Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Skrimo

81
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 22, 2008, 09:09:55 AM
???? ????? ??????????? ?????? ?? ??,???? ?? ?? ???-?,???? ?? ?? ?????? ????...???? ?? ????? ????? ? ??????????? ???? ?? ???? ????????? ?? ?? ???????? ???? ? ?????? ? ??? ?? ????????? ?????? "?????",???? ??? ???? ? ???????? ????????.
82
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 21, 2008, 08:12:58 PM
??????? ?? ????? ???? ????? ???,?? ???? ??? ??? ?????? ?? ?????? 3 ????? ???? ??????? ?????????.
83
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 21, 2008, 07:03:15 PM
? ? ?????? ????? ??? ?? ??? ???????? ????? ??? ???? ?? ????? ???? ??????? ?? ???????? ?? ????????????? ?? ??? ?????? ?? ???? ???? ??????? ????????? ??? ???
84
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 21, 2008, 09:19:04 AM
По медијима се причало да је Влада Ђуровић један од главних кандидата за место тренера,што је данас он демантовао.И рекао да је то мазање очију навијачима и да му је само жао због њих.А и нешто још више што осликава тренутно стање у нашем клубу,да му је прече да води металац из Ваљева,него велику Ц.Звезду због људи који су тамо.
85
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 20, 2008, 11:22:52 AM
Quote from: "blic"Tadija prodat Partizanu!
Autor: T. Dragojević | 20.04.2008 - 00:02

Tadija Dragićević
Stevan Karadžić, sada već bivši trener Crvene zvezde, i juče je bio pri stavu da su ga na ostavku dvadeset sedam sati uoči derbija Superlige sa Partizanom naterala saznanja da klub ima neujednačen kriterijum prema igračima i navijačama.

Međutim, da li je u međuvremenu otkrio i da je kapiten i najbolji igrač tima sa Malog Kalemegdana Tadija Dragićević postao novi član Partizana, nije želeo da potvrdi.
- Za to stvarno ne znam... Spekulacija će uvek biti, ali maltene je nemoguće da se i ostvare. Dragićević ima jak dvogodišnji ugovor, na njemu se bazira budućnost Crvene zvezde. Koliko ja znam, strategija kluba je da on bude oslonac ekipe u narednom periodu i ne verujem da će ga prodati. Tadija Dragićević je odličan igrač, on je MVP i najbolji poenter NLB lige i znam da za njega postoji interesovanje klubova iz inostranstva. Ali da bude prodat, to ne, pogotovo Partizanu - kaže Karadžić za ,,Blic".

To ne bi bilo prvi put da večiti rival uzima košarkaše Zvezde, tako je bilo i sa Dejanom Tomaševićem, Milošem Vujanićem, Lukom Bogdanovićem...
- Jeste, ali ne očekujem da će tako i biti. Ma, ja sam vam kao neka zla sudbina. Trenirao sam i Vujanića i Vladu Radmanovića, sada zvezde, otišli su, a klub je ostao bez dinara, ništa nije uspeo da uzme za njih.

U Košarkaškom klubu Crvena zvezda kažu da je vaša ostavka uoči derbija bila nesportski čin?
- Ja sam sve već rekao i nemam šta da dodam na njihovu priču. Izneo sam svoje razloge. Ne znam na šta su to mislili kada kažu da je nešto istina, a nešto nije, jer oni su ti koji su poremetili atmosferu u ekipi. Nije me povredilo ponašanje uprave, jer oni ni ne znaju šta znači sportski kolektiv, ne razumeju da je dobra atmosfera u ekipi osnova za pozitivne rezultate. A time što su neki igrači i pored loše finansijske strane kluba redovno isplaćivani, a drugi nisu jeste narušavanje dobrih odnosa u timu.

A kako vi kao trener niste mogli da znate ko ima redovna primanja, a kome kasni plata?
- Čim sam to saznao, reagovao sam. A potom kada sam čuo da će na derbi puštati samo privilegovane gledaoce, one sa pretplatnim kartama i da će nećemo imati očekivanu podršku sa tribina... Ukupno, to su bile dve kapi koje su prelile čašu.

Jeste li razmišljali šta ćete dalje?
- Odluku o odlasku s Malog Kalemegdana doneo sam u četvrtak uveče, još je rano da razmišljam kako ću i šta ću. Trenutno želim da se dobro odmorim. Sezona je pri kraju, a posle, videćemo.
Ово је текст што се Тадије тиче али ово је само новинарска патка осим наслова нигде више не пише било која информација о томе,чак је и Караџић рекао да су мале шансе да се Тадија уопште прода а камоли да се прода пакистану.

Што се дербија који нисам гледао и уопште стања у баскету код нас тиче,мислим и надам се да што више губимо да смо ближи одласку ове управе,те небитне победице које ће нашој драгој управи послужити као аргумент како се добро радило ме не интересују...Ми ниједан трофеј свакако нећемо освојити ни ове сезоне тако да...Чак ми је криво и што смо добили рвате задар или кога већ јер сам већ видео неке изјаве како је ова сезона успешна зато што смо се пласирали у улеб куп.
86
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 17, 2008, 09:17:26 PM
??? ?? ?????? ???? ??? ?? ???? ???? ?????? ??? ????? ?????? ?? ???? ?????? ?????? ???? ???? ??????? ?????,??? ?? ????? ????????? ??????? ????? ??? ???? ? ?????? ??????,???? ?? ??? ????? ?? ????? ??? ?????????? ??????,? ???? ???? ?? ??? ????????? ???? ????...???? ??????? ??????? ??? ??? ?? ??? ??? ???? ???? ???????,?? ??? ?????? ????????? ???? ????? ??????? ?????? ???? ?????? ????? ??? ???????????,???? ???????????? ???????? ??????? ????????? ?????? ????????? ???? ?? ????? 90 ?????? ??????? ???? ???? ????????? ?? ????? ?????...???? ?? ????? ???? ???????? ??????? ?? ???? ????? ?? ????????? ?????????? ?????????,?? ??????? ????? ??????? ???? ???????? ?????????? ?????????? ?????????,????????? ?? ?????? ????? ??????? ?? ????? ???????? ???? ?? ???,?? ??? ?? ???? ?? ?? ???????? ???????? ???? 3 ??????,?? ????? 2 ?????? ?? ??? ?????? ???? ?????? ????????? ???? ?? ????????? ?? ?????? ? ?? ?? ???? ?????????? ?? ??? ??? ?? ???? ??????? ? ????? ?????? ?? ???? ???? ?? ???? ??? 2 ????? ? ????? 40??? ???????,????? ???? ?????????? ?? ????? ????????? ?? 3 ?????? ? ??????? ?? ?? ???? ?????? ????.
????? ??????? ?? ?????????? ?? ?????? ????? ?? ???? ???? ???? ?? ?????? ?? ???? ???? ??? ????? ??? ??????,?????? ?? ?? ???????????,??? ??????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ??????, ?? ????? ?????? ???? ????.????? ?? ?? ?????? ?????? ???? ????? ?????.

??? ?? ?????? ???? ??????? ?? ???? ? ????? ?? ?? ??? ?? ???????? ???? ? ?? ????? ?????? ??????????,????? ???????? ? ??????? ??? ?? ?? ???? ???????? ? ?? ?? ???????? ???? ??? ???.
?????????? ???? ?????? ?? ???? ??? ??? ?? ? ?? ?????? ?? ??? ?? ???? ???.
?????? ???????? ???? ???????? ??? ????????? ?? ?? ?? ???????? ?? ??? ?? ???? ? ?? ?? ?????? ???? ???? ??? ?? ?? ???????,??? ???? ?? ????? ?? ????? ?? ?? ??,???? ?? ?? ???????? ?????? ???.
??? ???????,??????? ???? ??????? ??????? ??? ???? ????? ?? ????? ???????? ??????...
87
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 17, 2008, 04:16:29 PM
???? ??????? ?????? ????? ??????? ????? ??? ?? ??????????? ????? ????? ???? ?????????,??? ?? ??????...??? ?? ????? ?? ?? ???? ?? ???? ?? ??????? ?????? ?? ????? ? ??????? ??????? ???? ?? ????? ???? ?????????? ??????.
88
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 13, 2008, 02:57:06 PM
Слава му.Иначе он је у кошаркашкој секцији прва Звездина звезда.
89
Quote from: "Бока"На основу којих доказа и чињеница си тако сигуран у то што мислиш?

Уосталом о каквој правди ми говоримо? У овој и оваквој земљи? Много гори људи шетају слободни, док Џаја трули у затвору. Па и да је узео новац од тих трансфера он је последњи који би требао да се хапси због тога.
па само ово што си написао говори да ни сам не верујеш да није крив.Ја лично верујем да није крив,не зато што се није крало већ зато што сам скоро сигуран да није он крао,већ људи који су се гнездили око њега.То што нам је земља у курцу то је друга ствар.
Нама не треба мишковић да каже да је неко крао,ми навијачи смо сведоци да у сезонама где смо продавали играче по неколико милиона евра/марака играчи који су остајали у Звезди су били неколико пута на ивици штрајка због кашњења плата,неколико пута су нам искључивали воду на маракани,а као главна појачања за Лш уместо продатих играча за неколико милиона довођени су Спалевић,Попов,Зорић...за у врх главе десетину хиљада.Сама та ситуација говори довољно.
90
Терен / IN MEMORIAM: Рајко Митић
April 04, 2008, 03:42:25 PM
Вечна му слава и хвала!
91
Терен / IN MEMORIAM: Рајко Митић
March 30, 2008, 06:03:46 PM
Слава му.
92
пише и на монду да је текма у недељу  :zbunjen
93
па он је рекао за фудбал,не за одбојку да је одложено за недељу.
94
Quote from: "UrbanBaby"Шта после четвртка?   :zbunjen

Шта још треба да нам се деси да из Београда ка Косовској Митровици, кроз целу Србију, крене протестни марш од милион људи?
мене је срамота што ни ов два дана нема никаквог протеста.Не би ме чудило да за 10 дана се уопште и заборави за Космет,какав смо народ то не би било изненађење.
95
данас по некој слободној процени између 15 и 30 000 људи на улицама мада тешко је и приближно рећи.Протестна шетња од трга до храма,такође на скупу су присуствовали и Дуле Савић,Бора Ђорђевић,Оливера Катарина,Ђорђе Давид и још многи.Надам се да ће све више и више људи се прикључивати протестима који долазе...
Позз за Кизу :)
96
ево и овде
http://www.youtube.com/watch?v=KSa9hhTqMNQ
http://www.youtube.com/watch?v=0P_5Q6u-occ

сутра сви опет на улице!!!
98
која је глупост синоћни инсајдер причало се колику је корист Звезда имала од трансфера играча некима су чини ми се цене набуџене мало а представљено је да је Звезда узела све паре изгледа да им је промакло да се трансфери исплаћују у ратама,да менаџери имају проценат а и играчи...пример жигићев трансфер је био 6.25 милиона и они су то представили да је Звезда цео износ узела за себе иако сви знају да је менаџер ту узео половину,јако глупо и много неупућено.
99
па то ок,мада питање је дали је и колико упућен у дешавања код нас,јер за неког ко 5 година тражи паре на разне начине после тога сваки моменат прикладан за ово,наравно постоје разне могућности а то ће све време показати дал и у чему има истине.
100
не знам што схваташ да је Друлић лош или зао,мислим ако је стварно да су му нестале паре не улазим дал је Џаја,Марко,Станко или Дарко узимао са рачуна поготово ако је тачно да је прво долазио у клуб и преговарао да му врате тај новац и опет су га израдили да тужи клуб,што не значи да је мањи човек,значи био је коректан и није хтео да тужи клуб 5 година већ је ишао на преговоре/разговоре са свим живима и сад је он лош човек што више није могао да трпи лажи и мазање очију и тужио клуб...А сви знамо да се одавно то вуче да Звезда дугује неке паре Друлићу додуше нисмо знали колико...Оно Друлић је небитан у овој причи али је глупо размишљање да ко тражи своје је лош човек и да он не поштује Звезду.Ајде онда пошто сви имају плате у Звезди да кажемо да цео тим који добија плату и тражи ту плату су лоши и зли људи...Из неке приче пошто имам ортака у неготину који зна Друлића јер је он из тог града знам да је Звездаш до коске,али то је небитно.