Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - фрактура

21
Што се тиче Богдановића,не би ни улазио данас да Милијаша нису болела леђа...Значи принудно је ушао,а и није био толико лош какав зна да буде,чак је имао и пар пожртвованих реакција...Мада делим ваше чуђење како успева толико да опстаје у клубу :-\
22
Сеад Мирнес први хита да баци своју десетку на Север...Ко ли је поносни власник? ;D

А рођак што је клепио Тутору,тако да се овај одмах прострео по стази,лудило :D
23
Браво за нас! 8)

Издање на гостујућем терену какво ретко која трибина данас у Европи може да приреди,реално...Гледам ове слике и заиста не могу да поверујем,како је људима успело да да реализују ову кореографију и то на гостујућој трибини,па мало је рећи да је била комликована :o

Е сад нешто друго,у мору имбецилних парола које су освануле на јужној трибини данас,она како крадемо свој народ на Космету је врхунац >:( Па мајку им јебем малоумну,па дал је могуће да нешто тако могу да смисле...Страшно је шта мржња и комплекс уради од човека.
24
Пивница / Одг: Svaštara
February 27, 2009, 07:15:13 PM
26
Промени пиксле-Послужи људе :D

Јел би могао неко да напише како иде оно ново скандирање,пошто се на мом делу трибине слабо чуло...
27
Срећна нам слава Делије!
28
Обратите пажњу какав скуп олоша води наш клуб

http://www.crvenazvezdafk.com/src/managemet-board.htm

Излапели конобар,татин џабалебарош,дебели одвратни ацаб,црногорски кримос,бивше судијско говедо,гробарчина,небитан лик,пискарало из Новости >:(,чобан из Ивањице који је изјавио да му је Јавор приоритет и да је у Звезди само да едукује еееејјј едукује >:(,према писању новинара бивши робијаш вероватно у спрези са монтенегро кримосом и за крај Стоматолог ::)

Стварно ми је није јасно зашто је Југа дозволио себи да се налази у оваквом друштву,и зашто им је позајмио своје име не би ли победили на изборима.
30
Муја задужио десетку.
http://s5.tinypic.com/21ahik3.jpg
32
Београдски синдикат у Москви

http://www.youtube.com/watch?v=_CHHgxDom7k&feature=related
33
QuoteМесто да се баве искоренивањем корупције,криминала,они би преко једног дечка да удђ у европску унију !

Па зашто да искорене извор свог опстајања!?! >:(

Једино што је у ових наредних месец дана важно да Урош не клоне духом,а с вером у Бога правда ће победити!!!

УРОШЕ ИЗДРЖИ!

34
Аутокоманда


Такође на Мостару,на скретању за Аду је освануо баш уочљив графит... ;)
35
Quote from: Пијанац on February 06, 2009, 06:02:36 PMЗбог буке оног крмета из Лучана, Нешка Миловановића. Такви нису смели реч да кажу у време док је Звезда имала ауторитет који јој припада. :(

На припремној утакмици хоће да повуче екипу са терена,зато што је противничкој екипи досуђен пенал за који он мисли да је сумњив,уз то ако је веровати званичном сајту Јагодина за целу утакмицу скоро па није имала шута ка нашем голу...и где је ту мозак :-\

37
А да не причамо о томе да се сваки коментар који није хваљење не дозвољава...

Мада се не бих сложио са Храбрим да су то само они који не посећују Маракану,имамо ми доста звездаша који су ''проевропскиБ92 оријентисани'' и којима не смета да мирнес сеад носи црвено-бели дрес
39
Терен / Одг: Млађе селекције
January 21, 2009, 03:39:57 PM
Quote''Ако нам пропадне посао са Манчестер јунајтедом у реду за Филипа Ђуричића чека много екипа,тако да нам је Црвена звезда последња опција''

Јовица Радојевић,менаџер Филипа Ђуричића

извор:данашњи блиц
40
Седница Врховног суда Србије на којој ће бити разматрана жалба на пресуду навијачу "Црвене звезде" Урошу Мишићу (19) осуђеном на 10 година затвора због покушаја убиства припадника Жандармерије, заказана је за 13. фебруар, изјавила је данас Тањугу портпарол ВСС Весна Дабић

Петочлано судско веће разматраће жалбу Мишићевог браниоца, пошто се тужилаштво није жалило на пресуду коју је Окружни суд изрекао 19. септембра прошле године.
Јавна седница биће одржана у просторијама Врховног суда у Ресавској улици, а после већања и гласања тај суд ће одлучити да ли ће пресуду да потврди у целини, преиначи висину казне, или ће да је укине и наложи ново суђење.
Мишић је осуђен за кривично дело тешко убиство у покушају, због напада на жандарма Небојшу Трајковића, на фудбалској утакмици Црвена звезда - Хајдук из Куле, која је одиграна 2. децембра 2007. године на "Маракани".
Мишићев бранилац Боривоје Боровић изјавио је данас Тањугу да је у жалби на пресуду указао на низ пропуста првостепеног суда којима је на најгрубљи начин повређен закон, а полиција остала застићена због својих пропуста у обезбеђењу, и инцидента који се догодио на тој утакмици.
У жалби је указао да су поједини сведоци (полицајци) у поступку против челника звезде, који се терете због пропуста у обезбеђењу стадиона (Дамјановић и други) изјавили да Трајковић тог дана уопште није био на дужности.
Према речима Боровића, полицајци су такође рекли да Трајковић према правилима, није смео да се нађе међу навијачима на том делу трибине, нарочито не са пиштољем.
Постоји још низ других чињеница и неправилности у тој пресуди које би В С С требало да узме у обзир прилком одлучивања о жалби на пресуду Мишићу, напоменуо је адвокат и изразио наду да ће та "драконска пресуда" бити укинута.
Судско веће Окружног суда на челу са судијом Велимиром Лазовићем оценило је у својој пресуди да је напад на Трајковића, кога је Мишић напао упаљеном навијачком бакљом, покушавајући да му је угура у уста, представљао "линч службеног лица", пошто Трајковић није дао повода за напад.
Пресуда Мишићу изазвала је бурне реакције навијача "Црвене звезде" који су на бројним утакмицама широм Србије Мишићу пружали подршку паролама, песмама и графитима.