Делије Онлајн

Делије Кафе => Пивница => Topic started by: Woodoo on January 22, 2008, 01:48:43 AM

Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on January 22, 2008, 01:48:43 AM
Гледао сам емисију вечерас и први пут се јавно причало о свему што се дешавало у сезони 97/98 а што се још тада знало.
Занима ме каква ће рекција правосуђа бити после емисија (ако га уопште буде) јер ми се чини да има више него довољно доказа да се уради иста ствар као у Италији прошле сезоне.
И првенствено мислим на одузимање титуле Обилићу, али не због жеље да је доделе нама (те сезоне смо је свакако заслужили), већ да се тако нешто никада не понови.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Mayor on January 22, 2008, 10:36:37 AM
па зар ти стварно мислиш да ће неко да реагује на то?
у земљи у којој министар полиције обија трафике ти се надаш да ће неко реаговати на неку емисију о фудбалској мафији?
ја мислим да нема ништа од тога...
наравно да ја желим да се то промени,али зар је требао инсајдер да нам каже да има мафије у нашем фудбалу?
зар то нико није знао до инсајдера?
ма...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on January 22, 2008, 12:55:10 PM
Дечко, је л' ти читаш шта пишем?! Први пут се јавно причало о ономе што је свима познато. А то ипак има неку тежину. И сви знамо какав нам је министар. Није поента топика да ти будеш хиљадити који ће да напише да је министар обијао трафике. Ако немаш шта конструктивно да напишеш боље не пиши.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: дрвосеча on January 22, 2008, 02:47:42 PM
Жао ми је што су ови са б92 први почели причу о томе, али је већ и било време да неко дотакне и то горуће питање... стварно је трагично да се годинама питају "селектори" и семенкари зашто не можемо са репрезентацијом направити корак напред, већ стално назад, када нам мафија ушла у све поре друштва, па и спорт!!!

О многим стварим се зна шта се дешавало и те сезоне 97/98, када сам 100% био сигуран да Звезда има најбољи тим у лиги! А није могле чак ни куп да освоји...
Исто тако сам био 100% сигуран да Сантрач не саставља тим, да бар трећина фудбалера који су вођени на СП 1998. у Француску, нису то заслужили, већ да су одведени из других разлога!!! Да Миљанић не управља ФСЈ, већ да то раде људи из сенке!

За сада су почели задовољавајуће, а шта ће бити у осталим епизодама, видећемо...
Углавном добро су поставили анализу, да је фудбал у директној спрези са политиком и криминалом, и да ко год дође на власт у Србији, одмах ставља шапу на фудбал?! Сигурно из љубави  :o
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: DELIJA_KNN on January 22, 2008, 04:25:26 PM
дај нек неко сними то ако може....
па да окачи на нет!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Миле Прженица on January 22, 2008, 04:38:49 PM
Свака част екипи Инсајдера на храбрости да и поред претњи, упућених њима, сними и реализује ову емисију.Само да не буде као са Дадом Вујасиновић и другим новинарима који су животом платили јер су постављали,условно речено,погрешна питања.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on January 22, 2008, 04:44:52 PM
Нашао сам емисију на јутјубу, ево и линка:
http://www.youtube.com/watch?v=ana5d5x2UbA
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Mayor on January 22, 2008, 05:32:38 PM
вуду,
имао си право,
нисам рекао шта сам хтео.
нисам желео да мој пост изледа као обична таутологија.
оно што сам хтео да кажем јесте да иако,као што си ти рекао има доказа и више него у италији,где је један светски гигант као што је јувентус избачен у другу лигу,нема шансе да неко одговара за то,ипак су центри моћи овде далеко бескрупулознији него у европи.
ипак је на њих,у италији,доста вршен притисак и из европске уније и из уефе,а овде је,чини ми се,џабе било ко да врши притисак.
волео би да ме правосудни органи већ после пар недеља демантују,али мислим да се то неће десити.
емисија јесте добра и на месту,и никога у причи не штеди,али ипак мислим да ће тешко успети да испровоцира жељену реакцију,тј. да покрене хапшења и све остало.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Миле Прженица on January 22, 2008, 05:55:42 PM
Искрено,ја не очекујем ништа специјално по питању реакције правосуђа,а првенствено муп-а.
Зашто...Па једноставно ко очекује од поменутих корумпираних органа да хапсе и спроводе истраге против својих колега.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: дрвосеча on January 22, 2008, 11:18:59 PM
Уз све наше несимпатије према Инсајдеру и у92, овог пута свака част на теми, јер могли су је и други покренути, рецимо ртс1, јер су "јавни сервис и ми имамо право да сазнамо све"  namigivanje  

Друга ствар, је што је ртс1 под директном контролом оних који управљају и фудбалом...  :boks
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: crveno beli svet on January 23, 2008, 01:52:50 PM
Добро је да је почето да се прича о овој теми, али лично ја не верујем да ће било шта бити учињено. Све ово је јавна тајна за коју смо сви знали. Полиција као и сви други државни органи који треба да се баве решавањем овог проблема ово већ добро знају (јер су и сами учесници) тако да не верујем да ће једна емисија нешто да промени.... У сваком случају за похвалу је да је бар нешто почело да се ради на ову тему...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Милош on January 23, 2008, 04:54:05 PM
У92?
ШЕСТ ЕПИЗОДА?
Бум се обуздал дечки не?
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Mrly7 on January 24, 2008, 02:16:51 PM
лепо је то све, само су они то објавили 10година касније, а када буде неко смео да причао о овоме што се ради данас тада ћемо ми имати 120 година, тако да не вреди, емисија је срање, ако ништа вређа бар по мени разум нормалних људи, шта хвала им свима што су проговирили 10година касније, што ће сви проћи без последица, а 90% је знало и указивало на то, а нико није ни објављивао нити реаговао на икакав начин...
Углавном свака земља има своју мафију, ал овде мафија има своју државу...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: DELIJA_KNN on January 24, 2008, 04:01:41 PM
Quote from: "Mrly7"лепо је то све, само су они то објавили 10година касније, а када буде неко смео да причао о овоме што се ради данас тада ћемо ми имати 120 година, тако да не вреди, емисија је срање, ако ништа вређа бар по мени разум нормалних људи, шта хвала им свима што су проговирили 10година касније, што ће сви проћи без последица, а 90% је знало и указивало на то, а нико није ни објављивао нити реаговао на икакав начин...
Углавном свака земља има своју мафију, ал овде мафија има своју државу...

брате јел би ти проговорио док су они идиоти о којима се прича били живи!!! Па појео би мрак све до једног ко би проговорио о њима у то време.  зато боље икад него никад... нека су сад проговорили можда се нешто и направи сад.

јебига шта да ти кажем... само ми сад криво кад се сјетим колко сам живаца потрошио на утакмице у то врјеме... а све ѕа КУРАЦ!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: дрвосеча on January 24, 2008, 11:20:14 PM
Quote from: "DELIJA_KNN"брате јел би ти проговорио док су они идиоти о којима се прича били живи!!! Па појео би мрак све до једног ко би проговорио о њима у то време.

Ово си у праву... ко је тада могао нешто рећи... ево ти примера Ћурувије...

Али и ону су закаснили бар 4-5 година, што јес', јес'
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: DELIJA_KNN on January 25, 2008, 04:29:37 PM
DRULIĆ TUŽIO ZVEZDU ZBOG PARA!

Nekadašnji fudbaler crveno-belih tužio bivši klub, jer mu nije isplaćen deo novca koji mu je sledovao posle spornog transfera u Saragosu


Nekadašnji centarfor Crvene zvezde Goran Drulić pre izvesnog vremena tužio je Crvenu zvezdu zbog neisplaćene rate prilikom njegovog transfera iz Zvezde u Saragosu. Aktuelni prvotimac grčkog OFI-ja dugo je čekao na deo finansijskog kolača koji mu je pripadao prema slovu ugovora sa renomiranim španskim klubom.

Kako je vreme prolazilo, a novac nije stizao na njegov bankovni račun, pre nekoliko meseci se pojavio na ,,Marakani" u nameri da sa čelnicima našeg najtrofejnijeg kluba istera stvari na čistac.


- Drulić je dobar momak, verovao je da će dobiti novac koji mu pripada i zato je dugo i strpljivo čekao. Kada je i definitivno izgubio strpljenje, odlučio je da poseti tadašnjeg predsednika Crvene zvezde Dragana Stojkovića i iznese mu svoj problem. Tom prilikom dobio je uveravanje da će sve biti u redu i da će novac koji mu Zvezda duguje biti isplaćen. Otišao je zadovoljan dobijenim obećanjem, ali u takvom raspoloženju nije bio isuviše dugo. Vreme je prolazilo, uplata nije stizala i na kraju je prelomio i odlučio da presavije tabak. Takođe, Drulić je utvrdio da je neko sa njegovog računa skidao novac falsifikujući njegov potpis, što je bio još jedan razlog da posumnja da tu nisu čista posla i da podnese tužbu - kaže za Press anonimni sagovornik, dobro upoznat sa ,,slučajem Drulić".

I dok Goran Drulić sada nestrpljivo iščekuje da pravosudni organi odrade svoj deo posla, iznenada je usledio poziv za koji ne bi mogao da kaže da ga je očekivao. Kako smo u našem listu pisali pre nekoliko dana, Drulić je iz policije dobio poziv za saslušanje i na njega se uredno odazvao. Tom prilikom dao je iscrpan iskaz u vezi svog odlaska sa ,,Marakane" u Saragosu. Podsetimo, po sumi zarađenog novca, bio je to drugi transfer u istoriji Crvene zvezde. Španci su tom prilikom duboko zavukli ruku u džep i preuzeli obavezu da našem najtrofejnijem klubu na rate isplate 27 miliona maraka. Zvezda je jedino bolje prošla prilikom prelaska Dejana Stankovića u rimski Lacio, i to za iznos koji je bio veći za milion maraka. Tužba koju je podneo protiv bivšeg kluba svakako je bila jedan od povoda da inspektori za privredni kriminal pozovu Drulića na ispitivanje. Da li će se sve na tome i završiti, ostaje da vidimo.

NESTALO 5 MILIONA MARAKA

Kako je Press već ranije pisao, MUP Srbije otkrio je mnogobrojne nepravilnosti u transferu Drulića u Saragosu. Suština je da je u Zvezdinim poslovnim knjigama upisano da je ovaj transfer, obavljen 2001. godine, bio vredan 22 miliona maraka, dok u centrali UEFA stoji cifra od 27 miliona maraka. To znači da je pet miliona maraka negde nestalo.

Inače, Dragan Džajić i Vladimir Cvetković, čelnici Zvezde iz vremena kada je transfer obavljen, demantovali su da ima išta sporno u toj transakciji.

izvor: Press
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on January 29, 2008, 06:09:22 PM
Наводно су приведени Бата Кан Кан,судија Јекнић и још неки због намештања утакмица....Било би смешно да није тужно у каквој банана држави ми живимо да уместо државних органа истраге иницирају и спроводе јебени новинари...Мислим да што се нас тиче треба прекинути првенство привести тј похапсити све "фудбалске раднике"од 90 на овамо почев од Миљана па редом без изузетка и могуће вишегодишње казне од јебене ФИФА и Уефа јер смо и онако к...ц на бициклу у фудбалском смислу.Без тога нема леба ни за нас навијаче само летаргија која нас слаби...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Mikelandjelo on January 31, 2008, 04:44:34 PM
Кад видим Бјеку и Зеку иза решетака, онда ћу почети вјеровати у све ово ...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: MRZIM_PARTIZAN on January 31, 2008, 07:05:03 PM
Ма то се све зна зато и наша "лига" има такав кофицијент у УЕФА такмичењима какав има :o  :nene
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: дрвосеча on February 04, 2008, 08:42:12 PM
Замислите оног Терзића који каже, да бих волео да се не докажу тврдње да су ови нешто мутили, и намештали!?

:o
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 05, 2008, 10:25:37 AM
и шта кажете на јучерашњу емисију све више се коцкице поклапају Миловановић,онда овај нови наш играч Блажић...није ни чудо што је пикси побегао.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on February 05, 2008, 11:20:08 AM
Управо су јавили да су ухапшени Џајић, Цвеле и Милош Маринковић.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 05, 2008, 11:40:22 AM
само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: UrbanBaby on February 05, 2008, 11:43:00 AM
Вози Мишко...
:tenk
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: archer on February 05, 2008, 12:08:53 PM
Quote from: "Skrimo"само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.


Већи лопови јесу од ових наших, али ми се чини и да су већи махери за прикривање истих. Али мислим да ће и они долијати. Бринем се да неће долијати тзв. менаџери они који јесу и нису споменути јуче у инсајдеру, како ми се чини они су недодириви.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on February 05, 2008, 12:17:44 PM
Quote from: "Skrimo"само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.

На Фоксу су јавили да је Зечевић напустио земљу. Видећемо да ли је тачно.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 05, 2008, 12:20:08 PM
Такође је и Терзић отишао на "усавршавање" у Енглеску
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: STELLA ROSA on February 05, 2008, 12:42:11 PM
Лопови свуда око нас  :bes
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: nisam_zdrav on February 05, 2008, 05:39:36 PM
Quote from: "Woodoo"
Quote from: "Skrimo"само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.

На Фоксу су јавили да је Зечевић напустио земљу. Видећемо да ли је тачно.

Пре неколико година на једној листи Зека је заузео 15то место међу најутицајнијим људима у земљи Србији... Још када се узме у обзир да је још са Слобом шуровао око пара и "куповао" себи слободу да ради са Партизаном шта хоће, а то исто Звездини тада нису пристали (Цвеле нестао из клуба) и да је после 5ог брже прелетео код нове власти него било ко други довољно говори о шанси да исти буде ухапшен... Ако се и планира његово хапшење он то зна одавно, он је одавно средства пребацио где треба и наравно сву одговорност оставио на неким несрећницима који су имали "привлијегију" да раде за њега...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on February 05, 2008, 05:49:22 PM
Са Зечевићем ће ићи много теже зато што је он затупник Газпрома за Србију и питање је колико је важан за потписивање уговора са Русима око куповине НИС-а. Време ће показати да ли ће власт и на њему да покаже зубе јер као што је рекао нездрави много је утицајан у политичким и криминалним круговима.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Коди on February 05, 2008, 05:56:38 PM
Quote from: "Skrimo"само ме чуди да још није нико из југословенског спортског друштва приведен дал је се то чува за крај као шлаг на торту или неко их штити видећемо...али чињеница је да и бата кан и џаја и цвеле заједно мале бебе за зечевића и остале.

И мени је то све сумњиво, а  онај усташа  ћурковић још и учествује у емисији, а овог чекају да побегне из земље... у92-полиција-пакистан ...осовине зла.
Изгледа да оно што за сада имамо овде је селективна правда, хапсе наше а њихове не дирају, када кажем њихове мислим на Пеналтизанску, а и полицијску мафију, такође у целој држави има има милион сличних  које треба хапсити.. за много горе ствари.. а они су нашли спортске раднике.., шта ми сада да мислимо јел треба да верујемо је да је ово уперено против Звезде да би нас спречили да освајамо титуле, трн смо у оку глобалне мафије јер су Звезда и Север деценијама носиоци Српског четничког и православног духа, за разлику од комшија шиптара на челу са усташом, језуитом масоном ћурковићем и зеко-бјек мафијом.... и такође ђунићем, а самим тим и цело њихово неспортско друштво, а поготово њихову кошаркашку, ватерполо управу да је правде треба најпре хапсити...или то можда није у интересу плавожуте мафије?!

http://dzonson.wordpress.com/2007/04/23/sjaj-i-beda-sportske-mafije/
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: CEBEP on February 05, 2008, 07:32:22 PM
Ма момци и девојке све је то у реду, јасно и тачно али што се мене тиче док она сељачка калаштура цеца не пролаје на катанац неке самице, и не сруше ону вилу испред Маракане ја се лично нећу смирити.

Нема идола и миљеника. Скидају се маске из дана у дан и јако је тужно што када схватиш а и прочиташ каквим су се радњама бавили људи у које се Север клео до само пре неколико година схватиш да љубав према Звезди никада није ни постојала за било кога од њих него је то била у ствари само љубав према парама. Звезда се волела јер је доносила одличну зараду и то је цела поента приче. Ако је неслужбено први фудбалер коме је Север скандирао име и презиме био Дуле Савић, онда ће много времена да прође да неко од фудбалера или људи из управе овако нешто заслужи. У сваком случају Пиксијев одлазак напрасно из клуба под разлогом да је после нешто мање од 2 године вођења истог правдао све то умором, што је и у оном тренутку било јако сумњиво, сада постаје јасно шта је у ствари лежало у позадини свега.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Nesho on February 05, 2008, 07:59:25 PM
Quote from: "CEBEP". Нема идола и миљеника. Скидају се маске из дана у дан и јако је тужно што када схватиш а и прочиташ каквим су се радњама бавили људи у које се Север клео до само пре неколико година схватиш да љубав према Звезди никада није ни постојала за било кога од њих него је то била у ствари само љубав према парама

Потпуно си у праву, просто не могу да повјерујем да је ово истина, разочаран сам,...
Клупко се полако одмотава, сад и видимо зашто у клуб држимо играче попут Миловановића и зашто се понуда од 3 милиона одбија. А знамо и зашто смо довели ту двојицу из Чукаричког...
Драги моји не губимо вјеру остајемо вјерни Звезди и нашем Северу. Знам да ништа ново нисам рекао јер сам свестан да и ви тако мислите.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Пијанац on February 05, 2008, 08:18:26 PM
Ситуација је много зајебана јер је наш клуб овим хапшењем  задобио највећи ударац у својој историји. И немојте покушавати да се сада оградите од Џаје, јер је то немогуће. Овај човек је највећа легенда нашег клуба, његово име је синоним за наш клуб и удар на њега јесте најдиректнији удар на наш клуб.

Разлог који су изнели у медије (продаја Друле) да оправдају ово хапшење је смешан, наравно када се узме у обзир све што се дешавало у нашем фудбалу задњих 20-ак година. Нешто друго је посреди сигурно, а бојим се да је ово хапшење директан покушај уништења нашег клуба, а можда касније и нас као навијача.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: berbat on February 05, 2008, 09:00:22 PM
Quote from: "Pijanac"Ситуација је много зајебана јер је наш клуб овим хапшењем  задобио највећи ударац у својој историји. И немојте покушавати да се сада оградите од Џаје, јер је то немогуће. Овај човек је највећа легенда нашег клуба, његово име је синоним за наш клуб и удар на њега јесте најдиректнији удар на наш клуб.

Разлог који су изнели у медије (продаја Друле) да оправдају ово хапшење је смешан, наравно када се узме у обзир све што се дешавало у нашем фудбалу задњих 20-ак година. Нешто друго је посреди сигурно, а бојим се да је ово хапшење директан покушај уништења нашег клуба, а можда касније и нас као навијача.
Јесте био легенда фудбала на терену,то ће и остати, али сви знамо да смо били против њега последњих година док је био председник клуба, сви знамо да је живео на Карабурми '91 када је Звезда била шампион света, па се тим после распао а он се преселио на Дедиње...Само ми није јасно да наша полиција чека тв-емисију да би започела хапшења...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Ђоле on February 05, 2008, 09:22:34 PM
Quote from: "Pijanac"
Разлог који су изнели у медије (продаја Друле) да оправдају ово хапшење је смешан, наравно када се узме у обзир све што се дешавало у нашем фудбалу задњих 20-ак година. Нешто друго је посреди сигурно, а бојим се да је ово хапшење директан покушај уништења нашег клуба, а можда касније и нас као навијача.

Слажем са твојом последњом реченицом.Симптоматично је то да су хапшења кренула пре Инсајдера,а после нереда на текми са Хајдуком и после нашег снажног одговора плаћеничком режиму да се нећемо повиновати њиховим законима којима желе да нас третирају као грађане 2. реда и да угасе навијачки покрет.Питам се само где су сада ти објективни новинари и да ли је могуће да нико не налази за сходно да се запита како је могуће да само наш клуб испашта у целом овом процесу.Не знам,можда бисмо ми као група требали да се огласимо,али треба добро промислити о свему,деликатна је ситуација и не наговештава побољшање и излаз.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Милош on February 05, 2008, 10:29:09 PM
Јебем ти државу кад У92 започиње хапшења...
Само ми није јасно, 'оће ли се ко осврнути на Хајдуке, Железнике, Чукаричке, Банатске Дворове, Бежаније и остале УБИЦЕ српских фубалских центара или ћемо и даље уместо у Суботицу, Ниш, Ужице и остале велике градове који заслужују прву лиги ићи на гостовања "трамвајем".
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 05, 2008, 10:47:47 PM
Јој начита се будалаштина.Џајић је наша легенда и увек ће бити он ће увек бити Звездина звезда! и нема то везе са овим.Не могу да разумем некима ко мозгови да су испрани па те у92 покреће хапшење,те што сад,те што овај,ако су крали и треба тако и нема везе шта је узрок.Не кажем да је Џајић крао ал неко јесте и то не мора да нам каже ни полиција ни било ко,колико играча смо продавали за милионе и милионе марака а доводили смо појачања за десетине хиљада.Срамота је само што се објављују онакви снимци ко да хапсе легију а не легенду нашег спорта али ни то не мења ствари .Не мислим да је ово удар на клуб уствари то јесте али не зато што се неком дигао па ајде да уништимо Звезду јер ово све смо и ми пре знали.Наравно уколико не буду приведени и Терзић,Бјековић,Зечевић... у праву сте тотално и рећићу да сам погрешио али уколико је ово само почетак и уколико се настави и уколико сви који су крали,намештали заврше иза решетака свакако нисте у праву,ако је држава решила да напокон стане на пут лоповима и мафији у нашем спорту то треба подржати јер и од те мафије су настали намештаљке,разни бежаније,обилићи и остали.
Да се разумемо мени је Џајић највећа легенда клуба,ја лично ни 2004 нисам био да он оде,и сад сам сигуран да су њега упропастили људи око њега и да је он најмање крив ако је уопште за било шта крив и надам се да ће се доказати да није крив око овог случаја.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Eribo on February 05, 2008, 11:12:52 PM
Ја само једно 100% знам, а то је да уствари ништа не знам. Тј. које умешан, а ко није. Чињеница је да у Србији добро не живе, и не возаје "бесна" аута; поштени људи, земљорадници, свакодневне радише.......и овима слични, како би неко реко "обични смртници". То раде "радници иза свечане завесе" !
И још једно знам. Они који су 100 % невини су људи као што је био Мркушић. Његове генерације које су играле из ЉУБАВИ према игри , а не из љубави према парама у игри.

Ово је задњи пут да сам се опекао, тј. да сам имао поверење у људе, легенде. Од данас више НЕ. Нека се сви они лепо носе у 3 лепе, ма где год да се налазили од Лос Анђелеса до Токија !!!

Сви ће они да прођу, а фудбал, Звезда, репрезентација ће да остану. Можда у пепелу, али онда ће се знати како напред. Са нуле, и само на горе.

У овом моменту најбољи могући сценарио је ТОТАЛНА ПРОПАСТ "система", бродолом. Јер када брод потоне и пацови ће да се потуше.

Где нема система , влада хаос. То је управо случај у фудбалској/спортској Србији , а и шире.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on February 05, 2008, 11:28:10 PM
Quote from: "Skrimo"Јој начита се будалаштина.Џајић је наша легенда и увек ће бити он ће увек бити Звездина звезда! и нема то везе са овим.Не могу да разумем некима ко мозгови да су испрани па те у92 покреће хапшење,те што сад,те што овај,ако су крали и треба тако и нема везе шта је узрок.Не кажем да је Џајић крао ал неко јесте и то не мора да нам каже ни полиција ни било ко,колико играча смо продавали за милионе и милионе марака а доводили смо појачања за десетине хиљада.Срамота је само што се објављују онакви снимци ко да хапсе легију а не легенду нашег спорта али ни то не мења ствари .Не мислим да је ово удар на клуб уствари то јесте али не зато што се неком дигао па ајде да уништимо Звезду јер ово све смо и ми пре знали.Наравно уколико не буду приведени и Терзић,Бјековић,Зечевић... у праву сте тотално и рећићу да сам погрешио али уколико је ово само почетак и уколико се настави и уколико сви који су крали,намештали заврше иза решетака свакако нисте у праву,ако је држава решила да напокон стане на пут лоповима и мафији у нашем спорту то треба подржати јер и од те мафије су настали намештаљке,разни бежаније,обилићи и остали.
Да се разумемо мени је Џајић највећа легенда клуба,ја лично ни 2004 нисам био да он оде,и сад сам сигуран да су њега упропастили људи око њега и да је он најмање крив ако је уопште за било шта крив и надам се да ће се доказати да није крив око овог случаја.

Дуле Савић је данас на РТС-у у оној емисији у 18:30 ("Око") изнео баш то што си ти рекао у вези снимака. И нисам хтео да будем први који ће да изнесе овакво мишљење о Џаји и драго ми је што неко идентично размишља као и ја (можда у ту групу спада и већина нас, али кажем можда...). Е сад, замисли да се докаже невиност... Па ко ће да избрише оне слике из главе које су приказиване 5. Фебруара 2007.године по свим телевизијама, како се трећој Звездиној Звезди стављају лисице, и како се он убацује у онај полицијски комби! На Монду избацили "фото: хапшење бивших челника звезде" на насловној страни, па још и "болд" ставили на оно фото, да неком случајно не промакне да види зумирано стављање лисица на руке Драгана Џајића.  :nene

ПС. Слушам на "Фоксу" данас... Један од његових адвоката (ја мислим) је рекао да ће се притвор Драгану Џајићу после ових 48 сати, продужити на још 30 дана највероватније. Каже да је скоро сигуран у то, пошто се за те ствари чека сагласност главног судије, а он ју је ваљда већ дао још сад.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: дрвосеча on February 06, 2008, 12:30:23 AM
Ја не спадам у птице, уз Џају што се гнезде, ја живим за Звезду, а они од Звезде!

Само хапшење Џаје је више да се добије медијска пажња... колика је његаова кривица, а колика је осталих, сачекајмо 10 дана, па ћемо да видимо, да ли ће нешто бити јасније!

Сам Џаја јест можда и заврнуо неки милион (па не живи он у некој брвнари, у циганмали, нити вози мотокултиватор)... али сигурно, је да су ови око њега заврнули 50 пута више... ко је нама седео у управи ФК, када је он био? Који су то "менаџери" долазили у клуб док је он био?

Сећам се да је Џаја рекао у "Журналу", пре можда 5-6 година, да "ловце на таленте" треба ухапсити!"... ту су спадали и ти менаџери, тј. криминалци!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: CEBEP on February 06, 2008, 02:02:47 AM
QuoteСам Џаја јест можда и заврнуо неки милион (па не живи он у некој брвнари, у циганмали, нити вози мотокултиватор)... али сигурно, је да су ови око њега заврнули 50 пута више... ко је нама седео у управи ФК, када је он био? Који су то "менаџери" долазили у клуб док је он био?
То да ли су други узели 50 пута више или мање је тотално не битно у целој ствари. Ако је Џаја узео као што кажеш неко милионче он за то мора да одговара јер је направио кримилану радњу и оштетио Звезду баш за то милионче. Ако су други покрали 50 пута више и они требају да изађу на суд јер су и они оштетили Звезду. Дакле, ствари су јасне... Можеш да будеш легенда колико год хоћеш. Направио је криминал (ако се наравно докаже) фале 5 милиона марака од Друлине продаје...
И не мешајте Џају у коментарима као фудбалску легенду и Џају као менаџера јер су то две тотално различите ствари.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: SaXoN on February 06, 2008, 02:21:27 AM
Одакле му паре за вилу на Дедињу?  Да није од трансфера у Бастију можда?? Где су силни милиони од продаје златне генерације, од продаје толиких иргача током његовог мандата? Стадион изгледа исто као и 1963., као и 80тих, као и 90тих, ни паре није уложено, погледајте семафор и све ће вам бити јасно. Где су паре? Немојте сад легенда, ово оно, будите реални. Сигуран сам да је Друлићев трансфер само врх леденог брега!

И није ово само удар против 3везде, већ заборављате Војводину?

Све лопове у затвор, ма ко и одакле били... сад се чека још онај највећи, 3ека.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on February 06, 2008, 08:51:34 AM
Нема потребе да се овде бавимо разним шпекулацијама и претпоставкама види ово...,сад ми је јасно....,одакле му ово оно.. и осталим квалификацијама у које верујем се не разуме 95 % популације у овој нашој напаћеној земљи СРБИЈИ!Веома се разликују појмови  ИСТРАГА,ОСУМЊИЧЕНИ,ПРИТВОР,ОКРИВЉЕН,ОПТУЖЕН И ЗАТВОРСКА КАЗНА!До правоснажности исте може да протекне много времена.
ГЕНЕРАЛНО све је ово представа за широке народне масе као и све тзв "мафије" којима се пуне испрани мозгови нашег несретног народа а на чему власници медија зарађују огроман новац са ексклузивним информацијема,сликама у штампаним и електронским издањима.Поједине радне структуре ће имати тзв успешне  каријере у својим професијама зарад личне сатисфакције и разних бенефиција...Исти ти су инструирани свесно или несвесно од много моћнијих ликова који заиста владају овом земљом и нашим животима и којима ништа није свето да дођу до свог циља!И тако испочетка у недоглед...
Да нам је цео СРПСКИ СПОРТ у каналу то је истина али будите сигурни да би се ово расчистило и стварно истерало до краја требало би ОПТУЖИТИ минимум 1000 особа а то је научна фантастика!Одувек је тако било и остаће да земаљски суд одреди да неко РОБИЈА и за оно што је урадио и шта није!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on February 06, 2008, 10:00:05 AM
Quote from: "SaXoN"Одакле му паре за вилу на Дедињу?  Да није од трансфера у Бастију можда??

Види... Не браним ни Џају ни никог другог, али сигурно да највећи играч свих времена са ових простора није играо за џабе у иностранству... И ваљда је имао неког као и сви остали који га је саветовао како да оплоди те паре касније...

А то да ли је крао док је директоровао и председниковао Звездом још не знамо... Свако је невин док се не докаже супротно, зато Вас молим да не нагађамо без потребе... И ја се слажем да није сигурно био мутав и гледао како други узимају за себе, али колико и како то је битно и показаће време...

Тај исти Друлић због кога је наводно покренуто ово хапшење је постао играч захваљујући Џаји, доведен је за две гајбе пива и нико други га не би ни довео јер нису видели у њему перспективу, али Џаја је за такве ствари имао њух... И продао га је тачно у моменту када више није имао шта да пружи Звезди и то за много пара...

Слажем се са још једним, као да су бирали моменат када ће да ударе на Звезду, на нас, хапсе се људи који су по природи посла били на позицијама да узимују, а што се не хапсе политичари и министри који за милијарде евра вредне послове узимају провизије од 15-20%... Што се не хапсе тзв.менаџери играча, разни криминалци који поседују 90% играча који вреде нешто у земљи... Ту вам лежи одговор зашто се не продаје Миловановић и њему слични, јер његов менаџер добија милион% а Звезда добија курчину... Једноставно, чекају максималну понуду не би ли добили бар неки динар...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: UrbanBaby on February 06, 2008, 10:49:25 AM
QuoteYou have a great name. He must kill your name before he kills you.

(http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/bojkot/frfrt.jpg)


Усташки Инсајдер, спроводи истрагу усред председничких избора, а?
Зашто прво Зека, Бјека и Булић не оду у творза?
Зашто не оду Мишковић и Чеда?
Па ко коме овде треба да јебе маму, ми њима или они нама или ми себи самима - да им помогнемо мало, а?  :o
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on February 06, 2008, 11:48:30 AM
Quote from: "UrbanBaby"
Па ко коме овде треба да јебе маму, ми њима или они нама или ми себи самима - да им помогнемо мало, а?  :o
Нажалост у свему овоме ми се појављујемо ко гаће у порнићу!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Mikelandjelo on February 06, 2008, 12:03:24 PM
Џаја за мене остаје легенда, шта год било. С друге стране, уколико је крив, а било је свега и свачега за његовог времена, нек одговара. Гледање како хапсе њега и Цвелета је осрамотило наш клуб, али и из овога морамо изаћи још јачи.

Хоћу Бјековића, Зечевића, Ћурковића, Мишковића, Булића, Терзића, Стојковића, управе Бежаније, Вождовца, Обилића, Звездаре ... у затвор, "да чујем ко је крао, сјебо нам животе а није одговарао."
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: дрвосеча on February 06, 2008, 12:39:13 PM
Морате да разумете 1 важну ствар! Џају је поставио, и иза њега се крио неко ко је велики кримос!!! То без претеривања... он је требао да буде маска и параван, да је све легално, и да буде оно без сумње... исто је тако са Миљанићем у ФСЈ, који је био "старац Фочо од стотине љета"... а држали су га због неких заслуга из доба 40-их и 50-их година прошлог века! Мазање очију!!!

Колико су они уопште и могли да се одупру томе, не знам... Криминал је чудо, јер и да су се они супроставили, имају породице, ко каже да не би им наудили преко деце, или унука?
Коме ти да се жалиш када је цела држава, а и сада је криминализована???
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on February 06, 2008, 01:18:27 PM
Миљан Миљанић "Чича"
1971-Продата утакмица у полуфиналу КЕШ
1982-Спонзорски уговор за опрему репрезентације
1984- Чукнули му кућу у Будви и однели фотељу филовану са 300 000 ДЕМ! еквивалентно 3 мил еур садашњих!У то време се поставило пар питања одакле му толике паре ал се брзо заташкало јер ОН је признати спортски радник!
Доживотни председник ФСЈ оснивач и идејни творац узимања процената од уговора  играча који су "наступали" за репрезентацију.ОСНИВАЧ ФУДБАЛСКЕ МАФИЈЕ на овим просторима!Ови садашњи актери су његови пулени и мале бебе
Гробар Фудбала ЗЛО НА ДВЕ НОГЕ!  :bes
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on February 07, 2008, 12:04:36 AM
Можда ће неко да помисли да сам луд, али ако добро капирам Пикси кога смо сви испрозивали да је љаксе и да не зна ништа о послу који је радио изгледа није побегао због страха од хапшења него од страха да га не убију јер није хтео да игра по туђим нотама... Први је и једини искрено признао о уговорима играча, тј. да већина нису били Звездини играчи, када је хтео да преиспита пословање у прошлости добио је упозорење да се мане ћорава посла, сада када је дефинитивно хтео да све уведе у легалне токове некоме све то није одговарало и само су му рекли бежи што дање и ћути...

А уз Џају би био до краја и веровао да нема везе ни са каквим прљавим работама само да није прихватио понуду највећег криминалца, лопова и гробара српског фудбала после Миљанића, тј. понуду Терзе лопуждре... Шта му је то требало у животу, на коју причу су га ухватили да ми је знати... Жао ми је што ће легенда (у светским оквирима) као он имати овакву мрљу  у богатој фудбалској каријери... И дефинитивно треба да останемо уз њега док се не докаже нешто конкретно, јер ови који су ударили на њега нису ништа бољи, не би ми било чудно ни да преко њега и осталих бивших и садашњих челника нашег ФК-а желе и нас да сјебу на суптилнији начин јер све претходне методе им нису уродиле плодом...

Мислим да је неко спомињао то већ, да ли овде или на д.нет-у али не очекујте ускоро да ће Зека бити на мети полиције (дај Боже да ме демантују) јер је он сада на челу српског Гаспрома, а сви знате да су у питању државне паре и да је у игри велики државни посао, директно је заштићен од старне Руса и нико му ништа не може сада... Јебени пионирчић и дебеовац који је заједно са својим оцем крив и одговоран за многе зле ствари које су погодиле српски народ је заштићен од стране Руса који су ту да би као помогли Србима... Која иронија!!!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on February 07, 2008, 08:07:47 AM
Идемо даље види сад ову трагикомедију
http://www.politika.co.yu/rubrike/Hronika/Nebojsha-i-u-snu-prezivljava-linch.sr.html
Најзанимљивији је овај пасус
QuoteОстају питања у ваздуху: зашто је нападнут, ко је показао прстом на њега. Зашто је, када су ту, у близини били и остали оперативци баш он изабран за жртву. И откуд толика количина беса да се излије баш на њега. И зашто није било редара да прискоче у помоћ, зашто су камере на стадиону биле искључене. И још много питања на која ће он, и не само он, морати да одговори.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Majka Mara on February 07, 2008, 10:37:33 AM
Red Star Forever, о чему ти причаш?
Поредиш Звездаша и Миша?  :o
Џаја је од почетка до краја био и остао уз Звезду!!! Ни сад не бежи (као остали мишеви) од одговорности.
Пикси је пре свих мишева (и овог Инсајдера) први залимпао са својом спонзорушом, наравно пре тога је узео кинте колико год је могао да покупи а слизао се и за Шкомијем који хоће да "купи"  Звезду. А Шкоми није кримос?!? Еј, бре брате...

Јао колико овде има наивних људи...па све ће нас жедне превести преко воде. Јебо вас У92!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Ђоле on February 07, 2008, 10:50:25 AM
Све и да је Џаја направио преступ колико је оних који су направили 10 пута веће преступе и покрали десетине милиона?Шта је са тим мафијашима који играчима изигравају менаџере попут Бамбалића,Ћаласана и остале багре?Риба се чисти од главе,немам ништа против ако се посао ради како ваља,али прогласити Џају супер криминалцем у јавности је бесмислено.То је као оно кад пандур наплаћује казну лику што није ставио појас,а у другој траци пролази кримос  и вози 160 на сат опуштено.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: dadax on February 07, 2008, 06:58:08 PM
Тако Џаја плаћа за појас, а Зека здимио много већом брзином од 160 км/ч.
Још увек у Пакистану ништа ново. Не треба ни очекивати. Још мало па ће почети приче, ето они једини поштени.  :o
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: KizaLion on February 07, 2008, 10:28:14 PM
http://www.thepetitionsite.com/4/freedom-for-dragan-dzajic
Слобода за Џају!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: ОртоДелија on February 08, 2008, 12:35:10 AM
Ма нема нажалост леба од те петиције... :(
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on February 08, 2008, 12:36:53 AM
Quote from: "Majka Mara"Red Star Forever, о чему ти причаш?
Поредиш Звездаша и Миша?  :o
Џаја је од почетка до краја био и остао уз Звезду!!! Ни сад не бежи (као остали мишеви) од одговорности.
Пикси је пре свих мишева (и овог Инсајдера) први залимпао са својом спонзорушом, наравно пре тога је узео кинте колико год је могао да покупи а слизао се и за Шкомијем који хоће да "купи"  Звезду. А Шкоми није кримос?!? Еј, бре брате...

Јао колико овде има наивних људи...па све ће нас жедне превести преко воде. Јебо вас У92!

O чему ти причаш, јебо тебе у92... Нити га имам меморисаног на тв-у нити га читам на нету... Тако да не знам шта тамо било ко прича, а нисам ни наиван, јер имам довољно година... Ја размишљам својом главом, а мало и познајем људе па могу да повежем неке ствари...

И где сам ја то пљунуо Џају,прочитај још једном мој пост и размисли добро шта пише... Ту позивам на одбрану истог док се не докаже супротно... А то да је Писки узео неке паре, то је смешно, од кога када, за тако кратко време није било шансе, а да је био наиван и да је био оружје у Шкомијевим рукама то је тачно и то се и види из мог поста, само треба мало читати и између редова...

И немојте ни ти ни било ко да браните сада Џају јер ти и слични теби сте га отерали када сте урлали са Севера да треба да оде... Срам Вас било!!! То се зове лицемерје у српском језику а и свим осталим језицима света... Нисте га тада отерали само због резултата и лошег вођења клуба него и због оптужби да краде, намешта и сл... Није то давно било, прелистајте коментаре из тог периода...

И никада не поредим човека који је легенда на светском нивоу и човека који је то исто али само у Јапану... Само сам изнео чињенице које се виде голим оком и мени доступним информацијама донео логичан закључак...

Поздрав, и нема потребе расправљати о овоме, ово су опасне игре где је у питању невероватан новац, а наивни ће страдати јер тако мора, наша расправа ионако човеку неће помоћи већ само добар адвокат и валидни докази да није украо те паре од трансфера човека за кога након одласка из Звезде нико више није ни знао где игра...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Nikola013 on February 08, 2008, 09:16:10 AM
У овој држави никада није било правде, увек су интереси моћника били изнад закона, у то сам се више пута и сам уверио, тако да не очекујем правду ни у овом случају.

Чињеница је да не треба никада одустајати, и да се треба увек борити за истину, али истина тешко излази на видело.

Читам пре неки дан, чини ми се у "Вечерњим новостима" наслов од прилике иде овако "Српска полиција ударила на спортску мафију"

Ово све ми личи на то да је спортска мафија ударила на ситну боранију, што се тиче тог лапања и намештања утакмица, медији су чудо, не верујте свему што пише по новинама, и што говоре на телевизији.
Наравно сви људи који редовно посећују трибину и учествују и навијачком животу већ знају све ово, и мање више су окусили на својој кожи све те медијске лажи и пренемагања типа, "зли покварени навијачи  и наивни и добри ови други, који год да су...

Мука ми је и да гледам и да слушам медије, а поготову ту жидомасонску хипновизију за лаковерни народ, Б92 треба спалти до темеља и забранити све сличне покушаје да се уопште појави таква једна телевизија. Да нам је нека власт тако би и било, а ово што се данас дешава у Србији, да није тужно било би смешно... :bes
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Коди on February 09, 2008, 08:38:30 PM
Ако нисте гледали дневник2 ртс-а.. приказали су сад како 15-ак старијих људи  и жена стоје са неким папирима а4 формата испред затвора и траже Џајино ослобађање..?!
наставља се трагикомедија  :boks
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: banne on February 09, 2008, 09:14:58 PM
Колико сам сазнао, то су били чланови породице, тако да коди не мораш тако да се изражаваш...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Коди on February 09, 2008, 09:20:04 PM
У реду онда.. нисам пратио вест од почетка  :)
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on February 10, 2008, 01:02:03 PM
Kолико је све ово смешно (акција полиције) говори и интервју Михајла Пјановића у јутрошњем Пресс-у... ПОлиција изјављује да је и његов трансфер на провери, а он човек лепо каже да је у чуду јер ту није ни постојао "трансфер"... Њему је истекао уговор и без динара је отишао у Спртак из Москве  :zbunjen  Дакле само је он потисивао уговор, тј. Спартак је имао са њим договор, а Звезда је остала без динара, да појасним за неупућене који ово читају (неупућени = српска полиција)...

И мали офф у односу на тему... Сећам се како је већи део Севера практично "отерао" овог човека из Звезде, а он у овом интервјуу све најлепше говори, како о Звезди, тако о челницима и односима са њима и свима осталима у клубу... Штета је што некада не осетимо ко је какав човек и ко колико воли наш клуб за који дајемо велики део себе, јер некада од оних који не заслужују ми направимо велике звезде а они и нама и клубу врате само зло... Конкретан пример - Друлић...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 10, 2008, 02:25:24 PM
не знам што схваташ да је Друлић лош или зао,мислим ако је стварно да су му нестале паре не улазим дал је Џаја,Марко,Станко или Дарко узимао са рачуна поготово ако је тачно да је прво долазио у клуб и преговарао да му врате тај новац и опет су га израдили да тужи клуб,што не значи да је мањи човек,значи био је коректан и није хтео да тужи клуб 5 година већ је ишао на преговоре/разговоре са свим живима и сад је он лош човек што више није могао да трпи лажи и мазање очију и тужио клуб...А сви знамо да се одавно то вуче да Звезда дугује неке паре Друлићу додуше нисмо знали колико...Оно Друлић је небитан у овој причи али је глупо размишљање да ко тражи своје је лош човек и да он не поштује Звезду.Ајде онда пошто сви имају плате у Звезди да кажемо да цео тим који добија плату и тражи ту плату су лоши и зли људи...Из неке приче пошто имам ортака у неготину који зна Друлића јер је он из тог града знам да је Звездаш до коске,али то је небитно.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on February 10, 2008, 05:47:06 PM
ТРАНЗИЦИЈА!Неко губи неко добија неко се сналази неко не!Суд би требало да суди по доказима и та прича је сад у нечијим другим рукама.Ми треба да се потрудимо да сачувамо клуб колико год смо у могућности да на то утичемо. :bes Ова игранка неће на добро да изађе...Шта мислите која је "ћерка фирма" нови генерални спонзор ФК кад истекне уговор са Тојотом  :finger
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: banne on February 10, 2008, 07:33:21 PM
хонда, фиат или бмб...много је ћерки!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on February 11, 2008, 08:12:37 AM
@Skrimo

Капирам шта причаш... Нисмо се разумели, нисам ни рекао да је лош зато што тражи своје, али је изабрао лош моменант када сви разапињу наш клуб, није морао да чека оволико, или пак ако је већ чекао могао је да сачека исход ових догађања око клуба... Или има лоше саветодавце или су то ови исти који раде за газда мишка...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 11, 2008, 09:06:35 AM
па то ок,мада питање је дали је и колико упућен у дешавања код нас,јер за неког ко 5 година тражи паре на разне начине после тога сваки моменат прикладан за ово,наравно постоје разне могућности а то ће све време показати дал и у чему има истине.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on February 12, 2008, 01:25:13 PM
која је глупост синоћни инсајдер причало се колику је корист Звезда имала од трансфера играча некима су чини ми се цене набуџене мало а представљено је да је Звезда узела све паре изгледа да им је промакло да се трансфери исплаћују у ратама,да менаџери имају проценат а и играчи...пример жигићев трансфер је био 6.25 милиона и они су то представили да је Звезда цео износ узела за себе иако сви знају да је менаџер ту узео половину,јако глупо и много неупућено.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Paya Pikey on February 12, 2008, 01:57:48 PM
Шта си очекивао од  У 92 ,него да ли су се огласили из ФК поводом ових последњих изјава?Боли њих к...ц  за ФК!Хектари су у питању!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: ОртоДелија on February 12, 2008, 07:19:00 PM
Saslušavan vezan za radijator?!
Nervozni isleđivač je celu noć ispitivao legendu srpskog fudbala. U rukama je držao pendrek, kojim je nervozno lupkao po stolu govoreći: - Ajde sad sve lepo priznaj... Pričaj! Imamo vremena koliko oćeš! Do jutra! Bastija zove Džajića da se s porodicom iseli iz Srbije. Policija izgleda konačno dobila zeleno svetlo za akciju protiv bivših čelnika FK Partizan. Ko je sakrio pare na računu Rotšild banke!?

BEOGRAD - Predsednik francuskog fudbalskog kluba Bastija, iziritiran onim što se u Srbiji desilo srpskoj i evropskoj fudbalskoj legendi Draganu Džajiću, zvanično je obavestio njegovu porodicu da po njegovom izlasku iz zatvora i okončanju istrage - ostatak života provedu kod njih na Korzici! Verujući da je nevin u zatvoru i izložen neviđenoj medijskoj blamaži, predložili su da se isele u Francusku, gde bi Džaja bio doživotni predsednik ovog korzikanskog kluba sa veoma pristojnom apanažom i luksuznim besplatnim smeštajem za njega i porodicu!

Kako nezvanično saznajemo, Branka Džajić se veoma obradovala pozivu iz Bastije i, kako bar zasada stvari stoje - rešena je da se posle okončanja svega ovoga oko njenog supruga zauvek odsele iz Srbije u Francusku. Naravno, i dalje veruje da je njen suprug uhapšen nevin i da će istina veoma brzo izbiti na videlo, a, ako tako ne bude - spremna je da presaviju tabak i zatraže pravdu i pred Međunarodnim sudom u Strazburu.

Svi oni koji su stali u odbranu jednog od najvećih sportskih brendova na balkanskim prostorima posebno su iritirani činom hapšenja, pred kamerama i onim što se potom dešavalo u policijskom pritvoru.

Upućeniji u tok dosadašnje istrage tvrde da je Džajić saslušavan celu noć u kancelariji gde je lisicama bio vezan za radijator. Isleđivao ga je inspektor za koga se sumnja da je uopšte operativac beogradske policije... Na drvenom stolu, tokom ispitivanja, nalazile su se dve flaše: jedna puna rakije i druga puna vode... Nervozni isleđivač je u rukama držao pendrek, kojim je nervozno lupkao po stolu govoreći:

- Ajde sad sve lepo priznaj... Pričaj! Imamo vremena koliko oćeš! Do jutra!

Dragan Džajić je na sva postavljena pitanja uglavnom odgovarao sa ,,da" i ,,ne" i uglavnom je ponavljao da on sa pričom o falsifikovanju Drulićevog potpisa i skidanjem novca - nema veze.

Dok se istraga protiv bivših čelnika Zvezde krčka, a javnost traži što pre dokaze na videlo - u komšiluku je panika dostigla tačku usijanja! Ako ne hapšenje, (jer neki i nisu u zemlji, niti su dostupni našim istražnim organima) - onda se sa skoro stopostotnom sigurnošću očekuje raspisivanje potrage za pojedinim bivšim čelnicima FK Partizan!?

Naime, nezvanično, od dobro upućenih i u ovu istragu, doznajemo da je policija došla u posed ,,tajnog računa jedne firme" u Rotšild banci u Luksemburgu. Postoji osnovana sumnja da su ovlašćenja za podizanje enormnih suma deviza sa računa ove firme - imala dvojica sada već bivših čelnika Partizana!? Račun ove firme, prema nezvaničnim izvorima Glasa javnosti, otvoren je daleke 1992. godine, a služio je, između ostalog, za transferisanje ,,crne love" od prodaje igrača. Tako se, između ostalog, tvrdi da je kroz ovaj račun do 1996. godine prošlo (podignuto!?) oko 16 miliona američkih dolara. Takođe, isti izvori tvrde da je u novembru 2001. godine šef ondašnje poreske policije Aleksandar Radović došao istragom do ovih operativnih podataka, koji su trebali da posluže za krivično gonjenje glavnih aktera ove priče. Međutim, u januaru 2002. godine, sa vrha države sve je stopirano i to prvenstveno zahvaljujući jednom ondašnjem ekspertu, goniču ,,zakopanih para tamo gde ih nikada nije bilo"...

Kompletna ova priča godinama stoji ,,ad akta" u beogradskoj policiji, ali će, po svemu sudeći, ovih dana ugledati svetlost, ako ni zbog čega drugoga, ono zbog činjenice da će veoma teško najšira javnost progutati priču kako se samo muvalo u Zvezdi, dok je u Partizanu sve čisto. Činjenica da je u Partizanu unazad dvadesetak godina u najvišem rukovodstvu bilo mnogo visokih državnih funkcionera, biznismena pa i političara, ne znači da oni koji su ih uveli u klub - treba da budu amnestirani od pravde. Ma koliko su oni bili vešti u prikrivanju tragova ili odvažni i hrabri u ucenjivanju onih koji im danas prete hapšenjem...

(Glas Javnosti)

Срамота ако је ово тачно...Треба још један 5.октобар да се догоди и да отерамо говна...
Инспектору желим да иструне у најгорим мукама!Боље ћерка курва него син пандур!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Миле Прженица on February 12, 2008, 08:09:36 PM
Још једна брука у низу за целу Србију!Изроди погани!Да због њих у ваздуху стоји опција одласка наше највеће фудбалске легенде!

Што се тиче 5-ог октобра,режим јесте смењен тада,али је апарат режима остао скоро идентичан,што значи да је само пола посла обављено!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: MRZIM_PARTIZAN on February 12, 2008, 09:54:29 PM
јел има неко последњу епиѕоду :zbunjen
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Eribo on February 12, 2008, 10:37:32 PM
Quote from: "MRZIM_PARTIZAN"јел има неко последњу епиѕоду :zbunjen

Имаш је на youtube !
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Коди on February 12, 2008, 10:51:55 PM
http://www.youtube.com/watch?v=0FPpmzX--uo&feature=user

још једна епизода где ватикански слуга масон ћурковић прича о својим и партизанским везама са Ротшилдима, и седи безбедно као устоличени тито.. а у92 опет покушава да Звезду стави у исти кош са  гробљанском усташком мафијом, која је била главна у 90-им годинама, а да ли је и данас!? чак и Звезди приписују све те гробарске наградне игре, бингое,  нападају и  Пиксија.. полиција до сад изгледа селективно бирала жртве.. а прошао је и тај фамозни уторак..
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Mrly7 on February 13, 2008, 12:00:43 AM
Драги наш Џајо,

У Србији тапацираној изборним паролама да ћемо освојити Европу одвели су у затвор Тебе који си нашу Звезду, а тиме и Србију, попео на постоље шампиона Европе и света. Теби, застави милиона, пред камерама су натакли лисице и тај срамни и морбидни снимак поклонили нацији, хушкајући зла гладне и жедне да медијске екране и странице напуне покличима: ,,Распни га"!

За данашње српске опричнике, којима је Иван Грозни извор права, Ти си мафијаш и члан злочиначког удружења, јер је полицији и њеном тужиоцу и истражном судији наређено да то будеш. Сами признају да против Тебе немају ниједног доказа. Неко је, тврде они, доста давно, са нечијег приватног рачуна у банци узимао паре, а тај ,,неко", признају они, ниси био Ти. Утврдили су, кажу, ко није, али нису открили ко јесте, и због тога си Ти који ниси – у затвору! По командној одговорности!

Развукоше твоји тужиоци и распродаше у бесцење предузећа, фабрике, земљу, банке, фондове, клубове, енергију, сву Србију. Држава смо без нафте и са највише шеика. По команди тих шеика, по команди те мафије, Ти си мафија! Хоће криминалци да буду и борци против криминала! Преко Тебе, морално осрамоћеног, хоће нови Марко, син новог Тате, да за ситниш купи нашу Звезду, а Твој злочин је у томе што си рекао да си против. Бар Звезда и Партизан, рекао си, морају бити државни клубови. Ни Шпанци нису дозволили да тамо неки Марко купи Реал. Ето, Џајо, зашто си у затвору!

Издржи! Ни њихова неће до зоре. Оним лисицама они су улисичили себе, а Теби су оне још једна медаља. Себе су насликали и себи урезали затворски број од нула. Ти си, поново, национални Џаја који буди полумртву Србију и пуни срца милиона српских ,,делија". Због Тебе сам, као млад, да бих Те гледао, одлагао испите на факултету. Под старе дане, могу опет, и желим то, да на ,,Маракани" и београдским улицама узвикујем ,,Џаја, Џаја"! Зачињеш дивно семе буне, која ће да груне!

Бобију Чарлтону, а био си бољи од њега, британска краљица доделила је титулу – сер. Ту титулу, Џајо, данас додељују Теби Твоји тамничари.

Поздрављам Те оним покличем који су ,,делије" наметнуле побуњеној Србији у последњој деценији минулог века: ,,Хајмо, хајде, сви у напад"!

Писао је Вук Драшковић, ја знам да се ми клонимо политике, ал ето контајте да сам ја писао, текст је стварно добар!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Woodoo on February 13, 2008, 01:44:30 AM
Quote from: "Коди ЦЗ"чак и Звезди приписују све те гробарске наградне игре, бингое,

Грешиш ! Агенција за приведне регистре (http://www.apr.sr.gov.yu/RepsisPublicSite/Public/Enterprise/Founder.aspx?BusinessEntityId=1061165&RegistryCode=17213245&rnd=1455010660)

Није ми јасно зашто верујете новинарима. После свега што су писали о нама. Па тај исти ће сутра да пише против њега ако се нешто докаже. Да ли су његова породица или адвокат пред камерама рекли да га малтретирају? Нисам чуо, а ако неко јесте нека ме демантује.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: UrbanBaby on February 13, 2008, 10:21:24 AM
Quote from: "Mrly7"Преко Тебе, морално осрамоћеног, хоће нови Марко, син новог Тате, да за ситниш купи нашу Звезду, а Твој злочин је у томе што си рекао да си против. Бар Звезда и Партизан, рекао си, морају бити државни клубови. Ни Шпанци нису дозволили да тамо неки Марко купи Реал. Ето, Џајо, зашто си у затвору!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: KizaLion on February 13, 2008, 10:36:05 AM
Да ојади Звезду, да спадне на ниске гране, да је купи за само 50 милиона евра. После ће комотно неком Арапину увалити за 150-200 милиона евра. Син новог Тате...  :bes
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on February 14, 2008, 05:12:09 PM
Mrly7, одакле је овај текст и када је објављен? Знам да одступам од теме, и не знам како ће ово некоме да звучи, али ја сам се најежио док сам читао овај текст горе. Браво и хвала за пост... И сам си реко да се Делије клоне политике, али када су овако неке мисли у питању, просто не можеш, а да останеш равнодушан према ономе ко је то рекао. Зато сам ја у оној теми о књигама навео његово дело, које свакако треба прочитати (убеђен сам у то), али је администрација на жалост обрисала... Да не дужим превише и безпотребно, пошаљи ми извор овог текста ако хоћеш и на ПМ.  namigivanje
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Бока on February 14, 2008, 09:24:17 PM
Quote from: "KizaLion"Да ојади Звезду, да спадне на ниске гране, да је купи за само 50 милиона евра. После ће комотно неком Арапину увалити за 150-200 милиона евра. Син новог Тате...  :bes

У јеботе Кизо ти причаш као да је Звезда у самом врху европског фудбала. Какво срозавање угледа? Ми смо бре и овако дно дна.

Горе од овога тренутно скоро и да не може.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: KizaLion on February 15, 2008, 01:00:19 AM
Колико Звезда реално вреди?
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Бока on February 15, 2008, 01:04:42 AM
Звезда нема цену! Ништа није вредније од Звезде, али јеби га не осећају сви тако...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: KizaLion on February 15, 2008, 01:08:03 AM
Quote from: "Бока"Звезда нема цену! Ништа није вредније од Звезде, али јеби га не осећају сви тако...

Управо због тога ни Мишковић ни нико други не може и не сме да купи клуб. Односно да Цептер купи Мишеве. Ако Звезда и Партизан не добију статус као Барса и Реал, одосмо сви у курац.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: drenke on February 15, 2008, 01:16:43 AM
То наравно не треба дозволити да нас а ни мишеве неко купи.  Али собзором на све код нас мислим да ће се догодити управо супротно пошто сви они(мали мишко,тата и остали) имају своје везе преко којих ће доћи до онога што ће нас максимално уништити.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: dadax on February 17, 2008, 12:29:45 AM
Quote from: "KizaLion"...  Ако Звезда и Партизан не добију статус као Барса и Реал, одосмо сви у курац.

И ја мислим да је ово суштина целе приче око приватизације. И сви потенцијални и "добронамерни" купци, као и остали који желе да се "коначно заведе ред" у српском фудбалу то добро знају. Ближимо се критичној тачки. Дај Боже да добијемо статус код нас сличан Барси и Реалу у Шпанији. Звазда је истински бренд не само српског фудбала, већ Србије и српства уопште. У власништву појединца то не би остала.  :nene
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Majka Mara on February 21, 2008, 09:41:07 AM
QuoteПредседник Црвене звезде Топлица Спасојевић синоћ је на Скупштини клуба представио нове чланове Управног одбора, Марка Мишковића и Драга Мићовића. Обојица важе за главне финансијера црвено-белих у последњих неколико година, што се посебно односи на Марка, сина Мирослава Мишковића.

МАРШ НАПОЉЕ!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: United North on February 24, 2008, 02:15:32 PM
Ово је стварно срамота.
На шта је наша Звезда спала,страшно   :batine  :batine
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on March 06, 2008, 09:49:42 AM
http://www3.pressonline.co.yu/vest.jsp?id=31458&sectionId=44

ИНТЕРВЈУ... Синиша Михајловић, помоћни тренер Интера

ТЕРЗИЋ МЕ УЦЕЊИВАО!

Када сам покушао да укажем јавности на Терзићеве сумњиве
послове, он ме је уценио, рекао је да ће неке ствари да покаже мојој фамилији. Али, ја се нисам уплашио јер сам чист. Казао сам шта сам имао и нисам хтео да се понављам

Један од најбољих српских фудбалера свих времена Синиша Михајловић тврди да је председник Фудбалског савеза Србије Звездан Терзић уценом покушао да га ућутка, али да у томе није успео! Помоћни тренер Интера, који је пре неколико месеци у више наврата оптужио Терзића да узима проценат од продаје појединих играча, у интервјуу за Пресс каже да је престао да прича о махинацијама првог човека ФСС-а, не због уцене, већ зато што није хтео више да се понавља.

- Кренуо је на моју фамилију, причао је да ће, као, нешто да им покаже, међутим, ја нисам имао разлога да се плашим јер сам чист пред свима. То само доказује какав је он човек! Ја сам пре неколико месеци рекао шта сам имао, то су пренели сви медији, и нисам више желео да понављам исту причу. А то да се је бојим Терзића и да сам због тога ућутао, потпуна је глупост. Чист сам и немам чега да се плашим.

н Полиција је саопштила да трага за Терзићем због утаје новца од трансфера једног играча. Да ли вас је то изненадило?

- Изненадила ме је само чињеница да се то није раније догодило. Правда је спора, али на крају све дође на наплату. Акција државе је веома добра и сада је најбитније да се ситуација у српском фудбалу рашчисти. На руководећа места требало би да дођу људи којима циљ неће бити да краду, већ да раде на унапређењу нашег фудбала. Нажалост, док су људи попут Терзића у врху наше фудбалске организације, то неће бити могуће.

н Ви сте један од ретких који су јавно оптужили Терзића за махинације. Због чега сте то урадили?

- Једноставно, имао сам податке о томе да он ,,гура" неке играче у репрезентацију како би касније узео проценат од њихове продаје. Вероватно је било још људи који би могли да кажу о Терзићу оно што сам ја говорио, али из неких разлога, они то нису хтели. Ја, међутим, имам посао, независан сам и све што имам, поштено сам зарадио. Због тога сам у ситуацији да кажем оно што мислим.

н Да ли је ваш сукоб са Терзићем у вези са чињеницом да се он успротивио идеји да ви преузмете место селектора Србије?

- Када је кренула прича о могућности да постанем селектор, одмах сам рекао да са Терзићем не могу да сарађујем. На шта би личило да сам постао селектор, па да сам онда почео да причам о ономе што знам о Терзићу? Нисам хтео да ми не неко каже: ,,Шта си досад чекао?".

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ускоро нова хапшења!

Полиција ће у наредних десетак дана ухапсити још најмање двојицу фудбалских функционера под сумњом да су чланови ,,фудбалске мафије". Како сазнајемо, почетком ове недеље у тајности су приведена тројица банкара преко којих су ишли сумњиви милионски трансфери.

- Очекујемо да од њих добијемо још неке конкретне податке, који би са доказима које већ имамо били довољни за нова хапшења... У интересу истраге не могу да вам кажем о коме се конкретно ради, али у питању су веома познати фудбалски функционери, што бисте ви новинари рекли ,,крупне зверке" - каже извор Пресса из врха полиције. Он одбацује спекулације које су се појавиле у јавности да се ,,фудбалски мафијаши" хапсе и гоне само да би се у медијима ,,затрпала косовска криза":

- Нема то никакве везе. Хапсићемо и гонићемо све против којих имамо доказе. Без разлике и без изузетка! (Е. П.)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

н Како би, према вашем мишљењу, требало да реагује ФСС на покретање полицијске потраге за Терзићем?

- После свега овога, Звездан Терзић ни случајно не би смео да остане на месту председника ФСС-а! Уколико се то ипак деси, била би то невиђена брука за наш фудбал. Ко ће бити председник, уместо њега, није моја ствар. О томе би требало да одлуче људи у ФСС-у.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ФСС данас одлучује о Терзићу

Одбор за Хитна питања ФСС данас би требало да одлучи о даљој судбини ове организације, после расписивања потраге за председником Звезданом Терзићем. Очекује се да буде донета одлука хоће ли бити расписани нови избори за првог човека Савеза или ће се на Теразијама сачекати са овом одлуком. Заменик председника Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић изјавио је на званичном сајту ФСС да су сви у српској кући фудбала изненађени расписивањем потернице за Терзићем.

- За данас у 11 часова заказали смо седницу Одбора за хитна питања ФСС. Том приликом анализираћемо комплетну новонасталу ситуацију и у отвореном дијалогу челних људи наше организације потражићемо адекватна решења. На тај начин и домаћој јавности желимо да покажемо да смо свесни одговорности - стоји у закључку Томислава Караџића.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Bre on March 10, 2008, 07:32:41 PM
http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-10-03-2008/kresnula-pola-zvezde
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Пијанац on March 10, 2008, 08:33:25 PM
Quote from: "Bre"http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-10-03-2008/kresnula-pola-zvezde
Чист наручен текст са сврхом да се још више омаловажи наш клуб. Ко је следећи за хапшење? Играчи?  :o
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: KizaLion on March 11, 2008, 12:19:41 AM
У Србији постоји неколико дневних листова. Да би Лист финансијски опстао, његова цена не сме бити нижа од 20 динара. Е сад, све ове новине које су ниже од 20 динара, углавном припадају Мишковићу... Па ви видите. Објављују се свакојаке бљувотине. П.с. Јестру сам видео пре 15 дана у неком кафићу, има лепу и пристојну девојку... Мени се чини да је све ово измишљотина.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Ђоле on March 11, 2008, 11:30:46 PM
За вуцибатине попут оних које дају овакве интервјуе и оних који те глупости објављују батина је из раја изашла!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: UrbanBaby on April 02, 2008, 05:01:21 PM
Quote"Џајић је у Бастији провео две сезоне и клуб је одлучио да му помогне. У Звезди је скупио 42 године стажа, довео је клуб до титуле светског и европског првака и нико прстом да мрдне. Французи не могу да се начуде, а знају само да би Нанси или Сент Етјен направили праву побуну да се овако нешто догодило Мишелу Платинију"
http://www.blic.co.yu/sport.php?id=35797

Шта рећи?
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: SaXoN on April 10, 2008, 04:38:03 AM
Људи, да ли је могуће да баш сви мислите да је Џаја невин?? Да ли се нико не сећа зашто је тај човек не тако давно отеран? Да ли никоме није сумњиво да након свих тих милионских трансфера ни један зид на Маракани није окречен и зашто нам стадион изгледа исто као и 1963? Да ли су силна летовања у ЦГ и вила на Дедињу плаћена трансфером у Бастију пре неке 3 деценије??

Јесте, био је легенда и мени је исто било криво што су га онако привели, али није случај тек тако пребачен на специјални суд... Својим празним обећањима је и нама и 3везди забио један велики нож у леђа! Не знам за вас, али ја се осећам изданим.

ОК, сад чекамо Зеку па да сводимо рачуне...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: United North on April 10, 2008, 11:13:40 AM
ЈА не мислим да је невин и није ми жао што су га ухапсили,наравно није требало то да се ради на онакав начин ал јебига шта је ту је.
Људи јесте он легенда клуба био и ОСТАЋЕ и свака му част за оно што је урадио као играч за звезду...Али ако је крао од наше зведе место му је тамо и њему и свима онима који су годинама плаћали своје виле,летовања звездиним парама док је клуб полако тонуо!
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Red Star Forever on April 10, 2008, 12:11:05 PM
Само би да вас приупитам (вас двојицу последњих), да ли стварно тако мислите или сте превише читали и гледали Мишковићеве медије??!

п.с.1. Нико Џају није отерао зато што краде и никада га Север није оптуживао за такве ствари, оно што су му Делије замериле је недостатак резултата... Али као што смо видели, није то било само до њега, променлие су се две управе од тада па и даље немамо резултате (не рачунам домаће трофеје, њих је и Џаја освајао)...

п.с.2. Нема потребе да ми сами пљујемо легенду, Мишковићеви новинари једва чекају да цитирају наше сајтове и форуме, па вас молим да оно што није званичан став Делија у вези Џајића не делите са лешинарима који ће за овакве изјаве потписати вође, а вас двојица то сигурно нисте...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: United North on April 10, 2008, 12:23:49 PM
Ја стварно тако мислим,нека ме неко убеди да није тако бићу му захвалан..
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Бока on April 10, 2008, 12:33:29 PM
На основу којих доказа и чињеница си тако сигуран у то што мислиш?

Уосталом о каквој правди ми говоримо? У овој и оваквој земљи? Много гори људи шетају слободни, док Џаја трули у затвору. Па и да је узео новац од тих трансфера он је последњи који би требао да се хапси због тога. Много чудних ствари се издогађало у последњих пар сезона... Превише  је случајности...

Зашто не ухапсе Мишковића? Сви знамо како се дочепао богатства? Зечевић? Бјековић? Ћурковић? Буторовић? Вучуровић?

Свако нормалан види да је овде реч о некој много већој игри, која се одвија пред нашим очима, али је не видимо најбоље. За пар година ће нам све бити јасније...
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: United North on April 10, 2008, 12:50:55 PM
На основу тога што су продати сви играчи из оне златне генрације,на основу свих трансфера од станковића,па на овамо и још неких ствари...наравно није џаја једини,крало се и пре и после њега и сад се краде ал ја ту ништа не могу......где су те паре?капирам ја да је клуб у дуговима и све ал много је пара у питању.
А што се не хапсе "господа " који си навео,јбг па видиш и сам где и како живимо,лопови на слободи а невини људи у затвору.
Ја бих волео да џаја није крив и да га пусте на слободу да се бар брани ко човек ал чисто сумњам.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Skrimo on April 10, 2008, 12:52:44 PM
Quote from: "Бока"На основу којих доказа и чињеница си тако сигуран у то што мислиш?

Уосталом о каквој правди ми говоримо? У овој и оваквој земљи? Много гори људи шетају слободни, док Џаја трули у затвору. Па и да је узео новац од тих трансфера он је последњи који би требао да се хапси због тога.
па само ово што си написао говори да ни сам не верујеш да није крив.Ја лично верујем да није крив,не зато што се није крало већ зато што сам скоро сигуран да није он крао,већ људи који су се гнездили око њега.То што нам је земља у курцу то је друга ствар.
Нама не треба мишковић да каже да је неко крао,ми навијачи смо сведоци да у сезонама где смо продавали играче по неколико милиона евра/марака играчи који су остајали у Звезди су били неколико пута на ивици штрајка због кашњења плата,неколико пута су нам искључивали воду на маракани,а као главна појачања за Лш уместо продатих играча за неколико милиона довођени су Спалевић,Попов,Зорић...за у врх главе десетину хиљада.Сама та ситуација говори довољно.
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: Звездаш on April 10, 2008, 03:37:27 PM
Ако је Џаја крив треба да труне у затвору и мислим да свако размишља на тај начин

Али надам се и да је свима јасно да ово није процес против Џаје, већ само једна кап у мору ствари које се дешавају ове сезоне да се сроза име нашег клуба пред почетак приватизације
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: UrbanBaby on April 10, 2008, 04:28:40 PM
Јел има неко цео снимак конференције за новинаре са СОС-а, на којој говоре адвокати Зденко Томановић, Милан Вујин, Драган Савић и Саша Миловановић?
Title: Инсајдер о фудбалској мафији
Post by: фкцз on April 10, 2008, 06:38:15 PM
Пре неколико дана је, по незваничним информацијама, извршена потера за људима из ОФК-ине управе по Немачкој, успели су да умакну и тренутно се налазе у Хрватској..

лични извор