Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KocoBo-Cp6uja

61
Па добро,свака му цаст  :)
А само још да додам,барјаци.Овога пута су дељени и мали и велики барјаци пре почетка утакмице,да би на крају само по који остао у "употреби".За тако нешто нису криви индијанци,ликови који неће да врте,јер се и доле око шипке тек по који барјак вртео!!
62
Хех,шта рећи,таман нам кренуло,и ето,дође један дебели мајмун и сјебе нас,и после текме изјави да је екипа Хајдука заслужено тријумфовала,но нечи више  текми.
Навијање,улази се отварају пола сата пре утакмице,и север се брзо пуни,као и запад,очигледно због слободног улаза.Што се навијања тиче,није било лоше,мада је таман фалио тај један гол,али и без њега север је грмео,што само показује на ком нивоу је наш "север".Ватромет,ко на немој прослави,потпуно је дигао масу,и тада је певано чини ми се "Закон и мурија,оће да савлада".Посебно ми се допао сто нас Ибрахим полако свата,чак је после текме био један од ретких који је дошао да отпоздрави север !!
Но,шта је ту је,сад пауза,одморимо се,па на пролеће још боље,масовније,због Звезде,због Уроша!!
63
Ево да окачим линк за скидање песме за оне који хоће да пребаце на телефон !!

http://rapidshare.com/files/171765177/Nova_pesma.mp3.html
64
Утакмица почиње дефинитивно у 16 часова,улаз је бесплатан,што за нас са "севера" не представља ама баш ништа,ајмо делије,због Уроша,због нас,за још једну добру зајебанцију,за једину љубав живота нашега-СВИ НА СЕВЕР !!
65
Северна трибина / Одг: ЈАГОДИНА
December 06, 2008, 08:30:47 PM
Браво делије !!!
Бројност одлична,чак чини ми се ове полусезоне најбројније гостовање,дал због тога јер се текма игра први пут у јагодини,мада пре би реко да су се сви изцимали колко су могли да дођу.
Стандардно цимање пред улазак у град од стране мурије,која је у великом броју "испратила" и ово наше гостовање.Навијање одлично,заставице,супер бакљада,која је подигла навијање,чини ми се,све у свему,ОДЛИЧНО!!
Остаје нам још једна утакмица до краја полусезоне,среда,термин ваљда од 16 часова,сви на север,да нас буде највише до сада !!!
66
Полако набијамо кондицију !!  :D
Црвено бели балони,мали и велики барјаци,бакље и димови,лепо вече !! Бројност стандардна,навијање не тако лоше,чини ми се друго полувреме боље,но да се не понављам.
Један интересантан догађај из воза нс-бг.Један наш млађи брат исписује у купеу ситним словима,дечјим фломастером,ПРАВДА ЗА УРОША,и ту се пандур наложио,и као ако га не уклонимо до бг-а,нема текме,и сви добијамо кривичне.Срећом лик имао вишка ракије,поливамо,и скида се лагано.И крече песма "Боље неможе,боље неможе"
Остаје нам само да се запитамо - КОМЕ СМЕТА ПРАВДА У СРБИЈИ !!
67
Вечерас,у најмању руку,лодница,браво делије !!
Пола сата пре текме коп зврји празан,ал касније се лепо испунио,стога бројност одлична за "мање" текме.Позитивна енергија са шипке се пренела на коп,и мноштво упаљених бакљи само је допринело одличном издању.После дугог времена песма Звезда ми је све добро отпевана.Што се тиче малих барјака,мени чини да данас тај проблем није био тако изражен,велика већина барјака се вртела цело друго полувреме . . .
68
ЛЕЛЕМУД,можеш бити уверен да није пала на навијачки начин !!Што се саме текме тиче,није било лоше,и ајмо да сутра наставимо добра издања,сви на рукомет !!
69
Продајем сиви делије дукс,величина xл,цена око 1600,за све информације мени на пп !!
70
Иде се наравно,ајмо делије,да се појавимо у што већем броју,јер то момци заслужују,а такође се наставља борба јер нема предаје!!
ПРАВДА ЗА УРОША !!
71
http://img389.imageshack.us/my.php?image=grobarimiseviry7.jpg             
                    Јебем ли га,можда је су ови у питању  . . . :-\ :D
72
На једној је писало-ЛАЗАРЕВ ГРАД УЗ ТЕБЕ ЈЕ И САДА,коју је одрадила Кш екипа,то је била и кореографија.Што се тиче навијања,није било лоше.
73
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
September 15, 2008, 07:55:51 PM
Налетех на графит у новом саду,па реко да окачим !!

      http://img148.imageshack.us/my.php?image=nsczhq1.jpg  - нови сад црвена звезда !!
74
Извињавам се,још сам под утиском текме,на транспаренту писало је "ПРАВДА ЗА УРОША" !!
75
А  на Брду све по старом,Делије једина светла тачка целе текме.Дал због лошег времена ил цене карте,што уопште не сме да представља оправдање,наша трибина није била испуњена скроз.навијање солидно,уз спорадицно спаљење бакљи,уз транпарент "Слобода за Уроша",такође одрађена сеталица с дресом звезде,у коме се описује наше мисљење о игри и залагању играча,но шта је ту је,идемо Делије,следећи викенд сви на север !!
76
А врхунац свега је-"Заборави на Делије из Новог Сада,Врбаса,Бацке Паланке,Ниша,Пирота".Просто човек може да се само смеје на шта су све људи спремни за мале паре,и докле се све иде како би се покварила сложност наше групе !!!