Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - D.I.A.

1
Evo proslo je skoro sedam dana od naseg gostovanja koje mogu opisati kao pravo...!! U cetvrtak ja i ortak krecemo 'savremenim' vozom iz Porta (u sredu smo stigli iz Amsterdama) za Bragu...(svako selo stanica, prestao sam da brojim kod 28  :zbunjen ). Tu smo se nasli sa jedno 15 Delija iz Pariza, Londona, Stockholma pa se njima pridruzili. Malo se zezali,  ;pivo  ...pojedini zaustavljali portugalke (koje su dlakave ko king kong) pa po malo uz pesmu put stadiona...hvala Bogu nizbrdo :) Na stadion je u medjuvremenu vec stigla bg-ekipa (i ostali koji su sa nima dosli iz srbije), klanovci pa se tu cekalo do jedno 10-15 minuta pre pocetka tekme!!
Pored toga da se osecao umor od puta...svaki Delija na stadion se maksimalno trudio da pokaze da i jesmo najbolji...u pojedinim momentima smo grmeli, pa nije tesko napraviti pravu navijacku atmosferu kad svaki pojedinac zna sta se ocekuje od njega...prvo poluvreme je bilo rezervisano za novu pesmu 'najbolja si ti, uvek ispred svih...zvezdooo, napred zvezdo'! Drugo poluvreme malo vise pesama i naravno 'puta braga alee alee'.
Kraj tekme svako prema ogradi da proslavimo sa igracima...sledi malo cackanje sa murijom ma da se to brzo smirilo. Bragini navijaci su u medjuvremenu sa desne strane nesto dobacivali, cisto verbalno. Takodje sa leve strane (iznad one stene izad gola) je vodio neki put, odatle su nas gadjali kamencicima ma da je murija to brzo sprecila. Sve u svemu....radost, zadovoljstvo, konacno  :rofl

Na parking smo se malo zadrzali (vratili smo se u porto autobusom u drustvu bg-ekipe), uz pratnju pandura koji su nas izveli na autoput...u porto sledi jos druzenje uz vopi (tu je jos bila i ekipa iz pariza), pogadjanje mogucih gostovanja (eh nije pao taj marsej ) itd itd.

Veliki pozdrav svima...
Vidimo se na derbi!!
2
Терен / Novi dresovi
August 06, 2005, 06:54:33 PM
Ispada ko da im je adidas rekao...'bicemo vam sponzor na toliko godina, samoj nemojte da mislite da cete svake godine dobijati nove dresove (ko svaki normalni Evropski klub)'...evo vec tri godine isti dres na raspolaganju. Marketing kluba radi na nivou... :D  :D Not!
3
Терен / UEFA Kup
July 29, 2005, 03:19:50 PM
Quote from: "Pjer"Inter iz Zaprešića prvi protivnik,prvi meč u hrvatskoj,nadam se da
prolazimo u drugo kolo jer je ovo kao železnik kod nas.

Prolaz protiv ovih tek vodi u prvo kolo kupa Uefe. Znaci nema opustanja posto kao prvo radi se o hrvatskom klubu (dodatni motiv) a kao drugo da ne pricamo koja sramota bi bila da ispadnemo u kvalifikacije   :nene ...sve u svemu vrlo zanimljiva tekma...
4
Терен / BUDUCNOST FUDBALSKOG KLUBA
May 30, 2005, 09:38:14 PM
Eto postom zivim u Holandiji da reagujem na ovu vijest da Gulit moze da postane novi trener Zvezde. Pre nekoliko dana su ga izbacili iz pisljivog Fejnorda (pozdrav iz Amsterdama  :D ) zbog losih rezultata. To mu nije prvi put, tako je bilo u Celzi kao i u Njukastl. U Fejnord mu nije islo za rukom, doveo 12 igraca a nista nije napravio...pogotovo odbrana je bila ocajna. Obecao je im sampionsku titulu a na kraj cetvrti :rofl . Pomocni trener mu je bio Zeljko Petrovic, covek je stvarno lik...neki Holandjani ga obozavaju po cudnim izjavama("ostacu sa Gulitom do smrti") a neki ga jednostavno zovu "obicna budala"! Kao fudbaler (kao i Gulita) su ga puno cijenili.

Licno neznam da li je Gulit taj koji bi mogao da saradjuje na ovom katastrofalnom nivou na kojoj Zvezda igra, vijerujem da mu je zadnja plata bila ogromna(jer za to CZ ima kinte???). Mislim da on bas nema licno nista sa Zvezdom, a ko zna..nije ni Mateus imao sa grobljom pa im je donjeo Ligu Sampiona. Petrovic je inace dobar drug sa Mijatom i Dejom...to je ta veza.
Za sad je dosta jos trener, dakle nista jos nije sigurno...
5
Терен / BUDUCNOST FUDBALSKOG KLUBA
May 20, 2005, 11:07:20 PM
Quote from: "Indjija"Sta jedete govna,a Jelena Jankovic??? :rofl

Eh ne pamtim koji je turnir osvojila, ma da se grobarka gadno priblizila namigivanje

Nego tema je buducnost fudbalksog kluba...jednostavno vrlo tesko. Igraci sve losiji i losiji a resenje sve dalje i dalje. Stanje u nasem klubu je ocajno (cini mi se da to vazi za cijelo sportsko drustvo)...i to boli. Navijanje je vrh...samo evropska scena nije u mogucnost da nas vidi sto cesce kad cak ne mozemo da predjemo jednom to drugo kolo Kupa Uefe, a da ne pricam za Ligu Sampiona. Relnost je da posle rata nismo prezimili nijednom...Mislim da je proslost dokaz da bi trebali da krenemo drugim putem. Sledi oglas:

FK CZ i Delije traze sposobne ljude(na teren i za upravu) koji imaju ljubav prema nasem klubu, koji imaju mogucnost da nas vrate na taj nivo da svako u Evropu opet zna za nas klub!!  :(
poz
6
Терен / Da li je Dostanic normalan???
May 14, 2005, 06:55:16 PM
EH dok ovo pisem izgubismo od buducnosti na sred marakane...vec odvano mi je pukao film sta se tice igre a stvarno ovako (takticki) ne moze dalje. Jest da je kraj sezone a zasto bacaju price kao trebamo da pobijedimo sve ostale tekme itd. Ovako cu na kraj kao dobro proci (sa kupom - ma da ja nikako ne mogu da se zadovoljim stime), bez kritike, ambicije za novu sezonu...uvek godina uz godinu sve iste price. Liga sampiona svake godine mora da bude cilj i nista drugo...da udjes u tu ligu moras da budes sampion, to je cinjenica. Zasto bi se zadovoljio kupom kad je glavni konkurent ovu sezonu (nazalost) uzeo titulu i pokazao se na evropsku scenu. A mi opet nista...eto jedino sto nismo od glodara izgubili a nemoj pitati kakvom igrom. Kup te ne vodi nigde...(ka svake godine na tabeli osiguramo igru u neki evropski kup)

Zvezda je institut, Zvezda je poznata da zna da igra fudbal dje je napad u prvom planu. PA dje je to nestalo pitam Dostanica...ispred mene je neki tip vec pricao da Zvezda treba da ima tri napadaca, sa krilima da se igra. Da bude takozvana 'desetka u timu'...Zasto se povlacimo kad dajemo gol??? Pa pogledaj PSV-a protiv Milana, ladno cijelo vrijeme napadaju i kad su dali drugi gol. Muski su izgubili, sve svetske medije ih hvalili. A nama je tesko u nase prvenstvo da napravimo bar makar nesto! Neznam, mrzi me kad ne vidim svetlo na kraju ovog tunela...(mislim na sami fudbal)!

Pored svega ovog znam da cu i u sledecu sezonu biti uz Zvezdu na gostovanja pa i na marakani!!
7
Пивница / Ryanair u Srbiji?
February 11, 2005, 06:14:36 PM
kad znam da trebam da platim 300-340 evra da dodjem do bg-a, pa pomisli (kako rece uk_nikola) koliko smo zedni neke konkurencije da se smanji ta pisljiva cena avio karte!!!  :bes  :bes

ovako trazimo drugo resenje da stignemo na derbi....
8
Северна трибина / Zasto je Hamburg...
December 13, 2004, 05:51:45 PM
Ajd da ja dam kratak izvjestaj, posto sam bio na tu utakmicu pa i meni nista nije bilo jasno.

Koliko sam ja razumeo pre tekme planirano je nesto organizovano, tako napisano na ovaj site. Eto nas cetvorica smo doputovali iz Amsterdama da pruzimo podrsku a na kraj sam se osecao ko da sam bio u pozoriste.
Kad sam usao u arenu (par minuta pre tekme), vidjeo sam na mrezu iza gola neku nasu zastavu s parolom koji su organizatori poceli skidati, valjda posto je smetala. Eto bacio sam pogled i nisam nigde mogao da primetim neku vecu grupu nasih. Vijerujem da je ta parola bila UK-ovca al eto...mozda su bili u neki manji sastav, uglavno ja nisam nista primetio.
Dok su njemci pustali muziku...DEFENCE...bubnjeve itd, bilo mi jasno da od navijanja nece biti nista :zbunjen , zao mi je zbog toga, pogotovo kad pomislim da smo napravili oko 1000 km(i to za rukomet, cak tekma bila formalnost?!?!?). Mogli smo tako do BG-a.

Tako za sledeci put...razjasnite se na forum.  Gostovanje/Organizovano....DA il NE, da se zna!! Ako nece da bude nista nemoj onda da se stavlja poseban topic na homepage DELIJE-CAFFE-a!

POzdrav
9
Северна трибина / Moj tim je prvak bio...
November 29, 2004, 04:48:35 PM
Evo upravo se jutros vratio i BG-a, na zalost ove godine bez neke evropske tekme u novembru tako da smo odlucili da gledamo ovo solidno izdanje protiv obilica. Jest da je naravno druga atmosfera al ipak....u drugo poluvreme sam video bas jaku koreografiju(ostali forumasi/delije su je vec opisali) i to jos jednom potvrdjuje da je sever pravi (dok su ostale bine prazne).

Podrav i hvala Kizi....nadam se da cemo se uskoro opet vidjeti! Maybe Hamburg...

Amsterdamci
10
Evo mi iz Amsterdama cemo se potruditi da dodjemo u Bonn, bice malo teze posto je radni dan...a nekoliko dana kasnije se putuje za BG  (;pivo ...jel tako kiza) tako da ce biti malo teze da se uzme po jos koji dan 'off'!!

Nadam se da ce se ponoviti atmosfera 'Charleroi'... UK-ovci, momci iz Pariza i naravno Red Star MG  namigivanje , pozdrav za vas..pa da se ponovo pokaze da gastoshi ;-) znaju da zive za NASU ZVEZDU CRVENU!!!

poz.[/code]
11
Северна трибина / Gostovanje u Holandiji
August 21, 2004, 02:33:17 PM
Do sad je vec prodato jedno 1100 karata, holandjani javljau da se nadaju ce sve 1600 karata biti prodato za tekmu! Kiza...znaci nemas tacne informacije koliko Delija (iz SCG) sad tacno dolaze u Eindhoven (ajndhoven)? POzdrav...
12
Северна трибина / Karte za Rozenborg
November 19, 2003, 05:58:03 PM
Mislim da karte u ponedeljak krecu u prodaji, ma da na delije caffe pise od petka (21.11).. :zbunjen
Mi iz Amsterdama  :flasa u sredu letimo za Beograd da u cetvrtak budemo na tekmu, nadam se da ce atmosfera biti jos bolja od one proslogodisnje protiv lacija i da Zvezda prodje u 3. krug kupa Uefe!!!!!! Vjerujemo da cu nam se pridruziti sto vise cigana sirom evrope....

Pozdrav.......


------------DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA-------------------------------
13
Северна трибина / Odense - Zvezda 2:2
September 26, 2003, 07:28:40 PM
aauuuuuuuuuuuu Delije......bakljada na utakmicu je bila za desetku, ono pravo navijanje je tek krenulo u drugo poluvreme kad smo se preselili gore na kop tribine i kad su se smirili oni jugosloveni sto upravo neznaju sto je Crvena Zvezda i kako se treba navijati.......pozdravljam sve Delije koji su pre tekme u centar Odensea napravili atmosferu, tako da nas danci brzo ne zaborave ...pozdrav DELIJE AMSTERDAM...nek sledece gostovanje bude jos bolje!!
14
Северна трибина / Gostovanje u Danskoj
September 17, 2003, 08:48:55 PM
Evo Delije iz Amsterdama dolaze na tekmu protiv Danaca, nadamo se da ce nas biti sto vise, tako da nam bude sto lakse u Beograd da prodjemo u drugi krug!!!!

--- Zvezdo znaj da ludo volim te.......ja ne mogu dana bez tebe -----