Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - meekats

1
Терен / Vladimir Stojkovic
May 15, 2006, 03:48:47 AM
Narode, prvo bih Vas zamolio da ne pljujete nikoga na ovoj temi.  Otvaram je cisto da bih Vladi pozelio srecu u nastavku karijere!


HVALA TI VLADIMIRE STOJKOVICU!






2
Терен / Ne znam gdje drugo...
February 17, 2006, 05:01:32 PM
... da stavim ovu temu al' procitah danas da se Miha oprasta od fudbala.  Sta mislite da FCRS organizuje utakmicu u BG-u na kojoj ce se MIHA oprostiti i igrati pola utakmice u dresu FCRS a pola u INTER-u?
3
Терен / Odlasci / Dolasci
November 10, 2005, 05:44:58 PM
Vidim da nema tema o eventualnim odlascima/dolascima, pa rekoh da zapocnem.  Ovo nadjoh na SC-u a preuzeto je iz Novosti.  Ko zna vise o ovom mladom igracu?

*****************************************************************************
ODUŠEVIO je Italijane, proglašen je za najboljeg igrača na nedavnom omladinskom turniru u kvalifikacijama za EP u Letoniji, a čak su mu ljudi iz slavnog Intera ponudili da dođe u Milano. Ipak, Goran Adamović (18), talentovani štoper BSKA iz Borče, decidirano je odlučio da na zimu pređe u Crvenu zvezdu.
- Moja jedina želja je da obučem crveno-beli dres. Svakom igraču je san da dođe na ,,Marakanu", da igra velike utakmice pred punim tribinama i zato sam rekao ljudima iz Intera da imam druge planove - priča za ,,Novosti" Goran Adamović.
Jedan poziv Zvezde bio je dovoljan da se ostvari dugogodišnji san.
- Dao sam reč predsedniku Stojkoviću i menadžeru Stojanoviću, koji su bili veoma korektni i konkretni. Zvezda je izazov za mene, ogroman pomak u životu i znam da mogu samo da napredujem i pokažem koliko vredim. Verujem da će se klubovi dogovoriti, a moj stav je čvrst i druge kombinacije me ne zanimaju.
Pored Intera, i druge evropske ponude stavljene su u fioku.
- Imao sam trnovit put od malih nogu, uspeo sve radom da izborim i zahvaljujući mom ,,fudbalskom ocu", Zoranu Milinkoviću, koji je znao da mi pomogne pravim savetima, usledila je ponuda Zvezde, kao kruna na početku profesionalne karijere.
Visina (190 cm), odličan odraz i perfektna duel igra, kao i precizan šut levom nogom su osnovne karakteristike koje krase Adamovića.
- Postigao sam nekoliko golova iz ,,slobodnjaka", ali meni je primarno da sačuvam protivničke napadače. Smatram da je sada pravi trenutak da se potpuno afirmišem na domaćoj sceni i nige ne žurim. Ako vrediš ponovo će stići odlična ponuda iz Evrope - jasan je stasiti momak, koji je prve korake fudbalske korake napravio u rodnom Valjevu.
Talenti su na ceni svuda u svetu, ali ovog puta Zvezda je bila brža od Intera...

KONKURENCIJA MOTIVIŠE
NEKOLIKO meseci Zvezda je ,,snimala" Adamovića, pošto hoće da ulaže u talente, pojača zadnju liniju za budućnost, pored proverenih i standardnih prvotimaca Biševca i Dudića.
- Konkurencija uvek motiviše, a na terenu se treba pokazati. To je moj jedini moto u životu - kaže Adamović.

*****************************************************************************
5
Терен / Crvena Zvezda - Vozdovac
August 20, 2005, 09:31:19 PM
Црвена звезда: Ранђеловић, Луковић, Дудић, Јоксимовић, Миловановић (57' Перовић), Ковачевић, Трајковић, Мудринић (66' Пуровић), Јанковић (84' Миладиновић), Пантелић, Жигић.

Sta da se kaze? Njihov gol (ili barem ono sto je prethodilo golu) je bio odlican.  Dobro so zatvorili sve prilaze Zigicu, samim tim i golu.  Pantelic "pomalo" sebican, iako je kod treceg gola odlicno odigrao dupli sa Trajkovicem.  Ulazak Purovica je preokrenuo tekmu, mislim da ih je Zenga tim potezom  :boks .  Lukovic odigrao solidno, kao i Dudic.  Joksimovic u nekom momentima izgledao kao amater; cemu  ono izbacivanje u aut pred kraj utakmice?  Zigu su dobro cuvali.  Za Jankovica nema sta da se prica  :ruke , ginuo je na obe strane terena, nezasluzeno dobio zuti radi "simuliranja" CISTOG penala.    Purovic, dobro iskoristio date minute.  Perovic, fino odradio posao, kao da je "spario" noge :)  Dobar centarsut nakon dobrog prodora.
Na Milovanovicu se vidi da ga noge vuku naprijed... Kad ce da se rijesi to pitanje desnog beka, 'oce biti sta prije povratka Baste?  Jel' gledao neko Dramanija na treninzima?!

Jel' se zna sta je sa Milovanovicem?