Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - фрактура

41
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
January 19, 2009, 01:13:12 AM
Много моћан шести!!! :o

Фамилијо свака част ;)
42
извор:Спорт

:o

Пијанац: Немојте више цитирати Спорт! Новина која помпезно на насловној страни објави да ''Гај прелази у Партизан'' и поред тога што им је овај у телефонском разговору рекао да му тако нешто не пада на памет не заслужује ама баш никакву пажњу.
43
Паркер најскупље Звездино појачање

Двомесечна потера Црвене звезде за топ појачањем је закључена. Прво име зимског прелазног рока на Маракани је нападач из Јужне Африке – Бернард Паркер. Спекулише се да је тамнопути фудбалер коштао црвено-беле око милион евра, плус 200.000 европских новчаница колико ће годишње зарађивати у најтрофејнијем српском клубу. Паркера у домовини сматрају момком на којем почива будућност њиховог фудбала. У девет утакмица за "бафану бафану" (надимак селекције Јужне Африке), Бернард је постигао четири гола. Од тога је један био за, готово историјску, победу над Камеруном (3:2) и освајање "Купа Нелсона Манделе".

Паркер је заблистао играјући за тим Танда Ројал Зулу. Са десет голова у 12 утакмица, тренутно је први стрелац шампионата. Из професионалног угла, Паркер може да се опише у две речи: сурови професионалац.

Ниједан скандал се не везује уз његово име, а тренери и играчи се утркују у комплиментима на његов рачун.
- Млад је и много обећава. Има све! Веома је дициплинован и пожртвован и сигуран сам да ће направити велику каријеру – овако је Паркера описао тренер у досадашњем клубу, Роџер Палмгрен.

Приватно, Паркер важи за момка који је све подредио фудбалу. Нема никакав хоби и жели једног дана да заигра у великом европском клубу.
- Две особе су ми узори у животу. На првом месту је моја мама Бана, а на другом Бени Мекарти, најбољи фудбалер којега је наша земља дала – каже Паркер.

Интересантно је да је у Танда Ројал Зулуу играо на позицијама офанзивног везисте и левог крила, док у Црвеној звезди имају намеру да му дају улогу најистуренијег играча. Уколико је Паркер заиста добар играч колико извори са југа Африке говоре, нема сумње да је Звезда добила велико појачање.

ПРОБЕ У ЕВРОПИ

Пао у Легији одушевио Малме

Два пута је Бернард Паркер долазио на пробу у Европу. Први пут пре годину дана у Легију из Варшаве, али челници пољског клуба нису желели да реализују трансфер. Пре три месеца је посетио и Малме, где је одушевио. Скандинавци су дуго водили трку са Црвеном звездом за његов потпис, али нису успели да доведу Јужноафриканца.

ШОН БАРТЛЕТ О ЗЕМЉАКУ
Ударна афричка игла

Јужна Африка није у прошлости могла да се похвали великим бројем успешних фудбалера. Некадашњи ас Чарлтона, Шон Бартлет, направио је солидну европску каријеру.
- Паркер што пре мора да напусти Јужну Африку. Он је прерастао ову средину и време је да се докаже у неком озбиљном европском клубу. Чујем да одлази у Србију, у Црвену звезду, која би могла да буде одскочна даска ка неком од клубова из најјачих европских лига.
Уопште не сумњам да ће израсти у великог фудбалера, који ће бити ударна игла када будемо домаћини Светког првенства 2012. – истакао је човек који је у Премијерлиги уписао 136 наступа

извор:СПОРТ
45
Терен / Одг: Млађе селекције
January 12, 2009, 03:36:40 PM


Филип Ђуричић у звездином дресу
46
Срећан рођендан!!!
47
Ја мислим да чинимо велику глупост што се одричемо Петковића,и да ћемо то увидети као по обичају кад крене да разбија у неком другом клубу.Само да напоменем да је он већи део сезоне играо на свој неприродној позицији-штоперу...
48


стоје-Џеф и Врањеш

седе-Фереира,Туторић,Гвозденовић,Исах,Оумару

По скоро свим новинама очекује се долазак Паркера,а са Мијаиловићем и Петковићем се неће наставити сарадња,Мијаиловић је добио шут карту а за Петковића су заинтересовани поједини европски клубови,ниједан ни други нису отпутовали са екипом на припреме.
49
Северна трибина / Одг: 20 година
January 07, 2009, 11:45:32 AM
Све ове године и твоје победе Северу неће никада моћи нико да одузме!

Срећан рођендан браћо!

http://s5.tinypic.com/jz9l5c.jpg ;)
50
Пивница / Одг: Svaštara
January 06, 2009, 01:19:30 AM
http://www.youtube.com/watch?v=NvZjVlRGIaM

http://www.youtube.com/watch?v=wq4YjodPxoU

Весели Данци поносе се препевом :D
51
Авал Исах четири и по године у Звезди
Зимски прелазни рок за фудбалере у Србији почиње 12. јануара, али у Црвеној звезди су већ ,,капарисали" седморицу новајлија. Уочи Нове године уговор са ,,црвено-белима" на четири и по године је потписао млади репрезентативац Гане Мохамед Авал Исах, који је дошао из јужноафричког Ама Зулуа. Он ће данас стићи на ,,Маракану", а после обављених лекарских прегледа у Београду, преостаће само да и формално озваничи прелазак у Звезду.

Мохамед Авал Исах је у октобру успешно прошао пробу у Црвеној звезди, а на југу Црног континента га је запазио Звездин спортски директор Илија Ивић. Игра на позицији задњег везног играча и од њега се очекује да попуни велику празнину након летошњег одласка репрезентативца Еквадора Сегунда Кастиља у енглески Евертон.

извор:Политика


ЧЕКА СЕ ДОГОВОР ИГРАЧ - КЛУБ
Пејчиновићу најбоље у Звезди

Први човек "грађевинара" нема дилему око тога где би требало да настави каријеру млади репрезентативац и штопер Рада Немања Пејчиновић.
- Током недеље очекујем дефинитивно решење. Између клубова је практично све формулисано и договорено, остало је само да дође до споразума на релацији играч-клуб. Сигуран сам да је за Пејчиновића најбоље да настави каријеру у Црвеној звезди – не оставља дилему Стојић.

извор:Спорт
52
Налепница

1.Судски вештак је доказао да није постојала намера да се бакља угура у уста
2.Сведок из жандармерије је рекао није постојала намера да се бакља угура у уста
3.Полицајац више пута мењао свој исказ током суђења
4.Све време врши се страховит притисак полиције и медија на рад тужилаштва
5.Млађи пунолетник до сада није осуђиван
6.Случај водио компромитован судија
53
Quote from: Пијанац on December 27, 2008, 01:12:45 AMНити је толико известан долазак Пејчиновића, нити одласци Милијаша и Коромана.

Ово за Коромана сам прочитао на једном другом форуму,од једног члана који не верујем да лаже или измишља...Али ок,сачекаћемо потписе... ;)

Оумару и Фереира стигли на Маракану!

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=119876
54
Quote from: Пијанац on December 26, 2008, 06:54:59 PMНе знам зашто се престало са споразумним раскидима уговора са непотребним играчима. А није да нема материјала за то. Ту су Радивојевић, Јаковић, Богдановић, Вукобратовић, па и Мијаиловић и Блажић.

Ако дође Пејчиновић из Рада,што је веома извесно,Јаковић и Блажић би требало да иду на позајмицу у Рад,тако се бар причало...Што се тиче Радивојевића,може да послужи као 3. голман...Ових осталих се обавезно растосиљати...Заборавио си Бобана Максимовића,човека који је дошао повређен,и који није забележио ни минут на терену,не знам шта се дешава са њим,можда смо га и отерали...Какве смо ми идиоте доводили у прошлом прелазном периоду :(

Quote from: дука осим ако се не догоди нека већа распродаја(типа милијаш,короман...),а то небисмо желели да видимо!

То ћемо да видимо! ;) Короман је изгледа све договорио са неким Корејанцима,и само се очекује његов потпис у јануару,а и одлазак Милијаша је више него сигуран.
55
QuoteКамерунац Абубакар Омурао у суботу стиже у Звезду, Милан Живадиновић, који га је тренирао у Кини, тврди да се ради о одличном играчу:"АБУ ЈЕ БОЉИ ОД МОРЕИРЕ И БРЖИ ОД БИНИЋА!"

;D
извор:press

QuoteИзвесно је и да ће Звезду појачати везни фудбалер још једне јужноафричке екипе, Ама Зулуа, Ганац Мохамед Авал Исах, који је већ био на проби на ,,Маракани".
- Доста је учинио за нашу екипу и у Црвеној звезди желим му све најбоље. Већ смо спремили адекватну замену за њега - изјавио је тренер Ама Зулуа, Клајв Баркер.

извор:правда


56
Џеферсон да Силва,Огњен Врањеш и Иван Гвозденовић су прва појачања,по данашњем Журналуу!

Џеферсон је прошао лекарске прегледе,а Илија је све договорио са њим и његовим клубом.

Што се тиче Врањеша,наш келнер и Борчев председник потписали су јуче споразум о трансферу,а данас после лекарских прегледа,и он сам ''ставиће параф на трогодишњу верност''. ;D Занимљивост је да у уговору има клаузула по којој Звезда мора да одигра пријатељску утакмицу у БЛ.

Гвоздени је протеклих пар месеци тренирао код нас,и он долази као слободан играч.

57
QuoteНА МЕТИ

Милош Марић Гент 2.000.000 евра
Бернард Паркер Ројал Зулу 1.400.000 евра
Мирнес Шишић Олимпијакос 1.300.000 евра
Дарко Лазовић Борац Чачак 700.000 евра
Немања Пејчиновић Рад 700.000 евра
Немака Ађуру Јавор 600.000 евра
Миљан Мутавџић Јавор 500.000 евра
Александар Јефтић ОФК Београд 500.000 евра
Алал Исах Ама Зулу 400.000 евра
Џонатан Квари Кајзер Чифс 260.000 евра
Стојан Врањеш Борац 200.000 евра

ПОТЕНЦИЈАЛИ ОДЛАСЦИ

Ненад Милијаш ЦСКА 3.500.000 евра
Огњен Короман АЕК, Рубин 3.250.000 евра
Ибрахим Гај Металург 3.250.000 евра
Никола Трајковић (?) 400.000 евра

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=53674&sectionId=44
58
Quote from: KocoBo-Cp6uja on December 10, 2008, 10:06:52 PM
.Посебно ми се допао сто нас Ибрахим полако свата,чак је после текме био један од ретких који је дошао да отпоздрави север !!

Човек течно прича српски ;)
59
Психо барјаци-врхунски
Тренуци у изчекивању гола-непроцењиво
Ватромет-одличан

А сада заслужен одмор ;)
60
Северна трибина / Одг: ЈАГОДИНА
December 07, 2008, 08:28:12 PM
А ја мислим да би овај проблем могао бити врло лако искорењен кад би вођа бар на једној утакмици опоменуо да у копу нема снимања...