Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - STEFANOVIC NENAD

1
ЈЕДНОМ РЕЧЈУ БРАВО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Навијање на високом нивоу.Кореографија за десетку а шлаг на све ово јесте бакљада.
2
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 08/09
September 15, 2008, 11:27:23 PM
Ово су лепе вести и сматрам да после дугог периода КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА има доста добре играче.Оно што ме радује јесте што се на место тренера налази добар тренер и да око њега постоје људи који желе да улажу у Звезду .

Ово је нешто што сам чекао дуго а све заслуге да би се направила добра Звезда стоји на терет Навијачима који су прекинули са вашариштем у Црвеној Звезди.Можда погрешно мислим и сматрам од навијача да на место треба довести Човића је нека врста грешке али није моје да се мешам.Само сматрам и да окупљање правих спонзора око Звезде је добар погодак.Свих ових година колко могу да закључим су гледали своје интересе и Оно што сам лудео јесте да смо за непуне 3 године толико променили играчки кадар да сам дигао руке да ли ћемо неког добити или не.Колко видим ситуација се поправила.Не тврдим и негирам да ови људи немају неког свог интереса али могу слободно рећи да Они који улађу у Звезду су једним делом навијачи овог клуба и много воле Звезду не много од навијача али људи на које можемо да се ослонимо.Даћу један пример за Дракулића који је почео да са новцем улаже у Севојно Фудбалски Клуб и жели за пар година да СЕВОЈНО ПРОГУРА У 2 ЛИГУ.Човек са оваким капиталом је требао у Звезди одавно да буде..Време ће показати !!!!!!!! :D :D
3
Ја се не слажем са тобом што се играча Тиче.Једини проблем што свака управа и руководство терају наше тренере.Мислио сам на Пиксијево време ,Спасојевићево време па сад и Ивићево време неће боље донети.Свима ако ме разумете је битно да заседну на фотељу председника или да дође на тренерско место и да не одговара за своје не наше последице.Ово што је доведено зависило је од једног човека или два укључујући неке Менадзере који Они сами себи дају за право да кажу не овај неће играти у Партизану него у Звезди и обрнуто.Не мешам се у политику клуба и не занима ме јер мени је место на трибини и да певам.Али хоћу једно да кажем да су сви пожурили око тренера и председника а нису гледали ко ће да се бави млађим кадром од 91 годишта па на овамо.Па правити клуб неки који ће играти Нижу лигу да се ту кале поједини играчи.Значи да нама је потребна организација на свим нивоима и омогућити појединим тренерима да се баве проналаску играча.Садашњи тренер првог тима да од ове екипе направи нешто "Чисто сумњам".Ова година је донекле изгубљена па сам због тога желео да је жртвујемо за све године наредне.Ови играчи које си поменуо сматрам да треба само да им се увуче дисциплина играња фудбала а не да сплаваре и да возе бесна кола и башкаре се како Они хоће.За њих је тренер који кажњава и којег сви слушају као Мурињо.

Толико од мене ,мало смо се удаљили од ове теме али није на одмет мало и попричати о свему. :D :D :D
4
 :D   управу сте!!!!!!!!!!! 
Ала сам се слатко насмејао :) :)

Јој гледам против оних Кипрана наш голман је једва ухватио 10 пута ону лопту и чудим се чуда.Па и Ранџеловић је примио гол од Талибана али је макар бранио нешто.Овај Радивојевић је катастрофа . Не знам какав је Онај Бановић јер су га најављивали као сјајно појачање у Црвеној Звезди а ни дечко не брани. Уништили су све што је вредно у Србији што се голмана тиче.Немогу  да верујем али идемо даље.Управу сте и за Тим и за ситуацију у опште.
5
Извини али овај нас уништи сваку утакмицу.Када кренем да гледам текму толико имам одбојност и негативну енергију да не знам шта да Ти кажем.Мислим да треба да се нађе неко решење као и код пар играча у екипи.Ова екипа није лоша само треба да буде сложна и да игра тимски а не да се чека неко да проради .Мора да се то реши јер нам воз после тога побеже.Толико од мене.Јадно је да кучићи улазе на терен и прекидају текму два три минута.Сматрам да је оно што се десило жалосно и за фудбал и за уопште.Ја то не одобравам.
6
Момци имам једно питање : Да ли Ми у опште имамо голмана или не? И имам питање ако су у тиму остали неки играчи од прошле сезоне Ја не верујем да су Они заборавили да играју фудбал.Одбрана катастрофа средина иди ми дођими а напад ?

Сви који дођу Ваде се мало сам радио са овом екипом 3-4 дана па се извиња Вам због свега на терену.Па оно ако је био пенал на овој текми против Чукаричког свака част судији јер не што неби свирао него би показао црвени картон.А голман где га само нађоше мајко моја? Никад у Животу Звезда није имала лошијег голмана на терену.
7
Победа сутра се Тражи од играча и надам се Првенцу !!!!!

ДЕЛИЈЕ су најбољи играч што сматрам да ме неће разочарати.Зато сви на утакмицу на бодрење