Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - johny

1
Терен / Млађе селекције
January 25, 2008, 06:08:30 PM
Чуо сам да су малог Прша избацили из прве поставе,узели му 10 и капитенску траку.Он је мом другу рекао да није ништа урадио и да не зна због чега се тако понашају.Ако је ово истина,онда стварно нису нормални.
2
Терен / КК Црвена звезда 07/08
January 25, 2008, 01:20:54 PM
Смеши се курац,ако наставимо са тихим бојкотом.Мислим да се показало да овакав бојкот нема сврхе и не знам шта се више чека.Можемо до сутра да нагађамо да ли знају наше разлоге или не,време пролази,а и балија и управа су још ту.
3
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
December 22, 2007, 10:20:05 PM
???? ?? ??????? ????? ?? ??? ??? ???? ??????? ?????,??? ??? ??????????????? ???? ????? ????? ????????,???? ?? ?? ???? ??????? ? ???? ?????????,????? ???????? ???????.?? ?? ?????? ???,?? ????? ???????? ?? ??? ????? ???? ???? ???????? ????????.?? ?? ?????? ????? ??????? ????,??? ??? ???? ????????? ???????? ??? ?? ??? ?????? ?? ??????? ??? ????,??????? ?? ??? ??? ??????.???. ????? ?? ???????,????? ?????. :)
4
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
December 21, 2007, 05:04:13 PM
????? ?? ?? ????? ???? ?? ??-????? ???? ?? ?????? ????? ?????? ?? ?????? ?????????????? ?? ????? ?????? ?? ?????? ?? ????,??? ?? ??? ??? ????? ????? ???? ??? ????? ????? ?????? ???????? ??????.??? ???? ????? ?? ?????? ???? ?? ???? ? ?? ?? ???? ???????.? ??? ???? ?? ??? ??????,?? ????? ?????? ???? ????? ???? 6 ?????? ????,??? ????? ?? ?????? ???? ????? ???????.
?.?. ?????????? ????? ??????? ?? ?????,?? ????? ???? ??????? ???????? ???,?? ????? ????,????? ??? ?? ??...????? ?? ????? ???? ?? ??????? ? ?? ? ??????.???? ?? ??????? ??? ?? ?????,? ?? ???? ?? ??????.???? ?? ??? ???? ?????? ???? ??? ?????.
5
Па је л`се ишло?Ја сам био спречен због славе,а на делије.нет не могу да отворим страницу.Ако се ишло,могао би неко да напише извештај.
6
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 03, 2007, 09:24:29 PM
Зваћемо га Бетон лига! :D
7
Терен / Млађе селекције
September 03, 2007, 01:49:42 PM
Пршо и Малинић можда ускоро,а за коју годину Мркела и то би било то.
Е сад не знам колико сте упућени,али пола тих момака који играју за гробље били су прво у Звезди и то још за Џајино време на челу.Међутим,ми нисмо могли да обезбедимо тим клинцима станове,а великом броју ни стипендије,па их је гробље покупило,дало им станове,плаћене рачуне и још кинте приде,док су код нас децу из унутрашњости очеви 2 пута дневно возили у бг о свом трошку.Мислим да се то променило доласком нове управе,али сад је већ касно.Знам само да ми је мука кад гледам како се курче да су најбоља школа у Европи,а све са нашом децом.
8
Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?
9
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 12, 2007, 09:30:55 AM
Очигледно лоше одрађене припреме,имам утисак да су им тешке ноге.Оно што ме бар мало радује је то да се коначно видело хтење и жеља за победом,мада није нека утеха.
Треба само подржати екипу и све ће доћи на своје и ЛШ и титула.
10
Терен / Прелазни рок 07/08
August 07, 2007, 10:45:41 PM
Хвала Богу што не долази Ракић!По мени,он је најглупљи нападач у нашој усраној лиги.Ево само један пример:ЕП за младе,текма против чеха,дуга лопта ка ракићу,чех који га чува скаче и из авиона се види да је лоше проценио и да ће га прелетети и да ће ракић имати један на један са голманом,али ракић повлачи човека за дрес и наравно судија свира фаул.Требао је само да сачека лопту,али ни то није знао.Имао је милион глупости на тих пар утакмица на ЕП(ова ми остала упечатљива),да нисам знао да ли да се смејем или да плачем.
11
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 07, 2007, 10:35:18 PM
Ма јок,то смо били ја и друштво из краја. :) Добили су и то доста лако.Ко зна шта си ти гледао. :)
12
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 04, 2007, 11:23:40 AM
А како би било да ви што славите ЛШ,мало `оладите.Јбт. нисмо ни левадију прошли,а ви већ трипујете.Шта треба,да нам се сви смеју ако попушимо(не дај Боже)?Зато лакше мало.
13
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 04, 2007, 11:15:48 AM
Зар је било ко од њих заслужио похвале?Против овакве екипе требало је увалити бар три гола.Па ови су мало бољи од оних усташа,а гробље је на две утакмице дало 11 голова!Бошко је курац од тренера,мада мислим да он и не саставља екипу,јер ако саставља онда се питам где му је етика.Како другачије објаснити да људи који су прошли целе припреме седе на клупи,а улази Молина који није ни ишао на припреме,или Броновицки после 3 заједничка тренинга.Немам ништа против њих,јер ако су квалитетни лако ће ући у првих 11,али ТРЕНУТНО не видим по чему имају предност у односу на Бурзановића,па и Трајковића.
Погледајте како се ради у Европи,пред крај једне сезоне,уговарају се трансфери за следећу,јер појачања морају да прођу комплетне припреме,па био то и Анри.Код нас у клубу не знају ни кад играју прву утакмицу,па терен изгледа као њива.Срамота!
Да ме неко не разуме погрешно,не желим само да критикујем,мислим да од овог тима може бити нешто,али ако хоћемо поново да стојимо раме уз раме са Реалом,Барсом,Миланом и другима,морамо почети и да се понашамо као они.
14
Терен / Novi dresovi
July 19, 2007, 01:30:07 PM
Да не цитирам све бзвз. онако је како је Бока рекао,нису имали нове,па су искористили старе за представљање.Нема разлога за бригу.Нови су сасвим ок.
15
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 18, 2007, 09:28:01 AM
Знали смо сви и пре текме да ће судије бити уз њих као и увек,али оволико провидно и безобразно,не верујем да је било ко очекивао,па чак ни они сами.Техничке,грешке у корацима,фаул у нападу то не постоји кад су глодари у питању.Како су само смањили разлику на -1,не знам да ли је неко запамтио,Мишановић ваљда промашује,Тадија скаче,хвата,гурну га,испусти лопту у аут и још попије личну и техничку,а они 4 слободна и напад.Овакве и сличне ствари су радили константно,јебем матер ону усрану гробарску.Свака част момцима,у уторак треба само да покажемо да верујемо у њих,јер са нама се може све што се пожели. :)
П.С. Ако је неко гледао снимак,нека каже да ли је дробњак стварно био у ауту,ја нисам видео,али ме баш занима,мада знам да се неће ништа променити и да јесте.
16
Терен / Novi dresovi
June 03, 2007, 09:16:40 PM
Не знам да ли сам добро сконтао,али одређени људи са овог сајта имају контакте са људима из маркетинга.Е сад,да ли је могуће да тим људима из маркетинга већ годинама нико не може да објасни колико она пришивена крпа наружује дрес.Док нам је адидас радио дресове,мислио сам да је до њих,али кад сам видео и тај дрес без те крпе,није ми био ружан,чак ми се и свидео.Сад се питам да ли они не знају да постоји могућност штампања у 21-ом веку и да број не мора више да се ушива.Нека nike уради дрес по свом избору,не морамо ми да бирамо дизајн,само да скинемо ту крпу.
17
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 04, 2007, 12:23:08 PM
Суђење је било какво је било и глупо је да га коментаришемо после шестог узастопног пораза од њих.Наш тим,ако се то може назвати тимом је очајан.Изгубили смо са 4 разлике,јер су они у паду форме,иначе ко зна шта би било.Ок,Караџић каже да је максималан домет овог тима плеј-оф,али нека онда управа објасни зашто је најскупљим играчима то домет. Спомиње се овде, као успех управе,поново јака омладинска школа.Ако је то највећи успех за 6 година,онда стварно немам речи.Кажу неки нису нам дали да освојимо титулу,а шта онда фмп треба да каже кад се погледа ко је све играо за њих.Реално,само смо са Ракочевићем били најбољи и те сезоне покрадени,а за све остале више треба фмп да кука него ми.Нису нам гробари криви што сваке године улазимо у сезону са 8 нових играча,а међу њима нема ни једног из те опорављене омладинске школе.
18
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 04, 2007, 12:06:11 PM
Пехар не мора да се подиже у задњем колу,већ у првом следећем када је титула и теоретски осигурана.Тако да ако буде нерешено или победимо у дербију,већ против војводине може да се уручи пехар.Мада,чујем да у клубу желе прославу у задњем колу против хајдука.
19
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
April 29, 2007, 12:08:03 PM
Не знам да ли сте чули,али изгледа да ако победимо све до краја управа жели да задњу утакмицу играмо у Косовској Митровици и да тамо прославимо титулу.По мени прави потез.
20
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 29, 2007, 12:03:59 PM
Да,да како да не,а онда је мрмот завио чоколаду у фолију.Они су давно дигли руке од титуле,само серу по новинама да не би било очигледно кад поклоне хајдуку три бода.