Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - CEBEP

61
Гледао сам ја.Пошели су добро до 15.минута после тога су играли катастрофа до неког 60,док нису дали други го,јер јее до тад ретардирани Земан држао Коромана на клупи и Тричковског.

А по чему је Земан ретард што није убацио Коромана у игру од почетка? Чиме је то Короман задужио клуб па да сада има вечну девизу за играње у првом тиму? Да није можда задужио клуб мајмунским понашањем или можда још интелигентнијим изјавама у новинама, или изласцима и пијанчењима са клинцима коме треба да покаже како се живи у Звезди да не кажем ОД ЗВЕЗДЕ? Не лупетај глупости!

Бити играч Звезде не значи само бити на терену или седети на клупи него знати понашати се како доличи клубу у коме је.
62
Тотално је не битно ко за кога навија. Ми не само да нисмо у ситуацији да бирамо него нисмо ни у каквој ситуацији немајући тренутно никакву позицију. Нека свако од њих остави срце на терен а за кога играч навија мене савршено не занима. То је такође и не могуће доказати. Међутим, бављење тим стварима у овом тренутку су глупости и само скретање са теме.
63
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 09, 2008, 12:43:11 PM
Опет раде и купују мачку у џаку.

Ко је пратио тог фудбалера?
Какве су му могућности?
Каква му је физичка снага?
На којој позицији игра? (мислим на овог анонимуса)

Док не буде пара за организовање скаут службе коју треба да лансирају негде у орбиту то јест Африку, Азију итд итд све је ово куповина на слепо па ако упали супер а ако не упали ићи ће у фиоку масе промашених инвестиција.
Не могу а да се не сетим Баркоса....
64
И још да додам.....
Прелазни рок одрађен катастрофално, доста играча пропустило припреме као на пример Кастиљо који сада треба негде до 10. кола да се уиграва у Земанову поставку игре, комплетна управа клуба је страховито не озбиљна јер немају основног васпитања како се води клуб а што је најгоре тренер и председник су тотално не синхронизовани у изјавама и одлукама које се тичу клуба, сензација ће бити ако прођемо Кипране  :o :o
_____________________________
Црвен дресић носи Милош Шестић....
65
Ево и неке врсте одговора на твој предходни пост. Ово иде у домен шта би било кад би било али ево шта би било када би Човић преузео КК. Пише "Глас Јавности."

"GOLUBOVIĆ POJAČANJE?

Ukoliko, ipak, dođe do saradnje FMP i Zvezde, Čović je pripremio ozbiljnu listu pojačanja na kojoj se nalazi nekoliko odličnih igrača, koji čekaju ishod pregovora dva kluba. Jedna od bombi prelaznog roka mogao bi da bude centar Vladimir Golubović, doskorašnji član Vojvodine. Golubović se nalazi na vrhu liste želja Partizana, a juče je viđen u Basketlendu. Perspektivni centar nedavno je boravio na letnjoj ligi u kojoj je branio boje Indijane iz Finiksa. Na listi Čovićevih želja na prvim mestima nalaze se i dva, tri Amerikanca sa kojima bi Zvezda već prve godine jurišala na osvajanje evro kupa, dojučerašnjeg ULEB kupa."

Наша управа се понаша као да су богом дани. Доћи ће Октобар јако брзо па ће да прођу по варијанти "Беште пете усраћу вас."
66
Quote from: Ђоле on July 30, 2008, 07:22:21 PM
Хоћемо ли играти још неку пријатељску текму пре купа УЕФА и да ли се зна када ће нови семафор?
Како ствари стоје изгледа да може да нам се омакне једна "пријатељска" са усташијом из сплита. А што се семафора тиче боље да те паре искористе за довођење бар 2 играча јер ако овако ствари остану бламаже ће бити неминовне.
67
Одлична и врло конкретна изјава навијачке групе Делије север. Одавно је постало јасно да није навијача наш клуб већ одавно више не би постојао због разно-разних крпеља који су уништавали и бламирали клуб како су хтели. Битно је да је бар неко рекао нешто конкретно. Ако смо у говнима онда је први корак ка бољитку да се призна и да неко каже да смо у дебелим говнима. Звучи просто али на жалост није.
Ја лично једино верујем Гуровићу и његовој идеји јер су сви остали ликови избламирани и требали би да заувек оду из клуба а на њима је да одаберу да ли ће то урадити милом или силом.
68
Ма све је то у реду Михо али се чуда дешавају када играчи из унутрашњости дођу у Београд без обзира што су некада живели или се родили у БГ.

Земан је по мени тотално реалан. Схвата да има кршину од екипе. Појачања која је тражио углавном није добио а ако не буде могао да их добије остаће колико буде морао да би испоштовао уговор ако га неко не најури пре тога. После тога следи узимање лове од уговора и паљење првим тротинетом из БГ-а.
Зашто би се неки тренер компромитовао ако нема играче са којима може да одради један нормалан кондициони тренинг. Са друге стране играчи се жале као да их је терао да ходају по жици и гутају жилете у исто време.
69
 >:(...осим ако, као што се најчешће дешава људима из малих места када дођу у Београд, не успеју да се прилагоде на живот у Београду. И наравно онда почнињу да им фале деда, баба, сестра, девојка, мама и тата па онда падну у депресију и не пружају партије које се од њих очекују. Не тако давно имали смо масу таквих случајева... :-[
70
Ух, ово ми не мирише на добро. Јасно је да припремне утакмице не значе много али цела атмосфера, одлазак Марка Мишковића (колико год га ми мрзели овде), не долазак адекватних појачања, и свађа неких играча са управом не уливају неко самопоуздање пред нову сезону.
Остало је још мало да се сачека са давањем неких крајњих оцена али довођење играча у 5 до 12, ако до тога уопште и дође овога пута, већ у старту не уливају наду.
У сваком случају имам осећај да ово може да буде једна бурна сезона испред нас не само што се тиче играча већ и управе....
71
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
July 06, 2008, 05:34:12 PM
....што такође може да значи да се више неће играти утакмице до 75. минута (сетимо се Бајерна) него ће се бар трчати до последњег звиждука.
72
Терен / Прелазни рок 08/09
June 18, 2008, 05:15:45 PM
Извор: Глас Јавности
QuoteLAPSUS SPASOJEVIĆA

Zvezdin predsednik Toplica Spasojević otkrio je da dolazak Zemana predstavlja jedan od ključnih projekata dugo planirane reforme kluba.
- Dolazak ovakvog trenerskog imena je presedan za fudbalsku organizaciju kao što je naša. Očekujem da se ostvare ciljevi, a osnovni je Zvezdin povratak u Evropu. Angažovanje Zemana moglo bi da doprinese ozdravljenju jugoslovenskog fudbala - istakao je Spasojević, misleći verovatno na Srbiju i zemlje iz regiona.
Страшно. Тотално невероватно. Брука :bes
73
Терен / Прелазни рок 08/09
June 09, 2008, 10:04:45 PM
Зестоне,

ја само читам оно што си написао. Тотално си не логично питање питао  а да ли је то при куцању или нечем другом то је сада друга ствар.

Сачекајмо заседање управног одбора па се надам да ће и ствари онда бити бар мало јасније.
74
Терен / Прелазни рок 08/09
June 09, 2008, 02:25:01 PM
QuoteИнтересује ме да ли још неко мисли да тренутно не постоји тренер бољи од АЈ, а да га је реално могуће довести у Звезду?

Зестоне, ово питање које си поставио нема никакве логике. Ако прочиташ поново шта си написао схватићеш да нема пуно смисла јер ако тренутно НЕ постоји бољи тренер од АЈ онда нема ни логике да га неко мења.

Наравно да постоје бољи тренери од АЈ. Бољи тренер(и) од АЈ наравно и кошта(ју). Проблем је што Звезда нема пара да купи бољег тренера него што је АЈ. Са друге стране доводити странца само зато што је странац или што је имао добру играчку каријеру не мора да значи да ће да буде и добар тренер. Звезда не сме и не би требало да буде полигон за НЕ доказане тренере да се на Звезди усавршавају. Искрено се надам да су људи из управе тога свесни. Зато и чекам да повуку неки конкретан потез па да изразим своје мишљење а не да базирамо наша размишљања на варијанти рекла-казала.
75
Терен / Прелазни рок 08/09
June 02, 2008, 03:18:34 AM
Сви набројани ликови могу да иду још сутра са све Шмуцијем на челу. Једино кога би оставио је Гај. Хвала и Кастиљу али ова сезона му је била катастрофална. Једину текму коју је одиграо је оно када је трпао гробове (4:1).
Треба доводити играче који су уживо гледани и праћени а не Јутуб-иће. И наравно оно што смо безброј пута поновили је да треба довести све играче на почетку прелазног рока или што је могуће раније како би цео тим прошао заједничке припреме а не да процес упознавања траје до 10. кола шампионата.
76
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 10, 2008, 07:05:10 PM
Quote?? ?????????? ?????? ??????? ?????????, ???? ?? ?????? ?????? ????. ??????? ?? ??? ???? ? ???????????? ??????, ????? ?? ?? ???? ?????? ?????? ??????, ? ?? ???? ??????? ????? ????? ???.

????? ?????? ???????? ??????? ???? ???????. ???? ????? ????? ???????? ??????? ?? 3 ?????? ? ?????. ??????, ???? ?? ???? ???????. ???? ????????? ?? ????????? ? ?? ?????? ??? ???? ???? ????? ???? ??????? ????? ????? ???? ????????? ??? ?? ?? ?? ??????? ??????? ? ??????? ??? ???????????? ?? ??? ???????? ?? ????????.
77
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 10, 2008, 07:08:13 AM
??, ?? ???????? ? ??? ?? ??? ???? ?? ????? ??????? ?? ?? ??????. ?? ?? ???? ????? ?? ?? ???? ???? ????????? ????????? ???????? ????????. ??? ???? ?????? ?????? ???????? ? ???????? ?? ???????? ????? ??????? ??? ??? ?? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ? ?????? ??? ??? ?????? ?? ??????? ?????? ?? ??????????. ? ?? ????????? ?? ????? ?????? 10 ???? ?? ?? ????? ?? ????????, ????? ?? ???? ???? ?? ?????? ?? ??????, ????? ?????? ???? ??? ????? ??? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ???????? ???? ?? ?? ??? ????????? ? ????????...
?????????? ????? ?????...
78
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 06, 2008, 04:26:46 AM
???? ???????? ?????? ?? ?????????. ????? ?? ?????? ??? ?? ???????, ? ????? ?? ?? ?? ??????, ?? ??????????, ???? ???? ?? ???? ?? ???? ??????, ??????? ??????? ???????? ??????? ???????.
? ???? ????? ????? ?? ?? ???? ????? ????? ???? ??? ?? ???????? ????? ?????? ????????? ? ???? ????? ?? ???? ???????? ???? ????? ? ???? ????? ??????? ? ??????. ?????? ?? ?? ??? ???????? ???? ? ???????????? ?????? ???? ??? ?? ???? ?? ??? ??? ????? ????? ?????? ??????????? ?????? ?? ??????. ????? ???? ??????? ?????? ?? ?? ????? ? ?????? ? ?? ?? ??? ????????? ??? ?? (?? ?? ????????? ???? ????? ?????). ? ?????? ??????? ? ??? ????? ???????? ???? ?? ????? ? ???? ?? ????? ?? ??????????? ?? ????? ???? ???, ? ???? ?? ?????? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ??????? ?? ???? ???? ?????? ? ??????, ?? ?? ???? ??????? ???????. ?? ?? ?? ???????? ?? ????????? ?? ??????? ??????, ?????? ?? ?? ??? ???? ??? ?????? ?????? ??? ?????? ????.
79
Терен / КК Црвена звезда 07/08
April 21, 2008, 05:25:05 PM
Сести на клупу у овом тренутку где те чека 500 гледалаца по текми (то су вероватно чланови родбине ликова из управе), незадовољство у клубу што се може видети и код чистачице клупских просторија, неспособност управе да доведе играче који су заслужили да носе црвено-бели дрес.. У таквој ситуацији нико није луд да седне на клупу јер је већ унапред осуђен на пропаст. Шта ће Ђуровићу таква мрља у каријери?
80
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 18, 2008, 04:54:02 AM
Quote??????? ?? ??? ??????, ??? ?? ????????, ?????? ? ??? ?? ?? ????? ? ?? ???? ? ?? ????????!
?? ??????? ???????? Miha18. ???????? ???? ?? ??????? ???????? ??? ????? ???????? ?????????.

http://www.blic.co.yu/sport.php?id=38324

? ?? ???? ? ?????? ?? ?? 3 ???? ????????? ????? ????? ?????.... ????? ???? ???? ? ?????????? ?? ?????? ?????? ?????? 7 ???? ?? ????? ??? ? ?????? ?? ?? ?????? ?????????. ????????? ????? ?????? ? ??????????? ?? ????? ???? ?? ?? ????-?????? ?????? ???? ???????? ?????? ???? ????? ????????? ? ???? ?? ????? ? ?????????, ??? ???? ???? ???????? ?? ?????? ? ??????? ???? ?? ????? ???????? ?? ?? ?? ?????? ????? ? ???? ?? ??????