Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gavri

1
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 05, 2007, 06:32:31 PM
Ne znam kako neki tek onako pljuju coveka da nema iskustvo i znanje, kada je osvojio titulu Svajcarske.
2
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 19, 2007, 12:14:12 AM
Misevi :rofl


QuoteMIŠ U HUMSKOJ

Atmosferu na konferenciji za medije u sali SD "Partizan", pre Đukićevog dolaska "osvežio" je - miš. Naime, maleni glodar hrabro se prošetao pred novinarima, tako da se odmah pročula čuvena priča od "miševima i brodu".
Mnogi su rekli, prerano...


:lol:  :lol:  :lol:
3
Терен / FKCZ WEB
October 29, 2006, 06:38:53 PM
Hvala Boka.Evo jos jedne molbe.Vest na sajtu ili samo vest ili iz intervjuua sa S.Stojanovicem u maju gde pise da prelazni rok traje od 19.juna-31.avgusta.Hitno je.
4
Терен / FKCZ WEB
October 29, 2006, 11:37:24 AM
Ja ne mogu da mu pristupim.Jel mozes da mi posaljes na PM vest sa sajta da smo poslednjeg dana prelaznog roka angazovali Ailtona i Kastilja ali na engleskom.
5
Терен / FKCZ WEB
October 29, 2006, 12:41:45 AM
Zasto ne radi sajt?
6
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 31, 2006, 03:39:12 PM
BURE.

7
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 31, 2006, 02:06:20 PM
Pa cak sam i ja brzi od ovog debelog.Kad se samo setim kako ga je Tigana skartirao iz Besiktasa.
8
Терен / Црвена Звезда-милан
August 17, 2006, 10:53:19 PM
Evo sta kazu ludaci:

U obrazloženju stoji da su navijači Crvene zvezde prekršili "zlatni zakon" UEFA i da FS Srbije zajedno sa klubovima mora da se, svim silama, bori protiv huliganstva, nacionalizma i nacizma! I to na svim poljima.
Iako su čelnici Zvezde poslali izveštaj u kojem su naveli da nisu navijače organizovano vodili u Milano, to ih ne opravdava. Naime, konstatovano je da nema utakmice u Beogradu ili u Evropi, gde crveno-beli navijači nisu pravili probleme, a rečeno je da tome najzad mora da se stane na kraj. Kako? Tako što Uprava kluba, zajedno sa Ministarstvom za sport i policijom, mora da ima tesnu saradnju kako bi se zajedničkim snagama rešilo to bolno pitanje. Na primer, naša policija je obavezna da, kada Zvezda igra u inostranstvu, policiji te zemlje pošalje podatke o navijačima, čak i njihove slike. Jer, UEFA tvrdi da svi klubovi, pa i Crvena zvezda, znaju ko će od navijača biti uz njih i da o tome odmah mora da obavesti policiju.
Crvena zvezda je na kraju ove tužne priče sjajno prošla, samo sa novčanom kaznom, ali je jasno kao dan da će svaki naredni evropski duel predstavljati utakmicu visokog rizika i da će, eventualne nove kazne biti - drakonske.
9
Терен / Црвена Звезда-милан
July 28, 2006, 07:34:26 PM
Nismo srećni što igramo sa Zvezdom
Fudbaleri Milana zajedno su u ,,Milanelu" ispratili žreb trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem će igrati sa Crvenom zvezdom. Pola sata posle vesti iz Niona razgovarali smo sa hrvatskim reprezentativcem Darijom Šimićem koji od 2002. nosi dres roso-nera.

- Vratili smo se umorni sa treninga i na TV-u smo gledali žreb iz Švajcarske. Iskreno, nismo se veselili kada je izvučeno da igramo sa Crvenom zvezdom. U Milanu još dobro pamte koliko su se 1988. mučili sa vašim timom. Mogli smo da dobijemo manje kvalitetnog protivnika. Isto misle i moji saigrači sa kojima sam razgovarao. Nadali smo se laganom prolazu u takmičenje po grupama - izjavio je za ,,Blic" Dario Šimić.

Zvučite kao da je Crvena zvezda favorit za prolaz?
- Ne, daleko od toga. Pitali ste kakvo je raspoloženje u klub i ja sam vam odgovorio. Nismo presrećni. To je sve. Zvezda je u prednosti jer vaši igrači imaju utakmice u nogama, dok se mi tek okupljamo. Inzagi je počeo da trenira u sredu, a Đilardino, Pirlo i Gatuzo dolaze, najverovatnije, danas. Problem je to što ćemo odigrati samo jednu trening utkamicu 2. avgusta u Lećeu.

Koliko dobro poznajete fudbalere Crvene zvezde?
- Slabo. Znam samo da je Žigić najopasniji i da njega moramo da zaustavimo po svaku cenu. Vladimir Jugović mi je rekao da Zvezda ima mladu, ali prilično dobru ekipu. Verujem Jugoviću. Potrudiću se da saznam što više o vašem timu i da raportiram treneru Ančelotiju.

Moguće je da vi čuvate Žigića?
- Odlučiće Ančeloti, a ne ja. Čuvao sam i poznatije igrače od vašeg Žigića.

Kakva je situacija sa odbranom Milana?
- Nesta je povređen i sigurno neće igrati u prvom meču. Ostali fudbaleri su zdravi.

Koju postavu Milana možemo da očekujemo 9. avgusta na ,,San Siru"?
- Mogu da pričam samo o odbrani. Igraće Kostakurta, Favali, Jankulovski i ja. Za ostatak tima ne odgovaram.

Kaka?
- Nije počeo da trenira. Očekuju se i Kafu i Dida.

Da li će igrati?
- Mora, kao i Gatuzo, Pirlo i Đilardino.

UEFA će tek u sredu doneti konačnu odluku da li će Milan igrati u kvalifikacijama za LŠ?
- Ne opterećujemo se takvim stvarima. Ako smo bili u žrebu, znači da igramo.

Milan je ovog leta ostao bez Ševčenka (Čelsi), Stama (Ajaks) i Rui Košte (Benfika), dok su na ,,San Siro" stigli manje poznati Favali (Inter), Dala Bona (Sampdorija), Gurku (Ren), Fođa (Askoli), Kopola (Askoli) i Broki (Fiorentina)?
- Nismo mogli da pregovaramo sa igračima jer se nije znalo da li ćemo ostati u Seriji A. Sada su stvari krenule sa nule i očekujem pojačanja. Međutim, ne verujem da će oni igrati u kvalifikacijama za LŠ jer je malo vremena da se uigraju.

Koja imena se pominju?
- Najviše Bufon i Ibrahimović.

Ponovo dolazite u Beograd?
- Bio sam sa Dinamom kada smo eliminisali Partizan, a na ,,Marakani" sam igrao u dresu hrvatske reprezentacije. Ne plašim se Beograda jer smo davno izašli iz 90-ih godina. Štaviše, jedva čekam da igram u Srbiji - zaključio je Dario Šimić.
10
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 25, 2006, 11:24:26 AM
Dok se biraju boje, izvesno je da na srpskom dresu neće biti nacionalni grb
Šta ćemo sa belim orlovima?
Stroga pravila FIFA striktno zahtevaju od svih nacionalnih saveza da na opremi reprezentacije bude isključivo grb nacionalne kuće fudbala. Nemci i Italijani su pobegli od ovih pravila. Našli su "rupu" u zakonu, pa na dresovima Balaka i Totija možemo videti i minijaturne nacionalne zastave
Srbija, Srbija... Mada još obrazi bride od šamara dobijenih u Nemačkoj, ljubitelji fudbala će po starom srpskom običaju brzo zaboraviti neuspeh na SP i okrenuti se novim fudbalskim događajima. Stara trobojka postala je "aut", a vredne krojačice vredno šiju nove nacionalne simbole. Nove fudbalske priče pričaće neki novi junaci, pevajući novu himnu, u novoj opremi, samo još da vidimo u kakvojÖ

Predsednik FS Srbije Zvezdan Terzić otklonio je prvi problem. Nacionalna selekcija više neće biti "plava". Rekao je da smo raskrstili sa starim obeležjima i krenuli novim putem. Predsednik je obećao nove boje na dresovima, koje će probuditi nacionalni identitet i hrabro najavio da će eks plavi na grudima nositi dvoglavog orla, što bi moglo da znači da će im se klicati kao "belim orlovima", kako je inače bilo pre Drugog svetskog rata.

Ipak, želje su jedno a mogućnosti drugo. Naime, stroga pravila FIFA striktno zahtevaju od svih nacionalnih Saveza da na opremi reprezentativnog tima bude isključivo grb nacionalne kuće fudbala. Nemci i Italijani su pobegli od strogih pravila. Našli su "rupu" u zakonu, pa na dresovima Balaka i Totija možemo videti i minijaturne nacionalne zastave.

Ako zavirimo u istorijske almanahe, beličasti dresovi su realno rešenje. Na prvom Svetskom prvenstvu u Urugvaju 1930. naš tim je imao bele dresove koje je krasio dvoglavi orao.Takvo rešenje u pauzama između dva rata bilo je moguće, pošto tad nije gazdovao svemoćni predsednik FIFA Sep Blater.

Ako pogledamo tradiciju, ona jasno pokazuje da su dresovi najčešće dizajnirani po prvoj boji zastave. Crveno je najrealnije rešenje, ali bi tom odlukom bili pogođeni fudbalski zaljubljenici, čijem je srcu bliži tim iz Humske 1.

Ne treba zaboraviti da se i tehnički sponzor pita, pošto bogato plaća. Savez još uvek ima ugovor sa italijanskim Lotom, ali postoji advokatska varijanta, po kojoj će dogovor biti (ne)važeći u slučaju razdruživanja Saveza. U trku je spreman da uđe svemoćni Najki, koji je poznat da pravi specijalnu opremu (po ukusu naručioca) samo za nekoliko selekcija iz svetskog vrha (Brazil, Portugalija, Holandija Meksiko,SAD,...), dok se "obični smrtnici" moraju zadovoljiti ponuđenim modelima...
11
Pogledajye sta kaze sljam.


Policija i ministar optužili navijače Zvezde

MUP Srbije optužio je navijače Crvene zvezde za izazivanje nereda na košarkaškoj utakmici sa Partizanom.

Ministar policije Dragan Jočić izjavio je novinarima da su incident izazvali navijači Zvezde, kada su počeli da bacaju baklje na navijače Partizana, a to je eskaliralo kad su napali Žandarmeriju. On je rekao da je policija represivni organ koji treba da sprovodi javni red i mir, a kada je bezbednost ugrožen, policija procenjuje načine na koje će da deluje.

Na pitanje novinara da li je upotrebljena prekomerna sila ili je možda trebalo na drugačiji način da reaguje kad je pukla ograda preko koje su pali navijači, Jočić je rekao da policija ne može tako lako da procenjuje situaciju, već da mora da nađe najlakši način da se situacija smiri, a da ne dođe do nekih žrtava. On je rekao da za sinoćnji incident najmanju odgovornost snosi policija, a daleko veću navijači i uprave klubova, kao i njihov sistem raspodele karata. Jočić takođe smatra da su novinari bili prilično oštri prema njemu i da su se osili, stavljajući se na stranu onih koji smatraju da je policija kriva, a ne navijači, a da niko od novinara nije pohvalio napore policije da spreči da dođe do većih posledica.

I sama policija je saopštila da su navijači, u pauzi, napali policiju i da su je gađali imitacijama "topovskog udara", slomljenim stolicama, metalnim šipkama, kesama sa mokraćom i aktiviranim protivpožarnim aparatima. "U metežu, usled pritiska na ogradu koja je popustila, dvadesetak navijača je palo u parter. I pored toga, nastavili su da se sukobljavaju sa policijom. Navijači i jednog i drugog tima, odlazeći sa utakmice, nastavili su sa napadima na policiju u okolnim ulicama, gađajući ih kamenicama i drugim predmetima", navodi se u saopštenju MUP-a.

Policija navodi da je oštećeno više policijskih vozila, četiri autobusa Gradskog saobraćaja, parkiranih vozila građana i nekoliko prodavnica. "Policija je privela 30 osoba, od kojih su četiri maloletne, protiv kojih će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere. Rad na identifikaciji ostalih izgrednika se nastavlja", saopšteno je. Policija je, takođe, saopštila da je povređeno 18 navijača i devet policajaca. U Urgentni centar sinoć je primljena 21 povređena osoba, od kojih većina sa lakšim telesnim povredama, rečeno je agenciji Beta u Urgentnom centru.

Branislav Stefanović, direktor Urgentnog centra, izjavio je jutros za B92 da je u ambulante Centra primljen 21 povređeni pacijent. "Kod svih njih su nađene lake telesne povrede. Ni kod jednog primljenog pacijenta nisu dijagnostikovane teže povrede, pa su svi posle ambulantne obrade povreda pušteni, niko nije zadržan", kaže Stefanović.
12
Rekosmo bez politike!
13
Терен / Novi dresovi
May 15, 2006, 12:47:19 PM
Znam da je radjeno u photoshopu,ali i da ce tako i izgledati.Ili mozda kao dresovi Atletiko Madrida.
14
Терен / Novi dresovi
May 13, 2006, 06:40:50 PM
Preslikani dres PSV.
15
Терен / Odlasci / Dolasci
May 13, 2006, 06:39:09 PM
Sjasi Kurta da uzjase Murta.
16
Пивница / ?????? ??!
April 29, 2006, 12:32:29 AM
A zasto se Avala bez programa i zaposlenih nije prijavila za lokalnu frekvenciju vec za nacionalnu.Pa normalno je da se BKtv prijavi za nacionalnu frekvenciju posto se 3. po gledanosti.E sad kada prodje ovih mesec dana kazne videcemo sta ce biti.Mada kako stvari sada stoje nisu u dobroj poziciji.
17
Терен / Odlasci / Dolasci
April 28, 2006, 09:12:21 AM
Ogasavara ne dolazi.Covek hoce u neki veci klub.A Bunjevcevicu istice ugovor.Ove sezove redovno je igrao za rezerve Totenhema.
18
Пивница / Одг: Slicice Panini
April 28, 2006, 09:09:01 AM
Da li neko sakuplja karikature?Ja odavno ne sakupljam slicice ali posto se ovaj album nekako razlikuje od ostalih poceo sam da ga sakupljam.
19
Пивница / ?????? ??!
April 28, 2006, 09:05:43 AM
Jedna od retkih televizija koja ja dala pravo navijackom pokkretu da kaze svoju pricu(setite se emisije Klopka sa Savijom i Simom) i ciji je novinar koji je bio u Vrscu osudio prebijanje navijaca.Takodje koliko se ja secam prva televizija koja je realno izvestavala sa demonstracija zbog lokalnih izbora za vreme Slobe u BG pa je i tada bila pred gasenjem.Ako izuzmemo Telefakt,to je jedna vrlo profesionalna televizija.
20
Терен / FKCZ WEB
December 10, 2005, 10:53:33 PM
Kada ce da pustitte u rad sajt virualnog shopa.