Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - pravi Bole car

1
Терен / Прелазни рок јануар 2007
December 11, 2006, 10:19:20 AM
Звезда жели Коромана
10.12.06. 11:20

У интервјуу за "Спорт", председник фудбалског клуба Црвена Звезда Драган Стојковић потврдио је да и поред неуспеха у летошњем покушају да у редове "црвено-белих" доведе репрезентативца Огњена Коромана, актуелни првак поново жели да ангажује офанзивног играча Портсмута.

- Тада се нису поклопиле све потребне коцкице за његов долазак на "Маракану". У међувремену се у његовом статусу није променило ништа на боље, тако да смо поново ступили у акцију како бисмо у пролећни део сезоне ушли јачи за играча репрезентативног калибра. Сада све зависи од одлуке менаџера Портсмута Харија Реднапа. Искрено се надамо да ће овога пута омогућити нашем интернационалцу да привремено напусти енглески фудбал и помогне нам прво у наставку првенства, а потом можда и у квалификацијама за улазак у Лигу шампиона, рекао је Стојковић за "Спорт".
2
Терен / UEFA Kup
July 27, 2005, 01:40:00 PM
Ajde nek neko ostavi link gde moze da se direktno prati da ne kopam po UEFA.com!

Hvala!
3
17/05/2005 | Izvor: B92, Sport, Sportski Žurnal
Muslin i Džajić ponovo na Marakani?

Slavoljub Muslin po treći put u Crvenoj zvezdi i to u tandemu sa Draganom Džajićem!

Kompletna beogradska štampa bavi se ovom temom koja je u glavnom gradu kao glasina počela da kruži početkom nedelje , ali su već u utorak svi mediji kontaktirali Muslina (trenutno se odmara u Francuskoj) koji je u svojim odgovorima bio krajnje zagonetan...

Prema više neimenovanih izvora bliskih crveno-belima, iza kombinacije po kojoj bi se Dragan Džajić vratio na čelo kluba,a Muslin na mesto tehničkog direktora (možda i trenera), stoje ljudi iz više konzorcijuma koji su spremni da u Crvenu zvezdu ulože značajna novčana sredstva.

Za sada je mnogo toga nejasno, ali je izvesno da se Slavoljub Muslin ne bi protivio još jednom povratku na ,,Marakanu":

"Ne znam čije su to kalkulacije, nisam razgovarao sa aktuelnim rukovodstvom, niti ljudima koji se pominju, ne znam ni imena onih koji bi uložili novac. Ja sam poznat kao zvezdaš, dva puta sam dolazio, zašto ne bih i treći put ! Nikada nisam rekao da sam ljut na Crvenu zvezdu, niti sam protiv kluba, daleko od toga, jedan sam od najvećih navijača. Za sada medjutim, nema ništa od povratka" rekao je Muslin koji je na pitanje novinara ,,Sportskog Žurnala" da li bi ponovo saradjivao sa Draganom Džajićem odgovorio kratko ,,bez komentara"...

Mediji prenose da se u Ljutice Bogdana u tom slučaju očekuje ,,veliko spremanje" ali da će sve biti mnogo jasnije posle pokušaja osvajanja još jednog trofeja u kupu koji će teško pokriti sve ono što se dešavalo u jednoj od najtežih sezona u istoriji kluba.
4
Пивница / Ko ce na finale LS?
May 13, 2005, 01:10:51 PM
13/05/2005 | Izvor: B92
"Nema roštiljanja" - osmina finala

Dvanaest dana pred finalni meč Lige šampiona između Milana i Liverpula spisak potencijalnih putnika za Istanbul sveden je na 32 imena. U prostorijama RTV B92 obavljen je žreb ekipa koje će se takmičiti na turniru u stonom fudbalu, zakazanom za nedelju u Sport cafe-u. Sponzor je Heineken, a pojaviće se 16 ekipa.

Evo parova osmine finala:

Milanke – Kraljice roštilja
Plastični ražnjići – Jednakost polova
Jedva su nas skupili – Ravnogorci sa Enfilda
Abramovičeve poslednje nade – Džerardizam
Istanbuljaši – FK Suvi list
Prokleti Kapelo – Sofisticirani kraljevi turbo folka
Sabaneze bojs – Najprvi potez
Neočekivani tim koji se u poslednjem trenutku prijavljuje i odlazi u Istanbul – Sever po ceni

Utakmice se igraju u beogradskom Sport caffe-u, a početak turnira zakazan je za 17 časova.