Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - milan90

1
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
January 24, 2008, 05:57:01 PM
?????????? 2 ????? ????? ? ???????? ??? ?????? ???? ? ??????.
(???? ????? ?????? ;pljuga)
2
Пивница / Svaštara
January 21, 2008, 12:26:36 PM
Средња школа Н.Тесла на екскурзији у Атини
http://www.youtube.com/watch?v=rwOw47VGTvg
КРАЉ!!!!!!!! :ruke
3
Пивница / Ja te volim Srbijo...
January 18, 2008, 02:07:29 PM
Eво Ђукићевог ширег списка за пријатељску са Македонијом:
Quoteголмани: Радиша Илић (ОФК Београд), Дамир Кахриман (Коњаспор).

одбрана: Антонио Рукавина (Борусија Дортумунд), Марјан Марковић (Динамо Кијев), Ивица Драгутиновић (Севиља), Душко Тошић (Вердер), Немања Видић (Манчестер Јунајтед), Бранислав Ивановић (Челси), Гојко Качар (Војводина), Немања Рнић (Партизан).

средина терена: Дејан Станковић (Интер), Ненад Ковачевић (Ленс), Милан Смиљанић (Еспањол), Бошко Јанковић (Палермо), Милош Красић (ЦСКА Москва), Зоран Тошић (Партизан), Здравко Кузмановић (Фиорентина), Стефан Бабовић (Нант).

нападачи: Никола Жигић (Валенсија), Данко Лазовић (ПСВ Ајндховен), Милан Јовановић (Стандард Лијеж), Ранко Деспотовић (Рапид Букурешт).
Мислим да је убацивање Рнића као и не позивање Стојковића, пољуљало бар моје поверење у њега. 1. је глодарски пропали таленат а други је био најстандарднији играч репке и бољи је од Радише и кад не игра редовно! :nene  :nene  :nene
4
???????? ?? ????!
?? ?????? ????? ?? ????? ?????? ? ????? ??????!
5
Ја ћу само рећи да је ово утакмица на којој сам се најбоље провео од када долазим на север. Права лудница!!!
:ruke  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke
Не могу ни да замислим како ће ово дељење са истоком и западом(+југ) звучати на пуном стадиону.
6
Утакмица је у четвртак 20:45h
цена карте 400дин.
СВИ НА СЕВЕР!!!

Oк, нека стоји као обавештење, али рано је за причу о овој утакмици!!!
Администрација - РСФ
7
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 28, 2007, 03:21:47 PM
Само да не примимо гол на почетку јер ће нас онда одрати, можемо да добијемо једино ако сачувамо гол(0-1).
8
Терен / Млађе селекције
September 27, 2007, 02:25:04 PM
QuoteСрбин најталентованији у Милановом кампу
Цетвртак, 27. септембар 2007. 11:33

Тренери италијанског фудбалског клуба Милан изабрали су десетогодишњег Новосађанина Стефана Јанковића за најбољег на кампу на коме је учествовало 280 деце из 36 земаља.

"Росонери" су одлучили да на даљим тестирањима задрже само талентованог Јанковића, који је прве фудбалске потезе научио у школи некадашњег нападача Црвене звезде Петра Пуаче.

Проба је, међутим, одложена, јер је Јанковић у Милано дошао без родитеља, који су Пуачи дали пуномоћство да њихово дете води у иностранство, али је оно истекло, а самим тим и виза.

Пуача је агенцији Бета рекао да ће Јанковић додатне тестове обавити од 15. до 25. децембра у Милану, пошто представници Милана претходно, у октобру, добију дозволу дечакових родитеља.

Јанковић је пажњу Миланових тренера привукао пошто је био најбољи стрелац и играч дводневног турнира на којем је на три утакмице постигао седам голова.

Његова екипа, која је због тога што су је чинила по три дечака из Србије, Хрватске, Македоније и БиХ названа Југославија, постигла је укупно девет голова.

Све су постигли српски дечаци, пошто су се у листу стрелаца уписали и десетогодишњи Михајло Тубић, такође полазник Пуачине школе, и годину дана млађи Василије Ђурић, члан сомборског Радничког.

Милан је Јанковића, Тубића и Ђурића у јуну изабрао као најталентованије полазнике кампа одржаног на стадиону ОФК Београда.

Сви полазници Милановог кампа, стари од шест до 16 година, који су први круг селекције прошли на тестирањима у 106 градова света, присуствовали су и суботњој утакмици Милана и Парме, која је завршена без победника (1:1).

(МОНДО)
Шта више рећи кад се допушта да овакви таленти са 10-11 год одлазе напоље, још + дечко је из Паучине школе!!!
9
Терен / Млађе селекције
September 24, 2007, 11:56:29 AM
Мислим да би требало да им се скрене пажња на ово бар неким транспарентом.
10
Пивница / Svaštara
September 22, 2007, 12:37:48 PM
Quote from: "Војник_севера"http://www.partizan.co.yu/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=354 :rofl
Који су путеви тебе навели на тај сајт :zbunjen
11
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 22, 2007, 12:21:46 PM
Најновију изјаву нашег тренера можете видети на http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=71290,
а мени је најупечатљибија реченица цитирам "Звезда неће играти дефанзивно док сам јој ја тренер." :batine  :boks  :batine
Па како ти буразеру називаш онда игру са 9 дефанзивних играча мајкети, шта ниси извео и нападача па офанзива :finger
12
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 16, 2007, 07:15:47 PM
Мој лични утисак је да доведемо Каку, Роналдиња и Дрогбу да би издували код нас, у чему је проблем не знам али например Георгијев који код нас није одиграо НИШТА у Дуизбургу одкида.
Свако нормалан мора да се запита да ли је проблем само у играчима или смо ми клуб са највећим талентом за проналажење ретардираних тренера. Ако је код нас заиста и даље актуелна комбинација "преко везе" ( што једино може да објасни Рашковића,Богдановића...) онда можемо ми сви овде да се поубијамо од постова од Звезде неће бити ништа. И још једном понаљам да имам ноћне море везане за дерби, а богами није ми свеједно било ни када смо добили Телеоптик.
Неко сад може да каже да сам превише песимистичан али ми не можемо да добијемо Чукарички,Борац,Ливаду... ало бре како их није срамота!!!
13
Терен / FKCZ WEB
September 12, 2007, 09:31:46 AM
Шта је било са најављеним новим садржајима, сезона је почела а ништа ново? И ако може неки инфо који су то садржаји, да сазнамо пре других преко везе! namigivanje  :lol:
Иначе сајт је ок само ми је мало "мртав" било би боље када би било више анимација, (сад ја не знам стручно да објасним али погледајте сајт Манчестера, наравно да ми немамо кинте ни довољно људи(предпоставка) да то буде на том нивоу али са тако неким флеш зајебанцијама.... могло би да изгледа мало "живље").
14
Терен / Млађе селекције
September 12, 2007, 09:05:42 AM
Петлићи први у Бањалуци
У организацији Министарства за породицу омладину и спорт, града Бањалуке и Фудбалског Клуба Крајина из Бањалуке од 7. до 9. септембра 2007. године одржан је трећи Интернационални турнир "Фудбалски полетарци Српске - Бања Лука 2007".

Турнир су отворили  министар спорта Проко Драгосављевић, Градоначелник Бањалуке Драгољуб Давидовић и Генерални секретар ФС Републике Српске Родољуб Петковић.

У конкуренцији са ФК Леотар из Требиња, ФК Партизан из Београда, ФК Борац и ФК Крајина из Бањалуке, Селекције ФС Београда, ФК Цетиње, ФК Обилић из Београда, ФК Козара из Градишке, Селекције Косовске Митровице петлићи ФК Црвене звезде су супериорно освојили турнир без иједне изгубљене утакмице са гол разликом од 15 постигнутих и ниједним примљеним голом.

Турнир је био квалитетан и узбудљив, а Звездино 1995. годиште је у својој групи играло са вршњацима из Леотара, Селекције Косовске Митровице, Крајине и ФК Цетиња да би као победници групе у полуфиналу надиграли екипу ФК Партизана из Београда са 1:0, а у финалној утакмици победили екипу Леотара из Требиња прошлогодишњег победника турнира резултатом 3:0.

Голмани ФК Црвена звезда Шуљагић Растко и Вукашиновић Ђорђе нису примили ниједан гол на турниру, Давид Мркела, Василије Јањић и Стефан Илић поделили су треће место на листи стрелаца са по 3 поготка док је Филип Јанковић проглашен најбољим играчем турнира.

Звездине наде настављају са испуњавањем обавеза из развојног програма фудбалера и окрећу се искушењима у Лиги петлића и Купу ФС Београда. :ruke  :ruke  :ruke

Вест са званичног сајта.
15
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 11, 2007, 02:00:44 PM
Јел зна неко да ли ће бити преноса сутра са Олимпијакосом?
(ценим да није оф топик) :D
16
ПОРУКА ТИ ЈЕ ИЗБРИСАНА! ПРИПАЗИ ШТА ПИШЕШ!
АДМИНИСТРАЦИЈА!
17
Терен / Прелазни рок 07/08
August 17, 2007, 07:10:14 PM
Јебе луд збуњеног! Зар Љубоја није отписан? Опет непроверени играчи?( мада од Рашковића гори не може да буде) Нек Пикси узме тог Африканца ако је јефтин, али ја поново кажем да се највише сјебао кад није истрајао за Бенитеза, а као што знамо паре су се цело лето само приливале.
Потписујем да би са Бенитезом Ренџерсе угазили!!
18
Quote from: "николаБГ"Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
То се односило за ЛШ ове сезоне, а као што је Милос_цз рекао касније ће се вероватно средити, овде је расправа о тренутној ситуацији. А ако те сви смарају заобилази форуме зато што овде и треба свако да напише шта мисли свиђало се то теби или не!
19
О тиму и игри истог више не треба разглабати, али оно што је за сваку похвалу је поново подршка нашем тиму. Наше песме су се чуле током целе текме иако је било само стотинак наших навијача. Па ако је неко расположен од људи који су били у Глазгову да напишу неке своје утиске и поставе неке сличице.
20
Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!