Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - 100%anti crnobeli

41
Пивница / Punk Rock
December 17, 2007, 02:28:30 PM
Је л' има неко ово:

NEW COCKSPARRER ALBUM:

"HERE WE STAND"

Available 3rd November 2007


42
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
December 07, 2007, 11:07:10 AM
7. ???????? 2007.
?????? ??????? ?? "????????"

???????? ?? ????? ?????????? ???????? ?????? ??????? ? ?????? ?????????? ????? "?????? ??????", ????????? ?? ?? ?92 ? ???????????? ?????????? ???????.

?????? "?????? ??????" ????????? ?? ? ???????? ?? ???????? ?????? ??????? ????? ????????? ????? ? ?? ?? ???? ???????? ??? ?????????? ??????? ? ???? ?????????.

?????????? ?????? ?? ?????????? ???? ??????????? ???? ???????????,?????????? ?? ?? ????? ?????? ? ???, ?? ?? ??????????? ?????? ????????? ???? ?????? ? ?????????? ????????, ???? ?? "????? ?????????????"...
43
Терен / КК Црвена звезда 07/08
December 03, 2007, 12:09:41 PM
Quote from: "Red Star Forever"Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех...
Играсмо и пукосмо од Хелиоса.

QuoteКошаркаши Црвене звезде поражени су у Домжалама од Хелиоса 85:67, у 12. колу НЛБ шампионата. Само два играча Звезде меч је завршило са двоцифреним учинком. Тадија Драгићевић постигао је 16, а Ненад Мишановић 12 поена. У домаћем саставу, Роберт Троха убацио је 18, Мочник 16, а Крејић 13 поена.

Ово је био трећи пораз ,,црвено-белих" у досадашњем току лиге, и они сада деле другу позицију са екипом Задра.

Сигурно највећи узрок пораза Звезде је , поред лошијег скока (Хелиос 36, Звезда 28), и потпуно обрнута слика у шуту за три у односу на меч са Фортитудом у Пиониру. Гости из Београда убацили су само 4 тројке из 23 покушаја.

Прва деоница била је изједначена, а Хелиос је осетну предност стекао у других десет минута, када се серијом 8-0 одлепио на десет разлике – 35:25. До краја полувремена домаћин је повећао предност, па је након 20 минута било 45:31.

У наставку меча ,,црвено-бели" су покушавали да брзим тројкама сустигну предност домаћина, али ниједном нису спустили испод девет разлике, и Хелиос је забележио трећи тријумф у сезони.

У наредном колу, у Пиониру се игра дерби пошто гостује Задар.
44
Пивница / Punk Rock
November 20, 2007, 10:00:35 AM
Како сам само знао да ћеш се ти први јавити  namigivanje .

А што се издавања овог албума тиче има томе већ добих 2 месеца:

QuoteThe Dropkick Murphys released their sixth studio album, The Meanest of Times, on September 18, 2007.
45
Пивница / Punk Rock
November 19, 2007, 10:47:40 PM
Најновији албум легендарне бостонске групе Dropkick Murphys

The Meanest Of Times - 2007

Уживајте  ;pljuga
46
??? ?? ?? ????? ?? ?????????:

Quote?????? ?? ????????? ???????? ?? ?? ??? ?????????? ?? ????????? ???????? ?? ?????? ???????? ????????? ???? ?? ???????? ?????? ?????? ?????? ? ????????? ???? ?? ???? ??????, ??? ? ?? ????, ???? ??????????.
47
Пивница / Svaštara
November 02, 2007, 11:26:43 PM
Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da cemo se uzeti, odlucila sam da prestanem da jedem pasulj. Nekoliko meseci kasnije, na moj rodjendan, pokvario mi se auto dok sam se vracala kuci s posla. S obzirom da sam zivela na selu, pozvala sam muza i rekla mu da cu kasniti, jer sam morala da odpesacim kuci. Iduci tako, uz put sam naisla na jednu malu krcmu iz koje se sirio miris pasulja i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Posto sam imala pred sobom da prepesacim jos nekoliko kilometara, predpostavila sam da cu se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kuci. Usla sam u krcmu i za cas posla sam "sredila" tri porcije pasulja. Kada sam nastavila da pesacim, potrudila sam se da oslobodim sav gas. Kada sam stigla, moj muz je bio radostan sto me vidi i veselo je rekao:
- "Draga, imam iznenadjenje za veceru!"
Zatim mi je stavio povez preko ociju i odveo me do stolice za stolom za veceravanje. Sela sam, i bas kad je hteo da mi skine povez, zazvonio je telefon. Naterao me je da mu obecam da necu dirati povez dok se ne vrati, i otisao da se javi. Pasulj koji sam pojela je jos uvek radio i pritisak je postao nepodnosljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muz ne vrati, nagla se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdeo kao kada kamion s djubrivom, prolazeci pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i zustro oduvala smrad. Zatim sam se nagla na drugu stranu i odvalila jos tri. Smrad je bio gori od kuvanja kupusa. Naculivsi usi na telefonski razgovor u susednoj sobi, nastavila sam ovako da nizem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona oznacilo kraj moje slobode, ucinila sam jos nekoliko brzih kruznih pokreta salvetom da razduvam sve, vratila salvetu na krilo i uz osecaj zadovoljstva i olaksanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji moguc izraz kada se moj muz vratio i izvinuo sto se tako dugo zadrzao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uverila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sedeli za stolom u glas je uzviknulo:
- "Srecan rodjendan!"
48
Терен / ХК Црвена звезда
November 02, 2007, 11:04:18 AM
Нека му је вечна слава  :( .

Све мање и мање Срба се рађа, а да ствар буде још и гора, све више и више младих Срба страда. Докле више ?
49
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 01, 2007, 09:42:38 PM
? ??? ??? ??????? Milos_cz ?????????, ????????? ?? ?? ?? ?????? ????? ???? ?? ???? ??????? ???? ??? ?? ?????? ????? ?????, ???? ?? ???? ?????????? ???? ?? ???? ????? ??? ?????????.
?????? ????? ?? ???? ??????? ????, ??? ??? ?? ???? ???? ????? ???? ?? ???????? ?? ?? ??? ?? ?????? ????? ???????? ????????????? ??, ??? ??? ? ???????? ???, ?? ?? ??? ?????? ??? ?????.
??? ??? ????? ????? ?? ?? ???? ????????, ??? ??? ??? ???? ??? ? ?????  :D .
50
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 01, 2007, 03:29:26 PM
????? ?? ???? ??? 9 ??????:



51
Пивница / Ja te volim Srbijo...
October 29, 2007, 06:30:53 PM
Quote from: "Коди ЦЗ"ма нека играју где хоће  .....

погледајте ово  :bes  :batine
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sport/20071028_29171_79199.php

Демантовао је Љупко те гласине.

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kurir-29-10-2007/hrvati-hoce-ljupka
52
Quote from: "kiki"За оне који су пропустили, а захваљујући Че-у, могу да виде прву епизоду:

http://www.rts.co.yu/wupload/video/dn_2610.rm (63,18 мб).

Навијање и навијачи су субкултура, део друштва, и нормално је да  новинар такву тему обради из различитих углова. Зато имате и навијаче и људе који то нису, али се на неки начин баве тим феноменом. Рецимо, и полиција би ту требало да има своју улогу (ово говорим из угла новинара, не неког ко иде на утакмице). Небитно је што би се то неком свидело или не, али прави новинар би читаву ствар осветлио из сваког угла и оставио гледаоцу да сам донесе закључак. Не знам да ли је и овај то тако урадио и да ли је мурија прихватила евентуални позив (не видим разлог зашто не би, само још једна прилика да попљују по свему).

Колико сам скапирао из оне одјавне шпице кад су у оним квадратима стајали ликови који су причали у емисији био је и лик пандура(који ме иначе неодољиво подсећа на Тачија), а који није био у првој епизоди што наводи на закључак да ће се појавити у некој од следећих епизода.

Узгред буди речено, Пеца Панкер у Звездином дресу са Ципирипи рекламом - непроцењиво  :D .
53
Терен / FKCZ WEB
October 26, 2007, 08:33:36 PM
http://www.crvenazvezdafk.com/

Изгледа да је Бошковић истрајао у намери да сајт буде на латинци  :batine .
54
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 26, 2007, 08:30:54 PM
Quote from: "Mikelandjelo"
?????? ?? ??? ????? ??? ??????? ????? (???????, ????????, ??????) ? ?????? ?? ?? ??????? ?? ????????? ??????? ?? ????. ??? ?????? ????? ???????? ??? ????? ??? ???, ??? ??? ?? ??????, ???? ?? ??? ??????.

? ????? ?? ???????? ?????. ??? ?? ?? ???? ??????????. ?????? ??? ??? ?? ???? ??? ? ?????? ????????, ???? ?? ????????? ?????????? ?????? ??????????? ??????? ? ?????? ??? ??? ?? ?????? ????? ??????, ??? ???? ? ?????? ?????????? ?? ?????? ????? ????????? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ?????. ????? ??? ??? ??? ????? ?? ???? ???? ?? ????????. ???????? ????? ?? ?? ????? ??????? ?? ???? ???????? ??????.
55
Пивница / F I L M O V I
September 19, 2007, 07:48:50 PM
Quote from: "Djole"????? ????? ???? ??????? ?????.?????? ??? ? ???????? ????? "Bad company"

?? ? ???????? ?? ?? ????, ??? ?? ?? ??????, ??? ? ????? ???? ''???? ???? ???? ????????? ?? ????? ?????? ??? ??????''.
?????? ???? ???? ????? ?? ?? ???????? ??, ?? ???? ?? ??????? ??? ????? ????? ???????, ????? ??? ?? ???? ? ?????.

??????? ???? ??? ???????? ? ??????? ????? ? ???? ??? ?????????? ??:

1) ??????????

2) The Business

3) Layer Cake

4) Puff Puff Pas

5) ???????? ???? ???????

??????? ???? ???????? ?? ?????? ? ??????? ????? ??:

1) This is England

2) Rise of the footsoldier

3) Outlaw

4) Svolochi
56
Пивница / Svaštara
September 05, 2007, 03:27:18 PM
Сећа ли се неко овог чувеног Витеза од Хемијске Оловке  :rofl  :

http://www.youtube.com/watch?v=qrRYjgXAE5o
57
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 04, 2007, 03:28:38 PM
Мисдонгард Бетолигар, цццццц. Ово без copy-paste, не иде никако. Надам се да му игра није смешна као име. А теби Пијанац се испунила жеља да доведемо неког из Африке  :D .

Quote from: "Johnny Blaze"Ипак кипрани... извињавам се, изгледа се неко зајебао у рачунању синоћ.

Ма да ли је могуће да се allmighty Modesty Blaze зајебала?
58
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 29, 2007, 11:37:57 PM
Quote from: "Johnny Blaze"Требало би да се деси чудо и да динамо добије 2 разлике (2-2 сад) и Копенхаген да ували још 3 комада па да не будемо носиоци у купу Уефа.
Поздрав за 100% ацб  :rofl

И шта ја нисам тачно написао? Јел' постојала могућност д ане будемо носиоци? Постојала је. Истина ја сам споменуо и сутрашњи меч Војводине и Атлетика, поред ових из квалификација за ЛШ, али опет као што сам напоменуо: Пренео сам из новина, према томе поздрави њих или наби Воду Воду знаш већ на шта  :rofl .
59
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 29, 2007, 12:57:00 PM
Ја сам рекао шта сам прочитао, с тим да су и тамо навели могућност да у зависности од осталих резултата данас и сутра можда ипак будемо носиоци. Ако су лагали мене и ја лажем вас, али немој да се чудите ако у петак нађемо у доњем шеширу  :finger .

Мада како играмо, а и како смо пролазили у претходне три године у првом колу Купа Уефа(два фијаска и један пролаз на једвите јаде) слаба вајда и да смо носиоци.
60
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 29, 2007, 11:47:59 AM
Quote from: "Mikelandjelo"
Живот иде даље, у 5ак ћемо сазнати ривала у купу УЕФА. И тако дан за даном, пред коцкастим екраном ... Тапкамо у мјесту 15 година и сваки пут се изнова понадаш и разочараш.
Ко га јебе ... Напред Звезда!

Кад смо већ код жреба, читам ја данс новине и како сада ствари стоје, изгледа да нећемо бити повлашћени у првом колу Купа Уефа, тј. можда бисмо и могли бити у случају да Војводина елиминише сутра Атлетико, што ће се догодити јуче, а можда и прекјуче.
Истина спомињу се још неке комбинације, али ме од свега тога, као и од оног јуче боли глава.
Све у свему године стихијског планирања и принципа ''у Европи шта урадимо'' полако узимају свој данак.