Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cutriboy

1
Quote from: "Mikelandjelo"
Quote from: "cutriboy"atmosfera na i oko stadiona podsecala na devedesete; ja se iskreno i nadam da je to neki znak!

???? ????? ????? ????? ????? ????????? ???? ?? ??????  :zbunjen
ne, vec suprotstavljanje ministru i njegovoj vladi, znak da cemo ih skinuti sa trona!
2
Quote from: "Red Star Forever"?? ????? ?? ??? ? ?????? ??????? ??? ??????, ??????? ????? ????????? ????????, ??????? ?? ??? ??????, ??? ?????? ?? ???????? ? ???????...
ovi fudbaleri kao i ceo klub uopste ne zasluzuju ovakve navijace, i jos ih nije sramota da se ogradjuju od nas! atmosfera na i oko stadiona podsecala na devedesete; ja se iskreno i nadam da je to neki znak!
3
jel ima jos propusnica ?
4
samo da kazem da nisam bio par meseci na tekmama i prvi put sam cuo i pevao "Zvezda mi je sve..." i to je najbolja i nejlepsa pesma ikad!!!
izvinjavam se na latinici ali na poslu sam gde nemam cirilicu!
5
Северна трибина / Crvena Zvezda-Liberec
September 28, 2006, 11:17:14 PM
Quote from: "KizaLion"Одлично навијање... мислим да смо много напредовали у односу на многе европске текме, једноставно психолошки ниво је подигнут, губимо текму, а певамо ко да водимо 4-1! Боља структура људи, тј. дошао је онај који воли Звезду, који хоће да навија, који капира фазон! Пун погодак!
pa ja sam lepo rekao da ce biti bolje nego protiv milana jer sam znao da nece doci ljudi koji dolaze zbog protivnika!
6
Северна трибина / Crvena Zvezda-Liberec
September 28, 2006, 11:13:52 PM
i opet su svi ko picke igrali!
7
ах да, и смучило ми се док сам вршио исту радњу (и већ тад сам знао да ће атмосфера бити буља) када сам видео ликове који улазе на шта личе и како су у делиријуму што су ту, у фазону "јао брате ушли смо; ааааа лудило брате МИЛАН аааа"

да и порука млађима што се тиче места на трибини, ја имам 25 година и "већ" 4 сезоне нисам пропусти ни једну текму на маракани трудим се да будем око прве екипе и ако нисам ни у једној групи, али када дође неко ко је ту (на СЕВЕРУ) дуже од мене и ко има већи утицај ја се склањам из поштовања, што би сте требали и ви да радите, а не са 15,16 година и на петој текми у животу и ви би сте већ на шипку!
8
читао сам у неким новинама да су ови странци сви одушевљени атмосфером тако да би смо требали бити задовољни (и ако ја лично нисам из већ 1000 поменутих разлога) кака је рекао да му атмосфера личи као у бразилу.
ја сам делио информаторе и сваки трећи лик ме је питао шта је то, сваки четврти је рекао мени то не треба и онда сам их ја запитао јел знате да на данашњој текми има кореографија, они кажу па вероватно, а ја их питам па јел знате кад треба да подигнете и онда они узму преко курца, а сваки пети узме и баци као да је узео летак на теразијама!
9
можда би најлакше и сигурно најефикасније било да се 5 мин пре текме неко обрати навијачима речима: "нема паљења бакљи, а ко је буде запалио поломићемо му пичку!" и да видите да ли ће неко да је запали!
10
Северна трибина / Re: woorf
August 19, 2006, 12:48:42 PM
Quote from: "woorf"жандари..говеда

Интересантно је то да је закон (тај неки,који им омогућује овакве пресуде) пуне две године на снази,ако се не варам а они се сад сетили да то примењују уочи текме са миланом   и што је још битније...поводом неприсуствовања  Делија оном пандурском састанку "навијачких група".

:bes
pa ja tripujem da je mozda to uradjeno u dogovoru sa upravom da se zaplasimo, kao u fazonu da sprece da ne palimo protiv milana da ih "ne kostamo" brda kesa, pa kao ajde uhapsite jednog pa ce ostali da ce unjakeju!
11
Северна трибина / Prodaja karata
August 16, 2006, 09:01:06 AM
Quote from: "КББ"Е па ви редовни лепо следеће године купите пропуснице на време и нећете имати проблема са картама, чекањем испред благајне и слично...
ali brate propusnice ne vaze!
12
a jel hoce neko da mi kaze koga ste prozivali, na tv-u se nije razumelo a i komentator se pravio lud kao nema pojma kome se obracaju delije?!
13
meni je ovo mozda bila i najjaca tekma, a nisam propustio ni jednu ove polusezone (na marakani)! ja sam se osecao kao na nekom rejvu na 3 "X" a bio sam samo narishvan!