Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Зеља101

61
Мир божји!
Ваистину се роди, браћо!
62
Нека му је вечна слава и нека му је лака црна земља! :(
63
Гледао сам текму на ТВ-у и чини ми се да је навијање било на нивоу  :ruke ,  :megafon снажно је почело у 1/4 али већ средином те исте је опало, па се пред крај дигло, и чини ми се да је тако било углавном током целе текме. Али кажем преко ТВ-а све звучи другачије. Нисам видео шта се десило пре почетка, али са ових слика које су постављене капирам да су талибани правили срања. :batine Све у свему по мени добра текма и опет сјајна партија Чиче иако је играо болестан :ruke
64
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
December 01, 2006, 12:16:00 PM
И било је крање време да оде чупави манекен заједно са дебелим Ајлтоном  :ruke . Ништа паметно ниједан ни други нису урадили.  :batine
65
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 28, 2006, 08:54:16 PM
Уф добро је што је Бишевац стао на гол иначе....... било би  :jebanje
66
а како се пријављујемо пошто сам и ја нов а нема никаквог обавештења :zbunjen

па би и ја хтео мало да се кладим ;pljuga  ако може  :sampion
67
сад сам прочитао флајер, јер сам и ја један од оних који су били на југу упркос свим покушајима да уђем на север. навијање са севера колко је могло да се чује на супротној страни стадиона, по мени није било на нивоу, али то ни не чуди кад је 2/3 севера било први пут на текми. свака част на корографији надам се да ће слика обићи цео свет, мада судећи по нашим ТВ-ама тешко да ће бити нешто од тога.

а такође сам хтео да кажем да су и на југу требале да буду неке од вођа чисто да би било навијање усаглашено са севером. а такође да не би било расистичких испада којих је било пред крај текме, када је већина са југа прозивала мајмунским урлицима играче милана, али опет то показује њихово право лице.
68
Ово је срамота за СРПСКУ кошарку, ако ове ПИЧКЕ гробарске хоће овако титулу. А они керови, оне џукеле сељачке, за њих не постоје речи описа.
Свим повређеним ДЕЛИЈАМА желим брз опоравак.