Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - padobranac

1
Пивница / F I L M O V I
September 02, 2005, 12:28:25 PM
Ako niste vidjeli CRASH (bice da je prevedeno kao sudar ili LA sudar ili nesto slicno) pogledajte. Film je do jaja.
2
Терен / FKCZ WEB
August 31, 2005, 07:41:25 PM
ima ralzloga za to. Sto se tice pozitivne kritike uvijek je dobro dosla. Samo o dizajnu se ne moramo prepirati jer je takav kakav je a mnogo tema i mnog vremena je ispitivano kako i sta je najbolje. Zbog toga si dobio odgovore kakve si dobio. Bez uvrede...
3
Терен / Prelazni rok u Zvezdi
August 31, 2005, 01:22:28 PM
Koga ti provociras Kiki?
4
Терен / Prvo kolo UEFA Kupa - protivnik
August 31, 2005, 12:39:42 PM
kako god bilo ja dolazim na maru na prvu utakmicu. Jos ako mi stigne novi padobran (crveno-beli sa Zvezdinim grbom) ima da sletim na centar pa makar ne vidio utakmice.
Ali pored sale (i donekle zbilje) mislim da cemo imati veliki problem da im damo gol posto nema ni Zige ni Pante.
Ako potpise Mladenovic mozda budemo jaci odozada pa ne primimo gol sto obecava jer je to veoma vazno. Sve u svemu nek nam Bog pomogne. Ako prodjemo u ligu mislim da prezimljavamo.
Pozdrav
5
Терен / FKCZ WEB
August 31, 2005, 12:29:22 PM
Quote from: "Anonymous"
Quote from: "Васил"
@ meekats Брате, погледао сам све оне линкове (у ствари, у протеклих пар месеци сам погледао много линкова на ту тему). Мени оно изгледа као да је пресликано, сви су рађени у истом фазону. На страну укуси свих нас о бојама, али овај наш дизајн је убедљиво најбољи, а и прилично је оригиналан. Ја не видех сличан.

Mislim da nisi upravu.  Koliko oni bili slicni, razliciti su.  Ako pogledas najjace sajtove na svijetu, oni kroz jednostavnost predstave sve sto im treba.  Mislim da i Mancester, Celzi, Real Madrid imaju vrhunske dizajnere al' nema tu mnogo price.  Predstavlja se sajt onima koji prvi put dolaze al' je sajt uglavnom za one koji tu dolaze svakodnevno, kao ja.  Znaci, informacija pa onda dizajn.  

Evo i mene da se oglasim.
Moram da se slozim sa Vasilom (a kako i ne bi  namigivanje ). Ovi primjeri koje si dao nemaju veze sa dizajnom. Kako izgleda svi su radjeni sa nekim od CMS-a ponudjenih. Ok sve to izgleda donekle u redu ali zasto da nasa stranica bude ista kao i kod svih ostalih. Za takve kao sto ti kazes da jesi su najzanimiljivije vijesti a to ti je prvo dano cim udjes na sajt. Ti posljednje vijesti su sasvim dovoljne a kako ti je kiki odgovorila (a i svim ostalima) arhiva ce jos da se uradi i sve ce to biti jos preglednije.
Pozdrav
6
Терен / Walter Zenga u Zvezdi!
July 25, 2005, 01:53:48 PM
Djole pa ti sam sebe porices. Kazes nigde nema stojanovica a odmah ispod toga prenosis vijest u kojoj pise da je mali stojke dao gol. Nego opet imamo 5 ljudi u napadu. Od toga su dva nova sto znaci da bi opravdali njihovo potpisivanje morace i da udju nekada. Ne vidim nesto da ce se Stojanovic naigrati a to je steta. Ili ce mozda pod Zengom kapiten na klupu dok ne zaboravi na onaj svoj "desni spoljni" (jebo ga on po sred p...a)
7
koliko sam ja cuo i procitao (nisam imao prilike da vidim) prva zastava nije pala nego je ukradena sa ograne (isto onako kako su oni maknuli jednu nasu na fudbalskom derbiju). To i nije neki poduhvat. Za skorpiona svaka cast. Ali meni sve nesto smrdi da cemo i sutra da puknemo. Ne valja ova godina nikako
Pozdrav
8
Северна трибина / Predstojece utakmice
April 11, 2005, 12:04:43 PM
@lucky_star i bjcz. Hvala na informacijama. Karta rezervisana
@warsaw. ne moras se izvinjavati nisam se uvredio. I naravno istajem i na tekmi protiv Buducnosti
@KizaLion. Po meni je i bolje da "nam ne daju" u Arenu. Ako si bio znas da tamo nema sanse da se napravi atmosfera kao u Piniru.
Pozdrav svima
9
Северна трибина / Predstojece utakmice
April 07, 2005, 12:07:40 PM
znam da je godisnjica Ravne Gore (54 koliko mi je poznato) ali me zbunilo sto to spominje umjesto derbija. Ali ajde
10
Северна трибина / Predstojece utakmice
April 07, 2005, 12:01:03 PM
jebiga brate lagao bih kad bih rekao da sam siguran
11
Северна трибина / Predstojece utakmice
April 07, 2005, 11:49:28 AM
ma kad bi derbi bio 11-og ostao bi ja i do djetica sigurno. Ali nije mi da uzimam slobodne dane i letim zbog toga. Kazem ti sad sam ispusio 6 dana slobodnih za Zetu i OFK-u a trabao sam na derbi. Ali ajde. Znaci za sada je tako. Nadam se da nece mjanjati opet nesto ovi badniti iz saveza.
Pozdrav.
P.S. Sta ima na Ravnoj Gori 13-og?
12
Северна трибина / Predstojece utakmice
April 06, 2005, 02:21:05 PM
sve je to super. Ali jel ima neko da sigurno zna jel polufinale kupa sigurno 11. maja. Ja sam popusio sad za 23. mart (sto i nije bilo lose bilo me je na drugim tekmama) ali ne bih volio da se opet ufuram da cu na derbi a bude racku. Znaci jel je to sigurno da je derbi u kupu 11-og maja.
13
Терен / 2 predstavnika u ligi sampiona?
March 17, 2005, 11:46:31 AM
ma jok brate nema sanse. Da bi imali 2 predstavnika traba doci do 15 mjesta. Mi smo trenutno na 19. Od ovih ispred nas sa dosadasnjim poenima u Evropi preci cemo samo poljake i to jedva a nas ce preletjeti rusi sto znaci da ostajemo na 19 mjestu. Znaci 2 runde kvalifiacija i 1 predstavnik. Razlog tako malom broju poena je sto smo imali 4 predstavnika u Evropi ove godine. Banovi Dvor i Budusnost cini mi se osim nas i groblja. Mi smo doprinjeli 2 i po poena a Djetici i Ban Castle nista. Groblje za sada 12 i po sto se sve dijeli na 4. Znaci kvocijent nam raste za 4.25 ili tu nesto. Mnogo malo. A groblje ce da popusi od Moskve veceras tako da je to to za nas ove godine. Osim toga treba da se uzdamo u sebe i to sto mi uradimo a ne da se svercamo u Evropu sa njihovim bodovima. Toliko
14
Северна трибина / Koliko ste se najvi
February 09, 2005, 11:24:40 AM
123 Derbi. Mozda i nije neko cimanje ali ajde. U petak ujutro krecem vozom za Frankfurt (4 sata voznje). Cekam 2 sata na poletanje aviona. Letim 45 minuta za Minhen i tamo cekam jos sat i po jer avion kasni. Iz Minhena jos sat i po leta za Beograd i mrtav umoran stizem na aerodrom. U subotu na derbi po onoj kisurini i hladnoci da bi vidio dve sanse, ne vidio niti jednog barjaka (hvala vam zandari) i cuo sta se desilo Milanu. U nedelju ujutro ista prica kao i u petak samo u suprotnom smjeru i bez zakasnjenja aviona.

Sve u svemu ok 16 sati putovanja tamo i nazad. Ali ponovice se to opet
15
necu da stvaram teoriju zavjere ali jel nije malo cudno da je jedino kolo koje se igra u srijedu i to izmedju dve subote bas ono gdje mi trebamo taliban da nabijemo na Mari da bi stigli bodovnu razliku???