Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Skrimo

61
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
July 12, 2008, 04:20:44 PM
и мени исто много споро отвара...
Иначе није лоше,боље него оно до јуче.
62
иначе видех колико ко бодова има тренутно отприлике овако нешто

пакистанци око 80
хемофарм 30так
фмп 20-25
ми 14

горе него што сам мислио.
63
све то стоји али знајући како се ради у нашем клубу евентуално једна или две добре сезоне па пет катастрофалних мислим да би најбоље било да се екипа подмлади скроз и онда да крену лагано,јасно је да најмање 3 сезоне ће партизан играти евролигу и то само 3 уколико не остваре катастрофалне резултате а неко из трија наш клуб,фмп,хемофарм освоји све живо и јадранску и улеб и све остало што је мени бар у домену теорије,поготово што ће тек сад и хрвати и словенци јуришати у јадранској и неће бити ко протеклих сезоне...Сад шта је боље направити неки резултат у две сезоне које не мора да значи да ћемо играти евролигу или кренути испочетка изтрпети неколико сезона неки нови млади тим и онда кренути јуришати.Наравно да је увек боља садашњост од будућности,али ако ко што рекох направимо не знам какав скуп тим и у 2 сезоне направимо добре резултате и онда после те 2 сезоне опет се распадамо,опет нам играчи траже раскиде уговора и остало онда јебеш то.Наравно најбоље би било да направимо добар тим још ове сезоне,да поосвајамо све што се може и да што пре престигнемо партизан и играмо евролигу,само питање је колико је то реално ја мислим да није.
64
како ја ово схватам ово је урађено као додворавање јадранској лиги јер без овога она не би имала никакав значај и могла би да се угаси,да није те јадранске овога мислим не би ни било,сад као све има неки значај све доноси неке бодове,само је наше првенство које доноси најмање бодова изгубило скроз на значају.А зна се поред црногораца нажалост које инсистирао на јадранској наш клуб,тако да не мислим да је за ово Ксс крив већ смо ми највећим делом кривци.Ово је дефинитивно лоше што шампион наше државе неће играти евролигу односно не мора играти и стварно је преглупа ситуација.

Мислим да нема бољег или горе ситуације како ко гледа,да се направи млада екипа да се скроз подмлади па макар се у првој сезони или прве две борили за опстанак да на неким здравим основама кренемо у будућност и степеницом по степеницу идемо напред.
66
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
July 01, 2008, 06:47:31 PM
Quote from: CitatSubašić i Partizan ? 29.Jun.2008
Poštovane Delije, s obzirom da kao administrator ovog sajta u mesto Subašića primam mailove i njemu ih prosleđujem, odgovaram vam javno na vaše postavljeno pitanje vezano za Branimira i Partizan... Ljudi koji su bliski Bjekoviću su ga zvali da dođe proslo leto u Partizan. On je to odbio, jer ga je otac kao dete vodio na marakanu. Potajno se godinama nadao, kada je preko satelita gledao Crvenu Zvezdu da će mu se želja ispuniti. Takodje ima želju da se pokloni delijama kada da gol u kvalifikacijama za UEFA kup... Ne obracajte paznju na sve negativno što novine i mediji objave o Subašicu jer to nije istina...
:)
http://www.branimirsubasic.com/sr/index.html
67
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
June 29, 2008, 02:34:37 PM
То што је субашић изјавио пре 10 година тада кад га је партизан тражио је нормално ко што пијанац рече већина чим их неко затражи од вечитих одма почињу причу како су највећи навијачи тог клуба,како им је то животна жеља и бла бла бла.
Уосталом за колико играча смо чули  и код њих и код нас да су одмалена били навијачи другог клуба и једноставно та прича не пије воду иако сам се и ја пре ложио на то као овај је добар рекао је да навија за нас итд.
Што се тога тиче да је из Азербејџана где не сумњам да је квалитет фудбала на врло ниском нивоу али то је смешно да каже неко из Србије,тај исти азербејџан који има можда 3-4 играча који не играју у њиховој лиги већ у руској 3 или украјинској 2 је победио нашу репрезентацију која је састављена од претежно играча из иностранства где највише један или двоје играча су из домаћег шампионата,а знамо и какав је квалитет фудбала код нас,према томе видећемо све.Да доведу сад Дека или Роналдиња не треба хвалити треба сачекати и видети како ће то изгледати на терену исто тако не треба кудити,видећемо има времена за то али прво да видимо те играче на терену.
Једино што за сад треба похвалити Буњевчевића што је довео појачања пред почетак припрема и они ће одрадити целе припреме неће бити ко претходних година да се "највећа појачања" од којих шатро треба да зависи наша игра доводе у августу,такође за похвалу је што се зна тачно ко може да оде ко не,и где опет неће бити ко прошлих година да нам носиоци игре иду на крају припрема где су се уигравали у једној постави и онда одједном да постава која се уигравала остане без петорице шесторице и онда јово наново угравање кроз евро текме и првенство и онда наравно се десе и порази.
68
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
June 17, 2008, 06:55:11 PM
Peruničić ostao u Crvenoj zvezdi

Bivši rukometni reprezentativac Nenad Peruničić produžio je u utorak ugovor sa Crvenom zvezdom i tako okončao nagađanja gde će nastaviti karijeru. Direktor beogradskog kluba Ilija Jović rekao je agenciji Beta da klub ima šampionske ambicije i da je to potvrđeno potpisivanjem ugovora sa Peruničićem i Nenadom Maksićem, ali i time što je za trenera dovela svog nekadašnjeg igrača Igora Butuliju.

"Treba iskoristiti euforiju koja je nastala plasmanom ženske i muške reprezentacije na velika takmičenja. Želimo da budemo lider u prvenstvu i da igramo značajnu ulogu u Ligi šampiona", rekao je Jović.

Peruničić će odigrati još jednu sezonu, a onda bi trebali da preuzme jednu od funkcija u klubu.

;pivo   :sampion
69
Терен / РК ЦЗ - Сезона 2007/08
June 13, 2008, 01:00:43 PM
ко е тај цветиновић :)
70
1. среда: Чешка - Португал X
2. четвртак: Хрватска - Немачка 2
3. петак: Италија - Румунија X
4. петак: Холандија - Француска 1
71
а ди су фотке :)
72
бејаше ок мало смор док се нашао терен па и лопта али добро,биће боље догодине и масовније надам се.
73
1. Аустрија - Хрватска  x
2. Немачка - Пољска  1
3. Румунија - Француска  1
4. Холандија - Италија  x
74
јел сигурно ово сутра пошто најавише лоше време односно кишу?
75
Терен / Прелазни рок 08/09
June 05, 2008, 11:53:53 PM
то не може да се мери...ми не можемо да продамо прву поставу за те паре.
76
Терен / КК Црвена звезда 07/08
May 31, 2008, 08:43:30 PM
више би волео да смо пукли преко 20 разлике и да је за ову сезону крај.
77
ми смо се вратили кући вероватно после ових што су ишли пешака :D
Ај за Кулу али после беше компликовано наћи и Београд :)
78
не мислим ја да је то нешто добро,јадранска лига је прави показатељ.Можда за 10так година,сад не.А и мислим да сама изјава Платинија је само нека његова жеља која у реалности нема прођу и као таква не мора нити ишта значи.
79
Quote from: "OrtoDelija"Срећан рођендан браћо!Све најбоље у даљем раду!
80
Ваистину Васкрсе!!!