Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mилутин

1
Северна трибина / Одг: ЈАГОДИНА
December 07, 2008, 02:21:46 PM
Да,ја сам баш то хтео да кажем :-[
Онај ко снима бакљаду снима је јер му је то прва,друга па му је то до јаја,а сутра показује свом друштву како је ето био на утакмици,а онај коме је то 101-а бакљада не снима јер ће за пар дана поново бити са нама.А таквих случајева ће бити све више и више(јер све боље изгледамо)ако не будемо кренули директно на утакмицама то да спречавамо.Можда је ово што сам ја претходно навео прегрубо али како другачије...
2
Северна трибина / Одг: ЈАГОДИНА
December 07, 2008, 01:55:51 PM
Quote from: delija-ksh on December 07, 2008, 09:30:33 AM
и још нешто да додам.......хтео сам да паднем у несвест када сам видео да људи носе дигиталне апарате на трибину и да само чекају "добар тренутак" да се усликају........ајде да су то били неки клинци, него момци који имају по 25-26 година.......мада, безвезе о томе и да се расправља овде.......такви ликови највероватније и не прате овај форум.........
Требало би лепо кад тако крену да сликају,посебно са тим апаратима да кренемо и сваког по руци да им поиспадају апарати.Ортак ми је то једном урадио и имало је ефекта,тј.после тога више нису ни подизали телефоне,камере шта су већ имали.А и сигурно нећемо неком нашем избити апарат из руке јер се одавно причало о томе да нема сликања и снимања на трибини,а и неко ко је наш је одгледао 101-у бакљаду па му то није ни толико интересантно.
3
Нису били ни Руси ни пијани,само им било врућина па да се расхладе мало људи(док сам ја стајао поред и тресао се од зиме у јакни).
По мени много боље одрађена акција са барјацима јер ове да кажемо средње барјаке људи нису бацали већ су се вијорили.Ове мале би можда требало избацити из употребе.
4
Морамо дотичног да кренемо да спомињемо и на стадиону,не само конобара.Велика прашина се дигла због ове скупштине а и народ једва чека да неко крене да удара по Мишковићу тако да мислим да је прави тренутак за тако нешто.
5
Иначе невероватно колико један човек може да значи за навијање,човек само стао на шипку а хук са трибине северне моментално дупло јачи.
6
Као што написа Раџа,НА ЛАТИНИЦИ :-[зашто ударамо на небитне ликове који ништа не одлучују кад ћемо већ једном да ударимо по империји мишковић,која нам уништи клуб.а о Србији да не причам,јел Црвена Звезда у којој Мишковић води главну реч наша Црвена Звезда?!
А да не причам о његовим намерама у будућности,ако сад не пресечемо после ће бити касно.
7
Дал је неко обраћао пажњу на лика из обезбеђења,доле на атлетској,био је најближи нама,а стајао је у односу на коп по средини,значи у вертикалној линији са вођом,са средином копа,више пута у току утакмице нас је сликао,баш је блиц доста пута севао,а и скривао је апарат или шта је већ имао.Јесам се ја истриповао или нас и оданде сликају?
А они бубњеви како грувају,јебу кеву,за класу су изнад наших,кад ови буду пропали знамо место где можемо опет да их набавимо ;D
8
Који је став варвара,тј.на чијој су страни?
9
Иначе у Подгорици не можете да студирате јер су скоро сви професори отишли у Србију после проглашења независности,јер се наравно нису слагали са миловим режимом.Такви људи не могу нанети штету Србији зар не?А што се тиче оних који кењају по Србима зна се како се треба понашати према њима и шта им треба радити....
 
10
Црвена Звезда-Будућност пг у баскету,задња утакмица,кад је на почетку највећи човек са трибине северне рекао немој да је неко случајно да му ми не би ј...... матер...доле има српског народа...тако некако је било.Црногорци су Срби исто као и ја као и ти,само са пореклом из Црне Горе,тако да разлике између мене,тебе и неког ко је из Црне Горе дошао НЕМА,сви смо ми Срби.Треба гледати од човека до човека,никако све црногорце ставити у један кош и то још са милом.Како би се ти осећао да неко спомене разбијање града за време оног великог митинга за косово и онда погледа тебе јер су њему сви навијачи исти...