Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Dacha od Bosne

1
Терен / Inter Z. - C. ZVEZDA
August 08, 2005, 02:08:17 PM
Evo, blizi se dan tekme (cetvrtak). Vjerujem da su i kod vas emocije u naboju. Adrenalin raste. Sta  ocekujete? Kakav rezultat?
Moje je misljenje da cemo igrati mnogo bolje nego u Kuli i da ce ovaj tim krenuti sa pobjedama.

poz
Dacha
2
Терен / Henderson u Zvezdi
December 29, 2004, 09:48:50 PM
Nekada
3
Терен / Zene u muskim fk-ovima?
December 18, 2004, 01:13:24 PM
Ne znam da li je ovo za
4
Терен / Poredjenje ove i prosle fk sezone
December 07, 2004, 02:52:38 PM
Posto je na zakljucanom topiku "Uprava", skoro uvijek kada se potegne pitanje uprave (sto je naravno i bila tema), bilo protivudaraca na temu zasto se ne prica o navijanju, evo da postavim jedno navijacko pitanje sa kojim komentarom na to.

Pitanje je slijedece: "Zasto je prosle fudbalske sezone na Marakani, na skoro svakoj utakmici, bilo mnogo vise navijaca, simpatizera i indijanaca nego li ove sezone?"
Cinjenica je da ih je nesto prosle sezone privlacilo a da toga istoga nema ove.
Eto, ima barjaka, konstantnijeg navijanja, ali posjecenosti nema.
Jedno od mjerila uspjesnosti i popularnosti klubova na ovim prostorima je i posjeta. Zvezda je to u bivsoj drzavi imala. Gledaoci su dolazili sa raznih strana da bi gledali na Mari Sarajeva, Zelju, Olimpiju itd.
Prosle godine gledaoci su poceli ponovno da dolaze, medjutim, posjecenost je naglo pala.
Sta je po vama uzrok?
Nisam postavio poll opciju jer mislim da su neke stvari toliko povezane da se ne bi moglo glasati za samo jednu opciju.
Moje misljenje:
1.Bolji trener nego ove sezone
2.Koliko-toliko bolja igra
3.Pametniji potezi uprave (sve do pred sam kraj sezone)
4.Imam osjecaj da je Sever prosle sezone bio jedinstveniji nego ove sto je ljude i privlacilo da ga ispune u vecem broju

poz
Dacha
5
Северна трибина / KK i navijanje ove godine
November 23, 2004, 11:58:18 PM
Zaista mi nije jasno zbog cega je kk ove godine tako slabo ispracen sa dobrim navijanjem izuzev derbija i mozda jos neke utakmice?
Pa fk je mnogo gori i kriticniji od kk pa opet ima neki standardan kop i navijanje.
Ljudi, ne moze tim pobjedjivati ako nema podrske.
Ajde, volio bih da cujem vase misljenje i stavove.

poz
Dacha
6
Северна трибина / A sta ako...?
May 30, 2004, 07:39:22 PM
Evo, cekajuci utorak da postavim jedno pitanje na koje bih stvarno volio da cujem konkretne odgovore bez ikakvog prepucavanja. Sta vi mislite kuda Zvezda ide ako nam Bajevic ne dodje tj. ako opet spadnemo da moramo muku muciti oko borbe za drugo mjesto u nasoj ligi i izlizanom kupu UEFA?
Cinjenica da ako ne ove godine, onda barem u naredne dvije, Zvezda mora uciniti sve da se vrati na staze stare slave. Jedino nam neki dobar trener i dobra politika kluba u tome mogu pomoci. Evo, PSG doveo Vahida Halilhodzica (odrijesio kesu) i nakon sest susnih godina usao u LS i isvojio kup Francuske. Nama je proslo 12-13 godina. Nesto se mora uraditi.
poz
Dacha
7
Evo, blizi se polako kraj prvenstva i sve se vise govori o Muslinovom odlasku u Ukrajinu. Razlozi tome su njegove nesuglasice sa Dzajom oko (ne)prodaje tima. Misljenja sam da ce Dzaja opet da nas zavrne te da na ovakav nacin (mijenjanje trenera i igraca svake godine) mozemo sanjati o LS-u.
Slican topic sam postavio i na sajtu Delije.net pa ajde da cujemi i vas sta kazete i mislite o situaciji koja je pred nama.
Pozdrav