Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - delija-hn

1
Терен / Црвена Звезда-милан
August 02, 2006, 12:54:35 AM
Ako neko moze da mi pomogne u vezi dobijanja vize za Italiju,jer ja i ortak bi isli na tekmu u Milano,ali su svi termini za razgovor u ambasadi Italije u Podgorice popunjeni.Unaprijed zahvalan...
2
Северна трибина / Jedini lijek-utakmica!!!
December 15, 2005, 02:45:02 AM
Ne znam zasto je ovo dobro,ali za mene kao i za vas sigurno nije!!!Tu najvise mislim na zdravlje,ali jedini lijek je sledeca utakmica sa Jedinstvom iz Bijelog Polja,u to sam siguran!!!Svaka cast svima koji su bili na stadionu,navijali su za 10!SAMO TI...U MOME SRCU SI...JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA...MOJA LJUBAVI...
3
Svaka cast svima koji su ostali i pjevali do kraja tekme!Tako treba,a koliko se sjecam tako je bilo na dosta derbija ove godine,mi gubimo ali  :megafon jace pjevamo!Ako ne cijelu tekmu onda bar na mahove,ali stvarno je tesko kada gubis 40 razlike.I ja sam imao zelju da odem,ali sam rekao da to necu nikad uraditi,a zato sinoc i danas ne mogu da govorim!Svaka cast vodjama sto su dizali moral,jer je bio na veoma niskom nivou poslije prvog poluvremena,tako treba!Svaka cast za otete zastave i nadam se da cemo ih vidjeti u cetvrtak!?Dodjite svi i pjevajte od pocetka do kraja,jer znam da ja hocu!!!
4
Северна трибина / Mars iz Zvezde
May 24, 2005, 07:07:46 PM
Iz Zvezde iz Zvezde mars iz Zvezde!Super koreografija na pocetku i bakljada u drugom poluvremenu!
5
Svaka cast svima koji su ostali do kraja derbija,jer je bilo jasno da smo izgubili.Ako moze da tako bude svaki put to bi bilo super,jos samo da su nas igraci pozdravili jer smo i pored njihove ocajne igre pokazali koliko vrijedimo kao navijacka grupa!!!Jos jednom pozdravljam sve ljude koji su ostali do kraja,svaka cast svima!!!
6
Evo nisam otisao u NK,ali dolazim sigurno na basket.Dovoljno je da dodju svi iz BG-a koji nisu otisli na fudbal i bice nas kao i prosli put.
7
Пивница / Nova radnja...
April 08, 2005, 09:11:12 PM
Ove dvije radnje koje su se spojile u jednu(CHAN-DOO i MODS69)se sada nalaze u ulici Djure Salaja 7(tel.32 30 060),stvari su extra skupe ali ima stvarno svega!