 2006, 01:30:57 AM
Kako bih mogao da postavim celu pesmu u MP3? Verovatno ima ljudi koji bi je skinuli?
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: negativac on September 30, 2006, 02:21:13 AM
Quote from: "Radza"Kizo,

ajde, obavezno, postavi ceo fajl "Hriste Boze ...." uz koreografiju, ovo je isuvise kratko, a grehota je necuti citavu pesmu!


I ja bih voleo, ali verovatno ces cuti odgovor- "kupi Caffe Mix!" :D
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: vare on September 30, 2006, 06:37:30 AM
Шеталица и пратећа песма су заиста "да се најежиш" ., ја сам био у оном неиспуњеном делу на степеницама између 5 и 6 сектора.
Ако је неко спомињао "европску Звезду", на том путу изгледа храбро и свесно корачају само Делије, а ови су изгледа остали изгубљени у простору и времену , лагајући себе , поготово Делије .
Драго ми је што сам допринео у помоћи за оболелог момка, прикупљао је неки млађи момак, али је морао можда мало више да комуницира са људима , јер неки су или окретали главе или су гледљали у под када је кутија стизала до њих .
Једна ствар која ми доста смета , а то је да не знам како и да ли се уопште може утицати на људе који навијају само онда када је резултат донекле активан.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Baklja on September 30, 2006, 08:54:31 AM
Quote from: "NikolaFCRS"Kako bih mogao da postavim celu pesmu u MP3? Verovatno ima ljudi koji bi je skinuli?
Naravno da ima ljudi koji bi je skinuli  :ruke
Postavi na http://rapidshare.de/ pa daj link, a ako je ljudima smor da se zezaju sa skidanjem sa rapdshare-a, dacu ja mesto na serveru pa okaci fajl i nek skinu ljudi bez prevelikog cimanja ( mada ni sa rapida nije cimanje al ajd`, nekim ljudima jeste  :D  )
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: NikolaFCRS on September 30, 2006, 12:13:45 PM
EVE GA LINK...
http://rapidshare.de/files/34968820/himnaokosovu.mp3.html
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Armin DELIJA on September 30, 2006, 01:52:17 PM
koji sam baksuz,stigao sam u12.minuti,stajao sam na vrhu blizu zapada i cesto se desavalo da tridesetak ljudi oko mene suti a ja se derem ko lud,naravno fulio sam koreo,ali sto je najgore za priloge za Mladena sam  procitao tek na informatoru kad sam stigao kuci(pokupio sam ga sa poda kad sam izlazio sa stadiona).ukratko navijanje solidno na momente sjajno,ali najvise mi se svidjela izjava mog prijatelja koji prvi put u zivotu gledao zvezdu uzivo rekao je SJEVER JE CUDO
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Baklja on September 30, 2006, 06:26:03 PM
Quote from: "NikolaFCRS"EVE GA LINK...
http://rapidshare.de/files/34968820/himnaokosovu.mp3.html
Mozda cu ispasti glup ali ja sam istripovao da ti imash audio snimak sa tekme  :D
Jbga, u svakom slucaju hvala.
Ajde Kizo postavljaj ceo pocetak.
Ako nesto treba imati od audio/video snimaka to je ovo. Bash bih voleo da cujem kako je zvucalo pevanje.
Ajde zivota ti postavljaj  :batine  :D
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: DELIJA_KNN on September 30, 2006, 06:43:34 PM
Quote from: "Radza"Kizo,

ajde, obavezno, postavi ceo fajl "Hriste Boze ...." uz koreografiju, ovo je isuvise kratko, a grehota je necuti citavu pesmu!

imas brate na delije.net  cjelu stvar, traje oko 2 i po min.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Radza on October 01, 2006, 01:32:26 AM
Nasao sam sinoc, hvala svakako!

p.s. jesmo se mi upoznali na Caffe turniru proletos?!!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on October 02, 2006, 04:42:29 PM
Verovatno da jer je on bio prisutan na turniru  :)

Postavicemo ceo snimak koreografije veceras ili sutra.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: DELIJA_KNN on October 02, 2006, 05:21:51 PM
Quote from: "Radza"Nasao sam sinoc, hvala svakako!

p.s. jesmo se mi upoznali na Caffe turniru proletos?!!

Jesmo.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on October 03, 2006, 11:19:15 AM
Na zahtev velikog broja posetilaca i forumasa postavljam celu koreografiju, trajanje 1 i po minut, velicina 5,25 mb. Prethodno postavljeni klipovi su skinuti sa servera.
http://www.delije-caffe.net/video/liberec/koreo.avi
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: NikolaFCRS on October 03, 2006, 04:40:03 PM
Kizo odlican potez,ipak ima i ljudi koji imju jacu konekciju od dial-up pa im nije frka da skinu i vece fajlove.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Milos_cz on October 03, 2006, 07:40:53 PM
Quote from: "NikolaFCRS"Kizo odlican potez,ipak ima i ljudi koji imju jacu konekciju od dial-up pa im nije frka da skinu i vece fajlove.
Bas tako. Dok god imate dovoljno mesta na serveru trpajte kvalitetne snimke  :sampion (uporedo sa onim prilagodjenim)... A kad ponestane, uvek su tu RapidShare, MegaUpload itd...
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: KizaLion on October 03, 2006, 11:13:48 PM
Имамо ми довољно места на серверу, није то проблем, хард дискови су јефтини, једино је скуп проток. Додатно плаћамо прекорачење протока.
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Giska on October 04, 2006, 05:08:18 AM
јел имаш снимак почетка са атлетске стазе?направио си 2 клипа али се види да је сечено.. дај то пар минута ако имаш!!!то се најбоље чује!!!
Title: Crvena Zvezda-Liberec
Post by: Skrimo on October 04, 2006, 07:52:15 AM
Quote from: "Giska"јел имаш снимак почетка са атлетске стазе?направио си 2 клипа али се види да је сечено.. дај то пар минута ако имаш!!!то се најбоље чује!!!
да да то је одлично ако имате цео клип да окачите најбоље се чује песма...Зар је могуће да навијачи нису могли да се договоре са управом или већ ским да не пуштају преко разгласа песме тј химну на почетку било би далеко ефектније и боље...