Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - CTEBAH

1
Hajde da krenem nekim redom. Diskutujemo o tome kako je GYL apsolutni  promasaj. Ne vidim zasto je to tako? Ja sam se bas ludo zabavljao protiv Zagreba, Zadra, Cibone, Splita, Sirokog Brijega. Te tekme su me podsetile na dane, kada je rezultat u drugom planu, kada se islo sirom bivse YU kada su se tekme, golovi gledali na "Indirektu" ili su se cekale reportaze. Proputovao sam sa Zvezdom celu bivsu drzavu. U fudbalu, rukometu, kosarci. Kao sto igrac treba da oseti, kada je vreme da se povuce tako smatram isto da i navijac treba da oseti kada se treba povuci i prepustiti sipku mladjima. Ovo sto danasnji cigani rade je za svaku pohvalu. Inace ja sam i dalje redovan u kopu. Ne pametujem, jer moje je proslo vec navijam i stitim klince od stoke(pandura ili glodara). Malo bi smorno bilo da ja sada ovde napisem kako sam isao u Ljubljanu na final 4 i kako sam se izivljavao na ustasama, kada svi dobro znamo sta se desilo gore. Necu da ispadam smesan kao ovaj indijanac gore, pa da vredjam devojke pa posle da jedem vlastita govna. Pa posle opet da se povucem kao cava i da pojedem sve sto sam israo. Izvinjavam se na ruznim recima ovde ima i zenskog sveta, koji izuzetno postujem.

Hocu da kazem da je meni bilo vece zadovoljstvo probuditi se ujutru i zapaliti na Cibonu, nego na jebeni "veciti derbi". Ostalo ne bih komentarisao, sve ste vec rekli.
2
Северна трибина / novi pazar-rad
August 19, 2003, 10:33:05 PM
Pazi brate nemoj nista da te cudi. Pazarci su stoka neopevana i njima jedino metak moze da presudi. :batine  Uostalom ne bih da se sada lozim ovde, nisam u Raskoj necemo otezavati tim ljudima dole situaciju. A to sto su pevali o mrtvima ide samo njima na dusu. :megafon