Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - garincha

1
Терен / Odlasci / Dolasci
December 24, 2005, 07:18:46 PM
Ne mogu da verujem da Mudrinic nije na transfer listi.Za Trisovica danas citam da sigurno dolazi.
2
Северна трибина / Zreb za UEFA cup
September 30, 2005, 01:52:44 PM
Quote from: "radomir"???????, ?? ????? ?????? ?????????(?????? ?? ?? ?????), ?? ?????? ?????? ??? ????????? ????? ?? ??????(????? ????!), ?? ???????? ????????, ??? ?????? ???? ??????? ?????????(????????? ?? ????????? ????? ?? ??????!), ? ?? ?????, ??? ??? ?? ????? ????? ??? ?????? ?? ????????? ??? ?????? ?????! ??? ????? ??? ????? ?????????? ???? ??????? ????????? ?? ????????? ????????? ?? ??????? 3000?? ?? ????????1
Skandinavci,Rusi i ostali sa slicnom klimom ne mogu biti domacini u decembru,to je UEFA vec odredila.
3
Терен / neka Nova ZVEZDA
June 20, 2005, 09:35:10 AM
Karic direktor marketinga,nemoj da se zezamo
4
Пивница / EXIT 05
June 19, 2005, 02:44:46 PM
Ljudi,posle toliko cekanja Underworld.Sta jos treba bilo kome ko iole slusa elektronsku muziku?
5
Терен / BUDUCNOST FUDBALSKOG KLUBA
June 19, 2005, 02:40:00 PM
U svakoj liniji nam trebaju pojacanja,a o treneru i da ne pricam.
6
Северна трибина / Podneli ostavke?
May 30, 2005, 02:04:14 PM
Quote from: "Pjer"Ko god da dođe na čelo Zvezde,neće doći zbog ljubavi prema Zvezdi(to vreme je prošlo)već zbog mogućnosti da ostvari profit
i tu nema neke velike razlike između potencijalnih kandidata.
kakav će biti njihov odnos prema klubu i navijačima videćemo...
Mislim da je sustina u ovome.Fudbal je danas jedna od najprofitabilnijih delatnosti i ljubav nema veze sa ulaganjem kinte.
7
Северна трибина / Razne fotke...
May 30, 2005, 01:56:04 PM
Quote from: "neNO-Bandits-Cacak"Imam nesto da kazem....

Juce je u Cacku skupljena jedna dobro ekipa navijaca koja je isla da navija za jedan nas klub koji igra neku 4.ligu!Vecinu iz te ekipa predtavljali su aktivni navijaci zvezde koji idu na svaku zvezdinu tekmu!

Imali li smo organizovan bus koji je isao na Zlatibor ,gde se igra derbi lige za 1.poziciju! Naravno dobili smo mnogo piva i bilo je extra zezanje nas negde 25-30 je navijalo i dobro se zezalo bile su razne prozivke za ministre i kerove!

Pa je tako da se sve izostrilo i pocetkom 2 poluvremena nastaju tuce sa pandurima pocinjemo da se bijemo,onda idu uletanja u teren i frke na terenu i to je trajalo negde oko pola sata i vise sve u svemu dobar provod malo je bilo batina ali dokazali smo da nismo sise i da se bijemo sa kerovima svuda!!! :batine Nakraju utakmica je bila prekinuta mi smo dosli kuci inace jedno lepo zezanje! Imamo par slika tako da ce biti ako zelite objavljene na forumu da vidite!

Smisljena je jedna pesma koje se pevala non stop! Ta pesma je smesljena jer su se svi smorili i niko nije navijao,pa smo posle se svi ispalili i pevali je!

Ona glasi:
"Nateraj me da igramo domine,
domine do-zore smori me!!!
ritam ide onaj iz pesme Ameno od Ere
O kom klubu je rec?
8
Северна трибина / Podneli ostavke?
May 29, 2005, 02:29:45 PM
I Dostanic sigurno odlazi.
9
Северна трибина / Kup je prodat
May 25, 2005, 12:09:04 PM
Slazem se da samo treba da nas interresuje tribina,ali dokle da nas prcaju u zdrav mozak.I pored svih sranja svuda oko nas ljudi i dalje dolaze na tekme i bilo bi ih jos mnogo vise,samo nesto da se promeni,da bar malo krene napred.Boli me kurac za neosvojeni kup neke vestacke zemlje koja(ako Bog da)nece jos dugo postojati,ovde se radi o mnogo vaznijim stvarima.Odavno idem na tekme samo zbog navijanja,ali verujte ni to nece trajati vecno.Klub mora da ide uz navijace.Fudbalerima bih se narocito najebao keve,jer ovo nije Engleska ili Spanija,ovo je Srbija.Dok ja radim i studiram,dajem poslednju kintu da bih dosao na utakmicu oni se drkaju,a nijedan nema dva grama mozga u glavi.O Upravi necu nista reci,ali subota je dan D,kada nista vise nece biti kao ranije.Za mene sigurno,a nadam se iza sve nas.
10
Терен / Da li je Dostanic normalan???
April 24, 2005, 10:43:08 PM
Sta da ocekujem od ekipe gde 2 centralna vezna igraju Mudrinic i Krivokapic,zalosno za klub ove velicine.Jedino je Kovacevic nesto odigrao u veznom redu.Odbrana nije bila losa,spic takodje.Nema nama leba dok je Dostanic trener.
11
jel zna neko sta se desavalo kod veterinarskog odmah po zavrsetku tekme?