Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Pjer

1
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 20, 2007, 10:50:00 AM
U KK se moraju napraviti velike promene.počev od Uprave pa trenera,lekarske ekipe do igrača.Od igrača ostavio bih Miloševića
Tadiju,Nemanju,Mišanovića,tu je i Jorović pa ovaj Golubović tako da uz ozbiljnog trenera a to je na primer Luka Pavićević dovesti par igrača i uz dva dobra stranca mogli bi imati dobru ekipu,pošto nećemo igrati evropske kupove ekipa ima dovolno vremena da se kroz Jadransku uigra i da bzde spremna za naše prvenstvo.
No kako se do sad radilo plašim se da ćemo opet gledati neke igrače kao što su cvetković,Kovač,Popović,Antić...
2
спречен сам да се појавим на концерту али бих радо уплатио прилог па ме интересује има ли неки жиро раћун на који могу да уплатим коју кинту?
3
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 12, 2007, 02:53:27 PM
Vreme je da u Zvezdu dođu oni koji su je najviše i uzdigli,igrači iz generacije koja je osvojila sve svetske trofeje.Treba ih rasporediti na određene funkcije i ako treba prepustiiti im kompletno vođenje kluba jer su oni igrali u najvećim klubovima i znaju kako sve funkcioniše u velikim klubovima.
Jugović za trenera,Mihajlović nek bude direktor,može se naći i mesto za Belodedića,Lukića,Pančeva pa da konačno krenemo iz ove žabokrečine gde se ne zna ko pije a ko plaća,gde menadžeri i razni krimosi imaju svoje igrače i oni moraju da igraju.
Sadašnji kompletan stručni štab sem Boška Đurovskog raspustiti...
4
Veliko hvala u ime svih Srba sa Kosova i Metohije svim Delijama koji su bili u Zubinom Potoku niste svesni sta ovo gostovanje i dolazak velikog broja Srba iz svih srpskih krajeva znace za Srbe sa Kosova to je nesto neopisivo.
Nadam se da su i oni koji su bili na gostovanju osetili sta znaci biti Srbin na Kosovu i Metohiji i da ce uvek pamtiti ovaj datum.
Svaka cast braco Srbi! :ruke
5
Северна трибина / Crvena Zvezda-Liberec
September 29, 2006, 02:22:51 PM
Sinoć je bilo neponovljivo,no kad su delije u pitanju nadam se nekoj još boljoj atmosferi na nekoj sledećoj utakmici.
Još uvek se naježim kad se setim početka utakmice i pesme
jebeš i gol,ionako bi ispali pre ili kasnije...
Svaka čast svima koji su osmislili i učestvovali a uje sa B92 nek
duvaju i nek pate sa svojim gazdama.
6
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 15, 2006, 01:47:18 PM
Уз нас на трибинама успех је гарантован 3:0 против Либереца!
храбро на победу!
7
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 01, 2006, 10:07:18 AM
Ja podržavam dovođenje igrača iz inostranstva barem znamo da su došli da igraju za lovu a ne ko ove naše pizdice kao vole navijači i igrali bi za dž.a u stvarnosti ih zabole za Zvezdu.
Kastiljo i Ailton su dobri igrači kako će igrati videćemo ali u svakom slučaju bolje oni nego neki novi Spalević,Krivookapić,Mudrinić...
8
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 30, 2006, 10:08:48 AM
Kad bi svaki treći igrač pružio Zvezdi koliko Žigić bili bi uvek prvaci
Žigari sve najbolje i nek mu ovo bude odskočna daska za veći klub
9
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
August 09, 2006, 07:38:39 AM
Nije valjda Piksi toliko prolupao da dovodi grobarski otpad?
10
Karet se dele radnicima koji nemaju platu već više meseci i rado bi prodali to parče papira pa malo prošetajte oko hale i potražite one koji bi rado da unovče karte po ceni.
11
Терен / Dusan Bajevic
May 26, 2006, 02:51:25 PM
Cifra je oko 350000 godišnje ali o tome sad nije potrebno diskutovati,ja sam očekivao Petkovića ili okuku i Piksi me ipak prijatno iznenadio ovim dovođenjem Bajevića.
Sad ostaje da vidimo igrački kadar i da se pripremimo za mečeve koji mogu mnogo toga da preokrenu kad je FK u pitanju ako nas
malo i sreća posluži i uđemo u LŠ možemo krenuti pravim putem
i postati normalan evropski klub u suprotnom ostaje nam Dvor i ostala igrališta po Srbiji i prosek...
12
Kao prvo nisam taj Pjer,moraćeš da ga potražiš...

Eto da ja napišem o gostovanju delija '86 bilo je to prvo kolo gde je par stotina delija iz beograda i Srbije došlo u moj tadašnji grad
i ludo se zabavljala jer u to vreme Priština i nije imala neku organizovanu grupu navijača.Ceo dan smo se šepurili po gradu i pijuckali sve dok se u samom centru nije pojavilo desetak mlađih šipaca koji su provocirali pa su dobili po nosu,nakon toga okupila se prilična masa šipaca koji su krenuli da se obračunaju sa delijama došlo je do kontakta iako brojno slabiji nismo se povukli i uzvraćali smo napadačima,pojavila se murija i razdvojila strane a nas ugurala u hotel odakle nas sprovode do stadiona gde na tribini ima još stotinak naših simpatizera pa se odlično navijalo još su i fudbaleri odigrali super i dobili pa je zadovoljstvo bilo potpuno.
Sledeće nedelje u Beogradu nakon utakmice pri povratku sa Marakane bilo je oo čuveno razbijanje šipaca i njihovih lokala ali o tome nek pričaju učesnici.
'87 nisam bio u Prištini jer sam bio na putu ali znam da je bilo još jedno uspešno gostovanje i pobeda i delija i Zvezde.
13
Терен / Odlasci / Dolasci
January 06, 2006, 10:38:26 AM
Svašta se piše i oko Žigića.neka ga prodaju ali nek javno kažu koliko ostaje klubu i gde će te pare otići.
Ponuda Engleza je odlična i bogatiji klubovi bi je teško odbili.
14
Pitanje za brata Ćiru:
Da li si dolazio sa Delijama na gostovanje u Prištinu 80-tih.?
15
Терен / КК ЦЗ 2005/06
January 05, 2006, 12:31:42 PM
Sigurno smo prošl u drugi krug gde se igra na ispadanje tj dva meča(domaćin-gost)i bolji ide dalje,po dosadašnjim igrama sem
UNICS-a sa svakom ekipom možemo da se nosimo još ako bude prave podrške navijača možemo daleko u ULEB kupu!
16
Терен / Odlasci / Dolasci
January 05, 2006, 12:29:05 PM
I oko Milijaša je zapelo jer nema nikog od porodice Karić ko će odraditi papire a da li će se Bogoljub vraćati uopšte u Srbiju  pod
znakom je pitanja?
Ima nekih kontakata i sa Lazetićem koji je u Italiji ali i za njega se mora odvojiti poprilična suma a para nema...
17
Терен / Odlasci / Dolasci
December 29, 2005, 10:49:10 AM
Napadači u našoj ligi su bruka,zato i pitam kome se odužuje Zvezda što dovodi ovog Đokića kao "pojačanje"
18
Терен / Odlasci / Dolasci
December 29, 2005, 09:16:01 AM
Đokić?
Kome li se čini usluga dovođenjem ovog prosečnog igrača?
19
Терен / Odlasci / Dolasci
December 28, 2005, 01:38:56 PM
gde li je Klaudio Lopez možda i njega angažujemo?
Sve ovo podeseća na letošnju priču o silnim dolascima da bi na kraju stigao jedino Mlađa koji može da konkuriše za prvi tim.
Od troje gaučosa odlično bi nam došli Kastroman i Galjardo dok je magarance konfliktna ličnost i ne bi nam koristio,pojačanja iz Bugarske mogla bi da odrade soldan posao za polusezonu ali nisu kvalitet za LŠ koju svi priželjkujemo.
Najbitnije je da nam dođe par odbrambenih igrača jer nam je promaja u odbrani očigledna i da nije bilo Stojkovića ove jeseni bi bruka pukla i pre Strazbura.
20
Терен / Kosarkaski "DERBI"
December 20, 2005, 12:01:28 PM
Dobiše nas grobari našim greškama i moraće Šakota nešto hitno da preduzme jer evidentno je da sa ovim centrima nema dobrog rezultata,što neko reče mora se dovesti jedan centar-petica pored kojeg bi Dragojlović,Mišanović,Antić.Raičević mogli da pokažu određene vrednosti ovako kad igraju bez prave petice biće teško.
Na poziciji pleja sad igraju jeretina i Henderson i tu je najveće sranje jer se s'njima nikad ne zna na čemu si a nama treba pouzdan plej pa predlaže da Uprava odreši kesu i kupi nekog dobrog pleja i vrati Miloševića i konačno puste onog iz Australije da vidimo da li nešto zna,imam i predlog Zoroski koji je trenutno slobodan mogao bi dobro da odradi do kraja sezone.