Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Вајти

2
Супер је било данас. Ко није дошао, зајебао се, па да зна да дође против Смедерева.

"Душмани" доживела премијеру, и то је певана пола сата без престанка. Прави моменат, с обзиром на стање у ком се клуб налази.  Прво полувреме мало слабије у односу на друго, али добро, сунце тукло у главу, а већ је традиција да се чувамо за друго полувреме. Ипак, и прво је било добро, "Душмани" увежбани, кесе са водом подизале атмосферу. ;D

Друго полувреме - потпуно лудило! Ја стварно не знам где је до сада лежала "Звезда је живот, све друго су ситнице", оно је да се форсира на сваком мечу. (Једно питање - да ли можда постоји верзија где се пева "ја ти дајем срце, дајем ти и руку"?) Текст ове песме стварно убада у центар. Уопште, данашњи избор песама је био одличан с обзиром на целокупну ситуацију око клуба, певана и "Весело ми с тобом некад беше". Урош је добио подршку, певано је и Космету, одлична атмосфера и супер зезање, поготову у другом полувремену.
3
Quote from: Eric Cantona on April 09, 2009, 11:01:04 PM
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)

Што рече неко на једном другом форуму - а зашто да раскидамо уговоре са играчима кад ионако играју за џабе?  ;D

Све је ово шарада. Спаса нам нема, пропасти нећемо.
4
Зар да нас распали Партизан овако разбије? Па шта ће да раде на осталих десет утакмица ако су овако одрадили дерби!? Ово им је била најбитнија утакмица до краја првенства, шанса да разбију гробље и да се колико-толико изваде.

Боли приступ игри, да не наводимо сад имена, али ја сам једино код Туторића, Исаха и Клеа видео неку жељу, остали - тотална апатија. Не бих баш рекао да имамо лошије играче од њих... Чеда је ово изгубио, као што је изгубио и победу у прошлом дербију и као што је изгубио ону против Џомбиних кад смо могли да се приближимо на -4 пред дерби.

'Бем ти тренера ако не може да мотивише играче за дерби. Види се бољитак, види се нека игра, хвала Чедо за то, али одради ти ово првенство, па пут под ноге.
5
Quote from: николаБГ on April 09, 2009, 12:27:28 AM
Куда су дотрчали наши назад, преко терена или истока? А глодари били у тунелу? Шта су тамо тражили, колико их је било? Па зар тамо није мурија, како су смели да буду доле, треба их казнити због лоше организације- ако сам добро разумео, 200 домаћих навијача стоји у тунелу из кога излазе играчи! Па где то има?

Наши дотрчали преко истока кад су носили заставу, а с обзиром да глодари и нису носили заставе(неко шатро јединство, шта ли), вероватно је била на истоку. Али њихов стадион, њихова застава, ко их јебе.
Видело се да се после тога нешто ускомешали, и да нешто раде, скупили се у тунелу, излетели из њега и по оној врућинчини истрчали један спринт од 100 метара. Онда излетела мурија из тунела и глодари мало каскали ка западу(да узму даха), а онда још један галоп ка својој трибини. И чини ми се да их није било ни близу 200, максимум 100, а вероватно мање од тога.

У преводу, шта год да су хтели - испали су дебили.
6
Одлично навијање? Можда би и било да смо навијачи Јагодине. Лоше смо одрадили овај дерби и треба то признати, није срамота.

Ово је било испод нашег нивоа. Упоредите само наше издање са прошлог дербија на ЈНА и ово сада. Никада ми неће бити јасно зашто људи гледају да заузму централна места ако немају намеру да дају све од себе свих 90 минута. Лошијем навијању су, можда и пресудно, допринеле две ствари. Прво, са огромним поштовањем за људе који су били на шипки, што је већ речено пре почетка утакмице, или води навијање или се спусти доле. Мало депримирајуће делује то кад видиш виђеније људе са трибине како се попели на шипку и гледају утакмицу. Понављам, уз сво поштовање према њима. Друга ствар јесте позитивна, али је имала негативне ефекте - бројност. Стварно је супер то што смо буквално препунили север, али је то утицало и на лошије издање.

Корео је лепо изгледао, свака част момцима који су пре меча отели ону глодарску заставу(а свака част и глодарима, успели су да изгубе једину заставу коју су донели), број људи исто одличан, али певање... И кад смо добро певали, то смо радили из ината, после њихових голова или таквих ситуација. Можда је "але але але о" могло да раздрма масу.

Ипак, најјача два утиска од вечерас су гробарски спринт 2х100 метара пре почетка меча и паљење на крају меча.   
7
Стално кукамо како нас закидају судије, како нас јебе Теле, како новинари стално пишу против нас... Ево нам прилике. Онако искрено, титулу смо изгубили, ту немамо чему да се надамо - на победу па шта буде. А ако будемо имали гол предности као у прошлом дербију, да се не затворимо као пичке, него да нападамо све док не будемо приморани да се бранимо. Ово нам је прилика да покажемо да смо бољи(или мање лошији), а титулу нека узме ко хоће.
8
Под условом да је ово истина, ова управа је изгубила и последњи фактор који јој је давао какав-такав легитимитет. Што се тиче Југовића, знао је са ким улази у причу, и грдно се зајебао ако је мислио да ће он њих да зајебе. Уз то, ми уопште не знамо која су то Југовићева овлашћења, он је потпредседник задужен за шта? Остаје да видимо да ли је ово уопште истина, или можда и он сам опипава расположење пре свега ових у управи. У сваком случају, и њему би било боље да се што пре тргне и или да буде потпуно искрен и директан или да лепо изађе из шеме са овим муфљузима и остане колико-толико чист. 
9
Чини ми се да није било, али ако јесте или ако није за овај топик, бришите.

Пакао Кошара

http://video.google.com/videoplay?docid=2697219212819574923
10
Добривоје је ипак најјачи лик у целој причи. Јавно каже да су га ова два мамлаза одјебала. Па председниче, што лепо не дохватите мотку, па отерате ту ђубрад. Мислим, ипак сте Ви председник, они су свакако нижи у хијерархији. Све су то иста говна.

Оно што је симптоматично и што са једне стране говори о њиховој способности, а са друге о њиховој "доброј вољи" је то што су у једном дужем временском интервалу успели да нам истроше све људе, а то између осталог може бити погубно на дужи рок. Знамо сви ко је Џаји(какав је да је, наш је) наместио хапшење. Знамо сви ко је Пиксија(какав је да је, наш је) отерао у Јапан. Ко је изјебао Буњевчевића, који је заиста могао и требао да буде будућност клуба у руководећем смислу. По свему судећи, изгледа да су и Југовића зајебали само тако, и то по други пут. На крају смо дошли до тога да некакав Бингулац буде противкандидат Добривоју(и о том Бингулцу би могло да се размисли, о вези њега, његове странке и Мишка, али није ни време ни место за то). Истрошили нам људе, то је најстрашније. Нема кога да се побуни.

Како бре то да сви ти силни пословни људи, бизнисмени, менаџери - изградили империје, ресторане по Америци, успешне фирме по Србији, а од једног "бренда" као што је Звезда не могу да направе паре? Не могу да извуку новац од навијача, а имају хиљаду различитих начина? Како то да син најмоћнијег човека у држави не може да спречи општу медијску хајку на Звезду(а можда је он и изазвао?)? Како то да неко подгојено глодарско говедо из Савеза упорно шиљи курац на нама?

Све ово што се дешава, има неки циљ. Дај Боже да не сазнамо који, али нажалост, вероватно хоћемо. Како год, јавност се савршено усмерава у правцу реакције - "хвала Богу да нас је неко купио, пропали би овако". Народ к'о народ, верује у оно што прочита у новинама или види на ТВ-у. Нека нам је Бог у помоћи.
11
Ваљда ће урадити нешто са тим дербијем, где баш радног дана... Још ће сигурно завалити неки термин од пола четири или слично.
12
Quote from: KocoBo-Cp6uja on March 19, 2009, 04:28:54 PM
"Идемо у нове победе!, Ћао!", рекао је Тана што је изазвало смех свих у сали...-Американац,надамо се без тебе !!!

Американац је најмањи проблем.

Иако на Сабору није било циркуса(из простог разлога што се Бингетова екипица није сакупила), ово је још један шамар за Звезду као клуб. Нема једног потпредседника, нема другог потпредседника, нема многих предложених за Скупштину клуба, председник нам говори "америчким" језиком. Дени бре има неки дар да много прича и да човек све време чека да чује поенту приче, а онда се испостави да поенте уствари нема. Где ли је мали Марко, чиме ли се он бави?

Шурбатовић је одржао одличан говор, поставио неколико правих питања. Одлична ствар је то што ће Делије у овом сазиву имати скоро четвртину гласова, мада морам да признам да ми није најјасније да ли се нешто мења у ставу према управи после Сабора.
13
Баш добро издање вечерас! Не знам да ли то увек чекамо друго полувреме или се и на трибини запне кад и на терену, али по ко зна који пут друго полувреме драстично боље од првог. У другом је стварно била лудница. :o Пиротехника, скакање(и у вис и у даљ ;D), урлање... Бројност још невероватнија ако узмемо у обзир да је био радни дан. Дај ако треба и за ту струју да скупљамо паре, вечерњи термин је изгледа права ствар. Неко од млађих на шипци, такође лепа ствар...
14
Quote from: Пијанац on March 16, 2009, 08:17:11 PM
Друго, Толе је гробар од прилике онолико колико је и његов први сарадник Бата Ђора Циган. Пише њима двојици негде у биографији да су радили у Партизану, односно Звезди ал' то код њих остаје мртво слово на папиру. У пракси они раде искључиво у своју корист и у корист својих џепова. Сигурно да из тог правца долази директива да се ту и тамо Звезди подкрешу крила, ал' то апсолутно нема везе са тим ко је где раније радио. О љубави тек да не говорим, јер би ти људи и мајку продали за паре, а камо ли бивши клуб.

Управо то, право поређење. Да су у могућности и да им тако одговара, променили би они стране моментално. Заболе их и нас и за глодаре, они за свој џеп играју. Можда није главни узрок, али ми се чини да је то Звездаштво почело да нестаје баш све дубљим уласком оног зла у наш клуб.

Не знам да ли је дозвољено причати о предстојећем Сабору, ако није, бришите... Надам се да се варам, али мислим да нам предстоји још једна брука. Ништа се ту неће решити, само ће се наслађивати сви они који нам не мисле добро. Бингулчићева екипа ће да буде изузетно гласна, али наравно, неће имати снаге за преврат. Ова гамад из садашње управе ће да се потруди да испадне још веће говно(човек би помислио да је тако нешто немогуће, али они увек изненаде) и из њихове паткометрије ћемо добити само још једну бруку. Шта год да се деси, неће на добро да изађе.

Је л зна неко каква је процедура приликом бирања Скупштине? На који ће начин они уопште расподелити она предвиђена места? Капирам да су се Делије већ одредиле шта и како, али шта са осталима, са комисијама, спонзорима, радним заједницама... да неће можда да броје гласове у Медија центру!?
15
Добра је ствар било оно такмичење у навијању. ;D Можда би требало чешће да се практикује за анимирање масе.
16
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 09, 2009, 09:45:03 AM
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=60215&sectionId=44

Понекад је стварно паметније ћутати.
17
Ивић јесте жестоко зајебао ствар довођењем мује, али је остатак посла одрадио професионално. Наравно, остаје да видимо како ће се ти играчи надаље снаћи, али су први утисци заиста позитивни.

Није он тај који је крив, он одрађује свој посао исто онако како га одрађују домар или куварица.

Зна се ко се пита за финансије и политику клуба.
18
Бољи је и такав Стаменковић од зеленог "Роналда". Мени би много драже било да имамо играче који изгарају за дрес, свесни његове величине, него играче са стране који можда и јесу бољи од ових наших, али не схватају шта значи играти за Звезду. Притом, морам да истакнем да ми се чини да би поједини новопридошли странци стварно могли да буду појачања. Исах, конкретно - ми се после дербија(а и после свега што је о њему могло да се чује) чини као играч који би достојно могао да замени Кастиља, чији нам је одлазак уствари и направио највећу пометњу. Али, да не баксузирамо...

Томовић такође није морао да каже оно што је рекао после дербија(поготову што се и он може сматрати кривцем за гол), али је лепо видети да га је потресао гол оног циганчета. Џон стандардан.  8)

Свима онима који причају како нас јебу Теле и компанија би могли да поставимо питање: како то да једно задригло говедо, прави прототип наше руководеће фудбалске елите може да зајебава сина најмоћнијег човека у држави?

Што се тиче приче о титули... Ако на неком највишем нивоу већ није договорено да титула иде глодарима, мислим да би могли да се умешамо у трку. Има још 15 кола до краја, 45 бодова у оптицају, један дерби... Иако није реално, није ни немогуће.
19
Добро, ако ћемо баш искрено, били су гласнији на самом почетку и на самом крају. У међувремену се нису чули. Да наше певање није било перфектно, и није, али смо их надгласали.
20
По мени, одлично издање, мада је на плану певања могло боље. Прво, свака част момцима који су осмислили и организовали ону кореографију. Онако нешто урадити на гостовању је заиста велики успех. Пиротехника, пароле - све на високом нивоу. Оно што је мени засметало, а то нам се иначе често дешава, је то да чим вођа погледа са стране, поприча са неким или не води баш активно навијање - ми се из неког разлога утишамо. Ваљда ће се радити на томе. Двоглас је био неизбежан, са онако развученом трибином и нашим озвучењем.

И даље не могу да верујем да смо примили онај гол...  :'(