Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - curva_nord

1
Има ли слика?
2
У тренутку када смо прославили титулу на глодарском стадиону, мислим да према оваквом човеку треба да поступимо баш као и на стадиону... Као да немамо појма о чему се ради... Једноставно није ни вредан помена.
3
Северна трибина / Сезона 2006/07
April 27, 2007, 02:43:51 PM
Quote from: "kiki"Наравно, то ништа неће вредети уколико се тамо и даље буду иживљавали код улажења.

Има тамо и других начина за улазак...  :)
4
А данас сам прочитао још једну изјаву овог сељанина из Куле... Сад каже како су Делије најбоља публика на свету... Тај човек није нормалан!
6
Још у 14ч почела је да се скупља чачанска екипа. Касније су пристигли прво Крагујевчани (10-ак), а после и Милановчани (6-7) (на текми нам се прикључују Краљевчани, њих 10-ак). Добро зезање у нашем локалу, попило се на литре и литре пива... Онда полако у кортеу кроз центар града, уз песму до станице где чекамо градски превоз ка хали. Успут добијамо и пратњу, морам признати да су били коректни (ако то они могу и да буду). Чекамо бус, а онда нешто ''први пут у нашем граду''... Еври гол у бусу, возач се максимално исцимао, путници збуњени до максимума... Уз песму се возимо до хале, излазимо напоље и пале се неки димови, петарде, понека динамитара, и у кортеу настављамо ка хали. Онда цимање испред, настала фрка око бубња, барјака и застава... На крају се уноси бубањ и заставе, а мали барјаци не. Формира се коп, од око 100 људи... Креће песма, стандардни репертоар. И после неколико бачених петарди и динамитара ''господа у плавом'' покушава да заведе ред, улазе у коп, али га брже него што су и ушли и напуштају. Онда креће још јаче навијање, скинути сви до појаса, опште лудило... Био је по прилично разноврстан репертоар. Од неких 10-ак минута до краја полувремена пева се ''Ја сам године провео са тобом'' и то је звучало максимално. Наши на полувремену у плусу, мислим 3 гола, испраћени са хоћемо титулу... И онда мали предах... У наставку креће још јаче навијање. Издвојио бих скандирање за Косово, где нам се прикључује цела хала, као и рукометаши Трепче (КМ) који су били гости на овој утакмици и који су стајали испод нашег коп-а). Почиње да се ломи резултат, што диже атмосферу у хали до тачке кључања. На крају победа наших гол разлике, стандардно Петар Пан ускаче у коп, лете мајице, по неки дрес. Остајемо још неких 10-ак минута у хали и не престајемо са навијањем. После текме сви поново у наш локал где настављамо дружење, а ја сам обећао извештај и сад палим да наставимо даље... Слике ће бити сутра, најкасније прекосутра, можда буде и неки клип...
Ово је само још један доказ ко влада, не само овим градом, већ и овим делом Србије...
Поздрав браћо!
7
Quote from: "GOX SMCZ"Зар шанери нису навијачи Мачве из Шапца?

:rofl

Е, али ово су Вељини шанери...  :o Иначе, тај крај је познати лоповски, па отуда и шанери...
Иначе, стварно су скроз небитни ти клинци... Дакле, данас је текма, ко буде могао нек' дође, за остале обећавам извештај, вероватно и слике...
8
Има, зову се Шанери  :o  :rofl
И главно оружје им је ватрогасна сирена  :rofl
9
Хала није у центру, и није ни близу стадиона. Има неких 3-4км до ње, ко познаје Чачак, то је насеље Атеница (после болнице).
10
Текма се игра у суботу у 18ч.
Ко буде могао нек' дође...
Све информације у вези ове текме на ПМ.
11
Шта рећи... Одавно нисам био на бољем дербију. Прозивке најбоље, најоргиналније... А Зеко, Бјеко њањања ме је насмејало екстра... Иначе нас 25 у минибусу, који нам се покварио у повратку, па смо имали кортео од уласка у Чачак до центра  :lol:
12
Воистину васкресе!
13
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 30, 2007, 01:06:19 PM
Ђаловић код мене на менаџеру игра као змај! Надам се да ће тако и тамо где стварно треба...  ;pljuga
14
Из Чачка један мини-бус (20-ак људи), биће нас још више...   ;pljuga Чини ми се да се мало стагнира са навијањем, надам се да је то само пролазно... Бројност стандардно одлична... Поздрав!  :ruke
15
Срећна слава, браћо!
16
Северна трибина / ДЕРБИ 24.02. 16ч
February 24, 2007, 08:19:16 PM
Шта рећи... Наше навијање по мени одлично... Нисмо стали ни кад је било 1-4... Чак смо и грмели најјаче у тим тренуцима... Бакље, димови, стробови, барјаци...  Не могу више ништа да додам, нисам навика на резултатске поразе...  :(
17
Велика бројност... Навијање по мом мишљењу само на моменте како треба... Био велики цим за карте, а и са кинтом се било слабо па су се користили алтернативни уласци  :) Што се нас тиче, из Чачка један комби (10 људи) требало да крене још, али није било места... + наши студенти, све укупно 15-ак... Стигли мало раније, блејали по Железнику, нашли неку кафану, и то је то... Е да добро смо уопште остали живи, с' обзиром да нам је возач јебена будала...  :)
18
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 14, 2007, 12:01:36 AM
Quote from: "Ivan_FCRS"
Јеси могао да верујеш кад смо разбили Реал или Уникс!?И немој да лупаш,Химки јак на папиру,а јеси можда гледао како су разбили Динамо или како су добили ЦСК?Него је ствар у томе што смо ми одиграли срцем и што је коначно Гуровић имао подршку саиграча,и имали шут за 3 поена изнад просека,е у томе је кључ победе...
И свака часта Ул и Фратрии..Мислим да су транспаренти били са добрим порукама... :ruke

Могао сам, били су доброј форми... Сад тренутно немам много поверења у тим који игра ''топло-хладно''... Надам се да се ради о темпирању форме... Нисам гледао, али знам како су разбили Динамо и ЦСКА... Мислим да можемо да добијемо сваког кад нам крене шут споља, тј кад нас мало укења...
19
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 13, 2007, 07:19:41 PM
Гледам и неверујем... Очигледно да је онај Химки јак само на папиру... Не знам како другачије да схватим да их ми водимо 20+ разлике, а да не можемо да добијем ФМП... Али добро, мало за промену, није лоше. Надам се да је то оно темпирање форме... Сад долази Реал, и требало би да их дочекамо у још врелијој атмосфери него у лигашком делу... Све похвале за УБ и Фратриу!
20
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 13, 2007, 03:24:13 PM
QuoteКороман: Прави до "вечитог дербија"
Огњен Короман одиграо је у недељу у Никозији први меч за Црвену звезду након што је коначно прешао у свој некадашњи клуб из енглеског Портсмута.

Стандардни репрезентативац Србије против Дњепра (1:1) је на терену провео нешто више од 60 минута и наговестио да ће током пролећа допринети побољшању и пре свега убрзању игре актуелног шампиона.

"Веома сам задовољан, не толико својом игром, колико чињеницом да сам физички одлично припремљен. Имам свежину и хитрину, али ми је потребно време да се уклопим у тим и игру, односно да се упознам са играчима. Ја морам да се адаптирам на њихов стил, а не они на мој. Очекујем да ћу до 'вечитог дербија' бити прави", већ размишља Короман о 24. фебруару и окршају са Партизаном.

Што се тиче колективне игре, брзоного десно крило сматра да највећи проблем тренутно представља недостатак завршног паса.

"Појединци су уморни. Поред тога, био је и последњи дан припрема па су многи већ мислили о повратку кући и то је условило малу нервозу. Жао ми је што се Рашковић повредио, али надам се да ће се брзо вратити на терен".

Душан Баста се после дуге паузе још увек враћа у форму, која је га је својевремено довела у националну селекцију. Он сматра да су четири победе и два ремија током припремног периода можда чак и превише добар учинак, наравно, са становишта психолошког приступа предстојећим мечевима у првенству.

"У припремном периоду није у првом плану резултат, него физичка припрема и уигравање. Задовољан сам изгледом екипе и могу да кажем да је добро што у припремама нисмо забележили све победе. Такмичарске утакмице биће нешто сасвим друго, јер се тада види пуна озбиљност тима", истакао је Баста.

Црвено-бели се у суботу, у оквиру 17. кола Меридиан Суперлиге, као гости састају са Бежанијом.