Делије Онлајн

Делије Кафе => Терен => Topic started by: KizaLion on May 30, 2008, 11:11:41 PM

Title: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on May 30, 2008, 11:11:41 PM
28.05.2008. Izvor: BLIC
Sa Marakane odlazi tim i po

Prvi na spisku za prodaju je kapiten Dejan Milovanović, za kojeg su zainteresovani Sampdorija, grčki trio - Olimpijakos, Panatinaikos, PAOK... On je najstariji igrač po stažu u Crvenoj zvezdi, prvi profesionalni ugovor je potpisao još 9. januara 2001, ali tek sada je stigao do statusa A reprezentativca, što je velika šansa da se na njemu zaradi. Drugi koji će u inostranstvo, najverovatnije u Francusku, takođe je Zvezdino dete, Dušan Basta. On je od 17. avgusta 2002. na platnom spisku crveno-belih, za to vreme je dobio i izgubio reprezentativni status, što samo potvrđuje njegovu želju za odlaskom. Slično je i sa Segundom Kastiljom, Ekvadorac je prošle godine imao dogovor sa Juventusom, koji se nije realizovao, posle čega on ni izbliza ne prikazuje prošlogodišnje partije. S druge strane, Ibrahim Gaj na terenu daje razlog da se veruje kako mu je ove dve godine lepo u Beogradu i da ne razmišlja o selidbi.

- Gaju ćemo ponuditi novi ugovor iako smo svesni da on ima finansijski atraktivne ponude iz inostranstva. Kastilja bismo rado zadržali, ali male su šanse za to - izjavio je sportski direktor Zvezde Goran Bunjevčević.
Ognjen Koroman kaže da ima ponude iz Nemačke i Južne Koreje, ali da bi ostao ako mu se revidira ugovor, potpisan u februaru 2007. Nenad Milijaš je na udaru Majorke, dve i po godine je na ,,Marakani" i vreme za rastanak se približilo, pogotovo ako se isplati. Golman Ivan Ranđelović sa 33 godine je najiskusniji, u Zvezdi je sedam sezona i na ,,Marakani" se ozbiljno razmišlja da njegov dres preuzme 10 godina mlađi Boban Bajković. Poljak Gžegorž Bronovicki razmišlja o predstojećem EP i ni na kraj pameti mu nije Crvena zvezda, pa je još pre mesec dana nagovestio da se neće vratiti u Srbiju. Uprava crveno-belih neće praviti smetnje pri odlasku ni Ernanu Barkosu, Vladimiru Đorđeviću, Nikoli Trajkoviću, pa ni Nenadu Jestroviću, iako je prvi strelac lige sa 13 pogodaka.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: United North on May 31, 2008, 12:00:14 PM
Броновицки не игра на ЕП  :nene  

А за Гаја сам у Спорту прочитао да се само чека да се врати из домовине да продужи уговор на још 3 године.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: CEBEP on June 02, 2008, 03:18:34 AM
Сви набројани ликови могу да иду још сутра са све Шмуцијем на челу. Једино кога би оставио је Гај. Хвала и Кастиљу али ова сезона му је била катастрофална. Једину текму коју је одиграо је оно када је трпао гробове (4:1).
Треба доводити играче који су уживо гледани и праћени а не Јутуб-иће. И наравно оно што смо безброј пута поновили је да треба довести све играче на почетку прелазног рока или што је могуће раније како би цео тим прошао заједничке припреме а не да процес упознавања траје до 10. кола шампионата.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: banne on June 02, 2008, 05:17:31 PM
Ја не зма колико је ово истина али ако јесте... :megafon

Zvezda u minusu 17 miliona evra
Crvena zvezda je u "debelom" minusu koji trenutno iznosi čak 17 miliona evra! Prema informacijama do kojih je GAZETA došla, rukovodstvo kluba sa "Marakane" nedavno je podiglo novi kredit, po nepovoljnim uslovima, kako bi isplatilo zaostale plate i ugovorne obaveze prema igračima i stručnom štabu.

- Minus Crvene zvezde kreće se oko 17 miliona evra. Klub je u ozbiljnim finansijskim problemima i zato su igračima donedavno kasnile i osnovne plate. Svesni situacije u kojoj se nalaze čelnici kluba, bili su prinuđeni da uzmu novi kredit kako bi igračima bila isplaćena dugovanja - kaže naš izvor sa "Marakane".

Zvezda je ostala bez oba trofeja i uprava kluba planira renoviranje tima za sledeću sezonu. Cilj je dovođenje pravih pojačanja koja će moći da odgovore zahtevima nekadašnjeg prvaka Evrope. Ali, uzimajući u obzir aktuelni finansijski trenutak, pitanje je kako će teći realizacija zacrtanih ciljeva.

- Kad se ostane bez oba trofeja jasno je da nešto mora da se menja. Ljudi koji trenutno vode klub iz Ljutice Bogdana veoma su ambiciozni, dosta toga najavljuju i planiraju. Teži se dovođenju iskusnog trenera, kao i proverenih igrača koji će pomoći klubu da povrati titulu i ostvari zapažene rezultate u Evropi. E sad, pitanje je kako to ostvariti. Jedina moguća varijanta jeste kroz prodaju igrača. Zato je sasvim izvesno da će crveno-beli već ovog leta ostati bez nosilaca igre u nedavno završenoj sezoni - Milovanovića, Milijaša, Koromana, Kastilja, Jestrovića, ali i Baste i Tutorića.


Rukovodstvo kluba predvođeno Draganom Stojkovićem smanjilo je ukupna dugovanja na samo tri miliona evra. Međutim, od Piksijevog odlaska minus је  drastično porastao.

Koliko znam, uprava sa Piksijem na čelu nasledila je dug od oko 12 miliona evra. Prodajom igrača minus je smanjen na oko tri miliona. Takođe, igračima su isplaćena sva dugovanja i skinuta je hipoteka na stadion. U to vreme Zvezda je dva puta osvajala "duplu krunu", premije su oba puta iznosile po 30.000 evra i nisu kasnile niti jedan sat. Nije to sad neki podvig, ali priznaćete da ni to nisu male pare - ističe naš sagovornik blizak UO.


Hotel pod hipotekom!



 

Koliko je Zvezda "zaglibila" najbolje govori podatak da je pod hipotekom stavljen i klupski hotel smešten ispod severne tribine. Iako je "brdo para" dovelo do mira u klubu, sigurno je da neplanski krediti neće doneti ništa dobro na "Marakani".



Postoji mogućnost da pred početak sezone nekoliko srpskih giganata uđu u klub tako da se očekuju bolji dani u redovima najpopularnijeg srpskog kluba.

Извор Газета

http://gazetaredakcija.com/index.php?option=com_content&task=view&id=745&Itemid=31
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on June 02, 2008, 09:56:02 PM
Мислим да је неопходно да се у најскоријем року реши питање тренера тако што ће се прекинути са лицитацијама и дати пуна подршка Саши Јанковићу. Данас је наводно требао да буде састанак између њега и Буњевчевића. Зна ли се исход?
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Мезимче on June 02, 2008, 10:29:33 PM
Hodl trener Zvezde

(http://www.novosti.rs/upload/images/2008/JUN/0206/hodl.jpg)

GLEN Hodl biće novi trener fudbalera Crvene zvezde. Kako "Novosti" saznaju, sve je dogovoreno sa engleskim stručnjakom, koji bi trebalo u petak, na sednici Upravnog odbora, i zvanično da bude imenovan za šefa stručnog štaba crveno-belih. Istovremeno, Zvezda će se zahvaliti na saradnji dosadašnjem treneru Aleksandru Jankoviću.
Naravno, ni visina ugovora nije više tajna. Kako saznajemo, Crvena zvezda će plaćati novog trenera 500.000 funti godišnje, odnosno oko 750.000 evra. Inače, samo pre desetak dana, Hodl je u jednom intervjuu potvrdio da je odbio Sautempton, koji igra u drugoj engleskoj ligi, s obrazloženjem da ga ne zanima povratak u menadžerske vode. Takođe, u Španiji vodi fudbalsku akademiju, u koju dolaze mladi igrači koji su završili juniorski staž, a još nemaju potpisane profesionalne ugovore...
Tako se čaršijske priče, uprkos silnim pokušajima demantija čelnika sa "Marakane" da ne pregovaraju ni sa jednim trenerom, obistinjuju. U opticaju za novog prvog čoveka struke crveno-belih, pored Hodla, bili su još Francuz Žan Tigana, Bugarin Hristo Stoičkov, Italijan Alberto Zakeroni...
Pregovore sa bivšim selektorom Engleske vodio je Goran Bunjevčević, sportski direktor crveno-belih. Nekadašnji štoper tima sa "Marakane" bio je 2001. standardan u prvoj postavi londonskog Totenhema, na čijem je čelu bio upravo Hodl. Od tada i traje njihovo prijateljstvo, pa je razumljivo što su crveno-beli odlučili da ga dovedu na "Marakanu".

LIČNA KARTA
Datum rođenja: 27. oktobar 1957.
Mesto rođenja: Hejs, Engleska
Klubovi: Totenhem (1975 - 1987) - 377 utakmica, 88 golova, Monako (1987 - 1991) - 87 (30), Svidon (1991 - 1993) - 64 (1), Čelsi (1993 - 1995) - 31 (1).
Reprezentacija: Engleska (1979 - 1988) - 53 (8).
Trener: Svidon (1991 - 1993), Čelsi (1993 - 1996), Sautempton (2000 - 2001), Totenhem (2001 - 2003), Vulverhempton (2004 - 2006).
Selektor: Engleska (1996 - 1999).

* * * * *

SPORTSKI DIREKTOR CRVENE ZVEZDE NE ŽELI DA PRIČA O DETALJIMA PRE SEDNICE UPRAVNOG ODBORA
ČEKA SE PETAK

NIKO od čelnika Crvene zvezde ne želi konkretno da priča o detaljima u vezi s trenerom, prelaznim rokom..., do petka, kada će se sastati članovi Upravnog odbora. Najzanimljivija tema biće analiza završene sezone. Trener Aleksandar Janković predao je u ponedeljak izveštaj sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću.
- Popričali smo o svemu, ali to su interne stvari - nije želeo Bunjevčević da iznosi detalje. - Izveštaj trenera Jankovića analiziraće UO u petak.
* Da li će tada da bude odlučeno da li Janković ostaje na klupi?
- Ne sednici neće da se priča samo o tome, a imamo dovoljno vremena - još jednom Bunjevčević nije bio konkretan. - Sa Jankovićem imam korektan odnos i sa moje strane nema apsolutno nikakve negativnosti.
* Mnogo se trenerskih imena pominje, što, po mišljenju mnogih, znači da Crvena zvezda ne računa na Jankovića i da traži novog šefa stručnog štaba?
- Što se mene tiče, nikad ništa nisam pomenuo. Crvena zvezda je mamac za razne priče, pa i one bombaste, jer je veliki klub.
* Kada će da bude poznato ko je na transfer-listi?
- O tome bi više trebalo da se zna posle petka. Nešto se već radi, klub će pokušati da pomogne nekim fudbalerima da pronađu angažman, jer igrački kadar mora da se rastereti.
*
Pominje se da bi Koroman i Kastiljo mogli da odu?
- Imali smo sastanak sa Koromanom, čiji igrački kvaliteti nisu sporni, ali trenutno postoje neki finansijski detalji koji nisu do kraja rešeni. Želimo da zadržimo najbolje, pogotovo Kastilja.
* Imena eventualnih pojačanja i dalje su tajna?
- Radi se na tome, jer je želja da ekipa, ako je moguće, počne pripreme 23. juna kompletna, sa pojačanjima kojih će sigurno biti - završio je Bunjevčević.
Trener Aleksandar Janković prisustvovaće sednici UO u petak:
- Predao sam izveštaj i moje viđenje svega što se događalo sa ekipom od 9. novembra, kada sam postao trener. Sada preostaje da sačekamo petak, kada bi na sednici UO trebalo da se definišu mnoge suštinske stvari.
Janković je, inače, na odmoru. Planirao je da ovih dana ode do Francuske i vidi kako se velika reprezentacija priprema za EP, šta je novo u radu, da obiđe kuma Zvonka Milojevića koji se u Belgiji oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, a posvetiće se konačno malo više i porodici.
A. ŠOŠKIĆ

SASTANAK SA NAVIJAČIMA
RUKOVODSTVO Crvene zvezde sastalo se u ponedeljak sa predstavnicima navijača. Centralna tema je drugi humanitarni koncert koji će da se održi u utorak od 20.00 ispred severne tribine "Marakane", uz učešće: "Riblje čorbe", Bajage i "Instruktora", "357", "Nevernih beba", Đorđa Davida... Kapije stadiona biće otvorene od 19.00, a cena ulaznice je 400 dinara.
Moguće je da su "delije" želele i direktno, između ostalog, da čuju da li na klupi ostaje Aleksandar Janković, kojeg su u poslednje vreme maksimalno podržavale.

ARIS HOĆE ANĐELKOVIĆA
GRČKI Aris rado bi u svojim redovima video prvotimca Crvene zvezde Gorana Anđelkovića. Jasno je da kvalitete levog beka izuzetno ceni Dušan Bajević, trener ekipe iz Soluna, kod kojeg je Anđelković bio standardan u prvom timu crveno-belih.
O svemu će konačnu odluku doneti Crvena zvezda, jer Anđelković ima ugovor. Možda će da dobije "zeleno svetlo" ako u ekipi ostane Poljak Bronovicki, koji igra na istoj poziciji, a zbog povrede nije među učesnicima EP.

OD FILIPA 1,5 MILIONA EVRA
FILIP Đorđević od ponedeljka je i zvanično novi fudbaler Nanta. Mladi reprezentativac Srbije koji je prethodnih šest meseci proveo među "kanarincima" kao igrač kojeg je pozajmila Crvena zvezda, i na 18 mečeva postigao sedam golova, jedan je od najzaslužnijih za povratak Nanta u prvoligaško društvo.
Čelnici bivšeg francuskog šampiona će isplatiti Crvenoj zvezdi unapred predviđeno obeštećenje od milion i po evra.

* * * * *

ISKUSNI HOLANDSKI GOLGETER BLIZU BEOGRADA
KLAJVERT NA "MARAKANI"

PRVA bomba prelaznog roka odjeknuće sa "Marakane": Patrik Klajvert stiže u Crvenu zvezdu! Iskusni holandski golgeter nije se dogovorio o produžetku ugovora sa francuskim Lilom i slobodan je u izboru nove sredine, a crveno-beli su spremni da ga plate 650.000 evra.
Klajvert bi mogao da bude dobro rešenje za napad Zvezde koji je pogotovo u prvoj polovini minule sezone bio najslabiji deo tima. Sa izuzetkom Jestrovića, tim sa "Marakane" nije imao golgetera na kojeg bi mogao da se osloni, pa su još od zimus bili aktuelni mladi Ganjanin Prins Tagoe i Ibrahim Some koji je proletos igrao za Bežaniju. Nema sumnje da je iskusni Holanđanin, nekadašnji as Ajaksa, Milana i Barselone, daleko bolji izbor, kako zbog kvaliteta, tako i zbog činjenica da je atraktivan igrač i zvezda svetskog kalibra.
- Vreme je da ponovo tražim novi klub - izjavio je pre nekoliko dana Klajvert, dodajući da je spreman da upiše trenersku školu ako ne nađe angažman. - Želim još da igram i to za klub koji će nastupati u evropskim kupovima. Nažalost, sa Lilom nisam uspeo da se domognem Kupa UEFA.
Zvezda je ispunila "evropski uslov", samo ostaje pitanje da li je Holanđanin posle Italije, Španije, Engleske i Francuske spreman da živi u Srbiji. Klajvert je bio prvak Evrope sa Ajaksom, osvajao je nacionalne titule sa Barsom i PSV-om, a u dresu reprezentacije Holandije odigrao je 79 mečeva i postigao 40 golova, što ga je dovelo na prvo mesto svih vremena u njegovoj zemlji. Pre četiri godine slavni Pele ga je uvrstio na listu 125 najboljih živih fudbalera u okviru proslave veka postojanja FIFA. (B. C.)

Новости
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Eribo on June 02, 2008, 10:38:21 PM
Quote from: "banne"Ја не зма колико је ово истина али ако јесте... :megafon

Значи, за мање од 10 месеци ми смо потрошили 14 мил. еура !!
На шта ??????  Уз то нисмо ништа зарадили !!!!
Глупости, када се зна да смо за 3 евро утакмице (Ренџерси, Баварци и Болтон) инкасирали минимално 3 мил. еура.

Још предсник изјављује да је "спремно" 5 мил. еура за појачања. Сада, дали ово "спремно" значи кредит, па ће да га вратимо после продаје нпр. капитена, Басте, Милијаша, Кастиља, Перовиђа, Ђоршевића итд.........то је друга ствар.

"Нечији" лоби ради дано-ноћно , небили окаљао и дестабилизовао Звезду !!!!!!!
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: cazzo_FCRS_forever on June 03, 2008, 01:44:12 PM
Буњевчевић: Ходл не долази!


Уторак, 3. јун 2008. 13:51

 

Вест да је Глен Ходл најозбиљнији кандидат за новог тренера Црвене звезде брзином муње је обишла Београд и Србију.

Ипак, спортски директор црвено-белих, Горан Буњевчевић, за кога се сматрало да је главна карика у преговорима с обзиром да је већ сарађивао са Ходлом, је демантовао ту вест.

"Ходл јесте мој пријатељ, али нисмо преговарали нити је он нови тренер Звезде", категоричан је Буњевчевић.

Енглески стручњак је својевремено довео садашњег првог оперативца клуба из Љутице Богдана у Тотенхем.

Ходл је у тренерској каријери седео на клупама Свиндона, Челсија, затим био и селектор "гордог Албиона", а онда и менаџер Саутемптона, Тотенхема и Волвса.

"Он је посвећен својој школи фудбала у Шпанији", наставио је Буњевчевић.

Веровало се да је цена једини проблем у доласку Глена Ходла у Београд. Према тим информацијама, разговарало се о уговору на две године, а Ходл би зарађивао 500 хиљада фунти по сезони (око 750 хиљада евра). Велике плате би, у том случају, имали и остали чланови стручног штаба које би довео из Енглеске.

"Жао ми је што се све време шпекулише око смене тренера Јанковића. Надам се да ће то што пре престати, а Управни одбор ће донети одлуку о тренеру као и о свим осталим запосленима у клубу", закључио је Горан Буњевчевић.

Управни одбор Црвене звезде требало би да заседа у петак од 17 сати.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: United North on June 03, 2008, 11:41:08 PM
Данас читам у спорту,продали Филипа Ђорђевића Нанту за 1,5 милиона евра    :bes
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 05, 2008, 01:31:27 PM
Менаџер: Кастиљо сигурно иде
   

Мирослав Несторовић, менаџер који је у Црвену звезду довео Сегунда Кастиља (између осталих), тврди да је репрезентативац Еквадора отишао на одмор у домовину, а да је његова авионска карта била у једном правцу.

"Кастиљо се неће враћати у Звезду. Постоји клаузула у уговору, све је прецизирано и верујем да после разговора са челницима црвено-белих неће бити проблема. Лепо је што желе да га задрже, али када је Сегундова каријера у питању, планови су сасвим другачији", рекао је Несторовић за "Спортски журнал".
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: DELIJA_KNN on June 05, 2008, 03:45:20 PM
DUGUJEMO 11 MILIONA €

Zvezda je nedavno uzela kredit od 6,8 miliona evra, a nasledili smo oko četiri miliona duga. Ali, imamo plan kako to da vratimo. I apsolutno nije tačno da plate igrača kasne!

Predsednik FK ,,Crvena zvezda" Toplica Spasojević priznao je da su crveno-beli trenutno u finansijskom minusu od celih 11 miliona evra! Prvi čovek kluba sa ,,Marakane" u intervjuu za Press objasnio je da 6,8 miliona tog duga čini kredit koji je Zvezda nedavno uzela, dok je ostatak nasleđen od prethodne uprave.

Ipak, Spasojević kaže da rukovodstvo kluba ima jasan plan kako da izađe iz tog minusa i uverava da nisu tačne priče da igračima kasne plate.


n Pojavljuju se informacije da je Crvena zvezda ,,u buli", da dugujete milione evra. Koliko ima istine u tim pričama?

- Ne znam zaista čime su motivisane takve priče. Istina je da se ništa nije promenilo u odnosu na prethodnu upravu. Klub je trenutno u minusu 11 miliona evra, međutim čak 6,8 miliona otpada na kredit koji smo nedavno podigli. On nam je neophodan za dovođenje kvalitetnih pojačanja i renoviranje stadiona. Ostatak duga, nešto više od četiri miliona evra, nasledili smo od prethodne uprave.

n Kako mislite da vratite taj novac, ima li Zvezda mehanizam za to?

- Sponzori, prihodi od ulaznica, pa i prodaja igrača, biće nam osnovni izvori finansiranja. Naravno, prodaja igrača mora da bude izbalansirana. U svakom slučaju, imamo jasan plan kako ćemo da pokrijemo taj minus.

n Ima li istine u pričama da igračima kasne plate?

- Nema! Ne samo da ne kasne nego su vrlo redovne. Pri tom u kašnjenje ne računam kada se na primanja čeka nekoliko dana, jer to se dešava svuda.


n Da li su ulaganja u stadion i izdvajanje toliko novca u budžet za pojačanja bile neophodne stavke u trenutku kada finansijska situacija u klubu nije baš sjajna?

- ,,Marakana" nije renovirana 20 godina, a mi želimo da imamo objekat na evropskom nivou. Hoćemo komforan stadion, jer planiramo da igramo velike inostrane utakmice. Takođe, potrebna su ulaganja u hotel, semafor i još neke stvari koje su neophodne svakom ozbiljnom klubu.

n O promeni trenera priča se već mesecima. Kako je moguće da razni menadžeri i stručnjaci govore o svom angažmanu u Zvezdi, a da vi baš ni sa kim niste pregovarali?

- Svaki prelazni rok je prepun spekulacija, neistinitih i poluistinitih informacija, ne treba verovati baš svemu što je napisano. Rekao sam da ćemo analizirati rad našeg trenera Aleksandra Jankovića, ali nema govora o tome da mu sada tražimo zamenu.

n Vladimir Jugović je rekao da bi rado bio trener Crvene zvezde. Planirate li da ga pozovete nazad u klub?

- Jugoviću smo nudili da ostane u Upravnom odboru, ali je on odbio. S druge strane, sprovodimo ideju da se svi naši bivši asovi vrate u klub, na ovaj ili onaj način. To važi i za Jugovića, a da li će on doći kao trener ili nešto drugo, zavisi od njegovih afiniteta i, naravno, naših planova. Mi kontakte sa našim asovima održavamo, što dokazuju i poslednje posete Vidića, Žigića, Pantelića...
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Mikelandjelo on June 05, 2008, 10:22:27 PM
Који је то хаос ... Медији протурају приче о Ходлу и Клајверту, а Звезда пред јебеним банкротом ... Пичка им материна свима. Живим за дан да им свима видим леђа!
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: ciganshtura on June 05, 2008, 11:39:02 PM
Не треба се много секирати због тог дуга, ове јаче европске екипе живе од кредита. Рома рецимо "дугује" 150+ милиона евра, па ником ништа.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Skrimo on June 05, 2008, 11:53:53 PM
то не може да се мери...ми не можемо да продамо прву поставу за те паре.
Title: Oх Боже...
Post by: zestone on June 08, 2008, 10:24:31 PM
Људи, да ли је могуће да читате Пресс, Газету или Курир!? Па то су најкретенскије новине међу свим најкретенскијим новинама! Ако сте већ залудни па их читате, читајте их потајно и не цитирајте их! Износите чињенице или бар оно што има везе с' памећу!

Интересује ме да ли још неко мисли да тренутно не постоји тренер бољи од АЈ, а да га је реално могуће довести у Звезду? И јел' пада неком на памет неки играч из наше лиге, а да би на кеца могао да игра у првој постави, надам се, европске Звезде?
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: CEBEP on June 09, 2008, 02:25:01 PM
QuoteИнтересује ме да ли још неко мисли да тренутно не постоји тренер бољи од АЈ, а да га је реално могуће довести у Звезду?

Зестоне, ово питање које си поставио нема никакве логике. Ако прочиташ поново шта си написао схватићеш да нема пуно смисла јер ако тренутно НЕ постоји бољи тренер од АЈ онда нема ни логике да га неко мења.

Наравно да постоје бољи тренери од АЈ. Бољи тренер(и) од АЈ наравно и кошта(ју). Проблем је што Звезда нема пара да купи бољег тренера него што је АЈ. Са друге стране доводити странца само зато што је странац или што је имао добру играчку каријеру не мора да значи да ће да буде и добар тренер. Звезда не сме и не би требало да буде полигон за НЕ доказане тренере да се на Звезди усавршавају. Искрено се надам да су људи из управе тога свесни. Зато и чекам да повуку неки конкретан потез па да изразим своје мишљење а не да базирамо наша размишљања на варијанти рекла-казала.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: zestone on June 09, 2008, 07:37:08 PM
Мислим да си ме погрешно разумео Делија. Не постоји ни трунка критике у мом претходном коментару. Ја такође сматрам да тренутно не постоји бољи тренер од АЈ, а да га реално можемо довести. ...или ми бар не пада на памет. Претходни коментар је био у циљу да ми каже неког тренера који ће у наредној сезони моћи учинити више од АЈ. А све то је споменуто јер се плашим да ови из управе не усеру нешто и смене АЈ. У почетку сам имао безрезервну веру у управу и Буњевчевића, али нисам више толико имун на силне шпекулације о вези Управе и Делте.

И хоћемо ли ми довести неког играча пре почетка припрема!? Свако јутро кад отворим новине се надам да ћу прочитати да се спрема неки трансфер у Звезди, а од тога ништа! Е када заседа Управни одбор, када ће се тачно знати будућност АЈ?
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 09, 2008, 08:04:25 PM
Quote from: "zestone"Е када заседа Управни одбор, када ће се тачно знати будућност АЈ?

За среду (сутра) је најављено одржавање седнице УО на којем ће се одлучивати о многочему, а питање тренера је свакако најзанимљивије фудбалској јавности.

Изјава (http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1744&News=1744) Александра Јанковића...
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Maximiliano on June 09, 2008, 08:43:11 PM
Novi Argentinac na beogradskoj "Marakani"
Ponedeljak, 9. jun 2008. 16:53    

Crvena zvezda polako hvata zalet za novu sezonu i nakon godine bez trofeja na "Marakani" se spremaju za rekonstrukciju tima. Neki će u letnjoj pauzi otići iz Ljutice Bogdana, a drugi doći.

Jedno od novih lica u crveno-belom dresu sledeće sezone mogao bi da bude dvadesetogodišnji Argentinac Gvido Barejro.

Doskorašnji napadač praške Sparte stigao je u Beograd na probu, koja će, kako je najavio sportski direktor Goran Bunjevčević, ubuduće postati obavezna praksa u Crvenoj zvezdi.

"Barejro je došao na probu i to će ubuduće biti praksa. Sva pojačanja moraće da prodju proveru i na terenu, a ne samo preko diskova", rekao je novinarima Bunjevčević, ne želeći detaljnije da se izjašnjava o Argentincu.

U prvom susretu sa beogradskim novinarima Barejro je naveo da zna da je došao u veliki klub i da je čuo da Zvezda ima fenomenalne navijače.

"U Pragu mi je bilo lepo, ali su ljudi malo hladni. Čuo sa da je u Beogradu malo drugačije. Došao sam na probu, nadam se da ću dokazati da vredim i da ću potpisati ugovor", poručio je Barejro.


(MONDO)
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: CEBEP on June 09, 2008, 10:04:45 PM
Зестоне,

ја само читам оно што си написао. Тотално си не логично питање питао  а да ли је то при куцању или нечем другом то је сада друга ствар.

Сачекајмо заседање управног одбора па се надам да ће и ствари онда бити бар мало јасније.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Мезимче on June 10, 2008, 04:20:02 PM
Zeman novi trener Zvezde!


Sa Zdenjekom Zemanom na klupi Crvena zvezda će pokušati da povrati primat u srpskom fudbal.

Češki stručnjak, koji se proslavio vodeći italijanske klubove, dogovorio je, saznaje MONDO, sve detalje trogodišnje saradnje sa beogradskim klubom.

Zeman je u ponedeljak doputovao u Beograd i otišao na ručak sa čelnim ljudima Zvezde. Potom su se preselili na sastanak u klub, za kratko vreme postigli dogovor i Čeh se istog popodneva vratio u Rim. Zeman je efektivno sa Upravom crveno-belih proveo ukupno tri sata.

Ostalo je još samo da imenovanje Zemana za novog trenera odobri Upravni odbor kluba, odnosno da pre te tačke dnevnog reda, smeni sadašnjeg trenera Aleksandra Jankovića.

Očekuje se da Zeman u petak ili subotu bude zvanično predstavljen kao novi šef struke Crvene zvezde.

Zeman je rodjen 1947. godine u Pragu. Tokom bogate trenerske karijere sa klupe je predvodio 13 klubova, od kojih samo jedan nije iz Italije. Počeo je u Palermu, a do poslednje stanice Lećea tokom 27 godina rada bio šef struke - Likata, Fodje, Parme, Mesine, Lacija, Rome, Fenerbahčea, Napolija, Salernitane, Avelina i Breše.

Češki stručnjak poznat je po forsiranju napadačkog fudbala, pristalica je formacije 4-3-3, a izmedju ostalih fudbalera na čiju karijeru je značajno uticao bili su Alesandro Nesta i Frančesko Toti. Nestu je "otkrio" u Laciju, a Totija promovisao u lidera "vučice".

Mondo
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Delija BL on June 11, 2008, 11:17:19 AM
Znaci nasli su nekoga ko ce ih slusati i ko ce pustati tatine sinove da igraju.
Sramota stvarno, Sale je dokazao da zna kako treba sa igracima, dokazao je da voli Zvezdu, izvukao je maksimum iz ove ekipe, uostalom statistike sve govore, i na kraju tako lako da sutnu covjeka...
Zao mi je sto nam je uprava puna guzonja koji gledaju samo svoj licni interes.

JAKOVIC SALE, JEDAN JE JANKOVIC SALE!!!
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 11, 2008, 11:22:51 PM
Конференција после 19. седнице Управног одбора

Након завршетка седнице 19. Управног одбора, која је почела у 17 часова, одржана је конфернција за медије на којој су изнети главни закључци са седнице.
Седници УО, присуствовало је 10, од 14 чланова.

*Зоран Дамјановић, Генерални секретар Фудбалског клуба Црвена звезда:

,,Најважније тачке дневног реда су биле: разматрање предлога комисије за инвестиције око избора најповољнијег извршиоца реконструкције главног терена, на бази предлога прихваћено немачко решење, а пројектовање и надзор вршиће Саобраћајни инситут ЦИП;
Саобраћајни институт ЦИП вршиће и пројектовање и надзор над извођењу радова на терену број 5, за Омладинску школу, око постављања вештачке траве;
Одређене су цене претплатних улазница за сезону 2008/2009, које ће бити исте као и прошле године, запад 5000 динара, исток 4000 динара, север 1500 динара, као и ВИП1 120000 динара, ВИП2 80000 динара и галерија Б 60000 динара.
Карте ће се продавати преко фирме ,,Zvezda Forever", где ће се одредити и одређене бенефиције за наше навијаче и где ће исти моћи да купе дресове и остале реквизите."

*Топлица Спасојевић, Председник Фудбалског клуба Црвена звезда:

,,Седница је трајала дуго, јер смо имали пуно тема на дневном реду и с обзиром да нас чека опсежна реконструкција Маракане и свих сегмената Клуба.
Што се тиче спортског дела, упознали смо се са опсежном анализом, коју је спремио Спортски директор Горан Буњевчевић, а у оквиру тога је анализиран и рад Александра Јанковића, који је био присутан и са којим је Управни одбор разговарао. После дуге дискусије, на предлог Спортског директора, процењено је да је Александар Јанковић направио позитивне помака од када је преузео екипу, да је зауставио посрнуће екипе у том моменту, али да је коначна оцена његовог рада је да није задовољио, што се тиче резултата и да је Клуб одлучио да промени тренера.
Формирана је радна група која ће у наредних неколико дана, разговарати са потенцијалним сефом стручног штаба, а ради ће се само о великим именима, која би могла да унапреде игру Црвене звезде на много виши ниво, а то је ниво који Клуб са оваквом традицијом очекује и армија његових навијача.

Досадашњем тренеру Александру Јанковићу, биће понуђено место у нашем Спортком сектору у оквиру његових знања и способности, а сутра ћемо поводом тога обавити разговор са њим.

Поред теме тренера, разговарали смо и о доста других ствари из Спортског сегмента, као што је дугорочна стратегија Спортког дела нашег Клуба, као и Омладинска школа, скаутинг служба, ,,Б" тим и друге ствари које су од виталног значаја за наш Клуб."

*Горан Буњевчевић, Спортски директор Фудбалског клуба Црвена звезда:

,,Сигурно да је одлука, која је донета на мој предлог, о промени тренера Првог тима није нимало лака. Александар Јанковић је оставио дубок траг у нашем Клубу, а баш због тога је било доста тешко донети прави суд на основу пар месеци проведених у Црвеној звезди.
Дубоком анализом, као и у разговору са свим службама које раде у Црвеној звезди, направљења је стратегија развоја Клуба за наредне 3-4 године. Формирање ,,Б" тима и Омладинске школе, која треба да буде главни ослонац Црвене звезде у будучности, скаутинг службе је нешто што произилази из озбиљног рада који треба да уследи.
Управном одбору је достављена та стратегија, тако да УО има времена да одлучи да ли су за њу или не, а она доноси доста промена, као и много рада и труда. Процена је да нас ова стратегија може вратити на прави пут, освајања трофеја и константног играња у Европи.

Као што знате формирана је група која ће се бавити са кандидатима за шефа стручног штаба, а до сада није договорено ни са једним тренером.
Тренутно имамо 39 професионалних играча. Велики број од свих тих играча, што можда није чест случај, ће напустити наш Фудбалски клуб. Имамо трансфер листу, а исто тако и листу играча који планирамо да доведемо и листу играча коју би хтели да доведемо уколико будемо могли. За сада кључне позиције које планирамо да доведемо су нападач, централни везни играч и централи одбрамбени играч."

Quote from: "[idelije.net[/i]"]
Данас су представници Делија били у клубу и речено им је да је само њихова одговорност уколико Звезда не буде пружала адекватне резултате које ми очекујемо и да ћемо тражити међу њима на крају кривца уколико и следећу годину прођемо као ову.
Преузели су одговорност да смене тренера за кога је већина Звездаша у овом тренутку.Ми се нећемо мешати у ту одлуку,али тражимо да видимо резултате са тим човеком и са свима њима.Ако их буде,одлично ако не...зна се!
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on June 12, 2008, 05:48:53 PM
МОНДО јавља да смо продали Басту Удинезеу,али није написано за колико пара.Ако је то истина онда је то одличан потез,јер смо добили паре за играча чији је допринос ове сезоне у минусу.Свака част ипак Басти,један је од ретких са толико сезона у нашем дресу,али од оне повреде у дербију и операције он више није квалитетан играч.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: United North on June 13, 2008, 10:25:48 AM
Истина је,потписао је на 5 година.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Леса on June 15, 2008, 05:03:09 PM
Анђелковић у Турској

Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Душан Анђелковић каријеру ће наставити у турском прволигашу Кочаелиспору.

Висина трансфера није позната, мада се спекулише да ће Звезда на трансферу левог бека зарадити око 600.000 евра.

Анђелковић који овог викенда пуни 26 година, каријеру је почео у краљевачкој Слоги, потом је играо за Младост из Лучана, Раднички са Новог Београда и Вождовац одакле је 2005. дошао у Црвену звезду.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on June 15, 2008, 05:49:18 PM
Продали су и Анђелковића и Басту, управа је почела да повлачи праве потезе.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: DELIJA_KNN on June 16, 2008, 06:32:18 PM
Princ Tagoe, napadač Al Etifaka iz Saudijske Arabije ponovo se pominje kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde.

Isti igrač bio je i zimus tema pregovora čelnika Zvezde i saudijskih vlasnika kluba, ali se od transfera odustalo jer ljudi iz Al Etifaka nisu bili zadovoljni ponudom od 800.000 dolara odštete.

U novu rundu pregovora kako prenosi "Sportski žurnal" Saudijci ulaze sa zahtevom od 1,5 miliona dolara, ali očekuje se da bi Princ mogao da dođe na Marakanu i za 200-300 hiljada dolara manje.
Istovremeno, na adresu kluba iz Ljutice Bogdana stigla je ponuda Torina koji želi da proda Nikolu Lazetića. Ovaj 30-godišnji fudbaler nije u prvom planu čelnika italijanskog kluba, a da li će posle sezone 1995/96 vratiti na Marakanu zavisi od budućeg trenera Zvezde.
"Razgovarali sa Lazetićevim menadžerom. U ovom momentu sve zavisi od novog trenera jer ćemo igrače dovoditi pre svega u dogovoru sa njim", rekao je sportski direktor kluba Goran Bunjevčević.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Mayor on June 17, 2008, 09:35:29 AM
не знам колико је тачна информација али сам чуо да ће помоћник земана бити неки словенац, нисам сигуран како се зове
и чуо сам да је неки велики гробар у питању  :zbunjen

ако неко има неку информацију о овоме нека напише
баш ме занима да ли је то тачно
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on June 17, 2008, 11:23:50 AM
Славиша Стојановић се зове лик чини ми се, а омиљени клуб му је Партизан.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: direktor on June 17, 2008, 01:19:52 PM
http://www.nkdomzale.si/index.php?option=com_content&task=view&id=137&Itemid=28


Ево овде сам то видео јуче...
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 17, 2008, 01:44:02 PM
Значи, опет ЗМАГО
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: DELIJA_KNN on June 17, 2008, 02:56:14 PM
Quote from: "Mayor"не знам колико је тачна информација али сам чуо да ће помоћник земана бити неки словенац, нисам сигуран како се зове
и чуо сам да је неки велики гробар у питању  :zbunjen

ако неко има неку информацију о овоме нека напише
баш ме занима да ли је то тачно

Partizanovac na Marakani.

Holanđanin Zdenjak Zeman definitivno će biti novi trener Crvene zvezde, a prvi pomoćnik će mu biti Slaviša Stevanović, koji je do sada sedeo na klupi Domžalea. Jučerašnje izdanje slovenačkog sportskog lista Ekipa donosi veliki tekst posvećen upravo ovom transferu, koji je kasno sinoć trebalo da dobije i zvaničnu potvrdu iz kluba sa Marakane. Slovenci, ipak, tvrde da je ceo posao završen, a u prvi plan ističu podatak da je Stevanović navijač Partizana, što se najvatrenijim pristalicama crveno-belih nikako neće svideti.

Prema pisanju slovenačkog sportskog lista, Stevanović je već nekoliko dana u Beogradu, gde se sreo sa sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem i uspešno završio pregovore o novoj saradnji. Holandski i srpski stručnjak su već sastavili spisak pojačanja za narednu sezonu, kao i transfer listu onih fudbalera koji ovog leta mogu da napuste Marakanu.

Slovenačke kolege posebno ističu navijačko opredeljenje novog pomoćnog trenera Crvene zvezde, koji nikada nije krio da je navijač Zvezdinog najvećeg rivala - Partizana. Ipak, Ekipa naglašava da je Stevanović u Sloveniji dokazao da je veliki profesionalac i da se u njegovom radu ne bi osetila ni trunka sentimentalnosti prema klubu ka kojem gaji simpatije još iz detinjstva.
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: STELLA ROSA on June 17, 2008, 08:58:15 PM
Zemanov pomoćnik biće Vićenco Krandjelozi, sa kojim saradjuje u poslednjih 15 godina.

                                                             (у92)
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: CEBEP on June 18, 2008, 05:15:45 PM
Извор: Глас Јавности
QuoteLAPSUS SPASOJEVIĆA

Zvezdin predsednik Toplica Spasojević otkrio je da dolazak Zemana predstavlja jedan od ključnih projekata dugo planirane reforme kluba.
- Dolazak ovakvog trenerskog imena je presedan za fudbalsku organizaciju kao što je naša. Očekujem da se ostvare ciljevi, a osnovni je Zvezdin povratak u Evropu. Angažovanje Zemana moglo bi da doprinese ozdravljenju jugoslovenskog fudbala - istakao je Spasojević, misleći verovatno na Srbiju i zemlje iz regiona.
Страшно. Тотално невероватно. Брука :bes
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: STELLA ROSA on June 18, 2008, 08:22:40 PM
ово му је вероватно лапсус,ал имао је он још горих изјава,којима је показао елементарно незнанје о клубу на чијем је челу!
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: ОртоДелија on June 18, 2008, 11:15:15 PM
Zeman bez pomoćnika, Stojanović pobegao
Sreda, 18. jun 2008. 17:25    

Siniša Stojanović, doskorašnji trener Domžala, već je bio viđen kao prvi pomoćnik novog šefa struke Crvene zvezde, Zdenjeka Zemana.

Čeh je parafirao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, a gle čuda, Stojanović se okrenuo i vratio u Sloveniju. Od srede je novi prvi stručnjak Publikuma iz Celja.

Otkud takav veleobrt?

Niko ne može sa sigurnošću da tvrdi, ali se pretpostavlja da su Stojanovića na takav potez naterali beogradski mediji. Verovatno se uplašio kad je u etar puštena informacija da je navijač Partizana.

Svakako sigirnija varijanta mu je da nastavi sa radom u Sloveniji.

(MONDO)

:rofl  :rofl  ;pljuga
Title: Прелазни рок 08/09
Post by: Милош on June 19, 2008, 12:42:40 AM
Ово је једини добар потез који је направио...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 22, 2008, 04:29:33 PM
Прво појачање?
Швајцарци први јавили

(http://www.redstarbelgrade.com/images/naslovna/maksimovic.jpg)

Како сазнајемо, швајцарски радио је објавио вест да је Бобан Максимовић потписао уговор са Црвеном звездом.

Бобан је везни играч, а играо је за репрезентацију Швајцарске у млађим категоријама иако има двојно држављанство. Тренутно је играч Винтертура са којим, изгледа, није продужио уговор.

Да ли је ова вест тачна или је само једна у низу спекулација, сазнаћемо убрзо.

(redstarbelgrade.com)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: LukaLoko on June 22, 2008, 05:12:09 PM
Земан као тренер мммхх... форсира нападачку игру, а њихови тимови лоше играју у одбрани.
Са друге стране он је интересантан тип.
Када је 1998. избио скандал допинга у бициклистичкој трци Тур Де Франс, он је дао интервју и рекао да и у фудбалу има превише коришћења фармакологије. Због тог интервјуа дошло је до истраге и открило се да италијански фудбалски савез није правио озбиљне антидопингске контроле. У истом интервју изразио је сумњу о томе како брзо су неки Јувентусови фудбалери стекли мишиће и тако је торинско правосуђе водило истрагу о Јувентусу и о његовом лекару Агриколи, око злоупотребе лекова.
Када је на телевизији пуштена аматерска снимка где се видело да је лекар Парме пре финалног меча Купа Уефа 1999. дао Канавару лек против срчане болести преко флебоа, у жељи да се искористе колатерални ефекти лека, затим је Канаваро кроз осмеха рекао да је то мултивитамински лек, и сви новинари лицемерно рекли да је то нормално, да фудбалери требају енергетске препарате бла бла.
Земан је био једини тада да пробуши лицемерје и да подсећа, како је било евидентно, да тај лек "Неотон" није пиће типа "Гаторејд", није мултивитамински или енергетски препарат, него кардиотоник.
У вези са судијама, још пре избијања скандала око њих, када је један Земанов тим играо против Јувентуса и дошао је један од тих сумњивих судија, он је заметио да је "Јувентус увек срећан са тим судијом на терену".
Због тих оптужби он је доживео критике па и остракизм.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: david.v on June 22, 2008, 09:31:41 PM
Појавила се прича да ће у Звезду доћи Хакан Шукур и да му је уговор истекао тако да је због овога примамљив нашем клубу.Мене занима шта мислите да ли има места за њега, човек има 36 година? :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Hakan_%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 22, 2008, 11:21:16 PM

Quote from: david.v on June 22, 2008, 09:31:41 PM
Појавила се прича да ће у Звезду доћи Хакан Шукур и да му је уговор истекао тако да је због овога примамљив нашем клубу.Мене занима шта мислите да ли има места за њега, човек има 36 година? :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Hakan_%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr

36-годишњи Турчин у Звезди ??? Никако, само још то фали...

Него, одакле ти је извор. Ја искрено нисам чуо за такву могућност. Знам да се причало о неком Елмиру Кудузовићу (леви бек из Жеље). Не знам каква је тренутна ситуација што се тиче њега, али свакако да бесмисленост није ништа мања него кад је Шукур у питању.

У Звезди бре нема места за те усташе, балије, потурице... И управа сигурно да зна да је то став Делија, тако да морају да избаце те 2-3 земље са мапе света и крај приче! На крају крајева, доста нам је Аилтона за цео живот. Ајде још да играчи обезбеђују паре преко Звезде за поклон унуцима.

Предпостављам да је то једна од многобројних глупости што се могу прочитати по разноразним куририма и сл... У супротном, "свака част" оном коме је то бар пало на памет као могућност.
Title: ???: ???????? ??? 08/09
Post by: david.v on June 22, 2008, 11:31:31 PM
Quote from: ?????? ?????? on June 22, 2008, 11:21:16 PM

Quote from: david.v on June 22, 2008, 09:31:41 PM
???????? ?? ????? ?? ?? ? ?????? ???? ????? ????? ? ?? ?? ?? ?????? ??????? ???? ?? ?? ???? ????? ????????? ????? ?????.???? ?????? ??? ??????? ?? ?? ??? ????? ?? ????, ????? ??? 36 ??????? :o

http://en.wikipedia.org/wiki/Hakan_%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr

36-??????? ?????? ? ?????? ??? ??????, ???? ??? ?? ????...

????, ?????? ?? ?? ?????. ?? ??????? ????? ??? ?? ????? ?????????. ???? ?? ?? ??????? ? ????? ?????? ?????????? (???? ??? ?? ????). ?? ???? ????? ?? ???????? ????????? ??? ?? ???? ????, ??? ??????? ?? ???????????? ???? ????? ???? ???? ??? ?? ????? ? ??????.

? ?????? ??? ???? ????? ?? ?? ??????, ??????, ????????... ? ?????? ??????? ?? ??? ?? ?? ?? ???? ??????, ???? ?? ?????? ?? ?????? ?? 2-3 ????? ?? ???? ????? ? ???? ?????! ?? ????? ???????, ????? ??? ?? ??????? ?? ??? ?????. ???? ??? ?? ?????? ?????????? ???? ????? ?????? ?? ?????? ???????.

????????????? ?? ?? ?? ????? ?? ???????????? ???????? ??? ?? ???? ????????? ?? ??????????? ???????? ? ??... ? ?????????, "????? ????" ???? ???? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ??? ?????????.

???? ?? ? ?????? ,? ??????????? ?? ???????? ? ?? ??????? ?????????.
???? ?? ??????? ? ????????? ?? ???? ????? ??????????.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on June 23, 2008, 08:46:48 AM
Овај пут нисмо коментарисали кога би ми као појединци волели да видимо у Звезди. Ја би јако волео да вратимо Бранка Бошковића. По мени је у најбољим играчким годинама и мислим да би коначно могао да пружи Звезди оно што је у прошлом мандату остао дужан. А мислим да би и за њега то био прави потез, јер видим да играма за Рапид не успева да се наметне црногорској репрезентацији.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: david.v on June 23, 2008, 11:25:56 AM
Quote from: Pijanac on June 23, 2008, 08:46:48 AM
Овај пут нисмо коментарисали кога би ми као појединци волели да видимо у Звезди. Ја би јако волео да вратимо Бранка Бошковића. По мени је у најбољим играчким годинама и мислим да би коначно могао да пружи Звезди оно што је у прошлом мандату остао дужан. А мислим да би и за њега то био прави потез, јер видим да играма за Рапид не успева да се наметне црногорској репрезентацији.

Управо то да се врате стари играчи који нису успели  у иностранству,Лалатовић,Марјан Марковић,Ненад Гвозденовић.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 23, 2008, 04:03:42 PM
Горан Буњевчевић о прелазном року (извор: crvenazvezdafk.com)

Спортски директор Фудбалског клуба Црвена звезда, у разговору са представницима медија, говорио је о летњем прелазном року и променама у играчком кадру нашег тима.
Очекује се да у наредних неколико дана Црвена звезда представи 5-6 играча, док ће се имена оних који напуштају наш Клуб, знати после разговора представника клуба са првотимцима који ће се обавити у наредних неколико дана.

"Данас већ имам разговоре са некима од потенцијалних појачања. Могу да кажем да сам близу договора са Субашићем, нападачем који игра у Азербејџану, као и са бившим младим репрезентативцем Мијаиловићем. Што се тиче осталих конкретних имена, не желим да још увек причам, јер не би било коректно према клубовима из којих ти фудбалери треба да дођу, али ето могу да кажем да данас на разговоре долази и Врањеш из Бањалуке.
Постоје играчи које планирамо да доведемо одмах као појачања, али и они који би били доведени да би били перспектива нашег Клуба. Видећемо да ли ће ти играчи ићи на позајмицу у Срем који се такмичи у 2. лиги, а уз то се трудимо да се оформи лига ,,Б" тимова, ако то буде могло.
У колико све буде у реду, Едгар из Порта би требао да буде овде у среду, а исто тако и ситуација око голмана Стаменковића из Напретка би требало ускоро да се реши.
Са Николом Лазетићем сам разговарао јуче и остаје још данас видимо да ли до сарадње дефинитивно може да дође, а слично ствари стоје и са Бобаноим Максимовићем, играчем из Швајцарске.
Што се тиче Принца Тагоеа, који је актуелан дуже време, ми смо већ послали једну веома конкретну понуду са наше стране, у којој је садржан и новац и један наш играч, још увек чекамо одговор."

Разговори се врше и са клубовима у Србији, интересовања су обострана.
Наредних дана би требало да се знају имена оних који после Анђелковића и Басте, евентуалнио напуштају Маракану.

,,Био сам у Новом Саду, на разговорима са Председником Војводине, ништа конкретно за сада није договорено. Ми смо отворени за сарадњу у оба правца, ако Војводину буду интересовали неки наши играли, ми смо ту, па ћемо да видимо.

Сутра имам разговоре са неким од првотимаца, у тој групи је и Миловановић који је најближи одласку. Добили смо још понуда за неке играче, али чекамо да видимо да ли ће ти трансфери да се реализују, да би могли да их објавимо.
Разговарао сам са Кастиљовим менаџером око његовог останка у нашим редовима. Требало би врло брзо да знамо да ли имамо шансе да га задржимо, што је велика жеља свих нас. Моја спортска процена је да је Кастиљо један од најбитнијих наших играча, уколико он ипак оде, трудићемо се да доведемо некога кога на тој позицији може достојно да га замени. Спреман сам да велики део новца који имамо на располагању за прелазни рок, уложимо управо за играча на тој позицији. Имамо неколико кандидата, који могу достојно да га замене и који су и нека звучна имена, али само уколико оде, прво и основно је да желимо да га задржимо.
Короман за сада остаје и поред тога што има неколико добрих понуда. Уколико се и деси да оду играчи који су носиоци игре као што су он, Миловановић, Милијаш, ми прво морамо на те позиције да доведемо адекватне замене.
Не би желели да направимо пуно повратника, који су већ играли у Црвеној звезди, али Милан Бишевац је један од оних које бих желео да видим поново у црвено-белом дресу. Његови квалитети су познати, а уколико финансијска понуда буде задовољавајућа и уколико жели да се врати, што се тиче мене он би од сутра био наш играч."

Промене очекују и наш стручни штаб. После разговора са Председником Топлицом Спасојевићем знаће се нешто више.

"Александар Кристић ће бити асистент нашег новог тренера Земана. Очекују нас разговори са Секретаром стручног штаба и Техничким координатором, као и са људима на још неким позицијама. Данас имам разговор са Председником, тако да ћемо после тога дефинисати многе ствари и знати на чему смо."
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on June 23, 2008, 05:07:21 PM
Што се мене тиче Стаменковић би био појачање,Лазетић донекле,ипак је играо у Серији А и мислим да то нешто представља,као и Едгар из Порта.Ови остали не обећавају много,какав бре Субашић,њега је поплава избацила.Азербејџан је аматерска земља по питању фудбала,независно што су нас добили,боље је по мени да доведемо неког младог шпица из наше лиге или да форсирамо тог Славка Перовића и Рељића,него овог индијанца.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Иван on June 24, 2008, 09:06:37 AM
(http://www.branimirsubasic.com/galerija/press/003.jpg)
(http://www.branimirsubasic.com/galerija/press/001.jpg)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 24, 2008, 09:25:06 AM
Само да не буде неки Бебето из Азербејџана
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 24, 2008, 11:50:02 AM
Eво профила за статистичаре  ::) :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Branimir_Suba%C5%A1i%C4%87
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 24, 2008, 03:04:12 PM
Боље да нисам ни гледао статистику. :D
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Хитмен 49 on June 25, 2008, 12:12:49 AM
Није тема овог топика , али ...


Са седнице УО ФК Војводина
Quote from: МОНДО

Inače, na Skupštini Vojvodine doneta je jednoglasna odluka da se Crvenoj zvezdi odbije gostoprimistvo na stadionu "Karađorđe" dok njen stadion ne bude renoviran.



Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: david.v on June 25, 2008, 09:10:29 AM

Са седнице УО ФК Војводина
Quote from: МОНДО

Inače, na Skupštini Vojvodine doneta je jednoglasna odluka da se Crvenoj zvezdi odbije gostoprimistvo na stadionu "Karađorđe" dok njen stadion ne bude renoviran.




[/quote]


Највероватнија солуција је стадион ОФК Београда.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on June 25, 2008, 09:21:43 AM
А шта ћемо ако и они једногласно одлуче да смо непожељни?
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on June 25, 2008, 10:38:45 AM
Quote from: Ђоле on June 25, 2008, 09:21:43 AM
А шта ћемо ако и они једногласно одлуче да смо непожељни?

Е баш сад да смо толики несретници... То је бре једна утакмица, а уосталом ови су причали да би сви ти битнији радови могли да буду готови до 2. кола квалификација и још можда и не будемо домаћини у првој утакмици двомеча...
Не знам и нови шампионат за који је датум предвиђен да почне... Ако баш све крене по злу, вероватно ће да се та утакмица одигра негде у Црној Гори, или можда још пре у Републици Српској. И боље је и то можда, него да се уопште и доводи у питање да ли може у оној рупетини (и то се чак спомиње као могућност).

Него да не кваримо више ову тему, постоји одговарајућа на "Северној трибини", а и има још доста времена да ова прича добије озбиљнији тон!

Друго, ту је Толе Караџић и компанија из ФСС-а да нам помогне, шта се цимате...  8)  :D
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Red Star Forever on June 25, 2008, 10:53:35 AM
Kолико сам ја чуо, а мислим да је то и топлица изјавио како на тв-у тако и у новинама, на истој седници управног одбора на којој су сменили Јанковића, су  донели и одлуку о извођачу радова и победник је понудио најбоље услове и најбржу реализацију радова, тј.завршетак свега и пре наше прве утакмице у Европи...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: United North on June 25, 2008, 12:11:30 PM
Quote from: Ђоле on June 25, 2008, 09:21:43 AM
А шта ћемо ако и они једногласно одлуче да смо непожељни?



Смедерево...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 26, 2008, 08:33:29 AM
Смедерево, али да идемо бродовима....
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 26, 2008, 02:40:55 PM
Hено, добро би ти дошло једно купање у Дунаву... ::)
Да се сетиш старих дана  :D
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on June 26, 2008, 11:01:35 PM
Био сам и ја на том гостовању бродом 2004. године. Незаборавно.
Него Брајане, ти би могао више да пишеш о спортским темама, уместо што се зајебаваш. 8)

Извор: БЛИЦ
Zvezda oterala trinaest igrača

U očekivanju dolaska Zdenjeka Zemana na prvo okupljanje prvotimaca, na Marakani je u toku veliko spremanje. Sportski direktor Goran Bunjevčević do grla je u poslu - najavio je šest sigurnih pojačanja, a za naredne dane najavljuje i jedno izuzetno atraktivno ime u redovima crveno-belih.

Od očekivanih pojačanja, po njemu, sigurni su: Portugalac Edgar, zatim Vukašin Dević iz Belenensesa, nekadašnji mladi reprezentativac Nikola Mijailović iz Himkija, Boban Maksimović iz bayela, Branimir Subašić iz Naftovika (Azerbejdžan) i anonimni Dejan Jaković iz Kanade. Sa njima je sve dogovoreno i oni su novi člaovi kluba.

Obzirom na ambicije slavnog Čeha, tu nije kraj kadrovskoj vrtešci u Zvezdi:
- Očekujemo dolazak golmana Stamenkovića iz Niša, a verovatno i povratak našeg nekadašnjeg igrača Markovića iz kijevskog Dinama. U planu je i dovođenje jednog izuzetnog pojačanja, ali za sada neću saopštavati njegovo ime - rekao je Bunjevčević.
Da li je u pitanju 17-godišnji ekstratalenat iz Vojvodine Danijel Aleksić, koji se istakao igrama u kadetskoj selekciji Srbije i našao se na meti Udinezea, ili još neki stranac - znaće se uskoro. U opciji je i odlični Prins Tagoe iz Gane, čija je cena veoma visoka.
Podsetimo, Marković je treći bivši igrač Zvezde kome je upućen poziv za povratak. Pored njega, pominjali su se Biševac i Lazetić. - - Biševčev klub Lens trenutno pregovara sa nekim francuskim klubovima, ali je on izrazio želju da se vrati. Oko Lazetića još postoji mnogo nedoumica - kaže Bunjevčević.
Što se tiče liste od 13 fudbalera koji će moći da promene sredinu, na njoj su: Ranđelović, Pavlović, Tutorić, Trajković, Đorđević, Rašković, Miladinović, Stančić i Mudrinić, a treba im pridodati Misdongrada s kojim će biti obavljen razgovor i Jestrovića koji želi da promeni sredinu. Angažmane su već pronašli Basta i Anđelković, a blizu potpisa su Ranđelović i Miladinović.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 27, 2008, 08:37:32 AM
Него Брајане, ти би могао више да пишеш о спортским темама, уместо што се зајебаваш.

Брајане, хоћеш ли купити Субашићев дрес, наравно уколико потпише за наш клуб :D
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 27, 2008, 11:28:54 AM
Нејно, само ти зезај ... а што се ниси јавно захвалио Буњи што је продао Анђелка твог омиљеног лика?! ::)


Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 27, 2008, 11:41:59 AM
један је Анђелковић, леви БЕГ
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Sokol on June 27, 2008, 01:10:19 PM
Ево линк, вероватно је он велико појачање:

http://www.nogomania.com/Default.asp?podrocje=2&novica=18057
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 27, 2008, 01:35:54 PM
Нешто се задњих дана доста прича о Дарку .....било би супер да дође.

Видећемо шта ће од тога бити.

Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 27, 2008, 01:40:52 PM
Брајане, ево линк http://www.youtube.com/watch?v=ty2KQ2Nih7M
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 27, 2008, 01:43:59 PM
Што се Дарка тиче. био је добар играч али сада је исто што и Аилтон....
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 27, 2008, 02:08:01 PM
Играо је добро за Оли ...иди на ју тјуб па види. Не може да се пореди са Аилтоном.

Како би играо за нас кад би дошао то нико не зна, али било би добро кад би био на нивоу из прошле сезоне.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 27, 2008, 02:13:37 PM
Брате слажем се с тобом, али он има 36 година, и то је проблем...Успут које је он играче имао иза себе, још  га Пеђа гађа у главу са центаршутевима....Можда би овај твој Субашић могао да буде од користи јер је као брз уз Корморана са друге стране можда му и дају коју употребљиву лопту...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 27, 2008, 03:21:57 PM
Да нема ко да га гађа и то је истина....видећемо кад оду на припреме да ли ту има штофа за неки ок тим.

Кад видимо финалну листу појачања биће нам јасније где смо. 



Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Eribo on June 27, 2008, 08:14:56 PM
Не желим много да коментаришем и полемишем, све док их не видим на делу. Али само не разумем зашто неки морају да омаловажавају све, а нису ништа ни видели.
Што се тиче Субашића, бар нам неће  порсипати приче о сновима и љубави, ако је и мало паметан.
До почетка сезоне, поздрав и мир свима !!!
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: B_Robson on June 27, 2008, 10:34:29 PM
Нема ништа од Дарка!  :(

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=101553
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on June 27, 2008, 11:37:54 PM
Ево да додам још једног занимљивог играча
http://www.transfermarkt.de/de/forum/154/geruechtekueche/thread/316785/anzeige.html
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on June 28, 2008, 06:11:25 PM
Дарко је био један од бољих нападача у ЛШ прошле сезоне,мислим да би био бољи него Јестровић,али наравно да ако дође неће ништа спектакуларно урадити.
Што се Субашића тиче репрезентативац је земље која игра аматерски фудбал и игра у њеној лиги,ако себе сматрамо иоле озбиљним тимом не бисмо ни обраћали пажњу на такве играче,поготово што доводимо Едгара,Принца,Тричковски је већ ту,али шта сад да се ради.
Од ових који се најављују као појачања мислим да то заиста јесу Ненад Ковачевић,Марковић,Бишевац,Едгар и Стаменковић.Остали не!
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on June 28, 2008, 06:23:21 PM
Не знам зашто мислиш да је Марковић појачање, кад последњих пар сезона јако ретко игра, а откуд знаш какав је Едгар? Ако већ постваљаш питања за Шубашића, онда да размотримо и остала појачања. Искрено за велику већину од ових 11 играча не могу рећи ништа јер их не познајем и нисам их гледао, уосталом добар играч некад може да дође и из неког безвезе клуба из неке нефудбалске земље тако да то и не мора бити неко правило.
Што се тиче Ковачевића Дарка, Бишевца и Стаменковића ту се у потпуности слажемо, то су појачања која нам могу вратити европски сјај. Док бих радије волео да остане Кастиљо него да доведемо Н.Ковачевића, а разлога је много...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on June 29, 2008, 11:37:46 AM
У односу на Басту,Марковић је појачање.Играо је ипак у Серији А,то нешто значи.За Кастиља се потпуно слажемо,али његов менаџер месецима говори како он сигурно иде и како нема шансе да остане.Н.Ковачевић је солидно решење,мада ко зна у каквој је сада форми.
Вукобратовић из Воше је млад,за Субашића сам рекао већ - ем му је сан био црно бели дрес,ем долази из Азербејџанске лиге,па онда тај неки Јанковић или како се зове што долази из Канадске лиге,боравио сам у Канади и гледао мало фудбал,оно је фудбал на нивоу Кафеовог турнира.
Едгара не знам,али капирам да не може бити гори од Баркоса кад долази из Порта.
Уосталом,видећемо све кад крену приремне текме.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on June 29, 2008, 01:02:49 PM
Мене нервира што доводе нападаче тркаче, а немамо ниједног нападача разбијача. И једини који одговара овом другом опису, Бетолигар, је стављен на трансфер листу. Ненад Ковачевић је цвилео не би ли га пустили у иностранство, тако да чисто сумњам да ће после две године да се врати. Што се Субашићевог сна тиче, сви они се на дан потписа уговора куну да су још у мајчином стомаку навијали за клуб за који потписују. Јеби га кад је актуелан био Партизан тад му је он био и сан, сад је актуелна Звезда, па предпостављам да је као мали легао у кревет у Звездином дресу.  :D
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on June 29, 2008, 01:20:48 PM
Quote from: Пијанац on June 29, 2008, 01:02:49 PM
Што се Субашићевог сна тиче, сви они се на дан потписа уговора куну да су још у мајчином стомаку навијали за клуб за који потписују. Јеби га кад је актуелан био Партизан тад му је он био и сан, сад је актуелна Звезда, па предпостављам да је као мали легао у кревет у Звездином дресу.  :D
Ни први ни последњи који је то рекао, о томе н е вреди ни дискутовати...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Skrimo on June 29, 2008, 02:34:37 PM
То што је субашић изјавио пре 10 година тада кад га је партизан тражио је нормално ко што пијанац рече већина чим их неко затражи од вечитих одма почињу причу како су највећи навијачи тог клуба,како им је то животна жеља и бла бла бла.
Уосталом за колико играча смо чули  и код њих и код нас да су одмалена били навијачи другог клуба и једноставно та прича не пије воду иако сам се и ја пре ложио на то као овај је добар рекао је да навија за нас итд.
Што се тога тиче да је из Азербејџана где не сумњам да је квалитет фудбала на врло ниском нивоу али то је смешно да каже неко из Србије,тај исти азербејџан који има можда 3-4 играча који не играју у њиховој лиги већ у руској 3 или украјинској 2 је победио нашу репрезентацију која је састављена од претежно играча из иностранства где највише један или двоје играча су из домаћег шампионата,а знамо и какав је квалитет фудбала код нас,према томе видећемо све.Да доведу сад Дека или Роналдиња не треба хвалити треба сачекати и видети како ће то изгледати на терену исто тако не треба кудити,видећемо има времена за то али прво да видимо те играче на терену.
Једино што за сад треба похвалити Буњевчевића што је довео појачања пред почетак припрема и они ће одрадити целе припреме неће бити ко претходних година да се "највећа појачања" од којих шатро треба да зависи наша игра доводе у августу,такође за похвалу је што се зна тачно ко може да оде ко не,и где опет неће бити ко прошлих година да нам носиоци игре иду на крају припрема где су се уигравали у једној постави и онда одједном да постава која се уигравала остане без петорице шесторице и онда јово наново угравање кроз евро текме и првенство и онда наравно се десе и порази.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on June 30, 2008, 05:27:35 PM
Па добро,ја рецимо правим разлику између изјаве типа ''Волео бих да играм у партизану због европе,доброг тренера,квалитета у тиму,итд.'' и изјаве ''Животни сан ми је да заиграм у партизану,гробар сам од пелена,итд.''Но,како год,видећемо кад крене сезона.
Добар је потез довођење играча на време,а не у септембру малтене кад је већ сезона увелико у току.
Што се Азербејџана тиче и ђорава кока убоде неко зрно,тако да ја на основу оног очајног Савићевићевог састава не бих вршио процену,они су ипак на фудбалским маргинама света и нико их још увек не узима за озбиљно,можда једног дана.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on July 01, 2008, 04:51:31 PM
Остварио сам дечачке снове, није важно што сам ишао заобилазним путем - презадовољан је Субашић. - Нисам успео да се афирмишем у Србији, али сада сам ту, са великом жељом да покажем колико вредим.  :D :D :D

Извор Вечерње Новости
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Skrimo on July 01, 2008, 06:47:31 PM
Quote from: CitatSubašić i Partizan ? 29.Jun.2008
Poštovane Delije, s obzirom da kao administrator ovog sajta u mesto Subašića primam mailove i njemu ih prosleđujem, odgovaram vam javno na vaše postavljeno pitanje vezano za Branimira i Partizan... Ljudi koji su bliski Bjekoviću su ga zvali da dođe proslo leto u Partizan. On je to odbio, jer ga je otac kao dete vodio na marakanu. Potajno se godinama nadao, kada je preko satelita gledao Crvenu Zvezdu da će mu se želja ispuniti. Takodje ima želju da se pokloni delijama kada da gol u kvalifikacijama za UEFA kup... Ne obracajte paznju na sve negativno što novine i mediji objave o Subašicu jer to nije istina...
:)
http://www.branimirsubasic.com/sr/index.html
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Maximiliano on July 03, 2008, 10:16:56 PM
"Ernan Krespo slobodan igrač
Fudbaler Ernan Krespo je slobodan igrač pošto mu je ove nedelje istekao ugovor sa Čelsijem, a londonski klub nije želeo da produži saradnju.


Argentinac je prethodne dve sezone bio na pozajmnici u milanskom Interu. ''Pošto mu je ugovor istekao ove nedelje, Ernan Krepo nije više Čelsijev igrač. Zahvaljujemo se Ernanu za zalaganja u Čelsijevom dresu i želimo mu sve najbolje u budućnosti'', objavljeno je u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba".

Evo nam prilika, posto izgleda da od dovodjenja Tagoe nema nista....

Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Nesho on July 03, 2008, 10:33:23 PM
Брате, мора да се шалиш па је ли знаш колику плату би тражио Кереспо ??
И да ти није мало нереално да такав играч послије Интера и Челсија дође да игра у нашу лигу
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nisam_zdrav on July 03, 2008, 10:50:49 PM
Што се мене тиче за сада је прелазни рок доста добар...и то најпре због "сече" међу дрвљем које је обитавало у нашем клубу...
Било би добро када би Бетон остао код нас, ценим да није лош нападач...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on July 04, 2008, 02:50:12 PM
Дејан Миловановић отпутовао у Ланс


Капитен фудбалера Црвене звезде Дејан Миловановић отпутовао је у петак у Ланс, где би требало да заврши преговоре са познатим француским клубом, који је ове сезоне испао у другу лигу.

Уколико управа Ланса буде задовољила Миловановићеве услове, трансфер би требало да буде реализован врло брзо, а како МОНДО сазнаје, Црвена звезда би могла да добије и четири милиона евра за свог капитена.

Тај новац, Ланс је обезбедио продајом још једног бившег фудбалера црвено-белих Милана Бишевца, који је прешао у Валенсијен.


Миловановић би у Лансу могао поново да заигра са некадашњим саиграчем у Црвеној звезди Ненадом Ковачевићем.

Дејан Миловановић рођен је 21. јануара 1984. године у Београду, а за први тим Звезде дебитовао је 9. јануара 2001. године. Од тада, освојио је шест трофеја.

(МОНДО)

_________________________________________

"Управа Црвене звезде дала ми је зелено светло да напустим клуб овога лета уколико се појави одговарајућа понуда. Французи су били најконкретнији и како сада ствари стоје на путу сам да пређем у Ланс. Црвена звезда је моја највећа љубав и није лако после толико година напустити клуб. Међутим, ја сам професионалац и некада се морају доносити одлуке које немају много везе са емоцијама. Ланс је велики клуб, који је нажалост претходне сезоне изгубио статус прволигаша.
Разговарајући са њиховим представницима јасно ми је стављено до знања да су амбиције Ланса у наредној сезони велике. Повратак у елитни ранг такмичења је приоритет. Разговарао сам и са Бишевцем и Ковачевићем који су ми такође много тога лепог рекли о клубу. За мене ће то бити нови изазов којем се радујем. Понављам, Црвена звезда ми остаје у срцу, јер сам цео живот посветио црвено-белом дресу. Поносан сам јер сам одиграо више од 200 утакмица за први тим и био капитен Црвене звезде" – истакао је Миловановић.

Уколико постигне финални договор и прође медицинске тестове Дејан Миловановић ће потписати четворогодишњи уговор са француским тимом.

(crvenazvezdafk.com)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on July 04, 2008, 03:09:39 PM
Ако је све горе написано тачно, хвала Богу на 4 милиона.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: милош сд on July 05, 2008, 08:50:25 PM
Ја лично мислим да су урадили одличан посао са Миловановићем,али не заборавите да је он последњи из генерације 84 који су вредели нешто,за кога ће сад да узму 4 мил.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: ЗЕМУНАЦ on July 06, 2008, 01:38:14 PM
Мени је много жао што је Миловановић отишао. Био је прави звездаш и много тога је ЗВЕЗДИ дао за 7 година колико је у звезди. Оно што је урадио за звезду мало њих то може да уради. Надам се да ће му бити лепо у Француској. :'(
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on July 06, 2008, 04:38:49 PM
Миловановић је давно достигао врхунац у Звезди и како је време текло форма и игра су му били све лошији.Поправио се сада у финишу,али већ дуго су њему мисли негде преко,као и Басти.
Ево добили смо 13-0 неке слепце,а читам и Едгар изјављује на сајту ФК-а како Земан форсира убитачан темпо и како ни у једном клубу није толико трчања било на припремама.Ако се по јутру дан познаје...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Eribo on July 06, 2008, 05:20:26 PM
Quote from: Ђоле on July 06, 2008, 04:38:49 PM
а читам и Едгар изјављује на сајту ФК-а како Земан форсира убитачан темпо и како ни у једном клубу није толико трчања било на припремама.Ако се по јутру дан познаје...

Линија која дели генијалност и тотални идиотлук је веома танка. То важи и уовоме случају, линија између врхунске форме и тоталне несвежине и повреда пред старт сезоне, је такођер веома танка.  Зато се само надам да Земан зна шта ради, али пошто је веома искусан, рачунам да то све иде "по кнјизи".
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: CEBEP on July 06, 2008, 05:34:12 PM
....што такође може да значи да се више неће играти утакмице до 75. минута (сетимо се Бајерна) него ће се бар трчати до последњег звиждука.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: ЗЕМУНАЦ on July 06, 2008, 06:27:13 PM
Тај припремни део у морају сви играчи проћи уколико желе играти свих 90 минута а не 75 као сто је рекао СЕВЕР. И ја се исто надам да Земан ради оно што треба.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on July 06, 2008, 07:00:45 PM
Управо тако...па било је недавно поређење како играчи у јаким лигама претрче током текме дупло више километара од ових наших манекена.Ако немају појма барем да гледамо да јуришају.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Nesho on July 06, 2008, 11:51:47 PM
Луиз Тесер, бразилски интернационалац, стигао је синоћ преко Милана у Беч и одмах се придружио црвено-белима у Бад Тацмандорфу. И поред дугачког и исцрпљујућег пута Тесер се одмах нашао на располагању тренеру Здењеку Земану и тренирао је јутрос са остатком екипе.

Луиз Тесер рођен је 16. маја 1987. године. Игра на позицији десног везног фудбалера, по потреби и десног бека. Током каријере наступао је за Коритибу, Атлетико Минеиро, Жоинвил, Итуаро, Леће, Таранто. Интересанто је су Тесер и Едгар били саиграчи у Жоинвилу, а одмах по доласку Тесера у Аустрију постали су и цимери у соби
вијест је са званичног сајта...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Madness on July 07, 2008, 06:23:08 PM
надам се да неће остати на овим појачањима,пошто искрено осим овог едгара нико није право појачање,већ само попуњавање играчког кадра.Тужно је што звездин капитен иде у француског друголигаша,а ни бишевац се није прославио са новим клубом - валенсијен...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Хитмен 49 on July 07, 2008, 09:36:38 PM
Quote from: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Здраво Милоше ја сам Никола ::) имам мало више година од тебе , и не живим у Требињу  ;D... али не битно то , битна ствар је да се на овом и свим осталим форумима који су на неки начин везани за групу делије Север , пише , ЋИРИЛИЧНИМ ПИСМОМ , молим те да то узмеш у обзир код следећих порука које будеш писао !

Такође би најбоље било и да прочиташ правилник , да би био упознат са правилима  где се шта пише и ко где и шта пише ! ;)

А за екипу какву имамо , уопште први тим , полако , сви се надамо најбољем , али свако такоже и сноси одговорност постигнутих резултата !

Поздрав теби и Српској Херцеговини !!! ;)



Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Eribo on July 07, 2008, 09:44:33 PM
Quote from: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Милоше :

1.ПИШИ ИЗКЉУЧИВО ЋИРИЛИЦОМ !!!!!
2. Никога не занима колико ти је година.
3. Овде се не "разговара"( за ту сврху имаш "чет", и ПП), већ се постављају проверене информације, мишљења уз образложење истог.
4. Баш зато што си млад, имаш времена да научиш правила форума како овде, тако и на другим озбиљним страницама навијача и симпатизера Црвене Звезде !!!
Зато док не научиш, мање писања, више читања !

П.С. Ја нисам модератор/администратор, али опет ти је боље да ти ја дам "жути" картон, него администратор !!!


П.С.С Извињавам се на дуплој поруци.....био сам у "у процесу писања" када је Хитман послао своју поруку, тако да је нисам видео !!!!

Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Леса on July 08, 2008, 04:34:23 PM
Зашто Бетон није на припремама?
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on July 08, 2008, 04:59:18 PM
Бетон је  на трансфер листи и тренира у  БГ са осталим играчима истог статуса као што је његов.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: nena on July 08, 2008, 09:55:52 PM
Играли смо са муром 0-0
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Eribo on July 10, 2008, 09:19:09 PM
Буња говори да смо добили добру понуду од једног енглеског премиер лигаша (шушка се да је то Блекбурн и у питању је око 7 мил. еура). Уз то он каже да је та понуда одбијена. У интересу нам је да задржимо све играче које можемо и који вреде.Ово подржавам и поздрављам. Али буразеру, одбити 7 мил за Кастиља је по мени чиста глупост. Пре свега зато што он хоће да иде, а прошла сезона му се не може предити с оном првом. Сума сумарум, и ако остане играће "преко курца", и на крају ће мо да добијемо курац за њега !!
Још када се узме банковни дуг у обзир, математика је веома једноставна : продаја=зарада-купи појачање на том месту(за мање паре)==сви у плусу....бар по мени !!!!
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Madness on July 11, 2008, 02:19:21 AM
И Јестровић отишао у коаџелиспор,или како се већ зове клуб.Турци су пре њега купили Анђелковића и Туторића....
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on July 11, 2008, 12:30:15 PM
Quote from: Eribo on July 10, 2008, 09:19:09 PM
Буња говори да смо добили добру понуду од једног енглеског премиер лигаша (шушка се да је то Блекбурн и у питању је око 7 мил. еура). Уз то он каже да је та понуда одбијена. У интересу нам је да задржимо све играче које можемо и који вреде.Ово подржавам и поздрављам. Али буразеру, одбити 7 мил за Кастиља је по мени чиста глупост. Пре свега зато што он хоће да иде, а прошла сезона му се не може предити с оном првом. Сума сумарум, и ако остане играће "преко курца", и на крају ће мо да добијемо курац за њега !!
Још када се узме банковни дуг у обзир, математика је веома једноставна : продаја=зарада-купи појачање на том месту(за мање паре)==сви у плусу....бар по мени !!!!

Само још информација да би ми, ако је тачно то што је објавио "Мирор", добили од тих 6 милиона фунти што је око 7,6 милиона евра неких 3,3 милиона евра... Значи видите који нам проценат од евентуалног трансфера Кастиља следи, обзиром да већи део преосталог износа треба да припадне некој агенцији која је била у причи приликом његовог довођења у Звезду.
Не кажем да је мало или много, чисто ради информације...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on July 11, 2008, 02:13:03 PM
Али такође треба и знати да је његов долазак Звезду коштао неких 200-300 хиљада евра.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on July 11, 2008, 05:15:03 PM
Quote from: Eribo on July 10, 2008, 09:19:09 PM
Буња говори да смо добили добру понуду од једног енглеског премиер лигаша (шушка се да је то Блекбурн и у питању је око 7 мил. еура). Уз то он каже да је та понуда одбијена. У интересу нам је да задржимо све играче које можемо и који вреде.Ово подржавам и поздрављам. Али буразеру, одбити 7 мил за Кастиља је по мени чиста глупост. Пре свега зато што он хоће да иде, а прошла сезона му се не може предити с оном првом. Сума сумарум, и ако остане играће "преко курца", и на крају ће мо да добијемо курац за њега !!
Још када се узме банковни дуг у обзир, математика је веома једноставна : продаја=зарада-купи појачање на том месту(за мање паре)==сви у плусу....бар по мени !!!!

Проблем је што Звезда на тој позицији готово да не може да доведе играча који може достојно да замени Кастиља и с тога подржавам настојања Буњевчевића да га задржи. Не слажем се ни да је у прошлој сезони играо нешто драстично лошије него у првој. Јесте у првој био бољи, али не треба заборавити да је и прошле сезоне ''изчупао'' доста утакмица. Такође верујем да је, за разлику од домаћих манекена, професионалац и да му неће пасти морал ако не буде продат, већ постоји само могућност да запне још више не би ли задивио неког тамо преко. Највећи проблем у целој причи око Кастиља представља његов менаџер Несторовић, који је незадовољан минутажом својих пулена Баркоса, Саласа и Молине решио да скроз прекине однос са Црвеном звездом и да пошто пото нађе Кастиљу нови клуб.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on July 13, 2008, 11:13:17 AM
Неке инфо са припрема, извор данашњи Блиц!

U Crvenoj zvezdi je upaljena crvena lampica!

U pripremnom periodu problem nisu ni protivnici ni rezultati već ,,nevidljivi" rival - bolovi u kolenu. Velika većina prvotimaca žali se na ovu vrstu povrede, a Zdenjek Zeman tvrdi da se nikad do sada u trenerskoj karijeri nije susreo sa činjenicom da mu na svakom treningu nedostaje poneki igrač iz istih razloga.

Zoran Zdravković, atletski trener, trenutno zadužen za rad sa mlađim kategorijama OFK Beograda, kaže da se u pripremnom periodu ništa ne dešava slučajno.
- Zeman je kvalitetan trener, jer da je drugačije, sigurno ne bi mogao godinama da radi u Italiji. Pratim šta se dešava, a verovatno je u pitanju pogrešna procena mogućnosti igrača sa kojima radi. U pripremnom periodu, inače, najčešće dolazi do upala. Pretpostavljam da igrači Crvene zvezde nisu navikli na tako jak početak priprema, treninzi su veoma naporni, koliko vidim trče i po betonu, a onda dolazi do pomenutih problema.

Doktor Dragoslav Đorđević član je stručnog štaba reprezentacije Srbije.
- Rekao bih da su igrači došli nepripremljeni za sistem rada koji sprovodi Zeman. I ranije su radili stranci, kao na primer Zenga, Mateus, Klemente u reprezentaciji, ali nijedan nije imao ovakvu situaciju. Video sam neke slike u novinama, igrači trče po betonu, a tvrda podloga je nepogodna. Dolazi do upale Ahilove tetive, pripoja mišića, stvaraju se žuljevi, ali kolena ne stradaju tek tako. Prva pomoć je led, zatim sledi pauza i fizikalna terapija. Vrlo teško je napraviti sistem treninga kada ti stalno nedostaju igrači, ali u Zvezdi radi odličan medicinski tim i ne sumnjam da će pronaći uzrok nevolja.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: white power on July 13, 2008, 03:56:45 PM
FUDBALERI Crvene zvezde treniraće još danas u Austriji, a sutra se sele u Sloveniju, gde će obaviti drugu fazu priprema, do 28. jula. Crveno-beli će biti smešteni u hotelu "Habakuk" u podnožju Pohorja.
Danas je u Mariboru na programu četvrta pripremna utakmica. Rival je poljski Vroclav, a u prethodna tri meča Crvena zvezda je ostvarila dve pobede (Ilc 13:0, Glorija Bistrica 3:1), uz remi sa slovenačkim drugoligašem Murom (0:0).

Администрација: ЋИРИЛИЦА!!!
Следећи пост ће ти бити избрисан!
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on July 14, 2008, 01:20:58 PM
Журнал каже да смо довели новог играча на пробу, реч је о Mourtala Diakite, игра задњег везног, 1980 годиште, игра за Боависту.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on July 14, 2008, 01:57:44 PM
Quote from: Eribo on July 10, 2008, 09:19:09 PM
Буња говори да смо добили добру понуду од једног енглеског премиер лигаша (шушка се да је то Блекбурн и у питању је око 7 мил. еура). Уз то он каже да је та понуда одбијена. У интересу нам је да задржимо све играче које можемо и који вреде.Ово подржавам и поздрављам. Али буразеру, одбити 7 мил за Кастиља је по мени чиста глупост. Пре свега зато што он хоће да иде, а прошла сезона му се не може предити с оном првом. Сума сумарум, и ако остане играће "преко курца", и на крају ће мо да добијемо курац за њега !!
Још када се узме банковни дуг у обзир, математика је веома једноставна : продаја=зарада-купи појачање на том месту(за мање паре)==сви у плусу....бар по мени !!!!

Сегундо није на припремама, што значи да готово сигурно одлази, да ли у Блекбурн за 6 милиона фунти, или у Јувентус, знаће се ових дана. Све је још у рукама његовог менаџера Несторовића.

Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Кале on July 15, 2008, 05:19:13 PM
На сос-у данас говоре да се Кастиљов менаџер све договорио са Блекбурном и да Кастиљо одлази за 7 милиона.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on July 16, 2008, 07:25:59 PM
Ево да сумирам и шта ових дана пишу дневне новине у вези могућих долазака и одлазака. Прво одласци. Кастиљо дефинитивно одлази и питање је дана кад ће потписати за Блекбурн. Спомиње се и то да је Келн, после неуспеха у довођењу Јуце из Партизана послао понуду за Милијаша. Новинари навијају да ће се трансфер остварити упркос причама из клуба да Милијаш, после одлазака Миловановића и Кастиља, није на продају. Кад су у питању доласци, ту су са екипом у Аустрији Бразилац Тесер и репрезентативац Малија Муртала Диаките. Први је Земанов човек, али га мучи повреда. Други је задњи везни, тренутно члан Боависте. Још се спомиње да смо ми Келну послали понуду за Немању Вучићевића. Он има 28 година, код нас је играо за ОФК-у, важи за јако талентованог али и доста проблематичног играча како због честих повреда, тако и због пргавог карактера. Ту иде прича да би могла да се одради замена Милијаш-Вучићевић. И коначно данас у Новостима читам да Несторовић ипак не прекида однос са Звездом.  :o Сад нам из Еквадора, као Кастиљову замену, доводи младог репрезентативца те земље Педра Анхела Киноњеза (задњи везни, рођен 1986. године, члан Насионала).

Имена дефилују, а ја и даље право појачање не видим.  >:(
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on July 16, 2008, 09:18:43 PM
Да брате, али...

"Sada bi kasu Crvene zvezde trebalo da napuni odlazak Segunda Kastilja. Od 7,5 miliona koliko je navodno premijerligaš spreman da plati, Crvenoj zvezdi će pripasti 2,8 miliona a ostatak njegovim menadžerima i bivšem klubu El Nasionalu."

Значи не добијамо ми ЦЕО износ, него се ту уграђују неки менаџери, значи није само овај Несторовић у питању. Још имамо лешинаре у Звезди.

Још вести, а тиче се трансфера:

Izvor: PRESS
Crveno-beli od prodaje igrača zaradili skoro šest miliona evra, a na dovođenje 11 novih igrača potrošili rekordno malu sumu - 360.000. Najviše novca otišlo na angažovanje trenera Zemana - milion evra.

ODLASCI

Dejan Milovanović (Lans) ,2 miliona evra
Filip Đorđević (Nant)1,5 miliona evra
Marko Perović (Bazel) 600.000 evra
Dušan Anđelković (Kodžaeli), 600.000 evra
Dušan Basta (Udineze) , 600.000 evra
Đorđe Tutorić (Kodžaeli) ,400.000 evra

MOGUĆI ODLASCI

Nenad Milijaš (Keln) , 2 miliona evra
Segundo Kastiljo (Blekburn) 2,8 miliona evra

Остале информације имате на овој страни:
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=41610&sectionId=44
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Вечити ДЕЛИЈА on July 16, 2008, 11:13:58 PM
Кастиљо у Блекбурну, али на проби!
   

Сегундо Кастиљо требало би да пређе у Блекбурн, али пре него што потпише уговор Еквадорац ће прво морати да се докаже менаџеру Полу Инсу.

Челници Блекбурна позвали су везног фудбалера Црвене звезде да им се придружи на припремама у Немачкој, како би се уверили у његове квалитете, пре него што олакшају клупску касу за шест милиона фунти.

Клуб са Ивуд Парка сада чека одобрење Црвене звезде да Кастиљо дође на пробу.

"Радимо на томе да га доведемо у Немачку, али не знам да ли ћемо успети", рекао је председник Блекбурна Џон Вилијамс телевизији "Скај".

(МОНДО)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 02, 2008, 10:56:37 AM
Могућност довођења Муртале Диакитеа је отпала зато што је, како наводи тим-менаџер Живковић, прескуп. Интересантно је да је проблем са финансијама од стране Буњевчевића први пут споменут непосредно по замрзавању функције Марка Мишковића. Јасно је дакле да је Мишковић једини финансијер и да без њега тешко да ће клуб моћи да функционише. Ово је срамота за све који су клуб довели у овакву ситуацију.

Друга енигма ми је ''случај Кастиљо''. После неуспешне пробе у Блекбурну је најављено да ће се прикључити екипи Црвене звезде на припремама. Он то не чини, већ се враћа у Еквадор где тренира са својим бившим клубом и чека нову понуду. Пошто је играч под уговором Звезда је морала да реагује суспензијом. Они се међутим и даље праве луди, а видим да су га лиценцирали за евро-такмичење. Или се уздају у то да неће моћи да се прода па ће се на крају вратити или постоји нека муљачина на релацији Црвена звезда - Мирослав Несторовић па неће да му се замерају иако од њих прави магарце.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Eric Cantona on August 02, 2008, 10:47:07 PM
Кастиљов уговор је нека тешка муљачина. Требао би да се изучава на правним факултетима као посебан предмет.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 09, 2008, 11:12:50 AM
Званични сајт ФК-а јавља да смо добили новог нападача из Бразила, 23-годишњег Клеверсона Габриела Кордову или ''популарног''  :) Клеа. Клео је у прошлој сезони, као члан екипе Оливаис-Москавиде, био први стрелац португалске друге лиге, а у отаџбини је наступао за Атлетико Паранаенсе.

Ништа друго не могу да кажем осим да је доведен још један играч чији квалитети су нам тотална непознаница.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: CEBEP on August 09, 2008, 12:43:11 PM
Опет раде и купују мачку у џаку.

Ко је пратио тог фудбалера?
Какве су му могућности?
Каква му је физичка снага?
На којој позицији игра? (мислим на овог анонимуса)

Док не буде пара за организовање скаут службе коју треба да лансирају негде у орбиту то јест Африку, Азију итд итд све је ово куповина на слепо па ако упали супер а ако не упали ићи ће у фиоку масе промашених инвестиција.
Не могу а да се не сетим Баркоса....
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: SaXoN on August 10, 2008, 12:50:44 AM
Момак је из португалске ТРЕЋЕ (да, 3.) лиге:

У вези са Клеом појавиле су се нетачне информације како на званичном сајту клуба, тако и у средствима јавног информисања, а све због назива II дивизија. Наиме, тврди се да је Клео био први стрелац друге португалске лиге, а истина је мало другачија. Наиме, друга португласка лига носи назив Liga de Horna, тренутно Лига Виталис по спонзору, док је II дивизија назив за португалску трећу лигу у којој Клео јесте био најбољи стрелац са 16 голова на 35 утакмица. Та дивизија је подељена на четири дела по географском принципу.

(redstarbelgrade.com)

Oва лакрдија са појачањима је сад већ ѕа плакање... :-\
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Skrimo on August 10, 2008, 07:10:25 AM
ууу доводимо појачање за јуришање на куп уефа,звездину перјаницу огњеновића перицу ::)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: SaXoN on August 10, 2008, 02:58:22 PM
Е, Перица би баш био шећер на крају!!!
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Red Star Forever on August 10, 2008, 03:19:17 PM
Quote from: SaXoN on August 10, 2008, 02:58:22 PM
Е, Перица би баш био шећер на крају!!!

Изгледа да је он био та бомба прелазног рока  ::)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: SaXoN on August 10, 2008, 03:29:39 PM
Ено на СЦ пише да од једног најављеног појачања изгледа нема ништа (Павловић?)

Још само преостаје да нам Буња и Топлица свима одвале по једну шамарчину, онако из бекенда, и то би било то.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 10, 2008, 09:48:28 PM
QuoteЦрвеној звезди измиче најављено појачање за наредну сезону, али је могућ повратак некадашњег љубимца навијача.

Да ли је ово једини текст помоћу ког си дошао до закључка да се ради баш о Павловићу или знаш нешто што ми не знамо?
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: 100%anti crnobeli on August 11, 2008, 07:01:14 PM
Значи не верујем  :o

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1839&News=1839
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: SaXoN on August 12, 2008, 12:54:38 AM
Quote from: Пијанац on August 10, 2008, 09:48:28 PM
QuoteЦрвеној звезди измиче најављено појачање за наредну сезону, али је могућ повратак некадашњег љубимца навијача.

Да ли је ово једини текст помоћу ког си дошао до закључка да се ради баш о Павловићу или знаш нешто што ми не знамо?

Ако погледаш пажљивије мој пост видећеш да ја нисам дошао до никаквог закључка... "Павловић" је написано у загради са упитником поред, значи то је само једна од могућности. Надам се да није тај момак у питању, већ неки балван из ко зна које аматерске лиге  8)
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Eribo on August 12, 2008, 02:17:56 PM
Quote from: SaXoN on August 12, 2008, 12:54:38 AM
Quote from: Пијанац on August 10, 2008, 09:48:28 PM
QuoteЦрвеној звезди измиче најављено појачање за наредну сезону, али је могућ повратак некадашњег љубимца навијача.

Да ли је ово једини текст помоћу ког си дошао до закључка да се ради баш о Павловићу или знаш нешто што ми не знамо?

Ако погледаш пажљивије мој пост видећеш да ја нисам дошао до никаквог закључка... "Павловић" је написано у загради са упитником поред, значи то је само једна од могућности. Надам се да није тај момак у питању, већ неки балван из ко зна које аматерске лиге  8)

Реч је о њему.........
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Mikelandjelo on August 12, 2008, 02:48:15 PM
Павловић изгледа оде у НЕЦ, а преговори не иду добро ни са Перицом ... Невјероватно. Колико се ниско можемо спустити???  ???
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Кале on August 12, 2008, 04:37:06 PM
Quote from: 100%anti crnobeli on August 11, 2008, 07:01:14 PM
Значи не верујем  :o

http://www.redstarbelgrade.com/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1839&News=1839

Јел зна неко нешто о овоме играчу?
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Skrimo on August 12, 2008, 05:29:09 PM
шиша се на кеца
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: DELIJA(CG) on August 13, 2008, 11:26:51 AM
obecavali su kule i gradove a od toga ne bi nista.
doveli su 13 novih igraca koji svi zajedno ne vrijede preko
2 miliona. al neka cekamo ih jos do kipra. ako tu zakazu
UPRAVA NAPOLJE
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Bojan-92 on August 13, 2008, 10:25:05 PM
Шта је са оним странцима што су били на проби. Јуче сам гледао конференцију оног Буњевчевића каже да треб још нек два да дођу у везни ред.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 13, 2008, 10:50:47 PM
Quote from: Bojan-92 on August 13, 2008, 10:25:05 PM
Шта је са оним странцима сто су били на проби. Јуце сам гледао конференцију оног Буњевчевића каже да треб још нек два да додју у везни ред.

Ни један од странаца који су били на проби неће потписати уговор са Звездом. Једини који је колико толико задовољио Земана, бразилац Леандро, неће доћи зато што је његов менаџер, по речима Буњевчевића, неозбиљан. Буњевчевић је најавио долазак сасвим нових ликова.

И, Бојане, молим те припази мало на писање. Глупо је да имаш оволико грешака у само две реченице.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: STELLA ROSA on August 22, 2008, 09:25:51 AM
Никола Лазетић у Црвеној звезди
Везни фудбалер Никола Лазетић, досадашњи члан италијанског Торина, ново је појачање Црвене звезде. Лазетић, који је прошао све категорије омладинске школе "црвено-белих", вратио се на 'Маракану' после 11 година, а уговор са београдским клубом требало би да потпише у току дана.

Лазетић је већ недељама уназад помињан као могуће појачање Црвене звезде, преговори су у међувремену прекинути, да би две стране сада, ипак, дошле до договора.

30-годишњем везном играчу овог лета је истекао уговор са Торином, једним од седам италијанских клубова за које је наступао током 6 сезона у италијанском фудбалу. Лазетић је напустио Звезду пре 11 година, након што није успео да се избори за место у тиму у генерацији Дејана Станковића, а под вођством Владимира Петровића Пижона.

Из Београда је прешао у Нови Сад и Војводину, а од тада је наступао и за Обилић, Фенербахче, Комо, Кјево, Лацио, Ђенову, Сијену и Ливорно.


не верујем ни да ће овај нешто променити чим тамо нису хтели да му продуже уговор,али живи били па видели

Администрација : Пост ти је преправљен у ћирилицу, следећи пут немој да ти се деси па да пишеш латиницом!
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: kallipoli on August 22, 2008, 10:11:12 AM
Па јел то сигурно да је Лазетић дошао или лаж?
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Игор on August 22, 2008, 10:35:46 AM
Поред доласка ЛАзетића кажу да је готово сигуран долазак и Петковића, левог спољњег који је раније наступао за Вошу и који је пред почетак прелазног рока фигурирао као једно од наших појачања.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Ђоле on August 22, 2008, 11:13:19 AM
За Петковића се пише да долази као замена за Броновицког који је обновио повреду и неће играти 6 месеци?!
Спомиње се и Нино Пекарић...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Mayor on August 22, 2008, 12:18:42 PM
не знам какво је ваше мишљење о ова поменута три играча, али ја имам скроз позитивно мишљење о све тројици.

лазетић је сасвим пристојан играч и за неке кадровски озбиљније клубове од звезде,
пекарић ће сигурно бити појачање,
а петковић је провео неко време у турској па нисам баш сигуран у каквој је форми,али док је играо у војводини био је доста добар.

наравно да смо сви читали о овим играчима као виђеним у дресу звезде још на почетку прелазног рока и ја морам рећи да сам био разочаран што их нисмо и раније довели.
мислим да су ово три права појачања...
(иако још увек нису ни потписали... :) )
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: ЗЕМУНАЦ on August 22, 2008, 01:33:59 PM
Колко сам ја данас прочитао, Нино Пекарић неће доћи у Звезду.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: STELLA ROSA on August 22, 2008, 02:39:00 PM
ево шта пише за пекарића на у92

Поред Петковића, у Црвену звезду долази још један бивши играч Војводине, Нино Пекарић. О Пекарићевом преласку у редове 'црвено-белих' доста се причало у последње време и изгледа да је тај договор коначно финализован. Пекарић, који игра на позицији централног дефанзивног играча, после Војводине кратко је наступао за Динамо из Букурешта, а каријеру је почео у Радничком из Обреновца

он ми од ове тројице делује као најболје појачанје,као прво због тога што се сећам да је добро играо у воши,а друго што изузимајући гаја имамо штопере,који не заслужују за палилулац да играју а камоли за звезду.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Woodoo on August 22, 2008, 02:40:00 PM
Мени се не свиђа долазак Лазетића. Шта ће нам он? Зар не игра на истој позицији као Короман. Ислужен, никад доказани фудбалер.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Thadeu on August 22, 2008, 03:41:09 PM
Пише тако у Новостима,али је Буњевчевић на представљању Лазетића рекао како је један од њих двојице бити представљен после меча са Банатом,а други у понедељак.Поред њих двојице најављен је долазак још 4 појачања тако да ће бити потрошено око 70-80 % буџета и како они кажу да већ снимају неке играче за зимски прелазни рок.

поздрав
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: United North on August 22, 2008, 05:40:33 PM
Не,не,не.Ниси добро слушао,Буњевчевић је рекао да је са једним потписан и да ће тај бити представљен после баната,а да са другим још нешто треба да се договоре,али нема везе видећемо за који дан.Али опет се "појачања" доводе на самом крају прелазног року,а сезона већ почела.И сад ће да се угривају,привикавају....ово не слути на добро.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Skrimo on August 22, 2008, 05:55:56 PM
Quote from: United North on August 22, 2008, 05:40:33 PM
Не,не,не.Ниси добро слушао,Буњевчевић је рекао да је са једним потписан и да ће тај бити представљен после баната,а да са другим још нешто треба да се договоре,али нема везе видећемо за који дан.Али опет се "појачања" доводе на самом крају прелазног року,а сезона већ почела.И сад ће да се угривају,привикавају....ово не слути на добро.

мене брине да сад после доласка ових играча,не продамо староседеоце пре свега Коромана,Милијаша....а то ме не би чудило,навикли смо на то да крајем августа доведемо највише играча и продамо највише играча и онда ће се уигравати до зиме а онда опет ремонт,јбг.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 22, 2008, 06:16:57 PM
Ево и неких вести из данашњег Журнала:

Перици Огњеновићу је ревидирана понуда и поново се чека његов одговор. Спомиње се и евентуалан долазак Сенегалца Ндајеа из Марсеја. Карло Костли, нападач из Хондураса, је прескуп и сада се разматра могућност да се доведе на позајмицу. Са Павловићем је ситуација нејасна. Дечко путује у Холандију и по Журналу би требао да потпише уговор са НЕЦ-ом. Са друге стране, Буњевчевић данас каже да је у контакту са његовим оцем и да му је овај рекао да Предраг иде у Холандију само да испоштује  ???  НЕЦ и да ће се вратити да потпише за Звезду. Ја имам нека сазнања да је управо његов отац противник Предраговог доласка у Звезду.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Кале on August 22, 2008, 09:51:34 PM
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/vest.aspx?id=759
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 25, 2008, 05:43:11 PM
Ново појачање на позицији левог бека је Никола Петковић који је дошао на једногодишњу позајмицу из турског Генчербирлигија. У тренуцима кад ми се чини да се све око клуба распада у паранпарчад дошао је играч за кога се верује да стварно може да буде појачање. Ај' па нек му је са срећом...
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on August 26, 2008, 12:27:56 AM
Quote from: ОртоДелија on August 25, 2008, 07:43:46 PM
Ништа од Павловића!

Предраг Павловић отишао у Холандију
Понедељак, 25. август 2008. 18:49    

Спортски директор ФК Црвена звезда Горан Буњевчевић није могао у понедељак да каже да ли ће дуго најављивано појачање из Напретка Предраг Павловић коначно доћи у Љутице Богдана, али је зато одговор освануо на сајту холандског НЕЦ Најмехена.

Талентовани млади репрезентативац од понедељка је и званично фудбалер холандске екипе и тако се придружио Данку Лазовићу (ПСВ), Слободану Рајковићу (Твенте), Миралему Сулејманију (Ајакс)...

Најмехен није непознато место за Павловића. Прошле године био је део репрезентације која је управо у том месту играла утакмице на Европском првенству за младе (Србија освојила друго место). Србија је у Најмехену играла против репрезентације Енглеске.

"Прелеп стадион и леп град. Знам понешто о клубу, гледао сам неке утакмице и на телевизији. Верујем да ћу се брзо уклопити", изјавио је 22-годишњи Павловић за клупски сајт.

Павловић је прошлог петка одиграо последњу утакмицу за Напредак против Партизана (1:3), за који је рекао да је "најбољи клуб у Србији".

(МОНДО)

Овај текст је за тему о прелазном року, а не о сезони 08/09. Код овог Павловића имамо типичан пример играча који нема своје ја, већ му очеве навијачке симпатије одређују даље фудбалске кораке. Нек' иде где хоће, такав нам ни не треба.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Thadeu on August 26, 2008, 05:01:17 PM
Нино Пекарић, стамени 26-годишњи штопер ново је појачање фудбалског клуба Црвена звезда. Пекарић међу црвено-беле стиже као једногодишња позајмица из букурештанског Динама, са могућношћу продужетка сарадње.



,, Изузетно сам задовољан што сам дошао у Црвену звезду. То је велики клуб са европском и светском титулом. Пресрећан сам и на мени је да се одужим због указаног поверења. Све је на мени и све ћу урадити да Звезда бележи добре резултате", каже Пекарић.



Пекарић је своју професионалну каријеру почео у Радничком из Обреновца где је провео две сезоне. Потом је три и по године играо у Војводини, да би последњих шест месеци био члан Динама из Букурешта.



,, Лош период мог живота је иза мене, али не бих хтео да причам о томе. Стижем у Звезду као велики професионалац, максимално припремљен за највеће напоре. Упућен сам у игру црвено-белих и познајем систем игре који форсира тренер Земан. Очекујем да ћу се веома брзо уклопити у игру", тврди Пекарић.



,, Презадовољан сам јер смо довели изузетно доброг играча, који ће много допринети игри наше одбране и целог нашег тима. Нино би требало својим искуством да донесе велики квалитет и сигурност. Добро га познајемо и задовољни смо са још једним успешно урађеним послом", каже спортски директор Црвене звезде Горан Буњевчевић.



Пекарић има осам наступа за младу репрезентацију и један постигнут гол. У Црвеној звезди носиће дрес са бројем 16 на леђима.

(црвеназвездафк)

Ево коначно прави партнер за Гаја у одбрани.Сасвим ок је био у Војводини,није се нешто наиграо у Румунији,па је дошао код нас на једногодишњу позајмицу као и Никола Петковић.Најављује се долазак још 2-3 наша играча.Ја предпостављам да су то неки који играју у иностранству јер су добри играчи из наше лиге прескупи.

поздрав
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: KizaLion on August 29, 2008, 03:16:48 PM
У данашњем издању "24 сата", пише да је Кастиљо отишао у Евертон на прегледе и на потписивање уговора. На тај начин је избегао суспензију у Звезди тако што је после вишенедељног премишљања ипак прихватио понуду Евертона. Добиће и радну дозволу.

До краја прелазног рока остало је још 2 дана.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: United North on August 30, 2008, 08:30:20 AM
На фоксу су јуче рекли да иде на позајмицу  :-\
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Thadeu on August 30, 2008, 03:05:35 PM
Да,то је и Евертон потврдио.
Title: Одг: Прелазни рок 08/09
Post by: Пијанац on September 01, 2008, 09:54:12 AM
Прелазни рок је ноћас завршен, а ево и његовог коначног биланса:

Отишли:

Бановић, Баста, Пантић, Анђелковић, Туторић, Миладиновић, Миловановић, Кастиљо, Салас, Филип Ђорђевић, Баркос и Јестровић.

Играчи који нису при првом тиму а нису нашли други ангажман:

Ранђеловић, Владимир Ђорђевић, Станчић, Рашковић и Бетолигар

Дошли:

Стаменковић, Марковић, Мијаиловић, Петковић, Девић, Јаковић, Пекарић, Вукобратовић, Максимовић, Лазетић, Соме, Субашић, Клео и Едгар

По мени је све ово толико лоше одрађено да нема шта даље да се коментарише.