Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - I love FcS

1
[quote name='DenisXXXL' date='25 July 2006, 10:06' post='209605']
preneseno sa foruma www.delije.net

Kriticar
DELIJA senior
Joined: 02 Jun 2005
Posts: 567

--------------------------------------------------------------------------------

Kako je juce bila aktuelna utakmica sa turcima , a vec sam pomenuo zenicane i tuzlake, a Branko Parac HORDE ZLA , onda i nesto o njima da kazem .
Mislim da su bili samo jednom na Marakani i to 1989/90 . Bilo ih je 70ak i prosli su pored istoka sa policijskom pratnjom , a ne pored severa kako je Branko napisao .
Sirka koga pominje Branko, vodju HORDI ZLA , nasi su mu slomili ruku posle jedne utakmice u Sarajevu (mislim da je to bio Joca Dzudista ).
I sad najbolja prica od jednog neutralnog navijaca . Na poslednjoj utakmici Sarajevo - Partizan , otisla je na put dobra grupa grobara i bilo je velikih nereda . Ali za nas je zanimljivo sta se izdesavalo na stadionu .
Medju grobare je doslo i 10ak momaka iz cuvene sarajevske ekipe Delija . Sa njima je bio i pokojni Sina (ili Sine , kako ga ko zove ) koji je bio mrtav pijan i non stop je prozivao grobare kako su picke . To se skurcilo Cegiju i on je sisao sa sipke i onako pijanog istukao pokojnog Sinu . Sarajevske Delije su rekle da nece da se tuku sa grobarima zato sto su srbi (situacija pred rat ) , ali da ce da im pokazu da nisu picke i na iznenadjenje svih su izasli sa stadiona . Kako je utakmica bila u toku , grobari su vec zaboravili sta se dogodilo , kad su posle nekih 10 - 12 minuta pocela cudna desavanja medju Hordama Zla . Grobari su mislili da su se oni pobili izmedju sebe, jer je na celoj tribini vladao metez . Videlo se da se neko tuce sa nekim . Onda je vec policija usla na tribinu i pocela da hapsi i onda je uhapsene pocela da sprovodi preko atletske staze prema izlazu sa stadiona koji je bio blizu grobara . Grobari su tada videli i shvatili da su sarajevske Delije otisle medju Horde i sa njima zapocele masovnu tucu u kojoj su izvukli deblji kraj , ali su pokazali da su im jaja do kolena . Cela grobarska tribina ih je ispratila aplauzom .

[/quote]

Nidze veze ova prica.
Metez jeste nastao ali sa policijom i to zbog "vazeva". Jako je bilo jebeno u to vrijeme upaliti bilo sta na tribini. Imali smo 4 "vaza" jedan se upalio, jedan je bacen u kanal gorio 30 sekundi i ugasio se dok su 2 doduzeta od strane policije.

2
Северна трибина / YU liga i u rukometu!
January 12, 2004, 03:12:58 AM
Gdje cemo mi ici sa RK Bosnom to je nasa licna stvar, ja u BGD ili ZG to je nas problem.
Vi imate hvala Bogu buduceg drugoligasa pa pratite njega.
3
Северна трибина / YU liga i u rukometu!
January 10, 2004, 03:47:35 PM
.... dosta manijaka navijaa naravno i za njih, cak je nekoliko njih i islo na gostovanje u madjarsku ove godine....

hahahhaahahahah cuj kospe.

Glupane, glupane, glupane,... manijaci isli u Madju hahhahaha. Mozda neki nevidljivi manijaci koji su posjetili sa nama nasu drugu ljubav Videoton (slika dole).
Na kojoj planeti ti zivis ?



Posjetili smo hram rukometa protiv Fotexa borili se navijanjem protiv cijele dvorane. Za dobro navijanje u vise navrata dobijali aplauze od madjara. Ako ti ovdje vidis manijake (na slici dole) ja ti preporucujem da oposjetis malo ocnog ljekara.



Sto se tice nekog svojatanja Bosne sa nase strane Bosna je nasa htjeli se vi pomiriti sa tom cinjenico ili ne. Mi smo sa Bosnom dozivjeli dosta ljepih trenutaka u bivsoj YU mnogi se sjecaju naseg putovanja za zagreb i Beograd,
Prema tome sututi.

P.S.
Veliki navijacki hit iz Madjarske

SARAJVO, SARAJVO
TI JEBI ZELJU MALENOG, MALENOG
PA NEKA PJEVA CIJELI STADION
SARAJVO SAMPIO OOOO