Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Дражо

1
Quote from: Игор on March 01, 2009, 11:49:54 AM
Не знам зашто сви спомињу како нису стигли на почетак, како је била гужва на улазу...
Па зар први пут долазите на ЈНА? Зар не знате да имају два улаза, зар не знате да је УВЕК проблем ући на тај пашњак. Требало је доћи сат времена раније и лагано ући и заузети своје место на Трибини...
Разлози су разни...
Свака група је имала своју причу,нас је на пример јебала мурија цео пут......
То је разлог кашнјенја,а и пуно људи из унутрашнјости није купило карте,па су се мучили да уђу...
2
Небих се сложио да смо надјачали стоку у навијанју...
Морамо бити реални и критички расположени због бољитка целе трибина,а не само рећи Браво...
Браво за кореогрефију,браво за пароле,али понављам али велика пацка за навијанје(ко је гледао снимак јутрос зна о чему причам)...
Ми који смо ушли касније уз сву нервозу и гуранје да би доспели унутра,нисмо могли да се догурамо до копа па смо вамо били ретки и једини у мору људи који нису певали и занимљивије им је било да стоје као имбецили....
Коп је носио навијанје,али неможе коп да надгласа гробарски разглас који је био у пизду материну гласан....
Слабо смо се чули....(нећу да се понављам из мог пређашнјег поста,али ме ритирају нереални људи)
Разумем све и развученост трибине и двоглас,али једноставно се мора признати да није постоја жеља код људи(који се нису налазили у копу) да се пева,можда је неко требао да дође  и подели који шамарчић  да би имбецили схватили где се налазе!!!!
То је лекција за убудуће....
3
Можда у финалу купа....
Па баш зато смо требали данас да запнемо са певанјем као никад до сад,да се остави глас,а не да се блеји у јебени терен!!!
4
Да ли смо ми били на истој текми?!
Изданје групе од транспарената до корео је било на нашем нивоу,али навијанје је било далеко испод нашег нивоа!!
Тек на јеби гробаре и напред звездо ле пред крај смо дошли на свој ниво!
Маса људи је касно ушла,јако велика гужва на северу и поврх свега брука пуно ликова који блеје ка терену као да нису на северу неко на неком тамо западу или истоку :-[
Прва бакљада маса мобилних телефона....па ста је то медиски јавни сервис(колико је било до мене ја сам скренуо пажнју да склоне те мобилне телефоне)?!
Будимо реални и рецимо да смо могли што се навијанја тиче мнооогггооо боље,за корео само речи хвале!!!
5
Конобар данас гостује на рст-у у 10 сати у емисији "да можда не",тема је приватизација клубова,па мислим да би било занимљиво погледати какву ће "паметну" ствар рећи "наш драги" конобар.....
6
ЛатиницаУ Љутице Богдана занемели пред вечити дерби!
Среда, 25. фебруар 2009. 12:30   

Сабор Звездаша биће одржан у четвртак, 19. марта 2009. године, одлучио је Управни одбор ФК Црвена звезда.

Тада ће бити изабран нов сазив Скупштине, највишег органа клуба, који броји укупно 76 делегата.

Такође, једногласном одлуком десеторице присутних чланова УО, верификована је одлука о смени директора стадиона Милорада Ћоровића, за којег је председник клуба Ден Тана недавно изјавио да "није тачно да је смењен, већ да је отишао на заслужени тронедељни одмор".

После тога, за клупски сајт руковали су се и сликали председник Тана и генерални секретар Саша Козић, као доказ да између њих двојице не постоји сукоб.

На седници у уторак, спортски директор Илија Ивић поднео је извештај о учињеном током зимског прелазног рока, у којем је на пола сезоне дошло ДЕСЕТ нових фудбалера. Актуелна управа оштро је критиковала смењеног Ивићевог претходника, Горана Буњевчевића, када је прошлог лета довео 11 нових фубалера.

Било како било, од јула, до јануара, на Маракани је представљен 21 играч!

Ни они, ни староседеоци уочи старта пролећног дела сезоне и српске светковине, 135. вечитог дербија на стадиону Партизана - неће смети да дају изјаве! Нови апсурд...

Од понедељка је на снази забрана комуницирања играча са новинарима "да се не поремети атмосфера у тиму".
 



Ко је Паркер, а ко Оумару? Како изгледа Исах?

Навијачи Црвене звезде о томе да се игра дерби са највећи ривалом, затим ко је здрав, а ко повређен, на кога ће тренер Чедомир Јаневски рачунати у можда и последњем мечу у којем је могућ прикључак са Партизаном, шта њихови љубимци очекују, итд. могу да сазнају само преко клупског сајта, на којем су главна тема голови против црно-белих из прошлости и сећање на 1991. годину.

У исто време, новински ступци препуни су изјава свих фудбалера из Хумске, који одишу оптимизмом.

Делије које буду дошле на стадион вероватно неће моћи да препознају велики део оних у црвено-белим дресовима, уколико Паркер, Џеферсон, Фереира, Исах, Оумару, Вранеш, Шишић буду добили шансу... Неки се вероватно сећају Туторића и Гвозденовића, док су лик Пејчиновића могли да запамте из периода док је играо за Рад.

Зашто је смењен Милорад Ћоровић? Како је УО оценио потезе Илије Ивића? Да ли су сви чланови ФК Црвена звезда позвани и добро дошли на Сабору? Шта су циљеви клуба до краја сезоне? Каква су очекивања пред вечити дерби?

Како добити одговоре на ова питања? Новинар би морао да изнесе своја питања портпаролу Богољубу Грујићу, а он да их пренесе Ивићу, Козићу, Тани, који би потом одлучили да ли је у интересу клуба да се одговор појави у јавности.

И сад, замислимо да Црвена звезда победи Партизан и у потпуности се врати у трку за титулу.

Да ли би онда у интересу клуба било да нико ништа не сме да изјави? Да ли ће играчи бити кажњени за изјаве у тренуцима славља? Да ли ће новинари бити непрофесионални ако их тада не буде занимало шта ко мисли у Љутице Богдана?
7
Quote from: фрактура on February 24, 2009, 02:53:24 PM
Обратите пажњу какав скуп олоша води наш клуб

http://www.crvenazvezdafk.com/src/managemet-board.htm

Излапели конобар,татин џабалебарош,дебели одвратни ацаб,црногорски кримос,бивше судијско говедо,гробарчина,небитан лик,пискарало из Новости >:(,чобан из Ивањице који је изјавио да му је Јавор приоритет и да је у Звезди само да едукује еееејјј едукује >:(,према писању новинара бивши робијаш вероватно у спрези са монтенегро кримосом и за крај Стоматолог ::)

Стварно ми је није јасно зашто је Југа дозволио себи да се налази у оваквом друштву,и зашто им је позајмио своје име не би ли победили на изборима.

У тој причи нико није небитан,сви су једнако битни,јер сви имају своје инструкције које изводе,својим којекаквим вештинама и познанствима као и репутацијом међу људима "бранше" из које долазе!
8
Председник ФК Црвена звезда Добривоје Танасијевић, познатији као Ден Тана, одржао је састанак са око 40 ветерана клуба, међу којима је била и неколицина његових највећих противника уочи и током Изборне скупштине, на којој је изабран за првог човека клуба.

После сусрета са ветеранима, Тана је објаснио да је разлог за сусрет то што је прошло 100 дана од његовог доласка на чело клуба, тако да је желео да се види са онима које сматра јако важним делом Црвене звезде, да чује њихова размишљања, идеје...

"Састанак је био конструктиван", описао је кратко Танасијевић сусрет са, између осталих, и његовим несуђеним противкандидатом на Изборној скупштини, Зораном Бингулцем.

Из "опозиције" били су ту још Душан Савић и Владимир Петровић Пижон, али не и Милован Ђорић.

Састанак са ветеранима "поводом 100 дана од када је Танасијевић дошао" има и другу, праву позадину, а то је припрема за Сабор црвено-белих, на којем би требало да буду изабрани делегати за највиши орган клуба, Скупштину. Претходној је мандат истекао 18. марта и све ово само је "припрема" Сабора, на којем би требало да буде изабрано нових 76 чланова Скупштине, чија би већина имала највећу моћ у одлучивању, па и овлашћење да смени комплетан Управни одбор.

Дакле, предстоји нова борба за Црвену звезду.

"Могу да вам кажем да ћемо 24. фебруара одредити тачан датум одржавања Сабора, а оквирно, он ће бити одржан средином марта", рекао је Танасијевић.

Уследило је питање: "Ко су све чланови сабора?", на шта су се Танасијевић и његов саговорник, ветеран клуба Владица Поповић погледали...

По статуту, чланови Сабора су сви они који имају чланску карту клуба. Од оснивања, па до данас... Чак и дечаци окупљени у акцији "И ја сам Звездаш". Сви они, равноправно, имају право да одлучују о томе ко ће бити члан Скупштине ФК Црвена звезда.

Питање је само како би тај сабор изгледао, када би дошли сви који имају право гласа...
 



"Ћоровић није смењен"

Можда и због тога некоме није у интересу да "дођу сви", а претходних дана појавиле су се и спекулације да би аткуелно руководство могло да формира комисију, чији ће задатак бити да изабере и верификује мандате члановима нове Скупштине.

То је Тана демантовао и изразио наду да ће у "организацији Сабора и самом Сабору највише учествовати ветерани", а они су у петак незванично Танасијевићу предложили 21 представника за Скупштину из својих редова.

Потом је уследило питање: "Због чега није одржана комеморативна седница поводом смрти легендарног фудбалера Звезде, Ђорђа Миловановића?"

Образложење за нову бруку клуба је било прилично немушто, да су челници били на сахрани, послали венце и изразили саучешће, али и да екипа није била у Београду у то време!?

Остаје питање какве везе има присуство играча са комеморативном седницом, а и да има везе, истина је да су играчи тада били и тренирали у Београду, а капитен Ненад Милијаш је чак присуствовао сахрани...

Танасијевић није дао одговор на питање да ли ће неко сносити одговорност због овог пропуста, али је рекао да "седница може да буде одржана и касније".

На питање: "Да ли ће?", председник је одговорио: "Хоће", тако да ће Црвена звезда вероватно постати једини клуб, који ће комеморативну седницу поводом смрти своје легенде одржати после његове сахране.

Претходних дана писало се о смени управника стадиона Миодрага Ћоровића, којег је са дугогодишњег радног места отпустио генерални секретар клуба Саша Козић.

Тана, тврди да Ћоровић није смењен.

"То није истина. Он је отишао на тронедељни, заслужени одмор, а када се буде вратио, причаћемо о свему", рекао је предесдник, у одоговору који донекле потврђује да између њега и Козића ствари не функционишу најбоље.

"Ми смо у сукобу сваки дан, али у сукобу аргумената, јер немамо иста мишљења. Назвао бих то конструктивним сукобом, јер о свему разговарамо", објаснио је Тана однос са, по хијерархији, јако блиским сарадником.

 



"Са Ивићем не комуницирам"

Он комуницира са Козићем, али изгледа не и са спортским директором Илијом Ивићем.

"Да ли смо у сукобу? Не, само не разговарамо".

А, онда је додао...

"Не разговарам с њим ни о једној теми. Он ради свој посао за који је плаћен и за који је одговоран. Ако он нема потребу мене да зове, немам ни ја њега".

Танасијевићу не смета што су потпредседници и чланови УО Марко Мишковић и Владимир Југовић често у иностранству, јер што се њега тиче "могу да буду и на месецу".

О куповини играча у јануару:

"Још је нисмо поднели... Није заокружено, али пливамо захваљујући позајмицама чланова УО".

Да ли то значи да је дуг већи него што је био? Тансијевић се прво "кисело" насмејао, а онда одговорио:

"Ја сам и најавио да ће се дуг прво увећати, а потом тек смањити", потврдио је сумње да су дуговања клуба са 16 нарасла за 20 "и кусур" милиона евра.

У Управном одбору, осим што одобравају позајмице, сада раде на другачији начин него када је Танасијевић био члан тог тела.

"Свака одлука клуба је верификована од стране УО, што раније није био случај, јер су се само дизале руке на већ донете одлуке", открио је како се заседало у управи за време председниковања Драгана Џајића, Драгана Стојковића и Топлице Спасојевића.

Танасијевић је код све троје својих председника био члан УО. Па, због чега није отишао из клуба, ако је тако рађено?

"Веровао сам им на реч, а за мене је реч јача од уговора", рекао је Тана, који каже да нису тачне тврдње да није упознат са дешавањима у клубу.

"То први пут чујем", подвукао је први човек нашег најтрофејнијег клуба.


Циркус је слаба реч....... >:(
9
Quote from: ognjentrm on February 19, 2009, 10:02:39 PM
Зашто мислиш да ћемо доћи тешко до бодова у дербију?
Због данашњег пораза?
Припремне текме су као јачи тренинг,полако...
Разумем ја да су се играчи психички спремали за дерби,па је онда бум,дерби одложен,већ након нека два,три дана играш против тамо неког Грбља......Разумем да играчи нису осећали жељу да играју,али мајку му бем,па зар ти људи нису спортисти
Као спртиста урођено ти је да мрзиш да губиш,па идеш да гараш,трчиш као конј,јер ти је то једноставно у крви,цео живот то радиш!
Тешко је рећи који ће бити исход дербија,због тек завршених припрема и пуно довеених играча....
Али искрено имам неки гадан осећај,надам се да грешим.....
10
Тренер Чедомир је изјавио да није задовољан игром тима поготово у првом полувремену када наши играчи нису створили ниједну прилику,а није задовољан ни залаганјем играча(гле чуда)...
После каже да смо заиграли агилније и боље у другом пол(па кад неможе горе од оног).....
Надам се да ће до дербија бити бар агилни!
Надам се бодовима у дербију,али.......тешко
11
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
February 19, 2009, 06:50:53 PM
Quote from: milos_dedinje on February 19, 2009, 05:42:59 PM
gde je slikan ovaj grafit?necija soba?
Милоше,прочитај правила форума па пиши...
Ћирилица а не латиница...
Хајде обрати мало пажнју...
12
А ево и чувеног извештаја:

"Трећепласирана екипа црногорског првенства боља од трећепласираног у Србији!

То је исход пријатељског меча између Грбља и Црвене звезде на новоизграђеном терену у Радановићима, месту између Будве и Котора.

Грбаљ је победио 1:0 голом Нигеријца Сандеја Бена у 42. минуту. Францисковић је центрирао, а Сандеј главом матирао Сашу Стаменковића.

Звезда је, према извештају на клупском сајту, нападала, али није искористила неколико повољних прилика, али њени играчи нису били голгетерски расположени.

Наредни припремни меч Звезда игра у суботу против Будућности, у коју је недавно на позајмицу баш из Црвене звезде, дошао Игор Бурзановић, а за коју игра такође бивши нападач црвено-белих Мисдонгард Бетолигар."

Може ли ниже?!?!?!?! :o

Пијанац: За пребацивање копираних текстова у ћирилицу користите
http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
13
Мислим да ће мо се наслушати конобара ове године само тако :(
Уместо да ћути и ради и сманјује тај чувени дуг о коме се толико прича он константо излази у медије и прича све и свашта..
Он позаљмљује паре звезди,па ало бре,па где су ти чувени спонзори о којима је толико кенјао,сад ни да их спомене.....
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=125200
Нјему је занимљвије да прича колико шта кошта,па ајмо у продају...
Е неможе тако...Звезда нема цену јер Звезда није на продају!!!
14
Forum Help / Одг: Помоћ
February 17, 2009, 03:53:28 PM
Може мала помоћ?
У последнја два дана немогу да пратим форум из простог разлога јер су ми крајеви свих реченица одсечени....
Излудех...
Ако неко има појма о чему се ради нек ми изађе у сусрет!
15
БЕОГРАД, 13. фебруара 2009. (Бета) - Судско веће Врховног суда Србије данас је одржало седницу по жалбама на првостепену пресуду Урошу Мишићу, који је осуђен на 10 година затвора због покушаја убиства жандарма Небојше Трајковића, на фудбалској утакмици Црвена звезда - Хајдук, 2. децембра 2007. године.

Врховни суд ће одлуку донети накнадно на нејавном делу седнице, а тај суд може да потврди првостепену пресуду у целини, да преиначи казну или да укине пресуду и наложи ново суђење.

Мишић је осуђен 19. септембра 2008. године пред Окружним судом у Београду, а петочланим судским већем председавао је судија Велимир Лазовић.

У првостепеној пресуди наводи се да је Мишић знао да је Трајковић на службеној дужности и да је жандарм, као и да је показао упорност и агресивност када је жандарма пекао бакљом и покушавао да му је угура у уста, свестан да тиме може да убије Трајковића.

Додаје се да је Мишић одустао од напада тек када је Трајковић извадио службени пиштољ и испалио три метка у вис.

Окружни суд је, на основу медицинског вештачења, утврдио да је Трајковић задобио тешке физичке и психичке повреде и да и даље испољава страх и анксиозно-депресивни синдром и да се због тога лечи.

Тужилаштво је у жалби предложило дужу затворску казну, оценивши да је 10 година затвора блага казна, посебно имајући у виду одлуке у таквим случајевима у земљама ЕУ, чијем чланству тежи и Србија.

Мишићев бранилац адвокат Боривоје Боровић предложио је у жалби укидање првостепене пресуде и ново суђење пред другим судским већем и судијом који ће, како је навео, бити способан да суди на основу чињеница, а не под притиском извршне власти.

Боровић је навео да из сведочења полицајаца надређених Трајковићу произлази да он није требало да буде на северној трибини стадиона Црвене звезде, јер није добио такво нађење, и додао да Мишић није могао да зна да је Трајковић жандарм јер се није легитимисао и био је у цивилу.

"Неорганизованост и непособност полиције резултирале су појављивањем наоружаног Трајковића на трибинама", навео је Боровић.

Боровић је додао и да изведени докази упућују на то да Мишић није хтео да убије Трајковића, него да га уплаши и предложио да на поновљеном суђењу као доказ буде изведен видео снимак инцидента, који се, како је навео, разликује од исказа Трајковића, којем је суд поклонио веру.

Оценио је да је чињенично стање површно утврђено и предложио вештачење бакље како би се утврдило да ли бакља може да стане у уста и да ли је погодна као средство за извршење убиства.

Мисисћ је рекао да је крив и да би "требало да буде осуђен за зло које је учинио Трајковићу".

"То ће бити прилепак уз моје име целог живота, али није праведно прогласити ово покушајем убиства. На снимку се јасно види да је бакља употребљена као палица и то показује да ни у том лудилу нисам хтео да урадим ништа више него да га ударим", рекао је Мишић.

Додао је да јесте учинио зло и Трајковићу и себи, али да није покушао да га убије.

"Тако и вас молим да ме не убијете и да ми не уништите живот и да ми помогнете да се вратим у колотечину мог живота. Молим вас да ми преиначите пресуду и осудите за оно што сам учинио. Желим да се извиним Трајковићуи и његовој породици и мојој породици јер су и они жртве моје глупости", рекао је Мишић у обраћању судском већу.

Седници Врховног суда присуствовали су чланови Мишићеве породице и његови другови, а око 20 његових другова стајали су преко пута зграде Врховног суда у Ресавској улици, око које је било распоређено више десетина полицајаца у опреми за разбијање демонстрација.

Петочланим судским већем Врховног суда председавао је судија Драгиша Ђорђевић.

16
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 12, 2009, 01:19:24 AM
Добро мало смо скренули са темом....али сви ви који тврдите да је то само случајност и да ми плитко гледамо на ту ситуацију грешите...
Нико није рекао да наше српско друштво нема проблем са нашим вредностима,али такође ко год каже да цигани  нису проблем греши....
Замислите кад би сваки пут ексцес цигана доспео на тв....свака нјихова пљачка,свака нјихова сачекуша са ножевима,сваки убијен човек.....када би телевизије објавиле да је кривац циган добили би засташујуће велику бројку!!!
Сви ми држављани Србије којима је пун курац да им плаћамо дечије додатке и социјалне помоћи циганима,треба да се сложимо да имамо проблем....
Али једноставно је лакше да кажемо да ми етикетирамо људе и размишљамо плитко него признати да имамо проблем.
Извинјавам се што сам овде оставио овај пост......
17
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 11, 2009, 10:41:18 PM

[/quote]
Претерујеш. Нема потребе за таквим етикетирањем. РАзмисли пре него што кренеш да износиш такве ствари, још треба да нас прогласе расистима (мада и не би било први пут). Ово је чиста случајност, па није лепо да је на такав начин прикажеш
[/quote]
О какво ти етикетиранју причаш,каквом претериванју....
Прођи мало све градове у целој Србији и види шта та гамад ради...
Нераде,неплаћају порезе добијају социјалну помоћ и самим тим живе на наш рачун и још поврх свега плјачкају и убијају нашу децу!!! >:( >:(
18
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 11, 2009, 03:57:25 PM
Quote from: Дражо on February 10, 2009, 12:17:43 AM
Такође треба напоменути,да је у Краљеву убијен дечко(избоден ножем)од двојце идиота,кретена,незнам ни како да их назовем....
двојца нападача су му пришла и тражила да купи пиће,кад је овај одбио изболи су га...... :o
А што се Жарка тиче очекују нјегов повратак на терен за 3 месеца....

А ево и нечега што спаја случај Шешума и Марка Симеуновића(убијеног дечка у кралјеву) јесте да су убице били роми..... >:( >:( >:(
Све веће проблеме широм европе а и наше драге СРБИЈЕ прави ова групација шлјама,која просто изазива на реакцју нас грађана,навијача а пре свега СРБА!!!
Да ли можете и далје да гледате роме како плјачкају и убијају нашу дец?!?! >:(
19
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
February 10, 2009, 12:17:43 AM
Такође треба напоменути,да је у Краљеву убијен дечко(избоден ножем)од двојце идиота,кретена,незнам ни како да их назовем....
двојца нападача су му пришла и тражила да купи пиће,кад је овај одбио изболи су га...... :o
А што се Жарка тиче очекују нјегов повратак на терен за 3 месеца....
20
Quote from: david.v on February 05, 2009, 10:33:42 PM
НОВИ САД – Зидови главног града северне српске покрајине осванули су са графитима мржње. ,,Србе на врбе", ,,Срби марш одавде", ,,Нови Сад-Нови Јасеновац" написани латиницом и потписани са Хрватска младеж. Графити су исписани на зидовима Новосадског универзитета вероватно у ноћи између 3 и 4-ог фебруара.

Подршка хрватском генералу Готовини и псовке ,,Срби пу..ите га", још су један од израза културе особа које су ,,украсиле" кампус где се налазе факултети.

Поред тога Нови Сад је исписан и сепаратистичким графитима и изразима нетрпељивости према досељеницима: ,,Срби Дођоши Прођоши", затим ,,Сријем Хрватској" само су неки од злокобних графита.

Ни мађарски екстремисти нису били лењи, па се на Телепу могу видети графити 64 жупаније, и графити ,,Велика Мађарска"на латиници да би и Срби могли да прочитају.


Давиде да ли је ово тачна информација или....
Пошто ако јесте немогу да верујем да је просто нема нигде на телевизији?!?!?!? ???
Шта се дешава са тзв независним новинарством,јебло их новинарство?
Да смо ми направили 10 пута манји екцес од овога већ би било давно главна вест(U 92,blic...и сви остали марионетски медији)! >:( >:(