Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - 100%anti crnobeli

261
Пивница / F I L M O V I
September 11, 2005, 08:21:58 AM
Quote from: "bojan"Jel to onaj film kad Steve McQeen,dipa sa "Zyndapom" preko ograde...;)


Pa,jel neko gledao "Sin City"???
????? ?? ?? ??? ????,??? ?? ?????? ? ??? ????????? ????.? ??? ?? ???? ????? ?????.
??? ?? ???? ??? ??????,?? ??? ?????? ?? ?? ??????,??? ??? ?? ???? ??????,?? ??? ?? ????????? ?? ????.
262
Пивница / F I L M O V I
September 10, 2005, 07:41:50 AM
??? ??? ????? ????? ?? ????????? ?????? ???????? ????,? ?? ?? ?????? ??????? ????? ????? ?? ????????? ????????.
????? ?? ?????? ? ???????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?? ??????? ?? ??????? ??????.????? ???????? ?????:???? ???????,????? ???????,?????? ????????...
263
Терен / C. Zvezda - Budućnost BD
September 08, 2005, 02:27:16 PM
Ја очекујем да коначно дебитују летошња појачања(Драмани и Да Силва),да са Млађом добијемо сигурност на средини терена,да нападачи покажу да су вредни Звезде(ту изузимам Жигу),да не играју Криви,Мудри,Перовић и њима слични.
Ах,да оно најважније,очекујем победу и то по могућству без примљеног гола.
264
Терен / Crvena Zvezda - Borac
August 29, 2005, 07:56:46 PM
Quote from: "KizaLion"
Quote from: "boca"Takodje i pitanje golmana, upropasticemo Stojkovica neigranjem, a steta je, decko je stvarno talenat i u godinama je kada treba da izraste u vrsnog golmana, a to moze samo igrama u kontinuitetu.

Upravo tako! Gledao sam Stojkovica na treningu, nisam mogao da verujem sta sve moze da odbrani! On je trebao da bude nas prvi golman, ali ovaj majmun Randjelovic nije uspeo da nadje angazman (ispalio ga ne secam se koji klub), neka Randjela pod hitno prodaju. A kakvu zenu ima , sva namontirana, plava,  sise cetvorka...  :o  :jebanje   :D
Испалио га је следећи гробарски противник Макаби Петах Тиква.
265
Терен / Crvena Zvezda - Borac
August 28, 2005, 11:58:12 PM
Лепо ја рекох на топику везаном за Брагу да се не разбацујемо изјавама у фазону разбићемо их,јер нам је одбрана јадна до бола.Код првог гола Луковић гледа ласте како одлазе у топлије крајеве,а за то време њихов играч хвата волеј и шаље пројектил Ранђелу кроз уши.Пре но што смо примили други гол слична ситуација,само нас је пречка спасла.А затим код другог гола,њихов играч урадио је оног мајмуна Јоксимовића као деца кад играју на пољанчету.Туга,баш туга.
И није ми јасно ко гура играче као што су: Перовић,Јоксимовић,Мудринић,поготово Перовића.Ово је већ четврти тренер од како је он ушао у први тим,а он није напредовао ни за јоту.
266
Терен / Prvo kolo UEFA Kupa - protivnik
August 27, 2005, 10:29:33 AM
Ови наши се тамо распојасали на њиховом форуму као да су ослободили Брагу.Па још прете нешто у фазону,могу да нас добију само ако играју Сони.Мислим да нема места баш претераном оптимизму,поготово што смо извукли нимали наиван клуб,као и прошле годин(додуше Зенит је много бољи),а притом нам тим,а поготово одбрана није баш уиграна.
Да бисмо колико толико отишли спокојни на реванш морамо добити без примњеног гола у БГ или бар са 4:1.
267
Северна трибина / C.Z. - Inter(Zapresic)
August 27, 2005, 10:09:59 AM
Quote from: "DELIJA_KNN"
Quote from: "маникомио"
"
ali daleko najludji utisak je bio kod "i ko ne skace taj je hrvat"... tresla se gora.....
Ех,да то је био посебан доживљј.Скачемо ортак и ја,кад ме он цима и показује на запад,а већи део запад исто скаче и пева:Ко не скаче...То је баш било импресивно.
Иначе невероватно је колико људи не знају,што новије што старије песме.Крене тако И ајмо сад црвено бели,па један лик иза мене И МОЈЕ СРЦЕ ЗА ВАС КУЦА(уместо хиљаде срца)...
Но надам се да ће против Браге бити боље,да ће индијанци тад бити у школским клупама,да не кваре оно око чега се много људи исцимало.
268
Северна трибина / C.Z. - Inter(Zapresic)
August 22, 2005, 09:12:32 PM
Данас кад сам ишао са ортаком да купи карту,чича на благајни мртав озбиљан њему каже:Сине,немој да идеш низ Љутице Богдана,нити доле на Булевар ЈНА,већ само према горе(према Сокобањској),јер нека 3 лика стоје на тим позицијама и отимају карте. :o Је л зна неко нешто о томе?
Бај д веј,очекујем пун север,одличну атмосферу и да се усташама одсеку ноге,кад загрми Curva Nord.
269
Quote from: "nisam_zdrav"Ne secam se kada se desilo da me dva dana pre neke male utakmice hvata neka euforija... Sve je tu. Ocekujem puno ljudi!!!
Е то је оно што мене брине,јер кад год сам на неким мањим текмама очекивао доста људи испадне труба.Довољно је да дуне неки јачи ветар и половина размажених ''ватрених делија'' има да одустане.Али јеби га ваљда се варам,ако могу момци из целе Србије да се цимају,ваљда ћемо се и ми Београђани показати.
270
Пивница / F I L M O V I
August 14, 2005, 11:53:26 AM
?? ???? ?? ?? ?? ???? ????????,??? ?? ??? ?????????? ''51 ??????''.?????? ??????? ? ?????? ? ???? ??? ??? ?? ?????? ??????? ? ????? Hitler-Rise of Evil.?o jaja ????,???????? ?????????.
271
Терен / Inter Z. - C. ZVEZDA
August 08, 2005, 02:30:06 PM
Quote from: "Johnny Blaze"Inter 1 - 2 Zvezda.
Zna li se sta je sa Jankovicem ?
Ништа посебно изашао је због повреде.али све је у реду и биће спреман за четвртак.
272
Терен / 1. коло Хајдук - Звезда
August 07, 2005, 07:35:01 PM
По мом мишљењу следећи играчи не смеју да примиришу првих 11:Ранђеловић-Редмен је све објаснио,Ђорђевић-глава као тетрапак,а није у стању да добије ниједан ваздушни дуел,Криви-мислим да је за ове три године показао своје НЕзање,Пуровић ништа није урадио у нападу,слаб је свако га изгура исти је као Богавац,а дупло већи од њега,исто тако надам се да ћемо наћи боље решење од Луковића за леву страну.
273
Што каже Маникомио у возу и шинобусу је била лудница,тресао се шинобус само тако,а пандури које смо прозивали су само смешили и показивали 3 прста,а онај Павловић је чак и пиво пио.
274
Терен / Zvezda-(sm)Rad
August 03, 2005, 09:52:40 AM
Људи моји јесте ли видели оно извођење аута од стране Кривокапића :zbunjen ,па човек је скоро погодио сопствене ноге.На неким ситницима види се колико човек нема појма о неким стварима.
275
Quote from: "Johnny Blaze"Nego, prijateljska se neka sa Radom igra u utorak, ide li neko ?Ulaz je besplatan....
Јесте,улаз је бесплатан игра се у 20 часова,а отворене су северна и западна трибина.
276
Терен / UEFA Kup
July 29, 2005, 05:11:35 PM
Quote from: "Stella_Rossa"Zna li neko web adresu ovih hrvata i kako im se zovu navijaci  :zbunjen  barem nesto o njima da saznam
Сајт им тренутно у реконструкцији,а навијачи им се зову Дивље Свиње и према сопственим речима нису нешто.
277
Терен / Walter Zenga u Zvezdi!
July 23, 2005, 09:41:18 PM
Ако се по јутру дан познаје,онда ће следеће сезоне за бити ништа друго до мркли мрак.
Шалим се мало,али очигледно је да нам треба свеже крв(нови играчи) и то квалитетни иначе смо обрали бостан.
278
Терен / Gašenje Jadranske lige?
June 18, 2005, 09:19:21 AM
Quote from: "KizaLion"
Quote from: "100%anti crnobeli"Након ове крађе синоћ драж ми је да играмо у Гумењари,него да дајемо легитимитет овој лоповској лиги у глодарској режији.

Уопште се не могу сложити са тобом. Боље да уклонимо паразите из наше српске кошарке која је квалитетна, али има лошег утицаја, него да играмо са усташама и балијама... Да ли знаш да већина Делија не иде на баскет из много разлога... а један од тих је и ЈЛ.
Пази,у потппуности се слажем са тобом,али мислим да ми нисмо у стању тако нешто да учинимо.Клуб нам је у курцу одавно,у Савезу немамо никакав утицај,тако да нам остаје да смуцамо по којекаквим усташко-словеначко-босанским вукојебинама док се стање у Савезу не поправи,а то је могуће једино говнавом мотком,јер ипак је ово Балкан.
279
Пивница / Dugmemanija
June 18, 2005, 08:59:17 AM
Quote from: "lucky_star"Данас читам у штампи да се "Пинк Флојди" окупљају први пут после 24 године у старој постави због наступа на хуманитрарном концерту у Лондону.
Е, то је већ нешто за све рок носталгичаре. Само, далеко је Лондон...
Није,ако имаш пара. namigivanje
280
Терен / Gašenje Jadranske lige?
June 17, 2005, 02:43:24 PM
Након ове крађе синоћ драж ми је да играмо у Гумењари,него да дајемо легитимитет овој лоповској лиги у глодарској режији.