Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - POCTOB

1
Времеплов / Vazno obavestenje!
May 16, 2004, 12:48:35 PM
Da to je covek, Peca Panker, malo sam se zajabunio. Ziva legenda!
2
Времеплов / Vazno obavestenje!
May 16, 2004, 12:45:04 PM
E jel' znate za nekog lika "Peca Cetnik" ili tako nesto? Navodno on je prvi covek koji je na komunjarskoj TV javno rekao da je Cetnik. :ruke   To je bilo na maksimiru.
3
Пивница / Da li Srbija treba u EU?
May 15, 2004, 12:13:47 AM
A to sto je taj Mercator izvalio oko 15 miliona DEM za zemljiste, kad jos uvek nisu imali neke tvrde garancije od nove vlasti i kad niko drugi nije hteo direktno da investira, od toga  ti se ne okrece stomak.
POCTOB: izvalili su kintu za prostor, sta tu ima sporno, jel' treba da im budem zahvalan sto su kupili zemljiste?

Plus to u samu izgradnju je ulozeno oko 40 mio EURA  a gradile su ga domace firme.
POCTOB: zato sto su jeftinije od slovenackih koje tu ne bi mogle ni da prismrde.

I to sto je stvoreno 150 novih radnih mesta to isto ne vredi nista.
POCTOB: jel' si ti svestan kolko je Srba u 2 svetska rata oslobadjalo tu jebenu kloaku u kojoj ti zivis, kolko ih je ostavilo kosti tu, sigurno vise od 150, i sad treba da padnem na dupe zbog 150 poslova koje su stvorili.

Ako nisi znao covek koji je stvorio taj novi mercator  se zove Zoran Jankovic
POCTOB: idi bre, i sta sad??? opet pare idu u sloveniju.
i dolazi iz Smedereva! A Mercator Srbija je pravno gledano srpska firma, u stranom vlastnistvu i koliko ja znam samo direktor dolazi iz Slovenije. I u novoj kampanji vlade se naglasuje cinjenica da je u sortimentu ponude srpskog Mercatora ima 70% domacih proizvoda a 30% stranih!
POCTOB: i sta sad? opet pare od profita napravljenog na srpskoj muci idu u sloveniju.

A sto se tice onog otvaranja i guzve i meni je bilo muka :( . Ali nije to bilo zato sto su to Slovenci, nego zato sto je napaceni narod bio gladan svega novog :bes ,prosto receno
POCTOB: ti isti gladni svega novog su besneli na "prekodrinske" Srbe sto prave "sranja"

Hleba i igara. Isto bi bilo da su neki Nemci ili Francuzi prvi dosli, a zasto nisu dosli, a?  Zato sto ih boli tuki za nas i dok im ne bude 100% sve osigurano, pravna drzava i te fore, nece dolaziti da ulazu svoju kintu. A ovi su rizikovali i naravno isplatilo im se.Toliko o tim demagoskim fazonima kao dosli da nas iskoristavaju i to. Jebiga pa to je biznis i treba imati muda.Mozda bi se nekom vise svidelo da su dosli Svabi ili neko drugi, ali ja mislim da je svejedno lakse i bolje sa Slovencima nego sa Svabom ili nekim drugim koji stvarno gleda samo na profit.Ipak su ovi Slovenci dali vise od 100 hiljada Eura za obnovu obliznjeg vrtica, naravno i to je deo biznisa ali ipak su nesto uradili.
POCTOB: slovenci su dosli tu zato sto njihov jebeni supermarket nije interesantan bilo kome na zapadu, nekonkurenti su, a zasto se nekonkurentni biznisi kote kod nas to je nas problem, nisu oni dosli tu radi nas nego zato sto ne umeju nigde drugo.

Izgleda da je najbolje da ponovo sklapamo neke veze i paktove sa Belorusijom, Ukarjinom i Irakom...  :(
POCTOB: Rusija i belorusija uvek pre slovenije, ako nista mogu da ih kupe i prodaju jedno 15 puta...

Ja bi voleo da Srbija negde otvara svoje centre i fabrike ali to trenutno nije realno, osim par firmi koje su izuzetak. namigivanje.
POCTOB: ima Srbija da otvara svoje fabrike u Srbiji, i da izvozi kao recimo Zastava na najzasicenija trzista kao sto je americko i da opet bude konkurentna...
4
Пивница / Da li Srbija treba u EU?
May 13, 2004, 02:17:33 AM
Jos da dodam(nemam vise edit opciju, ne znam zasto?) da stvarno treba izbegavati slovenacke i usraske proizvode, stomak mi se okrenuo kad sam video slike otvaranja merkatora i kako je narod pohrlio da da prilog slovenackoj provredi. Mi kao narod nemamo pamcenje.
5
Пивница / Da li Srbija treba u EU?
May 13, 2004, 02:14:17 AM
Mi kad postignemo standard koji nam treba da bi usli u EU, bice nam svejedno da li smo u EU. Na podizanju standarda treba raditi, a ulazak u EU bi nam po meni bio stetan jer bi se utopili u istoj. Dosta stvari koje se promovisu na zapadu, npr. prava pedera na brak ili da usvajaju su posuvraceni idiotluci koji ce na kraju da dovedu do posrnuca tih drustava. Tako nesto nam ne treba, a da bi usli u EU morali bi da izmedju ostalog prihvatimo i takve stvari. Taj ulazak u EU bi takodje znacio da budemo u istoj drzavi sa slovencima i verovatno usrasama sto nam nikad nista dobro nije donelo. Svabe i Francuzi tu vode glavnu rec a i jedni i drugi nam nista dobro ne misle.
6
Ziveli :flasa
evo sedim na faksu i posmatram anglosaksonsku stoku dok u sluskama prasti, bas mi je legla pesma.
7
Пивница / Jadranska liga u rukometu...
April 29, 2004, 05:52:37 PM
Krug ce se zatvoriti jadranskim sistemom skolstva gde ce se buduce generacije uciti naprednim idejama bratstva i jedinstva.
8
Ja kad odem na tekmu odem vise radi atmosfere, fudbal me ne zanima toliko. Taj spanski fudbal mozes da dozivis na tv-u i bolje nego uzivo(zumiraju ti i sl.) a atmosferu sa tekme preko tv-a ne mozes da dozivis.
9
Пивница / ???? ''??????'' ????-? ?? ??????
April 19, 2004, 07:01:06 PM
PROTEST POVODOM LUKICEVOG UBISTVA U UTORAK | 17:25 | Izvor: B92

Sarajevo -- Protest  koji  je boracka organizacija Vi
10
Северна трибина / VA
April 17, 2004, 09:53:58 PM
Kompleksi radjaju najvece zlo, to ce da ide progresivno, sto se vise osipaju i sto su slabiji to ce vise da budu ozlojedjeni.
11
Пивница / Hilandar
April 12, 2004, 06:39:57 PM
60 godina smo sejali necu da kazem sta, sad zanjemo to sto smo sejali, i znjecemo, ima da nam dosadi.
12
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 24, 2004, 09:43:58 PM
POCELO SASLU
13
Северна трибина / LJubljana 24.01.2004
March 24, 2004, 03:50:06 AM
Ja kad bi znao da BBB dolaze u moj grad, odma sahovnica na zgradu, kroz prozoere ori se danke dojcland und czehoslovakien und rahim ademi und agim ceku und tito und banditen und avnoj und jajce, ja u stavu mirno sa podignutom desnicom na terasi cekam prolazak jezgre i njegovih drzavnih huligana(ko nam je to dobio prostorije od drzave??? kao zasluzni gradjani/cepulje/jastuci pod guzovima nizerazredne gradske birokratije). Po prolasku drzavnih huligana ja ushiceno jecam zato sto me nisu dirali i odlazim poloziti cvece na plasticnu kopiju spomenika sa ovcare koji krijem u "zahodu" i iznosim ga i postavljam ispred zgrade samo u ovako vaznim prilikama. Zatim 191 put(za svakog od streljanih) glavom udaram u zid iznad plasticne kopije spomenika iz ovcare i sebi govorim crni prljavi Srbinu rumunjsko komunisticki SrboCetniku jebo li te causesku i peko dapcevic. Ovaj ritual bi me nadam se spasio batina. Ne jezgra? bus ti tako mislil? Bude ovo dostatno za waiver batina kad budete osvajali Beograd tj. laganim mimohodom kroz njega kao lahor prolazili be oporbe nit' prigovora?
14
Северна трибина / LJubljana 24.01.2004
March 22, 2004, 08:12:00 PM
A ja ti ka
15
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 19, 2004, 08:12:26 AM
Tacno, zajebite politicare, svi do jednog su prljavi, besprizorni, dvolicni i u principu ih bole tuki za srpstvo i Srbiju. Okupite se oko Crkve nase. Jedini politicar koga bi podrzao se krije negde a ovo ostalo, uza zid pa metak u celo. Pokojnog Djindjica ne znam zasto krivite, dosao je na vlast posle satrapa a satrap je u ime svih potpisao dejton i pri tom i hag i sve ostalo, jedino sto je pokojni Zoran mogao da ucini je da krene u reviziju svega sto je ono govno potpisalo, ali to bi dovelo do novih sankcija i sranja. Ne znam veceg dupelisca od satrapa, sve sto su mu trazili je potpisao ali ne pre nego sto dobar broj Srba poslao da izginu. Jedan ortak iz ulice u kojoj sam odrastao je otisao u Krajinu '95te, posto je govno sve predalo, i poginuo, zasto? Setite se embarga na Drini, pa gusio nam je bracu u odsudnim trenucima, pa na Raci kad nisu pustali izbeglice, ej bre ustase idu za njima, tukli su ih avionima, a slobina murija im ne da u majku Srbiju. Pa na Kosovu su od njegovog dolaska na vlast pa do '97-'98 siptari radili sta su hteli, u Gnjilane murija nije ni ulazila pred pocetak rata i naravno da je stoka podivljala. Ali pustite politiku, ujedinimo se.
16
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 19, 2004, 01:55:10 AM


Srbin svoje neda! (sa bbc -a iz Mitrovice). Svaka mu cast!
17
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 19, 2004, 12:59:12 AM
COVIC: VOJSKA SE MORA VRATITI NA KOSOVO DA
18
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 19, 2004, 12:19:39 AM
Naso sam kod onih smokljana na B 92 forumu pisu neki kao da su bili dole, i neki tip se cuo sa sestrom koja je u nekom selu dole. Kaze izbezumljena od straha, pod sedativima. Pomozi im Boze!

EDITOVANO:
E Capo promenio sam post jer nisam hteo da se glozimo u ovakvim trenucima.
19
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 18, 2004, 11:54:15 PM
Da se proteraju siptari sa Kosova, malo neverovatno u sadasnjoj situaciji. Ako bi se kojim slucajem izborili da nam se nase vrati, u paketu bi dobili bujajucu populaciju arnauta koji bi za cca. 25 godina opet poceli da prave probleme.
20
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 18, 2004, 11:52:52 PM
Ovo traje vec decenijama, svedoci smo zavrsnog cina. Tim ljudima treba vojna pomoc, ne mozemo ocekivati da oni koji su nas bombama udaljili sa Kosova sada stite preostale Srbe. Kad su nas bombardovali njihov plan je bio da se ovo desi. Ovo za dzamije, ma bole ih tuki za dzamije, kad im treba izgovor za nesto sami ce ga napraviti(setite se Racka). Da one nisu zapaljene vrteli bi slike pobesnelih vucjaka, da nije bilo vucjaka bile bi uplakane buletine. Pa na BBC-u sam jutros sluaso u medjuetnickim sukobima, ej koji sukobi? Sa sukob trebaju dve strane, ovo je linc, pogrom.