Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kiki

1
Терен / FKCZ WEB
January 22, 2008, 10:00:31 PM
Не знам како да ти кажем, али мислим да си ти једина особа која не може да уђе преко ИЕ :D. Оно, главни админ користи искључиво њега :rofl.
2
Терен / FKCZ WEB
January 15, 2008, 06:39:34 PM
Да ли још увек постоји проблем са Опером? Јесте ли покушали ово што је Васили рекао (пребацити подразумевани језик у XP-у на енглески)?
3
Терен / FKCZ WEB
January 12, 2008, 07:48:03 PM
Каже ми Васили да њему ради као сат. Коју верзију Опере имаш? Можда је до ње.
4
Терен / FKCZ WEB
January 12, 2008, 07:38:53 PM
Ако имате било какве проблеме, слободно напишите на форуму "Питања". Чудно ми је да неће преко Опере, један од админа управо њу користи, а не жали се.
5
Терен / FKCZ WEB
January 12, 2008, 06:36:04 PM
Можда је било нешто тренутно, сада ради.
То за Евертон су гугл рекламе. То је нешто што се мени не свиђа, али је једини начин да се дође до пара за одржавање сервера. Ми не можемо да утичемо на то што се појављује. Јебига.
6
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
December 28, 2007, 02:44:09 PM
???? ?? ???? ?? ??? ????? ????????? ?? ??? ????????? ? ?? ???????.
7
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
December 28, 2007, 09:18:10 AM
?????? ?? ?? ????????? ???????? ???? ?? ?? ????????? ????????, ???????, ?? ????? ? ?????. ?????? ?????, ?? ???????? ??? ??? ????????.
8
Терен / FKCZ WEB
December 06, 2007, 05:43:00 PM
Само да напоменем како проблеми и даље трају те се вести не могу убацивати.
Просто невероватно.
9
Тадеу је негде у Португалији на позајмици.
10
Терен / КК Црвена звезда 07/08
December 05, 2007, 06:52:22 PM
Већ неколико утакмица добијамо у тесним завршницама што је, благо речено, сушта супротност прошлим сезонама.
Стева је сјебао ствар искључењем и вероватно га очекује нека казна у виду избијања пара из џепа и забраном играња на пар утакмица.
Његов проблем је што је нешто између - ни плеј, ни двојка. За плеја су потребне посебне карактеристике, смиреност, прецизност, добар преглед игре, док је за двојку превише спор и није превише добар шутер. Не знам да ли сте провалили али он много чешће погађа из трка, него из места. Продор нема јер је превише спор. Са друге стране, човек је добар скакач, мада би се пре рекло да му лопте падају у руке - тамо где је он, ту падне лопта :D . Такође је чињеница да се прошле две сезоне стално повређивао и то баш када би везао неколико утакмица и усталио се. Ево и сада, одиграо добро и наб'о човека - и опет ће да паузира (додуше, само у Европи). Као да нам није довољно што немамо праву замену за Кука, него су се и његове не баш убедљиве алтернативе повредиле (Бакиће је изгледа само лакше повредио бутни мишић) или ће добити суспенизију.
11
Терен / FKCZ WEB
December 05, 2007, 06:45:58 PM
Ма није умрео, већ је провајдер нешто сјебао, јебем му. Значи, нисте ни свесни какве смо муке са њима имали, бррр. Нешто су као поправљали па смо ми били колатернална штета :D .
Ево, сада може да се види, али не могу вести да се убацују, а има их к'о блата. Дакле, ништа од нас не зависи. Чим они оспособе то што треба вести ће се поубацивати.
Алтернатива, мада и добар извор информација из осталих спортова је на, вама вероватно добро знаном, www.sd-crvenazvezda.net
Нисте били напорни, знам да сте желели све најбоље, као и ми уосталом, али ето - није нам било суђено :) .
12
Терен / FKCZ WEB
December 04, 2007, 08:35:35 AM
Знаш како, сајт .нет је годинама званичан сајт клуба и сада они морају обавестити да више није тако. Ја ту не видим ништа спорно - обична реклама (додуше нисам је видела :D). Оно што јесте спорно, а што смо већ писали, је употреба модификованог старог грба. Ти људи једноставно не поштују закон, а закон у клубу је Статут.
Потом, моје је мишљење да је све ово прогурао нови маркетинг, а под утицајем маркетинга КК-а који одавно фура нови грб на својим производима, a што је још горе и на дресовима. Наравно, ни овима није сметало кршење Статута - за њих закони не важе.
13
Терен / КК Црвена звезда 07/08
December 03, 2007, 03:40:43 PM
Ја и причам о периду пре повратка Милошевића коме ће, узгред буди речено, бити потребно време да се врати у форму.
14
Терен / КК Црвена звезда 07/08
December 03, 2007, 12:14:19 PM
Ствари ће се тешко добро одвијати уколико Караџић што пре не пронађе некога ко би Кука могао да одмени бар 10 минута.
15
Терен / FKCZ WEB
December 03, 2007, 12:09:00 PM
Ти домени су требали да служе својој сврси да је сарадња са клубом била на неком нормалном нивоу и да се сајт развијао. У тренутку док је још тињала нада размишљало се о будућности и развоју сајта те се дошло до закључка да би требало закупити домене овог имена. Пошто маркетинг није имао паре (надам се да је до сада јасно како бисмо изазвали смехотрес да смо тражили од клуба), домене је купио појединац (небитно ко од нас) од својих пара уз договор да за исту суму новца (у стварности и мању од те) преда маркетингу када ови паре скупе.
Пошто сајт више није званичан не можемо га развијати на предвиђен начин па ти домени више немају сврху и сад се покушавају извући паре (а неће се успети у потпуности, ако чак и то).
16
Терен / КК Црвена звезда 07/08
December 02, 2007, 12:44:51 PM
А ја сам такође чула да дечко није баш склон тренирању, а тако нико не може постати врхунски играч. Такође, додуше то је можда и због страха од обнављања повреде, чини ми се да је дечко поприлично мекан, неагресиван и неборбен. То такође нису особине врхунских играча.
То што је неко надарен, чак изузетно надарен, не значи да ће постати врхунски играч јер врхунског играча красе и неке друге особине - менталне, пре свега. Ко зна колико талентованих спортиста никада није успело јер психички нису успели да испрате свој таленат.
17
Терен / FKCZ WEB
November 30, 2007, 08:15:11 PM
Није проблем то што су они отворили нови сајт, на то имају потпуно право. Боли њихов однос према људима (ту не мислим на нас троје, ми нисмо битни) који су сајт дигли из мртвих и одржавали у немогућим условима. Ми никад нисмо, нити ћемо, изнети у јавност неке ствари које су умногоме (рекла бих и пресудно) кумовале да нисмо остварили ни 10% од онога што смо желели, замислили и били у стању да урадимо.
Ја људима који раде на новом  сајту могу пожелети само најбоље, они су професионалци и радиће свој посао најбоље што знају. Они ће представљати мој клуб свету и ја желим да то буде урађено на најбољи могући начин. Али има неких ствари преко којих њиховим послодавцима не могу прећи.
Такође, наше филозофије се разликују. Они желе да се сајт мог клуба угледа на велике клубове. Ја желим да се сајтови великих клубова угледају на сајт Звезде. Жао ми је што нисмо у дело спровели нешто што је практично приведено крају, а што јесте нешто на шта би други само могли да се угледају. Но, видећемо како ће се ствари даље развијати, можда пројекат на коме сам поштено очи изгубила и угледа светлост дана :D .
Ја само могу рећи да бих свакоме од вас (или било ком навијачу Звезде) могла погледати у очи јер знам да смо радили најбоље што смо могли у датим условима. Чак и више од тога.
18
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 30, 2007, 07:41:15 PM
????? ????? ?? ??? ???????. ??? ???? ?? ?? ????? ??? ????? ?? ?? ????? ?????. ? ???, ??? ????? ???? ???? ?????? ???????? - ?? ?? ??? ?? ?????? ???? ????? ??????? ???? ?? ??? ??????? :finger .
19
Терен / FKCZ WEB
November 30, 2007, 07:40:08 PM
Зашто би разговарали сада када то нису поштено урадили у последње две године? Изабрали су игнорисање као начин комуникације.
Звезда неће имати два званична сајта, овај нови је једини званичан. Нико из Звезде не може забранити да неко други отвори сајт о клубу (уосталом, само погледајте колико сајтова имају страни клубови). Једино је битно да оно "званичан" стоји само на званичном сајту.
20
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 30, 2007, 05:56:33 PM
???? ???????. ?????? ???? ????? ? ?? ??????? ?? ?? ???? ???? ???????? ?? ????????? ????????? ???? ?? ???????? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????? ???????. ???????, ??????? ?? ???? ???? ???????? ????? ? ???? ??? ???????? ? ????? ??????.
????, ???????? ?????? ???? ???? ?????? ???? ???? ??, ?????, ???????????? ???????? ???? ??? ? ??? ?????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ?????? ?????? ??????? (? ? ??????? ?? ????? ???? ?? ??????).