Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - дрвосеча

101
Пивница / Графити и провале
May 20, 2007, 12:10:16 PM
Србија је чудан гребен, дођеш невин одеш јебен!
namigivanje
102
Пивница / Графити и провале
May 20, 2007, 12:08:17 PM
У Таковској улици је својевремено писало:
ОД КОЛЕВКЕ ПА ДО ГРОБА, НАЈБРжЕ ВАС ВОДИ СЛОБА!

У тоалету једне ср. школе 90-иx, када уђеш пише: Окрени се лево... на левом зиду пише: окрени се десно... на десном зиду пише: па јеси ти дошао да кењаш или да разгледаш зидове?!


:D  :D
103
Quote from: "Nesho"Kako се зове тај филм ??

Стварно не знам. Гледао сам га једва 20 мин.
104
колико су крате, и у колико сати се игра?
105
Није лоша ова застава чуруг, екстра!
;pivo
106
Врло занимљива, и супер тема!
А рецимо скоро сам гледао на усташкој ТВ Нова  неки филм, где су Срби приказани као олош и идијоти (јер сте очекивали друго)... Када код неког српског "комаданта" долазе неки страни новинари, и овај их пита ко је светски првак (радња филма се дешава 1992.), па како се каже Црвена Звезда на енглеском, а неки српски војник вели: па Делије Север!? итд.
Затим има филм: "Рад на одеђено време" када Никола Којо пита неког клинца из комшилука, да се игра са њим, а овај носи Звездину заставу, и кaже му: "Не могу, идем са татом на утакмицу!"
Ако неки има видео клипове из свега побројаног, може да стави овде... не би било лоше!
107
Било је ок. Једно од наших бољих издања, што се тиче песме, димова и баријака!

Ево сада се сетих, како не воле сви еври го  :D  Мислим изнад мене су стајале 2 девојке са шалом Звечан Косово, тако да при првим звуковима: Звезда ле, су се већ намрштиле, а када је еври го завршен, ја сам умро до смеха  :D  гледајући њихово унезверено лице... али ок су цуре, издржале су, и навијале цео дерби!
108
Не може човек ни да поверује шта се све дешавало јуче на утакмици, која је по новинама много обећавала...
На самом Северу је био пристојан број људи, у копу је стајало преко 3500 људи, и још је био неки мањи број са стране... Ја сам малчице каснио због посла, и већ на сам почетак улазим, и оно грми добро позната "Звезда ми је све, Звезда живот је"... то ме обрадовало, јер се мора признати да се добро чуло, касније се наставља са добро познатим репертоаром наших песама... било је и успона и падова, што се тиче наше јачине. Већ када сам силазио на своје место, видео сам откинуте кесице са балонима, што значи да је било доста дебила и кретена који терају инат, и стално раде наопако!
У другом полувремену опет се чекао тај 62. минут, не би ли почело славље... навијање дотле је било релативно ок, мада почетком 2. полувремена је почело и са бакљадом, и одмах, како се пале бакље, тако гомила крелоса вади мобилне, и снима
:zbunjen   :batine ... прође то некако, када вођа даје знак за наувавање балона, и  почиње опет хит са почетка утакмице "Звезда ми је све"... врло брзо после тога је воша постигла и 2. гол, тако да су људи на трибини били у неверици шта се дешава, па се више пратило дешавање на терену, које нам није ишло на руку... сланинари су били у трансу, што је и разумљиво, јер је њима ово историјска победа, мада сам их ја чуо тек пред крај када је Север утихнуо и чекао да се овај хорор од утакмице заврши...
Бајевић ме разочарао, можда и више него они наши "сплавари" који носе дрес за који смо ми много времена, љубави, путовања... потрошили и уложили... А они су са безбедне удаљености само гледали према Северу, погнуте главе, јер наравно, оно што су приказали на терену је катастрофа...
Играчи воше су заслужено тријумфовали, слично као и гробље... али оно што ми се врти у глави, то је да НИСУ ОНИ ТОЛИКО ДОБРИ КОЛИКО СМО МИ ЛОШИ (мислим наравно у спортском смислу)!!!
Нама требају други играчи, јер ови ма колико да су плаћени, и у Палилулцу би грејали клупу! Али добро до ће Пикси сам себи да објасни: шта? како? колико? зашто?
109
Звезда - Реал М. 72:83
1/4 финала УЛЕБ купа
хала Пионир: 7000 људи

Не могу још да се опасуљим... јер и поред онакве подршке, не да нисмо ни тријумфовали, него нисмо им ни зубе показали! Једноставно играче, као да прати синдром просечности...
Карту смо куповали у пакету са цибоном, на коју не верујем да је ико и отишао, али зато дупке пуна хала је била 10 минута пре почетка... На улазу и није била баш ригорозна контрола, тако да лагано улазимо, читавих сат пре почетка. Шпанци су дочекани са звиждуцима, а наши са овацијама! И наравно: "Ти си Звездин четник Милане!"... Док се чекао почетак, са разгласа су пуштане и песме са диска... Од застава које сам ја могао са Б дела да видим, поред стандардних ВЕТЕРАНА, били су Књажевац (који су имали 2 ваљда заставе), Олимпијакос, Звечан Косово, итд.
Почело се добро на терену, и песма је грмела са трибина... превало се, "Звезда ми је све, Звезда живот је...", "Црвено-бели ми смо са вама", "Још 1 победа и титула", "Нема дана, а да не мислим на тебе", "Марш на Дрину", "Марсељеза", "Ја волим тебе лудо" итд, итд.
На Б делу трибине невиђена гужва, као и на Паоку, значи једни други на главама... Ту је био ладно неки лик са зеленим шалом који је имао неке црне шаре ваљда, али му је поручено да то одмах склони, јер то се тумачи као провокација, за нашу браћу Грке ГАТЕ 7... У другом полувремену сам се пребацио, тамо ближе стакленим вратима, и гадно се заје*ао, јер је ту била гомила напаљених клинаца који су глумили неку тучу , па су се максимално издрк*вали... побегли са часа, боле их уво зашто су дошли...
На полувремену одједном поче из масе: "Баци сису да се играмо", и то упућено некој прсатој плавуши са партера (касније ми ортак рече да је то ваљда нека успаљеница из Великог брата), цура се баш примила, а цела хала се смеје и скандира "извади је, извади је"   :D  :D
Већ пред сам крај, видело се да ови наши на терену само чекају да се утакмица заврши, па им је поручено: "играте ко пи*ке оооо", наравно нису се тргли, и покушали да преокрену резултат, већ су отаљали посао... мада је тада чини ми се партер покушао нешто са "Шакота одлази", али мислим да човек није ни најмање крив што момци немају појма, или се не труде, јер смо испод кошева били преслаби, и управи ту су шпанци добили утакмицу!
За крај, исто као и на дербију, једноставно људи почињу да сами певају, иако губимо утакмицу и нема наде за преокрет, цела хала гласно пева: "ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ, СРЦЕ МОЈЕ ЈЕ УВЕК УЗ ТЕБЕ, ЗВЕЗДО ВОЛИМ ТЕ"!!!
Играчи су поздрављени, иако по мени нису заслужили, јер таленат човек и не мора да има, али залагање у клубу који има овакве навијаче, је императив, и нормална ствар...
За 7 дана је реванш у Мадриду, где изгледа и нема наде за подвиг са оваквом игром и залагањем, али ајде бар да се надамо, јер чуда трају ипак нешто дуже...
И прошле године тачно у ово доба изгубили смо од Динама из Москве, случајност или не?  :zbunjen
110
Тема нека буде закључана до уторка увече, да не би било питања у фазону: "хоће ли бити кореографије, и сл?"

Све остало је познато! Шалови, мајце, дуксеви... и да запнемо да навијамо, и да их одувамо... значи свих 40 минута мора ПЕСМА ДА ГРМИ!!!
111
Пивница / Skinsi na stadionima
January 25, 2007, 03:32:50 PM
?? ???, ????... ???? ?? ???? ????????, ??????? ?? ??????? ????????? ???? ??????, ??? ???? ?? ? ???? ?? ???? ????! ??????
?? ?????? ?? ??? ??? ??? ?? ??????? ?????????????, ??? ?? ?? ????? ?? ?? ?? ????? ?????? ?? ????? ??? ???? ?????????? :zbunjen ... ?? ??? ???????? ?? ?????? ?? ????????, ? ???????? (?????? ?? ???????? ?? ??????) ???? ?????????? ?? ?????, ??? ???? ?????? ?? ??????? ?????????? ? ???????? ?? ? ??????????? ?? ??????????? ????? ??????!!!
????, ??? ?????? ?? ????????? ????????? ??????, ? ??????? ?? ?? ?? ??? "?????? ??????"... ????? ??? ???????????, ? ??? ???? ???? ???????!
??????????? ?? ?????? ????????? ?? ?????? ????????????? ???????... ???, ???.
??? ???????? ?? ???? ??????? ???? ?????? ?????? ?? ???????
112
Све што желим у овом тренутку, играј Звездо, играј и победи
за нама ће остати нереди, играј Звездо играј и победи!
Весело ми с тобом некад беше, кад си Звездо била првак света,
певала је тад цела планета, да је наша Звезда првак света!!!
113
Прво фудбал...
Почиње се у Европи, односно на острву са Корком... добро издање, и наша мршава али вредна победа, затим реванш на Маракани који је солидно одрађен, са бакљадом и певање је било доста добро, јер је био мањак позера и европејаца...
Онда гостовање у Милану, где смо имали запажен учинак, и минималан порез који је давао бар мало наде, као и "позив" гомили европејаца да испуне Маракану до последњег места. Бројност је била одлична, кореографија одлична и симпатичну поруку је имала  ;pljuga , али навијање по многима је било изузетно лоше (осим почетка при дизању кореографије), разлог не треба ни помињати, читај између редова... да се приметити и недостатак бакљаде из већ раније наведених разлога.
Одмах после Милана, дочекивали смо Хајдук из Куле (како је већ поменуто), и то је по многима наше најбоље издање ове полусезоне на Мари... једино је фалила бројност (иако и овако није било баш мало, око 3000), и кореографија, али... ја сам још тада рекао да тих 3000 људи више вредело него оних 20.000 са Милана!!!
Од домаћих гостовања ће свакако бити упечатљиво и наше гостовање на Космету, тј. Моркој Гори, које је и медијски било добро пропраћено...
И као што неко рече, лоша издања су свакако дочекивање Земуна, а услови су били феноменални.
Оно што је по мени позитивно у овој полусезони, су свакако нове песме са диска, које стварно екстра звуче... и на томе треба радити, јер треба тежити сопственој оргиналности, а не копирању туђег (ок, да се мало испомажемо са жабарима, али не тако довека)... затим барјаци који су се тек пред крај полусезоне завиорили, али су свакако једна лепа слика којом представљамо нашу трибину...
Пиротехнику смо такође доста добро одрадили, било ју је у изобиљу... једну паралелу да повучем: раније су се 3-4 бакље палиле само када Звезда постигне гол, а данас рецимо у одређеном минуту пали се 20-ак бакљи... не изгледа лоше, али то баца сенку ако случајно тада противник затресе нашу мрежу.
Бројност на фудбалу се врти доста дуго између 2500-5000 људи.

Пошто је баскет за ову полусезону окончан, јер следећу играмо тек 9. јануара, да кажем да је у Пиониру доста добро одрађен посао... Почело се са дочекивањем Руса из Казања, који су чак били фаворити?! Али уз нашу подршку помажемо момцима да забележе победу... ту нам је фалила бројност (та текма је била уочи гостовања на Косову, па је доста људи отишло пут Свете Српске земље), остало је било на нивоу... Затим долази Реал из Мадрида, који је прегажен пред дупке пуним Пиониром, а атмосфера заиста врхунска!!! Затим неатрактивни Eiffel Towers, који је ипак побеђен, а ми смо грмели прве 3 четвртине, док смо у последњој подбацили... Е онда долази и Паок, на коме је било доста занимљивих детаља, мада је то у новинама доста пренапумпано изгледало (пар ликова ме питало: "Јеси извукао живу главу"  :D ), али добро новинарима смо увек разлог да повећају тираже...

Рукомет, како рекоше још није на тапети, па ћемо сачекати неко време...

У сваком случају видан напредак  :ruke , и треба тако наставити у будућности!
114
Звезда - Паок  81:85
УЛЕБ куп 2006/07
хала Пионир: 6000

Јбг, утакмицу смо изгубили, не могу да верујем, и то још од ових гов*ара солунских... питам се јел то исти онај тим који је згромио мадрђане пре неку недељу  :roll: , али добро то остављамо Шакоти да размишља, његов је то посао. Да се ми вратимо на сам почетак ове приче, а то је окупљање на тргу...
Наиме, заказано је још у 3 сата пре почетка утакмице, и пошто сам дошао у заказано време, видим 100-ак људи у црвено-белом... керова је такође било доста, на сваком ћошку. У наредних сат времена пристижу Делије са свих страна, и у 17h трг је био пуун!
Ту је била нека мања туча двојице небитних ликова, који су одмах раздвојени, и напоменуто им је да то више нераде... да, и карте су се тражиле, мада је било и дељење истих.
Онда се гледа на сат и види се да треба да се крене... формира се кортео, уз договор са муријом којом путањом ћемо ићи. Крећемо низ улицу Деспота Стефана (некадашња 29. новембра), пали се 1 бакља, па друга, и тако редом док нисмо стигли, стално је горела бар 1 бакља на челу кортеа  8) ... мурија нам је била са леве стране, и то онај дечији распоред 2 по 2. Мало су трчкарали са нама, јер не знам из којих разлога сви су били у неком трипу да ћемо закаснити на почетак, или да је Пионир неким чудом пребачен у Борчу  :D па да треба стићи на време... чак су и вође покушавале да "закоче масу" али џабе... током целог пута грмела је песма, и људи су излазили и гледали шта се то дешава, чак је и саобраћај у овом супротном смеру стао због нас  :D ... елем, ми стижемо на већ одређен циљ, и улазимо лагано у халу, у то време хала је била полупразна, а дијагонално од нас је био смештен онај гробарски шљам, окружени са муријом! Добро су се "опаметили" ови наши из управе, па су им дали само 100 карата, из разлога да им врате за оно подјеба*ање из средине јуна ове године... ту су се они нешто мало и чули, јер је и наш део био не попуњен, јер је још трајао маратонски улазак, а и било је доста времена до почетка, чак 90 минута!? Онда се мурија у хали опет правила паметна, па нису хтели да пусте Делије из Д сектора  на Северни део хале. После неког времена, су се померили и пустили Делије... Од застава које сам ја уочио биле су: НОВИ ПАЗАР, ЛЕСКОВАЦ, БАЧКА ПАЛАНКА, ВРБАС, ЗВЕЧАН КОСОВО, БАР, RONINS КРАГУЈЕВАЦ, ОЛИМПИЈАКОС... извињавам се ако сам неку заборавио.
Овај наш део, није био пун, него ПРЕПУУН, значи игла није могла да падне, и добар ми је коментар са шипке: "Ајде сада седите, има доста до почетка"  :lol:  али нема се где, јер на столици људи исто стоје као у гсп-у 90-их!?
Неких пола сата пре почетка, прво 1 лик из гробарског окружења прескаче кордон пандура, пада на трибину, и креће нешто да се шиба са некима из црвене ложе, онда и други гробар креће да му помаже, па мурија онда попушта, ствар се отрже контроли, и креће лууудило  8) Наши људи прескачу ограду, у почетку 1 по 1, а после 10 по 10  :D и трчи преко терена ка онима горе, пале се 2 бакље које су одмах полетеле ка стоци, вероватно су се усрали за медаљу (цела ситуација ме је подсетила на онај прекинути 115. дерби, чини ми се, када су пар гробара правили срање, па је Северна Армија улетела у терен)... мурија такође улеће у терен, и шутира Делије, а затим их враћа назад, стоку сабијају скроз у угао, и ту остају до краја утакмице. Затим је мурија испод нас поставила 2 густа кордона! И онда креће навијање, које је доста добро звучало, али ипак за нијансу лошије него против Реала, јер прво су услови у хали били ужасни 50С, па смо се у једном моменту поскидали до појаса, као да је јун, а не децембар  :lol: , а друго у "кутији шибица" какав је биуо наш део, тешко да можеш да одрадиш леп навијање... још 1 ствар ми је била упала у очи, а то је 2 мегафона... то је лоше, јер онда не можемо да се ускладимо, поготово, што из 1 дела креће 1 песма, а чујеш поред себе другу, срећом тога није било често, али о томе треба водити рачуна... Песме "Још 1 победа и титула", "Нема дана" и Звезда ми је све" су екстра звучале, јер се се баш видело да људи хоће да их певају... било је и скандирања: "Олимпијакос, Олимпијакос" и "Паок кариоли гама тин тумба оли"... "Еври го" пред сам крај...
Штета, ми смо наше добро одрадили, једино што су играчи лоше одрадили своје... мада нема везе, ми и нисмо дошли са циљем да пратимо само утакмицу  :wink:
115
Звезда - Eiffel Towers  90:82
хала Пионир: 3500 људи
УЛЕБ куп 2006/07

Док сам долазио, гужва неопевана... мислим ја ово има да буде бројност као за Реал... кад оно ку*ац од бројности! На улазу је исто била гужва, претрес врло ригорозан... нема где ме нису преврнули, не би ли нашли нешто да ме врате напоље :roll:  коначно улазимо, а оно празна хала...
Додуше ми јесмо дошли раније, али не пуно. Заставе нису још биле ни покачене, ја у себи мислим: "Шта је бре ово, па нисам дошао на тренинг? Јел' мене ово неко заје*ава"  :?  Али добро, солидно се попуњава наш Б део трибине, и А је био задовољавајући (али слабије су се чули у нашој песми)... док Запад је био баш слабо посећен. Толико о бројности. На јужној страни су биле 4 српске заставе, + заставе Делија, Звезде и братског нам Олимпијакоса! :wink: А на Северном делу је била застава Крушевац... ове на Истоку нисам видео...
Почиње утакмица, и цалу прву четвртину грми "Још 1 победа и титула", било је и скакања, и баш ок  8) ... онда пауза, а у другој четвртини ори се: "Звезда ми је све, Звезда живот је"... чак и када су гости водили на крају првог полувремена, па и када су нас бомбардовали са тројкама!? Ови около нас минирају са звиждањем када они поентирају, а ми све у шеснаест певамо хит!!!   :wink:
У трећој четвртини поправља се наша игра, и прелазимо у вођство, а са трибине се ори: "Нема дана, а да не мислим на тебе",... то није трајало целу четвртину, већ пола. Онда је певало још: "Напред Звездо" у аргентинској, и нашој варијанти са скакањем... Довикивање са Западом: "када Звездо играш ти"...
Крајем треће четвртине долази до страховитог пада... људи су више бленули шта се дешава на паркету, него пазили како се чујемо!  :?
Ту неки клинац поред нас снима са мобилним  :D , ја му културно кажем да то не ради, а ортак ће после мени: "Дај пусти га, видиш да се истраумирао"  :lol:  :lol: ... па треба о томе на време водити рачуна!!! На крају уз (ја мислим руске) стихове певамо "Звезда Шампион"... и тако до краја... Добар ми је коментар био са шипке: "Немој ово да се понови на паоку! Нека дођу само они које ће да навијају!"... шта позери знају, шта је добро навијање  :)
Гуровића зове тв екипа да каже неку реч, а са трибине овације: "Ти си Звездин четник Миланеее!"...

Шта рећи на крају... ето, може увек боље, сада смо имали благи пад, не знам зашто су се људи сморили тако брзо... али добро, има дана да се то поправи... већ у суботу, на Маракани!
116
Утакмица је сутра у 19 сати, у Пиониру! Долазак обавезан! Само 1 важна информација... преносиће директно утакмицу еуроспорт 2, па би било згодно да донесемо 1 већу паролу везано за Косово, и ставимо на супротну трибину, па нек гледаоци поменуте тв, током целе утакмице виде наше ставове!
117
Е да заборавио сам и поделу летака...
Пази, вођа прича да се читају кући, а не на Северу, већ да смо ту због певања... ликови испод мене, као у првом разреду, одмах глава доле и читај шта пише :zbunjen од толиког броја блејача не може, ни наше издање бити добро...
Само нек је прошло...
118
Па не знам шта рећи...
И мени је било криво, што је 1 леп дан пропао. Зашто то кажем?
Па време за игру и навијање, никад бољи, што би се рекло идеални...
А стекао се утисак да су на Север, тј. стали у коп већином блејачи, и телефонисти...  :batine
Већ када сам дошао на Маракану, видевши по бројности да неће бити добро, као да смо играли куп утакмицу са неким трећелигашем... :zbunjen тек касније се мало побољшава бројност, али не пуно... на Северу је било око 2000 људи од тога 1500, која стотина више у копу!  :zbunjen
Значи почиње се са "навијањем", али то је било више да се покаже како не треба навијати. Ту већ вођа пизди, и пита: "Шта је било, шта је проблем... ето време лепо, па ћемо да одмарамо, је ли?" Мало се побољшава, али само мало, и то кратко... Срећа па су дошле пароле (које су баш на месту!), па смо ту мало и одморили... ликови без пардона ваде мобилне, и фотоапарате, и само сликају, тачно их треба  :batine ... ја пиздим, и не могу више да их гледам, па грмим на ове око мене, јер их је ту било доста... а 1 цура ме ладно гледа у фазону: "ајде смири се који ти је?", ја гледам у њу и не могу да верујем  :o  :bes , ови остали су посклањали али она и даље ме кулира... јесте да је женско, и да би била брука да је ударим, али баш ми је дошло за 1 васпитну... јбт па дал је могуће да поред толико упозорења треба бити др*аџија па пишати уз ветар! Немам речи... :o
Играчима свака част, они су бар осветлали образ  :ruke

Ови у кавезу јесу се чули, не могу да лажем, али то је више било од тога што је нама био лош дан, а њима је то била прилика да направе "џиновски корак напред"  :D
119
Quote from: "Бока"Дрвосеча било је и других застава попут Житиште и Кљајићево. О томе исто треба водити рачуна.

Знам, али веруј ми да сам куцао претходни пост у великој брзини... ове поменуте сам заборавио. а нисам видео рецимо, да које су на Истоку све покачене заставе, јер сам ја био на Б трибинама...

Бивше гробаре треба вређати, али не са "усташо" већ са: "пи*ко гробарска", или "мајмуне" као нпр. "Саво мајмуне" и сл. Нико га није прозивао да је усташа, балија итд. Само и моје је мишљење је да им не треба толико времена посветити.

Овакве теме не треба закључавати, већ појединцима објаснити шта је тема... а ако и даље пишају уз ветар, постоји и за то лек!

Sabath, ти би могао да знаш да смо током 90-их доста пробелма решавали преко песница, али то свакако није решење! То сигурно не доприноси величини и угледу Севера! Ево, и сам форум служи да свако каже шта му смета на самој трибини... па замисли само на шта би личио Север када би сви за неку ситницу ишли код вође... :zbunjen или када би вођа повео неку песму која се не свиђа некоме, па одмах идеш да се пеглаш  :o  Стварно ме изненађујеш са твојим констатацијама... ти или си залутао на Север, или си још у пубертском добу... без љутње, али размисли мало о томе!

И још нешто... када Звезда буде само ФК, ићи ћемо само на фудбал... коме се не свиђа баскет, нека не оставља постове... па то смо већ прежвакали бар 100 пута...
120
Е ово ми се не свиђа... прво, тема свакако није за "Crazy North", а и ове прозивке и питања за лика који је свакако побркао форум... требало је избрисати такве постове а не правити спрдачину! Пребаците га лепо у Навијачке приче!

ЗВЕЗДА - РЕАЛ М.  100:81
УЛЕБ куп 2006/07
хала Пионир: 7000 људи

Значи гажење шпанаца без милости!!! Већ за викенд се осетило да ће бити гужва, и то је у понедељак пре подне нестало карата!? А и данас пре утакмице колапс у саобраћају... једва успевам да стигнем до Пионира и да се нађем са ортаком... улазимо, претрес и није био ригорозан, али када смо ушли, било је 50С, ни игла није могла да падне, неколико застава је било покачено: ВЕТЕРАНИ, ЛОЗНИЦА, ВАЉЕВО, ВРБАС, ЗВЕЧАН КОСОВО, ОЛИМПИЈАКОС, БАЧКА ПАЛАНКА...
Уз бубњеве 1/4 утакмице почиње грмљавина са трибина, и то А и Б дела... играчи се мало уплашили, јер су гости водили на самом почетку утакмице, када средином 1/4 ми преузимамо вођство, и терамо до 100-тке!!!  8)  Они су били бољи у тројкама, а ми у шуту за 2 поена... Ту смо се баш разгалили, и певали, у првом полувремену: "Нема дана, а да не мислим на тебе", "Добро знај", "Марш на Дрину", "Звезда ми је све, Звезда живот је", "Ти си Звездин четник Милане"...  :wink:
У једној краткој паузи, излазе чирлидерсице, и иде музика (ваљда реклама за FOX телевизију која је преносила утакмицу)... и ту креће прозивка оног глодара Варде "И пуши Варда ле" :twisted: ...затим је почашћен са: "Варда усташо", "Како пуши Варда Милане?"  :D
Било је и довикивање са Западом: "На колена пред Србе"...

Онда пауза за полувреме... и на самом почетку другог полувремена 1 лик са партера сам почиње: "Звезда, Звезда", а пар ликова са трибине му "помаже"... вођа гледа прво у лика са партера, па у ове са трибине, и ту креће свеопшти смех  :lol:  :lol:  нас на трибини! Добро, мало смеха није на одмет :)
Ови шпанци су баш јаки, без обзира на резултат, јер смо морали пар пута прекидати нашу песму, неби ли их удавили са оном заглушујућом атмосфером... и успевали смо... Било ми је занимљиво и то што смо ми на Истоку, почели оно: "Ууууу, аааа, Звезда", а Запад се сам јавио, без да претходно није прозван на сарадњу  8)
На крају, већ задњих 5-6 минута утакмице, цела хала устаје и  пева велики хит, и то не из грла, или главе, већ из срца :  

"Звезда ми је све, Звезда живот је,
срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те.
Напред Звезда ле, Напред звезда ле...
Ја нећу никада, за овог живота
престати гледати ту Звезду,
волети, Србију бранити..."


Играчи су се наравно вратили, да нас поздраве, и захвале на феноменалној подршци... У сваком случају вече за понос свих нас који
смо то данас одрадили, баш лепо!  :wink:
Ето први смо на табели групе, са 3 победе... биће још весеља у Пиониру, само да играчи овако наставе да кидају!!!

П.С. Варда на клупи мадриђана испиздео светски... па није валда мислио да ће Реал славити у препуном Пиониру!?  :lol: