Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - 100%anti crnobeli

21
Пивница / Одг: Svaštara
January 02, 2009, 06:57:32 PM
Елмедине, хоћеш ли сланине?

http://i72.servimg.com/u/f72/12/32/79/27/untitl12.jpg  :D
22
Ивић одбио Стојковића



http://www.pravda.co.yu/sport/5684/ivi-odbio-stokovia

23
Све би то било лепо око његовог повратка, али кључно у тексту што се спомиње, а што ми се не свиђа је ''шестомесечна позајмица''. Па који ће нам он на 6 месеци у то у сезони где смо реално издували за титулу? Додуше видим као спомиње се да би и Звезда имала % од следећег његовог трансфера, али опет ми се не свиђа та комбинација. Ми треба да уигравамо тим сад већ за следећу сезону, а не да доводимо играча који ће да остане 6 месеци и опет да запали, поготово што смо као што већ рекох подували за титулу.
24
Quote from: Пијанац on September 14, 2008, 10:20:17 AM
Нешто сам размишљао и сетио се да је управо овај гол Васиљевића запечатио Симкетову каријеру. До те утакмице је важио за доброг, поузданог голмана, али је после тог гола окарактерисан као кривац од стране јавности. Врло брзо је на гол враћен Милоје, а Симке на крају сезоне одлази из Звезде и губи му се сваки траг.
Јеси у праву, мада није отишао одмах на крају сезоне. Јер је бранио током почетка следеће 94/95, кад се Љупко вратио први пут и кад смо освојили дуплу круну, али само неколико утакмица да би га убрзо заменио Милоје, а онда он долази, а резерва Милоју је био неки Раде Мојовић који је дошао из кОбилића.
25
А руку на срце и пре тога непостојећи пенал за нас који је реализовао управо наш нови спортски директор. И као што рече Пијанац 3 минута пред крај Предраг Васиљевић за кога је пре, а и после мало ко чуо завукао је дијагоналу по земљи, истина на клизавом терену Милану Симеуновићу лопту у доњи леви ћошак и оде гробље у финале Купа. Тад су освојили дуплу круну после 47 година.
Иначе тај реванш 1/2 финала Купа у сезони 93-94 је био права лудница. Киша је лила цео дан, али је дошло доста људи на ЈНА, туча са муријом на Северу, они поведу 1:0, ми изједначимо из пенала, они поведу 2:1, али ми имамо предност због гола у гостима и онда већ описани гол Васиљевића. У међувремену поред туче са муријом на  Северу, шибали су се играчи међусобно на терену, Мирковић је песницом ударио Дробњака, ма свашта је било. А после текме су неки наши, мислим Стојковски претили играчима гробља да кад их буду видели у граду има да их изнабадају  ;D.
Иначе најгори актер дебија био је убедљиво Сава Чоканица из НС, тј. судија због већ споменутих непостојећих пенала, а и многих других глупости које је направио.
26
Илија Ивић је дошао у Звезду у сезони 91-92, дакле кад је отишло неколико играча из баријевске генерације, али је костур тима очуван плус појачања:Ратковић,Тањга,повратак Владана Лукића из војске, Драгоје Лековић... Дакле имали смо сасвим солидан тим да опет нападнемо трофеј КЕШ, ал' не лези враже. Прво почео рат, па онда нас Уефа слала у Сегедин, Будимпешту и на крају Софију.
Као што рече ацафцрс у тој првој сезони његов најблиставији моменат је био та текма против Андерлехта 3:2 за нас у Будимпешти. Он је изједначио, а Панчев га забучио 3 минута пред крај за 3:2.
На крају те сезоне одлазе и преостали чланови баријевске генерације, горбари задржавају цео тим који им је играо још у СФРЈ лиги и наравно у превенству су нас одували само тако. Истина успели смо да освојимо Куп те сезоне, причали смо на овој теми Пијанац и ја о тој легендарној текми на Маракани маја 1993.
Следеће сезоне смо били играчки егал са гробљем, имали добар тим Милоје(тад још није правио онакве грешке) и Милан Сименуовић на голу, одбрана Маза Василијевић, Никола Радмановић, Митко Стојковски, Горан Ђоровић, Миодраг Божовић, средина Рамбо, напад Ивић и Анто Дробљак , али са Ш тренером Милан ''дозволите'' Живадиновић и као што рече Ерибо гробљем које је имало дебелу залеђину ван терена. Мирко Маријановић и ''спонзори шампиона''. Те сезоне вреди истаћи победу над гробљем на њиховм стадиону 2:0 и феноменалан гол нашег новог директора са ивице 16-рца дијагонала у рашље Пандуровићу. Има тај гол на ДВД-ју ''200 најлепших голова''.
После те сезоне Илија одлази у Олимпијакос, а на првој међународној утакмици после санкција(беше то неки новембар '94, дакле 4 месеца после Илијиног одласка) управо су нам наша пирејска браћа били гости, а он је дошао са цвећем до Севера и предао га навијачима.
Сећам се такође да је у последњем дербију у Звездином дресу на пролеће '94 дао гол гробљу, али и убрзо искључен, па је остатак текме гледао из тунела кроз решетке.
Као што рече РСФ осим у тој првој сезони, где је био џокер, остале две је био прва звезда тима са Рамбом Петковићем, али нажалост у те две сезоне смо само један Куп освојили.
27
Пивница / Одг: Svaštara
August 26, 2008, 06:56:25 PM
29
Семафор би колико ја знам требало да буде готов до Универзијаде, што је следеће године у ово доба отприлике.
30
Пивница / Одг: Punk Rock
July 25, 2008, 11:55:50 PM
Драге Делије ево вам прилика да набавите целокупну дискографију једне од најбољих српских панк група, ако не и најбољу, а нама у сваком случају веома драгу. Дакле, све од Директора:

1992 - Cisticete ulice

01 - Cisticete ulice.mp3
02 - Ide voz.mp3
03 - Njoj.mp3
04 - Umoran i nikakav.mp3
05 - Bando crvena.mp3
06 - Duda (Ko je svetski sampion).mp3
07 - Bas me briga.mp3
08 - Direktori.mp3
09 - Burek i jogurt.mp3
10 - Piteri su mrtvi.mp3
11 - Mrzim Hajduk.mp3

http://rapidshare.com/files/80904098/1992_-_Cisticete_ulice.rar



1994 - Lesli se vraca kuci

01 - Direktorsko kolo (smuti pa prospi).mp3
02 - Zivotinjska farma.mp3
03 - Nesrecan slucaj.mp3
04 - Nisam tu (kucaj, lupaj).mp3
05 - Bedak.mp3
06 - Ovisnik.mp3
07 - Sham 69.mp3
08 - Doktor za rokenrol.mp3
09 - Ska 2.mp3
10 - Volimo pivo.mp3
11 - Bomba.mp3
12 - Na salteru.mp3
13 - Prodali smo se.mp3
14 - Otac nacije.mp3
15 - Strajk.mp3
16 - Roboti od krvi i mesa.mp3
17 - Skinhedi skankuju.mp3
18 - Fajront.mp3

http://rapidshare.com/files/80917704/1994_-_Lesli_se_vraca_kuci.rar



2000 - Evo vam ga

01 - Vi ste budale .mp3
02 - Vecni oganj .mp3
03 - Bez promena.mp3
04 - Dobro nam dos'o direktore nas.mp3
05 - Novogodisnja noc.mp3
06 - Tora.mp3
07 - Evo vam ga.mp3
08 - Gusteri iz Smor grada.mp3
09 - Gladusi .mp3
10 - Jedite govna.mp3
11 - Peske u 21. vek.mp3
12 - Ko te tovari sad.mp3
13 - Havarija.mp3
14 - Nas brat.mp3
15 - Sima (covek koji je previse srao).mp3
16 - P. D..mp3

http://rapidshare.com/files/80939753/2000_-_Evo_vam_ga.rar




2006 - Ua!

01 - Ua Direktori!.mp3
02 - Ups, ops, vops.mp3
03 - Kako to mislite.mp3
04 - Vitez prpustenih prilika.mp3
05 - Niko nije kriv.mp3
06 - Gde to.mp3
07 - Pod sljivama.mp3
08 - Ljubazni ubica.mp3
09 - Lova.mp3
10 - Mr - D.J - Trt.mp3
11 - Dajte nam glas!.mp3
12 - Alarm.mp3
13 - Prolece.mp3
14 - Kraljevina Srbija.mp3
15 - Kako to mislite disko.mp3

http://rapidshare.com/files/80961849/2006_-_Ua_.rar

Ахтунг, ахтунг што би рекли Немци: линкови су стари 5 месеци, али су још активни, те стога пожурите!!!
31
ЕКСКЛУЗИВНО Роберт Просинечки, помоћни тренер Хрватске


Звезда се не заборавља

Четири године у Београду су биле феноменалне. За десетогодишњицу Барија нисам могао да дођем због утакмице са Сан Марином. Чујем се само са Диком. Тако је у животу, све пребрзо иде и онда, није да се заборавља, већ се нема времена за све те контакте


На ,,Маракану" је стигао са етикетом неталентованог играча, који му је пришио тадашњи тренер загребачког Динама, контроверзни Мирослав-Ћиро Блажевић, а остало је историја... Роберт Просинечки се са Црвеном звездом 1991. године попео на кров Европе (Бари) и света (Токио), после распада Југославије са Хрватском заузео је треће место на Светском првенству у Француској, а тренутно на Европском првенству у Аустрији и Швајцарској, као помоћник селектора Славена Билића, стигао је до четвртфинала, где је заустављен од Турске на пенале.

Шта има у Србији? Шта се дешава у Звезди? Како је изгубила оба трофеја? Зар је Партизан заиста био толико бољи? Земан потписао, а? Зар су ова тројица (Џајић, Цветковић, Маринковић, прим. аут.) још у затвору... Решетао је питањима врло добро обавештени Жути, иако је требало да буде обрнуто. Ипак, дошло је и наших ,,пет минута".

Који су били прави домети Хрватске на ЕП?

- Две године смо заједно на окупу, направили смо резултат кроз квалификације, где смо били у најтежој групи, а били убедљиво први. Колико је била јака група види се сада и овде, јер Енглеске нема, а Руси су исто ушли међу осам најбољих. Оптимиста сам био од првог дана и мислим да смо могли далеко да догурамо.

ХАПШЕЊЕ ЏАЈИЋА ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Како сте доживели хапшење Звездиних челника, Драгана Џајића, Владимира Цветковића и Мише Маринковића?
- Хапшење Џајића и осталих је за мене било велико изненађење и све то што се дешава у Звезди, поготово што сам играо на ,,Маракани" када су они били на челу. Они су оставили печат у Звезди. Нисам превише упознат са ситуацијом, знам само оно што сам прочитао у штампи и оно што је било на ТВ, да су их привели - чудио се Просинечки.

Који су разлози што Србија, за разлику од Хрватске, игра само епизодне улоге на великим такмичењима?

- Не знам у чему је проблем Србије. Такође сте били у тешкој квалификационој групи, али нисте успели. Кикснули сте против неког Казахстана и испали. Објективно имате квалитет, добре играче и то није спорно. Хрватска је, од када се одвојила од Југославије, пропустила само једно такмичење и то ЕП у Белгији и Холандији, када смо били заједно у групи. Ми смо мала земља, а велико чудо. Стално смо присутни на такмичењима и то је велика ствар. Увек се рађају неки нови таленти, имамо младу и перспективну екипу уз старије који су ту годинама и створен је добар склад. Пружила нам се велика шанса да направимо нешто на ЕП. Имали смо самопоуздање, добар амбијент, позитивну атмосферу, не само овде, него и у Хрватској. После 1998. и златне генерације, када смо прошли тај фамозни први круг, десет година касније опет смо успели.

Када већ евоцирамо успомене, да ли знате да је пре мање од месец дана Звезда обележила 17 година од Барија?

- Емоције су увек ту. Велике ствари се не заборављају. Освојити Лигу шампиона је предиван осећај, и сигурно да је то свима нама променило пут каријере и све остало. То ће остати заувек записано. Четири године у Београду су биле феноменалне, стварно ниједног тренутка нисам имао проблема и сви су ме лепо прихватили. Чак мислим да сам и изванредно играо, и да сам оставио добар утисак у сваком погледу.

Некако та окупљања трофејне генерације из 1991. увек протичу без вас?

- За десетогодишњицу Барија био сам активан играч. Имали смо квалификациону утакмицу за СП у Јапану и Јужној Кореји, са Сан Марином. Нисам могао да дођем јер нису ме пустили из репрезентације, пошто смо били у карантину и играли утакмицу кроз два дана. То је био једини разлог, а не политика, како се провлачило. Политика је таква каква јесте. Поред свега што се издешавало, полако се све стишава. Неке ране се сигурно неће заборавити, али то је тако. Људи ће, ипак, једни с другима опет живети.

Када сте последњи пут гледали Звездин пут до Барија?

- Не тако давно. Пре једно пет-шест месеци сам баш гледао те утакмице. Имам доста тога снимљено на касетама.

С ким сте остали у контакту?

- Чујем се само са Диком Стојановићем. Био сам недавно и у Београду, и то није тајна. Женио се Јокса (Дејан Јоксимовић, прим. аут.). Питам шта има ново. То је тако у животу, све пребрзо иде и онда, није да се заборавља, већ се нема времена за све те контакте - објаснио је на крају Просинечки.
32
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 10, 2008, 01:32:58 PM
Quote from: "Милош"Што се мене тиче (ко да неког боли туки) у тим индивидуалним спортовима ћу увек "навијати" за оног ко представља моју земљу.

Управо тако.

А што се тиче ''наше'' Јелене, она је пре неколико година била на путу из ЦЗ у пакистан, ишла на ручак са Душаном Грујићем(јел' се тако беше зове преЦедник ТК партизан) да договара прелазак(било у новинама, чак се појавила сва у црно белом дезену), а на крају завршила у ТК Гемакс. Према томе кад играју међусобно скоро да ми је свеједно, а кад играју против других увек ћу навијати за њих док представљају нашу земљу.
33
Пивница / Svaštara
May 13, 2008, 08:14:30 PM
Pune tribine ruznih navijaca
Nemamo baklje prskalice gore
bubnjevi busni i pesme su nam ruzne
jer mi smo stoka sa tribine juzne ale ale

Pune tribine ludih radikala
A u gro planu Seseljeva glava
na glavnom mestu zastava je plava
Jebes Partizan u slavu radikala ale ale

Himna
Dok Partizan bitke bije hej hej hej
Zastava se nasa vije hej hej hej
Parni valjak neka melje hej hej hej
da ispuni nase zelje hej hej hej
Crno beli crno beli
ma gde bili na tabeli
nek vas hrabri nek vas jaca
pesma vasih navijaca
volim Partizan crno bele boje
volim Partizan kao oci svoje...

Dok u Hagu bitke bije hej hej hej
jug mu lepi barjak shije hej hej hej
Vojvodo nas Vojislave hej hej hej
Zastave su nase plave hej hej hej
Radikali radikali
Uvek smo za vas glasali
Nek vam znaci nek pojaca
Ovaj glas vernih vam glasaca
Budi radikal tamno plave boje
Budi radikal kao oci svoje

O Suzana ja volim Partizana nanananananan

O Jorgovanka da li slusas panka nanananannana

Partizane jedini
mi za tebe zivimo
samo tebe volimo
i tebi se divimo
a kad dodju nevolje
i kad dodje tuga
uvek ce te voleti
grobari sa juga

Aleksandre Vucicu
mi za tebe zivimo
samo tebe volimo
i za tebe glasamo
a kad sutra pobedis
i prestane tuga
opet ces sam prebiti skoro pola juga.....(posveceno A. Vucicu bivsem huliganu zvezdinog severa)

Dule Vujosevic sha la la la la

Tomislav Nikolic sha la la la la

ogrejace obasjace
sunce iznad Humske ulice
za pobede za miran san
za titule za Partizan na na na na

Ogrejace obasjace
sunce iznad knez Mihajlove
za Beograd za novi stan
glasajmo sad za Vucica na na na na
34
Quote from: "радомир"Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура!
У Руском Дому сам се још и суздржао, али кад сам дошао кући и кренуо да гледам ДВД ''Пркосна Песма'' који се продавао после концерта...............ма иди сузе ми кренуле.

Да цитирам само једну реченицу од синоћ:

''Даћу ти злато, даћу ти бисере, само једну нећу, моје Косово свето,
  Даћу ти цвеће, даћу ти јутарњу росу, само не могу Метохију''.
35
Нека му је вечна слава и хвала му за све што је дао нашем вољеном клубу!!!
36
Пивница / Старе српске кафане
January 26, 2008, 04:43:25 PM
УЛ, кад кажеш Мајдан, ценим да мислиш на онај ресторан у Господара Вучића, скоро па на углу са Булеваром. Био сам тамо у четвртак, ентеријер им је по мени баш лоше одрађен, мада башта ми делује да је лети или на пролеће већ екстра, но како је сад зима нисма имао прилике у башти да седим. Елем оно што је најбитиније, клопа им је врх брате  :D . Ја сам узео пуњену пљескавицу, која је отприлике правоугаоног облика и толико је велика да после не мораш наредних 24 часа да једеш без проблема.

Што се тиче старих кафана са душом морам да вас обавестим да једна таква легендарна, која се налазила дијагонално од Правног факултета, нажалост више не постоји. Говорим о Гргечу наравно. Значи кад сам видео да је нема и шта се налази уместо ње(Рајфајзен банка) слошило ми се моментално.
Семе им се затрло германско, а и оним нашима који су им то продали  :boks .
37
Терен / КК Црвена звезда 07/08
January 16, 2008, 10:52:09 PM
Није КК Босна Сарајево, већ КК Слобода Тузла(једну козу музла).
38
Терен / FKCZ WEB
January 12, 2008, 08:29:55 PM
Неће ни мени из Опере да покрене, а хтео је данас преподне  :zbunjen .
39
Пивница / Графити и провале
January 10, 2008, 09:08:58 PM
A у Винковцима има графит:

Вратите нам Србе, ево вам ваши Херцеговци  :rofl
40
???????? ?? ????.
????? ??? ?? ??? ?????????? ???? ?????? ?????????? ??????? ? ??????? ? ??????.