Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Song

1
ваистину васкрсе
2
Терен / КК Црвена звезда 07/08
November 28, 2007, 07:04:06 PM
Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Тако да бих ја само могао да похвалим Делије из Русије, који подржавају тренутни став наших навијача из Србије.

Ма, краљеви, свака им част што су подржали став неке тамо навијачке групе "Делије Север". :zbunjen
Чули за бојкот дан пре текме.Ма,важно да се виси на нету цео дан, навијачке приче, извештаји - када Звезда једном у пет година дође у Немачку, Русију,Аустрију...ово-оно...али зато је тешко прочитати бар три поста о гостовању у Кули,Апатину итд.

:bes
3
Северна трибина / ????????? - ?????? ??????
November 03, 2007, 04:47:10 PM
???? ???????? ??? ????? ?? ???? ?? ????? ?? ?? ???????? ?????? ???? ??????? ???????.. :boks
4
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 01, 2007, 12:39:45 PM
?, ?? ???? ?? ?? ????? ????? ??????? ??????? ? ??????. ????????? ???(2!) ???????? ???????? ???? ???????? ?? ??????????, ????? ?? ?? ??. ????? ????? ?????? ?????? ? ?????? ???????, ??? ??? ????????? ???? ??? ????? ?????? ? ???? ???. ?? ?? ???? ?????? ?? ????? ????? ?????????? ? ??????????? ?????, ?? ???? ???????? ?????? ????? ????? ???? ???????? ??? ?? ?????? ????? ???????? ? ?????????, ?? ?? ?? ????? ???? ?? ?? ????? ????? ???? ???????? ? ???? ?? ?????? ? ????????? ?????? ??? ??????.
??? ?? ???????, ??????, ??? ?? ???????!
5
Терен / Снимање фудб. утакмица!
October 30, 2007, 11:24:15 PM
послао сам ти поруку
6
Терен / Снимање фудб. утакмица!
October 30, 2007, 01:03:42 AM
У чему је проблем, идите на домаће торент сајтове, и поскидајте све што је актуелно. Чак штавише, лично сам у скорој прошлости скидао текме и из 86(Атлетико на Мари), 87 (Реал), Барсу, Лацио и многе друге. Поз.
7
Терен / Прелазни рок 07/08
June 28, 2007, 12:27:20 AM
Quote from: "Бока"Потписани уговори са четворицом омладинаца


Јел је неко провалио мајицу лика скроз лево на слици?
8
Терен / Snimci sa utakmica...
May 30, 2007, 05:14:54 PM
Хтедох човеку да пошаљем приватну поруку... :bes
Ајд' бришите ове две поруке, избињавам се још једном...
9
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 19, 2007, 01:38:44 AM
Коме то смета Радивојевић? Кладим се да пола вас не зна ни како човек изгледа, а спомињете га у истој реченици у којој користите 'појмове' попут Јоксима и Пантића. Шмуцију је место загарантовано, а уколико дође до његовом одласка, што је и заслужио мајкуму, добићемо појачање на позицији голмана. Друго, зар није Ђоређевић солидно одиграо у почетку, или ме то сећање вара, пошто је прошао дужи временски период? :o
10
Пивница / Svaštara
May 11, 2007, 12:26:31 PM
Да ли може неко да окачи "Ћале ти је у ђубретарима"? Нема је у Мултимедији.
11
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 13, 2007, 01:13:52 AM
Quote from: "UrbanBaby":)




Процените сами ко има боље "скочне способности".  :finger
12
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 31, 2007, 07:47:16 PM
Quote from: "CEBEP"Колико видим како се и на који начин ради постаје ми јасна Звездина политика у наредних пар година. Купуј јефтино, а продај скупо рече једном шеф. Мислим да нема ништа од давања шансе младима из нашег погона. Звезда ће највероватније наставити са куповином страних играча у наредном периоду. То је постало већ свима јасно. Да ли је то добро или не јако је дискутабилно.....

Валтер Зенга. На страну потези управе, тренер се ту највише пита. Пар паметних потеза током целе прошле сезоне, поготову у последњем колу, већина се сећа, када је све било све решено(Зета-Звезда). Пар момака је тада одиграло доста солидно, а имали су пар утакмица и у Купу. Нереално је очекивати да једна утакмица у Бањалуци покаже карактеристике једног младог играча. Уосталом и треба узимати странце, него шта, али и водити се понекад зенгиним размишљањима...
13
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 12, 2007, 09:39:14 PM
Quote from: "Dacha od Bosne"Iskreno, mislim da je u Zvezdi najveci problem sto jos uvjek neki igraci moraju da igraju (uticaj menadzera), tipa Djokic, Blago

А које то, мајке ти, играчине седе на клупи, док Ђокић и Благо играју, као што си навео. Сви они на клупи су бољи од тима који губи, док не уђу на терен и покажу свој раскошни таленат, после кога се већина враћа на клупу. Немојмо човека кривити за нешто што није било у његовој моћи. На крају крајева, Милијаш, Трајковић, Рашковић, Перке и други по многима злата вредни момци са клупе су имали неку своју улогу у текућој сезон, а искористили је већином нису. Георгијев, онако емотивно скрхан, ушао је у другог полувремену када су противници већ имали завидну предност на сред Маракане. Утицаји менаџера-и тога има, не у толиком броју колико људи налазе разлог за лош резултат. Случај Бајевић, већина нас се надала да ће Бајевић најбоље мотивисати играче и то је било сасвим једно здраво размишљање. Лако је бити јунак после битке. Тренутна селекција играча је за наше прилике и више него солидна, али неко би требао утерати страх у кости играчима, јер то су репрезентативци(читај: уображени манекени), а не тамо неки безвезићи који су се до јуче млатили по другим лигама, жељни доказивања. Због тога и нисам пресрећан када прочитам имена Југе или Синише. Хвала на пажњи. :)

Први пост и одмах спортске приче... ЦЦЦЦ!!!
РСФ