Делије Онлајн

Делије Кафе => Терен => Topic started by: Milos_cz on August 14, 2007, 09:59:30 PM

Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Milos_cz on August 14, 2007, 09:59:30 PM
Jбм му матер - опет сам био у праву
Quote
А што се тиче нападача, ту већ имамо проблем. Али за шампионат не брините - биће Звездино пролеће кад се ови пацијенти уиграју. А за ЛШ, па, већ видим проклетих 0-0 (или губимо са нулом),па кад наша сјајна одбрана попусти на Маракани, као са Динамо Кијевом, е онда смо прсли... Ако тамо не дамо гол, немамо никакве шансе.
Надао сам се да ћемо имати среће, ал" шипак. Срећа прати храбре, а овај тренер који их је лепо припремио (друга екипа од оне са Левадијом) на крају прсо. Једино ако је одлични Ђорђевић био уморан и сам тражио измену - ипак он не игра ни 10. утакмицу са овим тимом...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Леса on August 14, 2007, 10:00:49 PM
Ау какав нам гол дадоше...Још не верујем...
Али смо изненађујуће добро одиграли.
Све сам сигурнији да идемо даље!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Ђоле on August 14, 2007, 10:03:24 PM
Туторић фантастичан до кикса на крају,слично и Гај,Лукаш сигурно најбољи на терену.Остали доста солидно,очекивао сам више полета од Молине,али он је ушао пред крај када више нико није ни размишљао о некој офанзиви.Штета заиста што смо пукли на овакав начин,Стразбур ми се одмах вратио пред очима...Шанса постоји а она је у голу,дакле треба кренути убитачно од прве секунде.
Судији желим да га кола прегазе испред Ајброкса...сточар
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Eribo on August 14, 2007, 10:03:28 PM
Опет она наша добро позната "концентрација" у задњим минутима. Осим овога нема чему момцима да се замери. Косану могу да замерим што није убацио Баркоса уместо Филипа, алж ајде.........
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Милош on August 14, 2007, 10:11:15 PM
Броновицки се много поправио у односу на меч са левадиом. Они "навијачи" ренџерса се чули тек после гола-тужно.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Зеља101 on August 14, 2007, 10:11:18 PM
Сви су добро одиграли осим Милијаша, који се по мени није видео целу утакмицу, такође није добио ниједан ваздушни дуел. Подсетио ме мало на своју игру против Чуке.  :nene  У сваком случају сигурно ће бити боље на Маракани, тако да пролазимо даље.  :ruke  :sampion  ;pivo
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Ђоле on August 14, 2007, 10:11:32 PM
Такође,колико ми се чини гол је био веома сумњив,могуће је да је био и офсајд.Вреди ли жалити се стоки која седи у УЕФИ?Тешко...списак судијских грешака могао би да буде километарски,али то њих не занима.
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Eribo on August 14, 2007, 10:16:15 PM
Quote from: "Djole"Такође,колико ми се чини гол је био веома сумњив,могуће је да је био и офсајд.Вреди ли жалити се стоки која седи у УЕФИ?Тешко...списак судијских грешака могао би да буде километарски,али то њих не занима.
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!

И ја мислим да је Ново био у офсајду при "главо-додавању", али то нам ништа не помаже. УЕФА ће још и да награди судије за "добро" суђење.

Ех...Ђоле, са тимом из 91. би их разбили ко беба звечку;)
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Grba80 on August 14, 2007, 10:24:48 PM
Quote from: "Djole"
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!
Слажем се
Ови Шкоти појма немају, само што смо ми испали још већи коњи
Али ето остаје нам шанса да пробамо код куће, уз оно чувено-само да побољшамо напад
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Хитмен 49 on August 14, 2007, 10:36:18 PM
Вечерас сам баш срећан ! Из ДВА разлога !!!  :ruke

Прво , свака част екипи која је била , и овима из еуропе и овим  домаћима !!!  

Друга ствар је наравно изненађујуће добра игра !  :ruke


Туторићу стварно признање на доброј партији . Борио се као лав !

Гај ме је пар пута баш изнервирао са оним својим играњем , али одрадио је добар посао .

Броновицки - много много бољи него против ''Ливаде''

Ађелко - није лош , али надам се да може боље .

Лукаш - одличан , Кастиљо такође , од Коромана сам очекивао више , ипак мора да зна , да чим је око шеснаест мора да ШУТНЕ ЛОПТУ , па играо је тамо !!!

Милијаш толико дави лопту да га је мучно гледати ! Немам ништа против њега , чак га као играча веома ценим , али мора да игра много брже , да се брже ослобађа лопте .

Рашковић - НЕВИДЉИВ

Мали Филип , јако добар , чврст у дуелу , шутира , не плаши се ...



Са оваквом игром (и још бољом наравно), и пуном Мараканом , верујем да можемо даље !!!


НАПРЕД  ЗВЕЗДО  !!!  :ruke
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: REDMAN on August 14, 2007, 11:33:56 PM
Добро да вам не кварим расположење, видим већина је задовољна игром, неки  резултатом, све је то супер, играћемо напокон ту ЛШ али на Sony-ју.

Код уласка овог њиховог глодара сам рекао да нам дају гол у последњим минутама, и да ће управо он имати ту част да нам да гол (такви су нас увек карали, мали пацолики ликови). Ако се неко сећа боље од мене, што није тешко, предходних сезона нам је исто тако неки мали шабан, тек изашао из јуниорског погона дао 2 комада.

Да прекратим причу и да се вратим на ове наше мученике, тужно је колико нама стандарди опадају, ваљда су сви очекивали да нас ови напуне, да не лажем, и ја сам, али је један део мене (онај луђи) је очекивао бар 0:0, 1:1. Првих 10 минута је прва опција отпала, био сам сигуран да не можемо да пукнемо од ове назови фудбалске екипе, али сам исто тако био сигуран да ми гол не можемо да дамо.

Ко је данас играо фудбал? Играо је Броновицки, Кастиљо, Гај, Лукаш (и то све што су урадили данас везано је за дефанзиву пошто ми офанзиву данас нисмо имали). Једини који је играо када Звезда креће у напад је Короман. Сви остали су дно, из дна се може издвојити једино још Туторић који се ето трудио.

Није тешко приметити да су играли само странци, сви остали су оперисани од фудбала, немају елементарно познавање фудбалске игре, идеје равне нули, само глава доле и да их не спречи њихова одбрана отишли би у гол аут са лоптом.

Милијаша и његово схватање фудбала више нећу узимати за озбиљно, више ће ми његов плес по терену служити за поправљање расположења, смејаћу се, нећу се више нервирати. Ми хоћемо у ЛШ са Миланком и Ђорђевићем :o . Еј са Миланком, па то не може ни у Менаџеру где су могуће и немогуће ствари, а не у овој тужној стварности. Анђелковић, ах да, многи би за њега рекли одиграо је до јаја, па такве дриблинге би и ја радио, шутни лопту у аут па трчи за њом, коментатор његове ''центар шутеве'''прогласи као добре сваки пут кад се лопта одвоји од земље више од пола метра и кад не погоди првог чувара. Додуше и сваки наш напад је проглашавао добрим чим се Туторић, Гај и Ранђа одлуче да пребаце половину терена.

Ко је још играо није ни битно, суштину сам споменуо, још једино је остао нејаки Филип Ђорђевић да га прокоментаришем, треба он још доста млека да попије да ојача да би уопште био претња за нечији гол, он и Миланко су претња голу ко што сам и ја био гледајући текму преко ТВ-а.

Још ми је запало за око, али то није само случај у овој утакмици, већ и у прошлим, па и у ранијим сезонама. Када смо ми у нападу, увек је 2-3 играча код нашег играча са лоптом, он је по златном правилу окренут леђима голу и гради лопту што би се рекло. Е па он тако окренут леђима голу је опасност једино за наш гол, лопту губимо експресно, док противнику остављамо могућност да мирно и неометано гради свој напад, њихови су нападачи окренути лицем према нашем голу и ломе кичму нашој одбрани. Ово је случај и са овим нашим сеоским екипама, то сам баш приметио против Бежаније кад су нас напунили, ломили су нас ко од шале.

Ето то би било то, сад треба да јуримо гол код куће или чак два, а и сами знате да ми немамо екипу која зна да јури и да напуни противника, па макар играли и против ФК Змаја, резултат ће увек бити 1:0, 2:1...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: REDMAN on August 14, 2007, 11:50:33 PM
Још да кажем да је суђење криминално, а неинтелигенција неких наших је само помогла оном педеру да нас покраде.

Косановића и његове изјаве пре меча ћу такође схватати као шалу, али таква је ситуација са свим нашим тренерима, сваки пут причају о некој офанзивној игри, а формација 4-5-1 . До јаја нам је офанзивна игра, имали смо 1 корнер и 4 шута у оквир гола од којих ни један озбиљан.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Miha18 on August 14, 2007, 11:54:11 PM
није био офсајд!!!! Ја сам као и већина помислио да јесте али сад сам видео на вестима успорено и није био!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: 100%anti crnobeli on August 14, 2007, 11:55:18 PM
Стразбуршки синдром и даље живи. Просто је невероватно колико нам се често дешава да примамо гол пред крај текме:сад ово, Либерец прошле сезоне у гостима, Базел пре две сезоне на Маракани, о Стразбуру не вреди трошити речи, још ме боли та рана, Одензе у гостима 2003, Мец на Маракани '98, ма иди...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: nisam_zdrav on August 14, 2007, 11:55:39 PM
До извођења Ђорђевића из игре смо имали резултат... Тих 7 минута или нешто јаче са надокнадом смо одиграли као пичкетине!!!
И треба да примимо гол када играмо са 5орицом у средини и 5орицом у одбрани! Ма ко бре зна да игра фудбал у таквим условима?!
Јебену целу утакмицу се држимо и изигравамо озбиљан тим и онда се посеремо сами на себе!!!
Лукаш одличан!
Милијаш је играч којег сматрам за доброг, али вечерас... Јеботе какву је контру он упропастио!!! Када телевизор нисам разбио због њега и његове споре реакције!!! Џаба техника када си спор као пуж!!!

Што се тиче реванша...
Шансе минималне јер је Ренџерс клуб који игра на контре, а којих ће имати на претек јер ћемо ми хрлити у напад константно...
Сами смо себе победили и то нека нама служи на част...
И још једна ствар не може се у нападу са момком који нема искуства и са играчем који је одиграо пет утакмица од почетка до краја...
Две недеље да поставимо игру која ће да нас уведе у ЛШ, две недеље има Косановић... Даће Бог ЛШ!!! Мора овог пута...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: ciganshtura on August 15, 2007, 12:13:55 AM
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: VeranZvezdi on August 15, 2007, 12:40:43 AM
улазимо у ЛШ сто посто ово је за нас и наш менталитет одличан резултат
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: DelijaHH on August 15, 2007, 07:33:51 AM
Quote from: "Леса"Ау какав нам гол дадоше...Још не верујем...
Али смо изненађујуће добро одиграли.
Све сам сигурнији да идемо даље!

Брате драги, a шта те прави сигурним? Шкотима је довољан један гол у БГ и ми испадамо! Или ти стварно мислис, да ми са онаквим "нападом" можемо њима да увалимо 3 комада? Ја искрено и нажалост не. Чак мислим, да ћемо им тешско дати 2 гола, а камоли нешто више.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Grba80 on August 15, 2007, 08:36:34 AM
Ма дајте уозбиљите се, какве шансе да прођемо, то је било јасно и играчима кад се текма завршила
Мене више боли што ми се чини да гол не бисмо постигли да се играло 3 утакмице за редом
Шкоти нису мерило, и они очајно играју
Сваке године имамо све лошији и лошији тим, ни у једном играчу не видим неку перспективу, како овакви у домаћем првенству, купу уефа, с ким
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Skrimo on August 15, 2007, 10:16:12 AM
Милијаш,Рашковић и Анђелковић не би смели да играју у првих 11 то прво.Баста би требао да игра,Баркос и Салас у реваншу тад ћемо морати да кренемо офанзивно...Милијаш очајан не лош већ очајан,Рашковић ја не знам дал се он усрао али видео сам у пар пута бежао је од лопте,правио грешке нон стоп он не би смео да игра,Анђелковић забије главу у земљу и центрира и лопту иако ухвати голман или иако нема никог у шеснастерцу од наших па тек онако центрира овај коментатор прогласи за одличан потез :zbunjen  далеко од тога...није можда пуно грешио ко пре али добро није одиграо нити мислим да он може боље...Туторић и Лукаш одлично одиграли,Короман солидно,Гај са оном игром својом уби боже на крају је испало све добро али једном ће нас тако сјебати само тако,Ђорђевић није могао сам ништа опет је имао ту једну шут прилику млад је он не може јуче у другој лиги а данас води екипу у лш.Реванш пуна маракана,2 недеље више уигранија Звезда,нападачка Звезда која јури резултат ја мислим да можемо до Лш...да је остало 0-0 опустили би се и играчи и опет би у реваншу се више бранили итд итд тај резултат нам ни против динама к. ни против розенборга није донео ништа добро,сад ћемо да видимо.Ја мислим да можемо у лш.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Maximiliano on August 15, 2007, 10:30:28 AM
"На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: nisam_zdrav on August 15, 2007, 11:36:15 AM
Quote from: "Maximiliano""На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!

Кључна грешка... Од тог тренутка смо се повукли никада горе...психологија је чудо, а наши фудбалери када су видели да нам излази последњи шпиц трк сви у свој шеснаестерац...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: DelijaHH on August 15, 2007, 11:50:29 AM
Quote from: "Maximiliano""На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!

Управо тако! И ја не знам чему нон-стоп та кукавичка игра са наше стране?! Имамо "нападаче", па користимо их!

Иначе ће евентуално испадање од Ренџерса (ја немам готово нис'та наде, да ћемо их проћи, кад не знамо дати гол, а и немамо некога да то учини) ће Пискију свакако ударити о главу. За "ову" Звезду ће му требати добро објашњење. Да би све било горе, ни титулу овако нећемо обранити.

И Косане, дај шансу Баркосу, и изтерај више Рашковића, Милијаша и Анђелковића из прве поставе. Молина и надам се у реваншу Бурзановић би требали бити играчи у које можемо гајити наду, ако ништа друго.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: johny on August 15, 2007, 12:43:05 PM
Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Red Star Forever on August 15, 2007, 12:48:28 PM
Quote from: "johny"Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?

Најзад да неко примети велику бољку овога тима о којој причам већ недељама уназад а нико ме не констатује... Короману свака част за борбеност, пожртвовање и љубав према Звезди, али за успех је потребно да понекада дода лопту а не да је силује... Већ сам споменуо пар пута да је посед лопте Коромана 70% а свих осталих 30%... Ту лежи велики проблем, али да не бих само њега оцрнио треба рећи да му ови који би требали да дају голове тј. нападачи нимало не олакшавају посао... Не крећу се, не откривају се тако да он и кад би хтео нема коме да дода...

Ако све ово о чему смо причали ових дана о игри и играчима и тренер и председник и разни помагачи не виде, онда џаба наша прича...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: нешо on August 15, 2007, 01:11:47 PM
Ја сам умјерени оптимиста пред реванш,али морам да кажем нешто што сам још прије неки дан хтио да напишем али сам намјерно сачекао да прође ова утакмица.
Ово је наш пети покушај у овим квалификацијама и шта је заједничко за сваки? Нисмо постигли ни један гол у гостима ,чак изузимајући Пјановићеву шансу у Кијеву,нисмо озбиљније угрозили противнички гол.Мислим да је ту суштина проблема,то је тако очигледно.
Ипак мислим да можемо даље,јеби га ,ако не попушимо гол у десетој секунди или 90-ом минуту ко с Либерецом.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Пијанац on August 15, 2007, 01:16:48 PM
Quote from: "REDMAN"...тужно је колико нама стандарди опадају...
Ово је тачно, алкос каже да смо надмашили очекивања, Туторић каже да би безпоговорно прихватио овај резултат да му је неко понудио пре утакмице, а овде на форуму преовладава смајли  :ruke  за игру. Столи ме бре бојко за игру, кад смо изгубили и кад ћемо вероватно испасти од ових мученика. Они бре у својој лиги имају већи комплекс од Селтика, него што Партизан има од нас. И ми место да се дрзнемо да одемо пуни самопоуздања, ми се задовољавамо минималним поразом. Веровао сам у победу, не зато што сам мислио да је Звезда добра, већ зато што немам ни трунку поштовања према Ренџерсу. Да су и људи у нашем клубу тако гледали на противника, не сумњам да би победили. Све ово говори да је цела атмосфера око клуба отишла у к.....
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: milan90 on August 15, 2007, 02:02:21 PM
Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: cazzo_FCRS_forever on August 15, 2007, 02:43:11 PM
Нисам ја ваљда једини који би желео да нам је барем један јадни Пуровић у екипи ових дана????
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: MRZIM_PARTIZAN on August 15, 2007, 03:08:57 PM
Quote from: "milan90"Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!

е брате игра је била добра по мени све је било добро поготову одбрана е сад сваки гол у деведесетом је не срећа а пре тога су имали само једну шансу као и ми  :( мислим да имамо реалне шансе за пролаз поготобу што игра за две недеље може бити само је бржа и боља ови нису ништа посебно не могу се поредити са Миланом :rofl е сад никад се не зна  :zbunjen
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Mikelandjelo on August 15, 2007, 04:01:26 PM
Браћо моја, онај Ренџерс је још усранија екипа од Звезде. И кад видим оног Амера Гризлија, изгледа ко да је из Бијафре дошао. И он је оном тиму, са све Пантелићем, Ковачевићем, курцем-палцем, утрпао три комада!? А синоћ се није видио покрај - Туторића ... Па на Маракани би тај Ренџерс требао да прими бар три голића, немају они три чисте. Просто срамота да их не прођемо ... А вероватно их нећемо проћи јер нам је игра и даље брука, ја бих волио знати чему се ви радујете? Ренџерс можда има комплексе од Селтика, Партизан од нас, али очигледно је да Звезда има комплекс гостовања. Као да не знају ни са ким играти ван Маракане, па су у гостима пушили од Тромза, Либереца, Зенита, о јачима да и не говорим, док смо на Мари добили и ПСВ и Рому ...
Рашковић, Анђелковић и Милијаш немају везе са животом. Уствари, Милијаш као има знања, али кења насмрт. Мали Ђорђевић се катастрофално креће за нападача његових година. Па Жигић се боље кретао, а има преко два метра јбт!? И онда Косан ради исто што и Бошко, и игра без нападача до краја ... Милијаш ће на следећем ФМ-у имати ознаку АМ/ФЦ.  :lol:
Кастиљо стандардан, Лукаш све бољи, Туторић се трудио, Короман глуми Гуровића, Гај ми је скратио живот неколико пута, али опет бољег немамо. И тако ...
Прогноза за реванш: повешћемо 1-0 и неки њихов идиот ће нам утрпати гол пред крај ... Надам се да грешим.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: CEBEP on August 15, 2007, 04:14:56 PM
Гол који се прими у задњим минутама утакмице се може назвати не срећом али када се то дешава константно из године у годину онда се то већ не зове не срећа него психолошка не спремност, деконцентрисаност, и на крају не професионализам.
Звезда је јуче показала много зрелију игру и то је свима јасно али са играњем сваке текме до 88. или 89. минута је врло не озбиљно тако да смо дефинитивно победили сами себе а добра игра је остала под сенком примљеног гола који врло лако може да нам пресуди.
И сада се свело на просту математику...
2:0 нас води даље. Велики сам песимиста да је то иоле могуће јер за ЛШ треба луцидност, смиреност и искуство које нисам видео у нашој екипи. Ако реално погледамо на ствар циљ НИЈЕ испуњен јер циљ је био да дамо гол у гостима а то се није десило. Сада смо у ситуацији да једна глупа и залутала лопта може да заврши лако у Ранђеловој мрежи и то би онда било то.
Надам се да то неће све тако завршити али су још велике ране од Розенборга, Динама, и сличних.....
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Ђоле on August 15, 2007, 04:43:10 PM
Звезда плаћа 3.200 евра због жутих картона
Среда, 15. август 2007. 17:02


Европска фудбалска унија (УЕФА) казниће Црвену звезду са 5.250 швајцарских франака (3.200 евра) зато што је седам играча тог клуба добило жуте картоне на утакмици против Глазгов Ренџерса у квалификацијама за Лигу шампиона.

Правила УЕФА налажу да сви клубови морају да плате казну ако петорица или више играча добију жуте картоне на једној утакмици. Казна је у том случају 750 франака (455 евра) за сваки жути картон.

Судија Марк Хансон казнио је Миланка Рашковића, Филипа Ђорђевића, Маурисија Молину, Ђорђа Туторића, Душана Анђелковића, Огњена Коромана и Сегунда Кастиља у првој утакмици трећег кола квалификација, коју је Глазгов добио на свом терену са 1:0.

(Бета)
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: ljuba on August 15, 2007, 04:47:05 PM
Јебига и ми смо чудни. Што рече неко раније и они су имали само једну шансу и то мало пре јединог гола. А сећате се у Браги како смо играли, Брага је имала 10 стопостотних шанси, Стојковић је бранио као луд и прошли смо даље и сви смо били срећни. А тај тим је био бољи од овога сада. Позитивно је што се бар средина терена уиграва. Кастиљо и Лукаш су надиграли Шкоте у сваком погледу. Короман је скроз пао у другом полувремену, а Милијаш био тотално изгубљен целу утакмицу.
Они наши шутеви небу под облаке су велико разочарање. Нико да поклопи лопту, да шутне жабицу, да лопта одскочи испред голмана. Ако не буду играли Бурзановић и Салас тешко ћемо постићи 2 потребна гола. Рашковић очигледно није решење.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: николаБГ on August 15, 2007, 05:22:42 PM
Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: silvester on August 15, 2007, 05:54:01 PM
Поједини играчи ће вероватно на клупу или трибине. Пре свега мислим на Милијаша. Видећемо у наредне две текме у првенству шта могу Салас и Молина. Ту је и Бурзановић. Само да Милијаш оде и придружи се Басти и Миловановићу. Никад већи оптимиста нисам био, шкоти баш ништа не знају. Све у свему можемо проћи мада ниједан од ова два тима не заслужује лш.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Milos_cz on August 15, 2007, 06:08:02 PM
Quote from: "николаБГ"
QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
Па и ја, дрвени адвокат ове управе, врло забринуто гледам на сезону... На пролеће ћемо гарант освојити највише поена, али смо зато сада прсли. Ко ће нама сваки викенд против бункера да даје голове??? Короман нек одлучи пар утакмица, ови остали још пар, али немамо никога ко то може стално да ради. ЛШ научна фантастика, Лига купа УЕФА - само да уђемо у групу и могли би да презимимо, пошто је овај тим сада на неких 65% могућности и много ће лакше да игра против нападачких екипа него бункера.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: milan90 on August 15, 2007, 06:20:20 PM
Quote from: "николаБГ"Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
То се односило за ЛШ ове сезоне, а као што је Милос_цз рекао касније ће се вероватно средити, овде је расправа о тренутној ситуацији. А ако те сви смарају заобилази форуме зато што овде и треба свако да напише шта мисли свиђало се то теби или не!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Miha18 on August 15, 2007, 06:21:49 PM
Када се тачно игра друга утакмица???? свуда пис'е различито
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Милош on August 15, 2007, 06:52:57 PM
Quote from: "Miha18"Када се тачно игра друга утакмица???? свуда пис'е различито

» Кв. 3 коло - 28.08.2007
Ц. звезда : Ренџерс
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Rion on August 15, 2007, 07:00:11 PM
Није 28. него 29. августа.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: николаБГ on August 15, 2007, 08:47:08 PM
Quote from: "milan90"
Quote from: "николаБГ"Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
То се односило за ЛШ ове сезоне, а као што је Милос_цз рекао касније ће се вероватно средити, овде је расправа о тренутној ситуацији. А ако те сви смарају заобилази форуме зато што овде и треба свако да напише шта мисли свиђало се то теби или не!

Заобилазићу шта се мени буде заобилазило. Најбоље да се сви искењате по свему, тако сте кењали уназад и за управу, па су вратили дугове и узели две дупле круне. И за странце, па испало само они играли у Глазгову, па хоћете Бошка а нећете страног тренера, па онда сад сви против Бошка, па сад довели Косана, он вам је алкохоличар. Најлакше је свему наћи ману! И онда ако се то покаже као истина, онда се поново опет исти људи јаве да се похвале да су све то већ знали.

А ако не дај боже, прођемо, и не дај боже се ваше песимистичке слутње не остваре, онда ће се исти јавити па рећи ух добро је ал игра је крш, сва срећа ал нећемо ми овако далеко да догурамо, брукаћемо се, јебаће нас са петардама и сл.

Вечити песимисти, не радите ништа добро ни себи ни свом окружењу када константно шаљете сву ту негативну енергију. Смарате, и нећу да заобилазим форуме... Знате да кењате играчима како немају веру у себе, а први сте ви ти који не верују у њих.

Далеко је од истине да су сви овде негативни, чак штавише мислим да је велика већина позитивна, проблем је што смо ми такав народ где ће се увек  чути критика пре хвале.  Ајде мало позитвног бре. Па сви би дали по три литре крви да су нам пре утакмице нудили овај резолтат, а сада када смо видели да смо могли боље, сада нам не ваља....

Згазићемо ренџерсе, три нула најмање, па они везе немају, нама само да се Салас прикључи и да проради шпиц. Имамо времена, само гледајте...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: kiki on August 15, 2007, 08:47:48 PM
Милош је у праву, игра се 28. августа. Тако пише и на нашем и на УЕФА сајту.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Мезимче on August 15, 2007, 09:16:15 PM
Кад ће се пустити карте у продају?
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Maximiliano on August 15, 2007, 10:06:34 PM
"Европска фудбалска унија (УЕФА) казниће Црвену звезду са 5.250 швајцарских франака (3.200 евра) зато што је седам играча тог клуба добило жуте картоне на утакмици против Ренџерса из Глазгова у квалификацијама за Лигу шампиона".

Ово је стварно невероватно...Не могу да верујем...  После неко да каже да нас не мрзе, и да не чекају неку минималну глупост само да нас казне!
УЕФА МАФИОЗИ!! :megafon  :boks
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Skrimo on August 15, 2007, 10:20:09 PM
мене мало брине ситуација и стварање атмосфере да не смемо да примимо гол у реваншу,што ми не би дали 3 или 4 гола шкотима на маракани.То причам јер не дај Боже примимо гол на почетку ови имају доле сви да попадају и да се већ опросте од лш,знајући наш менталитет...Ко што Косан рече требају ови играче кад узму лопту да иду на то да дају гол а не да прође време а упркос свему то у Шкотској нисмо видели.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Игор on August 15, 2007, 10:25:53 PM
Quote from: "николаБГ"
Најбоље да се сви искењате по свему, тако сте кењали уназад и за управу, па су вратили дугове и узели две дупле круне. И за странце, па испало само они играли у Глазгову, па хоћете Бошка а нећете страног тренера, па онда сад сви против Бошка, па сад довели Косана, он вам је алкохоличар. Најлакше је свему наћи ману! И онда ако се то покаже као истина, онда се поново опет исти људи јаве да се похвале да су све то већ знали.

А ако не дај боже, прођемо, и не дај боже се ваше песимистичке слутње не остваре, онда ће се исти јавити па рећи ух добро је ал игра је крш, сва срећа ал нећемо ми овако далеко да догурамо, брукаћемо се, јебаће нас са петардама и сл.

Вечити песимисти, не радите ништа добро ни себи ни свом окружењу када константно шаљете сву ту негативну енергију. Смарате, и нећу да заобилазим форуме... Знате да кењате играчима како немају веру у себе, а први сте ви ти који не верују у њих.

Далеко је од истине да су сви овде негативни, чак штавише мислим да је велика већина позитивна, проблем је што смо ми такав народ где ће се увек  чути критика пре хвале.  Ајде мало позитвног бре. Па сви би дали по три литре крви да су нам пре утакмице нудили овај резолтат, а сада када смо видели да смо могли боље, сада нам не ваља....

Згазићемо ренџерсе, три нула најмање, па они везе немају, нама само да се Салас прикључи и да проради шпиц. Имамо времена, само гледајте..
.
Лепо и конструктивно речено. Свака част.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Verbal Kint on August 15, 2007, 11:34:32 PM
Јесте сигурни за тај датум? Идем на море, па ми је због тога важно. Дакле 28. или 29?
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Пијанац on August 16, 2007, 12:52:30 AM
Quote from: "николаБГ"Заобилазићу шта се мени буде заобилазило. Најбоље да се сви искењате по свему, тако сте кењали уназад и за управу, па су вратили дугове и узели две дупле круне. И за странце, па испало само они играли у Глазгову, па хоћете Бошка а нећете страног тренера, па онда сад сви против Бошка, па сад довели Косана, он вам је алкохоличар. Најлакше је свему наћи ману! И онда ако се то покаже као истина, онда се поново опет исти људи јаве да се похвале да су све то већ знали.

А ако не дај боже, прођемо, и не дај боже се ваше песимистичке слутње не остваре, онда ће се исти јавити па рећи ух добро је ал игра је крш, сва срећа ал нећемо ми овако далеко да догурамо, брукаћемо се, јебаће нас са петардама и сл.

Вечити песимисти, не радите ништа добро ни себи ни свом окружењу када константно шаљете сву ту негативну енергију. Смарате, и нећу да заобилазим форуме... Знате да кењате играчима како немају веру у себе, а први сте ви ти који не верују у њих.

Далеко је од истине да су сви овде негативни, чак штавише мислим да је велика већина позитивна, проблем је што смо ми такав народ где ће се увек  чути критика пре хвале.  Ајде мало позитвног бре. Па сви би дали по три литре крви да су нам пре утакмице нудили овај резолтат, а сада када смо видели да смо могли боље, сада нам не ваља....

Згазићемо ренџерсе, три нула најмање, па они везе немају, нама само да се Салас прикључи и да проради шпиц. Имамо времена, само гледајте...
Већини вас је највећи проблем у клубу био Бошко Ђуровски. Кад је он срамотно смењен после само две утакмице, сви ваши проблеми су одједном били решени и све вам је постало лепо и идилично. Толико вам је сметао Ђуровски да вам је лепо да нам тренер буде и ова сподоба која је сада на тој функцији. Сметао ми је и 97' кад сам због њега проплакао задњих 25 минута против Екерана, смета ми и сад. Ни евентуални пролаз против ових несрећника и пласман у Лигу шампиона неће променити моје мишљење ни о њему ни о оном који га је довео. Овај други за две године на зеленој трави није постигао ни један једини резултат који није виђен за време, често критикованог, Џајића, правио је разне егзибиције и глупости ван терена, а кулминација свега је смена Бошка Ђуровског и постављање Мише Косановића на место тренера. А клуб, па и играчи, ће увек имати моју безрезервну подршку.

Quote from: "николаБГ"Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум.
Не знам да ли судије по овом критеријуму одлучују ко је победио у кик боксу, али знам да у фудбалу обично кажу да је победио онај који је дао бар гол више од противника. Колико ја знам, са том констатацијом се једино не слаже Миодраг Јешић.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: COFI on August 16, 2007, 06:56:23 AM
Quote from: "николаБГ"
Quote from: "milan90"
Quote from: "николаБГ"Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
То се односило за ЛШ ове сезоне, а као што је Милос_цз рекао касније ће се вероватно средити, овде је расправа о тренутној ситуацији. А ако те сви смарају заобилази форуме зато што овде и треба свако да напише шта мисли свиђало се то теби или не!

Заобилазићу шта се мени буде заобилазило. Најбоље да се сви искењате по свему, тако сте кењали уназад и за управу, па су вратили дугове и узели две дупле круне. И за странце, па испало само они играли у Глазгову, па хоћете Бошка а нећете страног тренера, па онда сад сви против Бошка, па сад довели Косана, он вам је алкохоличар. Најлакше је свему наћи ману! И онда ако се то покаже као истина, онда се поново опет исти људи јаве да се похвале да су све то већ знали.

А ако не дај боже, прођемо, и не дај боже се ваше песимистичке слутње не остваре, онда ће се исти јавити па рећи ух добро је ал игра је крш, сва срећа ал нећемо ми овако далеко да догурамо, брукаћемо се, јебаће нас са петардама и сл.

Вечити песимисти, не радите ништа добро ни себи ни свом окружењу када константно шаљете сву ту негативну енергију. Смарате, и нећу да заобилазим форуме... Знате да кењате играчима како немају веру у себе, а први сте ви ти који не верују у њих.

Далеко је од истине да су сви овде негативни, чак штавише мислим да је велика већина позитивна, проблем је што смо ми такав народ где ће се увек  чути критика пре хвале.  Ајде мало позитвног бре. Па сви би дали по три литре крви да су нам пре утакмице нудили овај резолтат, а сада када смо видели да смо могли боље, сада нам не ваља....

Згазићемо ренџерсе, три нула најмање, па они везе немају, нама само да се Салас прикључи и да проради шпиц. Имамо времена, само гледајте...
Најзад нормалан однос према клубу, какав сви треба да имамо!!!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Woodoo on August 16, 2007, 09:15:37 AM
Quote from: "Pijanac"
Овај други за две године на зеленој трави није постигао ни један једини резултат који није виђен за време, често критикованог, Џајића, правио је разне егзибиције и глупости ван терена, а кулминација свега је смена Бошка Ђуровског и постављање Мише Косановића на место тренера. А клуб, па и играчи, ће увек имати моју безрезервну подршку.

У Џајкино време би нам за тај резултат требало најмање 5 година. Покушаји да се доведе страни квалитетан тренер за мене нису егзибиције и глупости ван терена, ако си на то мислио. И требао је да смени Бошка јер се човек евидентно изгубио. Ја сам мислио да је он боље решење од неког непровереног и скупог странца. А какав је Косановић још је рано да се суди, иако се види напредак после Ренџерса. Видећемо после реванша, сад нам је тако како је и треба им дати подршку.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: николаБГ on August 16, 2007, 09:51:52 AM
@пијанац

Судије у кикбоксу дају победу ономе који је задао више удараца. А из личног искуства могу да ти кажем да се често после пораза осећаш боље него после неких шугавих победа. Када знаш да је противник бољи а ти даш свој максимум, не уплашиш се, победиш себе. То је поента спорта. Са таквим ставом слабији понекад побеђује јачег у сваком спорту.
Е сад.. има доста разлике између појединачног и екипног спорта, нарочито зато што много људи не схвата поенту спорта, па ни твоји суиграчи, навијачи. Онда се услед НЕЗАДОВОЉСТВА  стварују ЛОШЕ вибрације, на свим релацијама у клубу. А ако  ми  навијачи, чији је задатак безрезервна подршка клубу не можемо да макар око нас створимо добре вибрације онда све у курац.

Ако ти не видиш да је Звезда показала евидентан напредак, да се нису уплашили, да су дали тренутни максимум и то те не задовољава ја не знам шта да ти кажем. Навијај за Манчестер онда, они побеђују увек.

Нећу да улазим у дубље анализе јер све се зна, и у вези клуба, странаца, управе, тренера. На свим се пољима се напредује, можда не брзином којом би ми желели, али се напредује.

и зато вам кажем, за две недеље ће напад опасно да проради, улазимо у Лигу шампиона, само треба сви у клубу да наставе да раде свој посао и да пробају да у томе буде бољи него што су били јуче. А то не значи да пијанац, милан и екипа треба још јаче да пљују по свему
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Војник_севера on August 16, 2007, 10:47:05 AM
Свака част за неке од ових коментара.Наравно да треба бити оптимиста,али не само против Ренџерса него против сваког тима са којим играмо.Можда ми се тренер Косановић није најбоље решење ,али то није разлог да будем песимиста.Разговарајући са људима ових дана схватио сам колико су сви малодушни.То нама некада није била одлика.За то су по мени криви новинари,који пред сваку утакмицу направе од неког сасвим просечног тима европског гиганта.На тај начин сасеку крила и играчима и тренеру који се вероватно на тај начин бојећи се неуспеха играју бојажљиво.Сећам се то је била утакмица против Каирата када су о њима написали хвалоспеве.Тада смо убедљиво победили.


Против оваквог Ренџерса коме је оваква игра врхунац форме,а верујте јесте,јел су овако,а можда и лошије играли целу прошлу сезону,треба играти максимално офанзивно од почетка на што више голова 3 или 4 па макар примили гол.По мени никада ништа нисмо урадили у Европи играјући дефанзивно сем можда у Барију.

Кроз историју овакве тимове смо испраћали са 5 комада са Маракане.Нека се историја понови


:sampion
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Војник_севера on August 16, 2007, 10:49:39 AM
Извините због грешака у писању  и  дуплог одговора.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Пијанац on August 16, 2007, 11:27:49 AM
@НиколаБГ

Јбг, пре само 7 дана ниси овако ширио позитивне вибрације када је на тапет стављен и касније прописно извређан човек који је као тренер у Звезди освојио више трофеја од овог садашњег. Тада си се приклонио негативним вибрацијама које су севале на све стране. А сад, кад ја, који сматрам да је за Црвену звезду срамота да је ова појава води, дишем свој глас против онда позиваш на мир, стрпљење и позитивне вибрације. Све то ни ти ни твоји истомишљеници нисте имали прошлог четвртка. Што се подршке тиче, ваљда и сам знаш да се она не даје овде него на стадиону. Моја подршка на стадиону изостати неће. Али ћу задржати себи право да на овом месту за расправу изнесем оно што ми се свиђа и не свиђа. Ваљда форум за то и служи.

@ВВодооо

Егзибиције и глупости ван терена:

(http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2006-2007/cz_zemun/delije5.jpg)
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Skrimo on August 16, 2007, 11:44:01 AM
пијанац ђуровски је освоји дуплу круну и свака му част на томе,а освојио је не добром игром звезде већ лошом игром осталих тимова,ал опет свака му част на дуплој круни.Да је Бошко остао у Глазгову би примили 3 комада у то сам сигуран...Евидентан је напредак у односу на левадију и ко то не види ил неће да види или се не разуме у фудбал.Косановић можда испадне лош по нас ал бар му дај времена да покаже да је лош немој да пљујеш на почетку и немој судити по ономе шта је пре урадио и мислим какав ти је аргумент и да уђемо у лш за мене је Косановић деген мислим брате...то је твоја ствар али ти резултат мораш да поштујеш.
Ја се не плашим реванша и сматрам да ћемо ући у лш једино ме нервира атмосфера  да морамо их добити 1-0 а ако нам дају гол да је све готово само се плашим да нам зато шкоти не дају гол неки брзи у реваншу и онда да се ови погубе,кад би играли свих 90 минута без калкулисања са правим приступом гарантујем да би било 3-4 разлике за нас.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: 100%anti crnobeli on August 16, 2007, 12:23:23 PM
Quote from: "Мезимче"Кад ће се пустити карте у продају?

Вест са сајта ФК:

16.08.2007 12:42
Одређене цене улазница за меч са Ренџерсима
Очекује се пуна Маракана


Фудбалски клуб Црвена звезда одредио је цену улазница за предстојећи меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона између Црвене звезде и Глазгов Ренџерса, која се игра у уторак 28. августа са почетком u 20 часова.

Улазнице за северну и јужну трибину коштаће 800 динара, за источну 2000 бочна места и 2500 динара центар, а за западну 2.500 бочна места и 3.000 динара централни део. Цена улазница за ВИП галерију је 4.000 динара, а за ВИП 2 10000 динара.

Карте за утакмицу Црвена звезда – Глазгов Ренџерс продаваће се на благајнама стадиона Црвене звезда од петка 24. августа u 10 часова, у суботу од 10 до 18 часова и на дан утакмице од 10 часова.

Требовање улазница је могуће до понедељка, 20. августа у 15 часова путем факса +381 11 3672 387. Улазнице за северну трибину није могуће купити путем требовања.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Милош on August 16, 2007, 01:44:19 PM
Пикси, хвала ти! Ето, сад ће татини и мамини синови да позирају на северу (сетите се милана), а навијачи који редовно долазе на север или неће имати паре за карту или ће остати без улазнице. Претпостављам да пропуснице не важе?
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Rion on August 16, 2007, 01:52:21 PM
Quote from: "Rion"Није 28. него 29. августа.

Извињавам се због грешке ипак је 28.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: banne on August 16, 2007, 02:20:51 PM
Пропуснице важе.
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: николаБГ on August 16, 2007, 02:54:20 PM
Пијанац брате сад сам прегледао мој профил да би проверио где сам то и шта негативно причао. Да се разумемо, нисам ни ја непоправљиви оптимиста, али опет ништа негативно пре недељу. две или 5 нисам говорио. Ништа лично против тебе, само не разумем неке од ствари које си написао. Скримо је то већ појаснио, да сад ја не понављам.

Јесам био за то да Бошко оде, а то сам говорио и на крају сезоне, док су се други пржили на шал око руке и изјаве типа ''ја сам Звездин војник''. Али небитно стварно... Поента мојих постова је да се уочио неки помак, да имамо шансу и да не треба сад кренути са негативностима.

Слажем се са тим што си рекао да се на трибини навија а овде полемише, али ајде да макар ми навијачи направимо у нашој кући позитивну атмосферу пред реванш, да исту пренесемо на остале који ће доћи на стадион. ми у овом тренутку можемо толико. А после... или пуковници или покојници!
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Мезимче on August 16, 2007, 05:35:37 PM
Хвала 100%anti crnobeli
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: CEBEP on August 17, 2007, 06:02:45 AM
Људи, дај зајебите више те приче. Ту смо где смо. Треба бити умерено оптимистичан јер Звезда може да се носи са Шкотима што смо јасно доказали. Пресудиће луцидност, трик, и расположење појединца.
Само нека оставе срце на терен и реално нико више ништа и не очекује.
У овом тренутку треба пружити сву подршку тиму и тренеру и то је реално све што сада можемо да урадимо...
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: HUSREF on August 17, 2007, 10:40:18 AM
Ne mogu da razumem...Pa nije fudbal zamena za dokolicu i besposlenost... Igra, ljudi, igra u kojoj se za nekog navija, ludo, slepo, emotivno, ali se ne istresaju svakodnevne frustracije, njih istresajte u KLADIONICAMA, ionako je 50% populacije, koji se prestavljaja navijacima, to postala zahvaljujuci kladionicama...
Dajte malo vedrine, duha, optimizma,sta ste se se uplasili, poceli ste se baviti taktikama, filozofirati....
Stojkovicu, najbolja izjava, od kada si u zvezdinoj fotelji, je ta DA CE BITI 3 - 0 ZA NAS!!!!
IGRAJ ZVEZDO, IGRAJ I POBEDI!!!! ;pivo
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Red Star Forever on August 17, 2007, 10:57:28 AM
Quote from: "HUSREF"Ne mogu da razumem...Pa nije fudbal zamena za dokolicu i besposlenost... Igra, ljudi, igra u kojoj se za nekog navija, ludo, slepo, emotivno, ali se ne istresaju svakodnevne frustracije, njih istresajte u KLADIONICAMA, ionako je 50% populacije, koji se prestavljaja navijacima, to postala zahvaljujuci kladionicama...
Dajte malo vedrine, duha, optimizma,sta ste se se uplasili, poceli ste se baviti taktikama, filozofirati....
Stojkovicu, najbolja izjava, od kada si u zvezdinoj fotelji, je ta DA CE BITI 3 - 0 ZA NAS!!!!
IGRAJ ZVEZDO, IGRAJ I POBEDI!!!! ;pivo

www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html

Имаш овај сајт ако не можеш да подесиш ћирилицу и онда твој текст изгледа овако и онда га сви разумемо:
Quote
Не могу да разумем...Па није фудбал замена за доколицу и беспосленост... Игра, људи, игра у којој се за неког навија, лудо, слепо, емотивно, али се не истресају свакодневне фрустрације, њих истресајте у КЛАДИОНИЦАМА, ионако је 50% популације, који се престављаја навијацима, то постала захваљујуци кладионицама...
Дајте мало ведрине, духа, оптимизма,ста сте се се упласили, поцели сте се бавити тактикама, филозофирати....
Стојковицу, најбоља изјава, од када си у звездиној фотељи, је та ДА ЦЕ БИТИ 3 - 0 ЗА НАС!!!!
ИГРАЈ ЗВЕЗДО, ИГРАЈ И ПОБЕДИ!!!! ;pivo
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Grba80 on August 17, 2007, 01:47:57 PM
Треба увек држати благу тензију
Како мирно да гледам кад нам је тим импотентан и не може да да гол
У Европи се зна-или се игра добро па се наставља даље, или не ваља па се нешто мења
Што би се ми разликовали, овде нема места емоцијама, емоције су везане за клуб који волимо и за који навијамо, а они који седе у фотељама треба да раде добро или ајде ћао
Зато хоћемо резултате, хоћемо нешто конкретно да видимо
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Ђоле on August 18, 2007, 11:32:01 PM
Е ово стварно више нема смисла.Репресија УЕФЕ се наставља,а ја не могу да верујем да се Звезда ни мало не брани.Да није Дан Тане нико се не би ни огласио.Ево шта ће ново да нам спакују:

УЕФА прети Короману
Д. Ћ., 18. август 2007

УЕФА озбиљно разматра могућност да због одређених "ратничких изјава" по штампи казни фудбалере Црвене звезде пред реванш меч са Глазгов Ренџерсом!?
У седишту "европске куће фудбала" у Швајцарској се доста пажње посвећује неспортским изјавама које фудбалери појединих клубова дају и тако беспотребно "подгревају атмосферу" пред сусрете који су одраније проглашени за мечеве високог ризика.
Овога пута први на мети се нашао Огњен Короман, капитен Црвене звезде који је, наводно, после првог дуела на "Аброкс парку" у појединим домаћим медијима претио Глазгову "ратом на терену".
Поводом овог случаја УЕФА ће се званично огласити већ сутра, али ипак не би требало очекивати неке значајније казне осим новчаних.

Извор:Новости
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: COFI on August 19, 2007, 09:41:15 AM
Quote from: "Djole"Е ово стварно више нема смисла.Репресија УЕФЕ се наставља,а ја не могу да верујем да се Звезда ни мало не брани.Да није Дан Тане нико се не би ни огласио.Ево шта ће ново да нам спакују:

УЕФА прети Короману
Д. Ћ., 18. август 2007

УЕФА озбиљно разматра могућност да због одређених "ратничких изјава" по штампи казни фудбалере Црвене звезде пред реванш меч са Глазгов Ренџерсом!?
У седишту "европске куће фудбала" у Швајцарској се доста пажње посвећује неспортским изјавама које фудбалери појединих клубова дају и тако беспотребно "подгревају атмосферу" пред сусрете који су одраније проглашени за мечеве високог ризика.
Овога пута први на мети се нашао Огњен Короман, капитен Црвене звезде који је, наводно, после првог дуела на "Аброкс парку" у појединим домаћим медијима претио Глазгову "ратом на терену".
Поводом овог случаја УЕФА ће се званично огласити већ сутра, али ипак не би требало очекивати неке значајније казне осим новчаних.

Извор:Новости
ЈЕБЕМ ЛИ им маму мртву :bes , а нису се сетили да казне оног кретена из Ренџерса када је у тунелу ударио Рашковића, а зато када Короман одговара на безобразну изјаву оног педера ОДМАХ КАЗНА!!  :bes  :bes
УЕФА МАФИОСИ!!!! :megafon  :boks
Title: Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Post by: Grba80 on August 19, 2007, 11:35:49 AM
Зајебавају нас маму им јебем ону западноевропску
Глуме неку финоћу, праве балет од фудбала
И онај Платини сероња, пичка француска
Јебем им све жене, као сто их већ гузим кад год тамо одем :jebanje