Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Иван

1
Јел могуће да сте ви толики дебили да причате овде о Штимцу и Кешељу док нам и даље иста багра,само у другом саставу,води клуб и покушава што више да га сроза и смањи цену,не би ли када дође до приватизације могла да га купи за мале паре!!!
2
Quote from: Пијанац on July 20, 2008, 11:02:26 AM
Мени на Делије.нет-у изузетно смета што се гура прича да су Делијама резултати клуба при дну листе приоритета. Годинама се већ тамо са ниподаштавањем гледа на сваког ко спомене спортски сегмент, као да је размишљање о спорту нешто симпатизерски. Све то доживљавам још трагичније јер знам да на трибини уопште није таква ситуација. Ни на самом Делије.нет-у ту причу не гурају људи који су битни на трибини већ неки други који су прочитали начела Наполитанаца па сад мисле да су Богом дани навијачи.

Такође сам мишљења да би гашење овог форума било јако погрешно, јер нам је поред оног на ком влада гвоздена дисциплина потребан и један овакав где би могли на опуштен начин, без притиска да ће неко бити напљуван, поразговарати о темама које се тичу наше трибине. Па нек се понекад лупају и глупости. Пре ће после 200 глупости сванути једна билијантна идеја, него из пуког климања главом.

Слажем се у потпуности са овим што је написано...
3
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
June 24, 2008, 09:06:37 AM

4
Терен / Снимање фудб. утакмица!
January 20, 2008, 08:53:50 PM
Quote from: "OrtoDelija"Како?Немам рапидшер акаунт.:(

Не треба ти куме акоунт да би аплоадовао на рапид..А можеш да га окачиш и на јутјуб... namigivanje
5
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 04, 2007, 11:44:00 PM
Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "Бока"
Quote from: "Igor_RS"Коначно !!!
Али замена му је смешна, управа не зна шта ради, дефинитивно.

Зашто је смешна замена? Наш играч, одличан у раду са младима...
Зато што кад је био наш тренер и тада смо играли очајно. Довели су човека који је имао удела у овим лошим резултатима, па он је био Шакотин први сарадник. А за рад са младима не знам, нисам баш нешто приметио. Ако мислиш на медаљу са младом репрезентацијом, то су били већ познати малди играчи, никог он није исфорсирао и сл.
Схватам ја да је сад незгодно време за мењање тренера и да баш сад и немамо неки избор. Али су баш због тога требали да смене Шакоту на полусезони, већ су се тад видели лоши резутати и непостојање неке игре у нашој екипи.
Ја бих стварно волео да он ''дигне'' наш тим, ипак је он наш бивши играч(за разлику од Шакоте), али нешто ми не улива поверење

Много паметујеш... :megafon
6
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 26, 2007, 06:27:15 PM
Ајде ви што сте најпаметнији и што смењујете тренере најбоље да седнете ви на клупу па да водите екипу!!!Ја не кажем да Бајевић није крив,али ипак Звезда је велики клуб и не треба одмах мењати тренера после једног пораза..И није само тренер крив,играли смо и припреме са једним шпицем па смо сви били одушевљени резултатима,а сад свима смета та тактика..Ипак има времена још за бољу игру и наравно нову  :sampion ..

ЗВЕЗДА ШАМПИОН!!!
7
Quote from: "drenke"Звезда је изгубили у другој полуфинајлој утакмици плеј-офа од партизана резултатом 3-1.  Укупан скор је сад 1-1.

Одлучујућа утакмица игра се следећег петка.

У другој утакмици полуфиналне серије плеј-офа првенства Србије у хокеју, Црвена звезда је изгубила од Партизана са 3:1 (0:0, 3:0, 0:1) па ће о пласману у финале одлучити трећа утакмица која је на програму у уторак.

То је сајта СД Црвена звезда..
8
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 13, 2007, 08:01:07 PM
QuoteLejvor Postel u Crvenoj zvezdi
Bivši košarkaš Njujork Niksa, Juta Džeza, Olimpijakosa i Ostendea, Lejvor Postel novo je pojačanje Crvene zvezde.

29-godišnji Amerikanac visok 197 cm, igra na pozicijama beka i krila, a ovu sezonu započeo je u ekipi belgijskog Ostendea za koji je u 10 mečeva ULEB kupa prosečno ubacivao 13 poena uz 4 skoka.

Najbolju partiju prikazao je protiv Montepaskija kome je ubacio 30 poena, a u Evropi je prvo krajem 2004.godine nastupao za Olimpijakos.

U NBA ligi Postel je tri sezone igrao za Nikse gde je bio zamena Alanu Hjustonu i Latrelu Sprivelu.

Njegov dolazak u Beograd očekuje se u sredu, a ako prodje lekarske preglede potpisaće ugovor sa crveno-belima do kraja sezone..

Изгледа да од Рајса нема ништа...
9
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 13, 2007, 07:55:41 PM
Quote from: "Ivan_FCRS"И свака часта Ул и Фратрии..Мислим да су транспаренти били са добрим порукама... :ruke

Пардон,УБ и Фратрии...
10
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 13, 2007, 07:47:39 PM
Quote from: "curva_nord"Гледам и неверујем... Очигледно да је онај Химки јак само на папиру... Не знам како другачије да схватим да их ми водимо 20+ разлике, а да не можемо да добијем ФМП... Али добро, мало за промену, није лоше. Надам се да је то оно темпирање форме... Сад долази Реал, и требало би да их дочекамо у још врелијој атмосфери него у лигашком делу... Све похвале за УБ и Фратриу!

Јеси могао да верујеш кад смо разбили Реал или Уникс!?И немој да лупаш,Химки јак на папиру,а јеси можда гледао како су разбили Динамо или како су добили ЦСК?Него је ствар у томе што смо ми одиграли срцем и што је коначно Гуровић имао подршку саиграча,и имали шут за 3 поена изнад просека,е у томе је кључ победе...
И свака часта Ул и Фратрии..Мислим да су транспаренти били са добрим порукама... :ruke
11
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 12, 2007, 05:54:27 PM
QuotePUK'O SAM
Košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović tvrdi da je nepravedno isključen s meča protiv FMP i da posle svega odlazi iz Srbije

Kriza Crvene zvezde ulazi u još nepodnošljiviju fazu za klub s Malog Kalemegdana. Posle izgubljene trke u Jadranskoj ligi, crveno-beli su se oprostili i od Kupa, jedinog trofeja koji su osvojili prošle sezone. Ono što će biti upamćeno mnogo više od poraza od FMP, jeste isključenje najboljeg košarkaša Zvezde Milana Gurovića posle sukoba sa sudijom Milijom Vojinovićem.

Televizijske kamere zabeležile su trenutak kad je Čiča pljunuo arbitra koji ga je prethodno isključio. Dan posle incidenta, Gurović u razgovoru za Kurir tvrdi da ga je sudija provocirao i da mu je pukao film kad ga je ovaj na kraju i isključio.

- Kad god napravim faul, sportski podignem ruku. Isto sam uradio i na meču protiv FMP kod prvog i trećeg faula. Međutim, drugi i četvrti faul nemaju veze sa životom, a oba mi je dosudio Milija Vojinović. Taj čovek ima problem sa mnom još od prošle godine - priča Gurović.
Opisujući scene iz 29. minuta, kad je isključen iz meča, košarkaš Crvene zvezde tvrdi da je sudija Vojinović prvi počeo s provokacijama.

- Posle tog faula, Vojinović me je uhvatio za kukove, ne bi li mi objasnio nešto. Sklonio sam mu ruke i rekao: "Nemoj da me diraš!", posle čega je on, onako sujetan, krenuo ka zapisničkom stolu da mi dosudi i tehničku grešku. Krenuo sam za njim i on se iznenada okrenuo, a kako smo bili vrlo blizu, sapleo se o moju nogu. Misleći da sam ga namerno sapleo, što nema veze s istinom, podigao je obe ruke i isključio me. E, tada mi je puk'o film. Bukvalno sam zapenio i počeo da vičem na njega, kad mi je, verovatno, nešto izletelo iz usta. Znam sigurno da ga nisam pljunuo, ali u onakvom afektu nisam mogao da kontrolišem da li će mi pljuvačka izleteti iz usta.

Gurović kaže da ne može da veruje da se stalno čeka neka njegova greška kako bi se u javnosti o njemu stvorila loša slika.

- Uvek sam ja negativac. Poslednje dve godine uporno gradim dobru sliku o sebi, jer ne želim da me pamte kao nekog probisveta kad budem otišao iz Zvezde. Nemoguće je da me strane sudije u ULEB kupu tretiraju na jedan način, a jedan Vojinović kao nekog juniora. E, pa ne može, ne dam na sebe.

Najkorisniji igrač prve faze ULEB kupa na kraju razgovora za Kurir kaže da mu je svega preko glave i da će sigurno otići iz Srbije.
- Posle svega, jedva čekam da odem odavde. Kad nam je zemlja korumpirana, nije ni čudo što je sport otiš'o u k...c. Borac sam i ne trpim nepravdu, ali ne mogu više da izdržim, puk'o sam. Šta mi treba da trpim uvrede Grobara, a sada i ovo sudijsko ponižavanje? Sam se borim, umoran sam od svega. I kola moraju posle određenog vremena na servis, a kamoli čovek.

NE MOGU SAM

Gurović ističe da bi Zvezda izgubila u Kragujevcu i da nije bio isključen, a kao razlog poraza navodi činjenicu da se igra tima previše zasniva na njemu, iako je već na ivici snaga.
- Izgubili bismo od FMP i da sam dao 100 poena, jer su igrali bolje, dok smo mi u krizi. Ne može Zvezda da zavisi od Gurovića. Istrošen sam, igram skoro svaku utakmicu po 40 minuta. Pitaju se zašto sam bio loš u polufinalu Kupa? Pa, zato što nisam želeo da spominjem koliko sam umoran, da na nozi imam žulj od sedam centimetara koji me strašno boli, da mi je rame povređeno. Uvek ću sportski čestitati boljem, ma koliko teško podnosio poraze.

Извор Курир...
12
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 11, 2007, 04:11:22 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Од ове екипе, ваљају: Чича, Александров, Јоровић, Антић, Драгићевић и ту се отприлике круг завршава. Остали су просечни или исподпросечни играчи. Можда би се ту могао угурати и Буркс, јер ми није јасно да плеј са НБА педигреом, коликим толиким, не може погодити два слободњака на мечу, о улазима под кош да не говорим. Можда једноставно није у форми.

Па то што си ти набројао је прва петорка,осим Јоровића који још не игра,али си додао Буркса...По мени Мишановић заслужује више да игра,јер је дечко једини прави центар у нашој екипи,а што се Буркса тиче,и ја мислим да није у форми,јер видело се на утакмици против Химкија како добро може да одигра,и мислим само да му је шут за 3 поена мана...
13
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 10, 2007, 09:18:31 PM
Quote from: "Djole"Бока да ли тај Фиба куп уопште и постоји?Ове сезоне нигде ништа о том такмичењу чуо нисам...
Елем,вечерас смо испрашени од стране ФМП-а,полако али сигурно постајемо топовска храна.Сваки тренер који има мало морала поднео би оставку после оваквих резултата,али био бих изненађен ако наш велики зналац то после ове текме учини.
Гуровић ударио,па пљунуо судију,а свако објективан на снимку може да види да је стварно био фаул у нападу.С друге стране у следећем нападу фаула није било и Антића разумем што је реаговао...
Александров показао да ће бити сила и то у пару са Милошевићем.Биће интересантно наредних дана видети шта ће се десити са овим црвено белим Титаником.
Поповић,Ковач,Марковић,Буркс...све промашене инвестиције!А харлемовца смо довели на месец дана,још мало па му уговор истиче а још се није ни скидао.Још један у низу сјајних потеза дилетанта Драгана Шакоте.

Фиба куп постоји,играла га је Војводина ове сезоне..Ко иоле прати кошарку зна да постоји...Како си то мајке ти закључио да постајемо топовска храна!?О Шакоти не треба трошити речи!!!А што се Гуровића тиче он је професионалац и не би тако требало да се понаша,и не оправдавам га за то што је учинио,али схватам да је био изнервиран не само том одлуком судије него и претходним..Александров није лош,али не треба судити о његовим квалитетима након једне утакмице...Поповић је дечко болестан и није тренира пар дана,па није ни чудо што је одиграо како је одиграо,Ковач има добар улаз,мада зна да погреши,Марковић не заслужује да игра,а Буркс као да нема муда да заврши акцију!!!Рајс није потписао уговор на месец дана,него до краја сезоне са опцијом да КК може да раскине уговор кад год то буде хтео...
14
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 09, 2007, 06:50:08 PM
Бока све је то ок што си ти рекао...Али кад дође дерби 90% екипе игра као да су пали с марса.И то је оно што ме највише боли..Дал је то комплекс као онај који они имају у фудбалском дербију или нешто треће,ја стварно не знам,али кад играш срцем и мудима победа неће да изостане,а и ако изостане а играчи су се борили као лавови,е онда им нико неће замерити...Али код нас у сваком нападу се чека да Гуровић заврши,а нигде неке израђене акције за њега,е то је срамота...Играмо као неки аматерски клуб,у којем се игра врти само око једног играча...И ту је по мени Шакота крив,јер ми изгледа као да он нема изграђен ауторитет над овим играчима...На једној конференцији је рекао за оног малог Милошевића,како не заслужује да носи звездин дрес јер се не бори како треба за тај исти дрес,а он и даље исто игра...Па ако је тако онда марш из звезде и он и сви остали који се тако понашају!И шта смо добили са Александровим који се опоравља 2 године,Јоровић који је дошао повређен и нико не зна када ће бити спреман,исто тако Рајс који је сада дошао,а нико не зна кад ће заиграти...!?Ако се не опораве и не уђу у форму до супер лиге,који ће нам онда курац,да неће да нам помогну можда СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ,кад не будемо играли ни Улеб куп! :nene
15
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 05, 2007, 11:27:19 PM
Quote from: "slobodan11"Микеланђело нема никаквих проблема наси смо ;). Да се вратим теми на крају се изплатио ризик Коромана који је имао вероватно боље понуде јацих клубова али ипак је зелело да се придрузи Звезди, надам се  да це прузити добре игре и да це мо са њим успети у лиги сампиона иако до тад има доста времена!
Поздрав!

Офф топик...
Ае бре ово ти се понавља 100-и пут,ако не знаШ да пиШеШ ЋириЛицом немој ни писати!!! :batine
16
Терен / Прелазни рок јануар 2007
January 31, 2007, 09:40:30 PM
Zvezda dovodi Seada Bandu iz Lećea
Sreda, 31. januar 2007. 20:50

Nakon Vladimira Djordjevića, koji je u utorak potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, beogradski klub doveo je još jednog štopera.

Kako prenosi "Blic", u pitanju je mladi fudbaler Lećea Sead Banda, koji će sa aktuelnim srpskim šampionom potpisati četvorogodišnji ugovor.

Banda je karijeru počeo u nikšićkoj Sutjesci, a bio je član kadetske reprezentacije Srbije i Crne Gore.

(MONDO)
17
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
January 29, 2007, 02:44:02 AM
Quote from: "SaXoN"izgleda da stize Bajalica... znaci Joksim otpada. Jos da Koroman dodje, Basta se povuce na desnog beka i onaj buzdovan Pantic na klupu... i milina :)

И тебе за тренера... namigivanje
18
Терен / Прелазни рок јануар 2007
January 29, 2007, 12:21:20 AM
Bajalica blizu Crvene zvezde
Nedelja, 28. januar 2007. 23:41

Miloš Bajalica, najbolji fudbaler OFK Beograda ove sezone, najverovatnije će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, javio je izveštač "SOS kanala" sa priprema koje "romantičari" i ove zime obavljaju u turskom letovalištu Antaliji.

Bajalica je u nedelju prekinuo pripreme, pozdravio se sa čelnicima kluba i saigračima, napustio hotel i krenuo ka Beogradu.

On bi do kraja prelaznog roka, 31. januara, trebalo da potpiše ugovor sa Zvezdom, koja je po odlasku reprezentativca Milana Biševca u francuski Lans deficitarna upravo na poziciji štopera.

Na subotnjoj prijateljskoj utakmici protiv ruskog Zenita (2:0), trener Dušan Bajević je svih 90 minuta na terenu držao tandem Nebojša Joksimović - Vladimir Djordjević. Djordjević je u aktuelnom prelaznom roku stigao na Marakanu iz brazilskog Fluminenzea.

(MONDO, foto: MN Press)
19
Терен / Прелазни рок јануар 2007
January 26, 2007, 07:49:32 PM
Quote from: "drenke"Djurovski: Zvezda nije htela da me saceka

Mondo

Какав наслов,каква реченица,момак ме просто одушевљава!:megafon
Ау,каква је то дијабола,њега звезда да чека,па јел он дечко на луд! :nene
20
Терен / Прелазни рок јануар 2007
January 23, 2007, 05:32:30 PM
Quote from: "North_RS"ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...

Узе ми пост из тастатуре...