Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Renegade

1
Novi Adidas dresovi, model "Red Star Belgrade jersey" satkan od klima-lajt materijala specijalno dizajniranog za Crvenu Zvezdu, bice "novo odelo" tima sa "Marakane" u sezoni 2003/2004. Replike nece postojati, u svim prodajnim mestima Adidasa kupovace se originali poput onih u kojima ce igraci nastupati na zvanicnim utakmicama, sto je bio dovoljan razlog da stotine zainteresovanih u redu cekaju na okupljanje "crveno-belih" koji su ovoga puta na pravi nacin igrali na poziciji - promotera.

Svecanoj promociji je prisustvovao kompletan igracki kadar naseg najtrofejnijeg fudbalskog kluba zajedno sa strucnim stabom, a desetine okupljenih navijaca u strogom centru naseg glavnog grada je iskoristilo svoju priliku za prikupljanje autograma ili fotografisanje sa mladim idolima koji nisu zeleli da im ostanu duzni ni jednog trena. Sve je podsecalo na dane sa pocetka 90-ih kada je i samo pojavljivanje igraca Zvezde na ulicama Beograda izazivalo veliku paznju, s tim sto su ovoga puta "crveno-beli" i skoro citav Trg Republike obojili u boje kluba za kog nastupaju.

Opsriniju pricu o promociji, pripremama koje su na izmaku, utiscima Bojana Djordjica o novom klubu, Branka Boskovica o nastavku karijere, Nikole Zigica o golgeterskom ucinku u Sloveniji, Slavoljuba Muslina i Nenada Stojanovica o zelji Splicana da upravo bivseg napadaca Leotara vide u Hajduku, kao i vidjenje nove sezone iz ugla reprezentativaca Nenada Kovacevica i kapitena Crvene Zvezde Nemanje Vidica mozete pronaci na nasoj strani za clanove.



kad bude neka slika nek' stavi k'o ima

pozdrav