Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Radza

21
Pa nedavno su ipak bili doneli izmenu zakona po kojoj ce biti dozvoljenu unosenje .... ne secam se vise tacno cega, ali mislim da su barjaci bili u pitanju?

bagra DEMONOkratska
22
Navijanje bolesno!!

Podela Severa je odlicna ideja, stvara se i 'konkurencija', i to ne noze a da ne zvuci savrseno. To smo radili u nekoliko navrata i sredinom devedesetih. Treba nastaviti redovno sa tom praksom. Evo gledam i smejem, ovo je strasno ;pivo
23
Mislio sam pre svega na setalice, mnogo mi bolje izgledaju ove kombinacije sa barjacima, kartonima i kad se poruka ispise kartonima, mada, kao sto kazes, ako je poruka prava i dobro uradjeno, nisu ni setalice lose.
24
Odlicna koreografija,  one klasicne setalice/koreografije su vec prevazidjene!
25
Steta sto je bilo toliko malo ljudi, jos od onog Bukuresta nece da nas usere dobro i masovno gostovanje - ekipe iz Beograda/Srbije, ili  vize ili nije orgaznivano da se ide masovnije (deo Kopa koji imamo na danasnjim "mali" utakmicama), svaki put se iznerviram kad vidim mali broj ljudi na ino-gostovanjima.
26
Potencijalni protivnici/gostovanja ....

Liverpul, Arsenal, Valensija, Sevilja, Benfika, Ajaks, Verder, Seltik, Lacio, Anderleht, Dinamo Kijev, kao i bolji iz duela drugog kola kvalifikacija u kojima se sastaju Zaglebje - Steaua (prvi meč 0:1), Rendžers - Zeta (2:0), Pjunik - Šahtjor (0:2), Bešiktaš - Šerif (1:0) i Tampere - Levski (1:0).

nekoliko zanimljivih gostovanja .... ipak, valja proci ove ......
27
Мали огласи / Распродаја
July 11, 2007, 01:52:00 AM
Ne vidim u cemu je poenta skupljanja/kupovine dresova stranih/tudjih klubova? To su 'bolesti' koje se prebole jos u osnovnoj .....
28
Мали огласи / 500 slika Delija
July 07, 2007, 06:03:11 AM
Ja sam slike dobio, a vi  :finger  zalite se Kizi :batine
29
Quote from: "Nikola013"Две велике групе су се покачиле, за глупост, касније у полувремену су се страсти мало смириле, али је било расправе и у ходнику, мада ми се чини да су неки дошли "наоштрени" за неки међусобни сукоб јер је испред самог пионира у оној гужви на улазу тип из једне од те две групе набо мог ортака у вугла из чиста мира, а када је видео коју мајцу носи смирио се, да не беше жандара избило би срање већих размера  :(  тужно ми је и жалосно јер почињемо да личимо на глодаре.

Поздрав Делије, ПРАВЕ ДЕЛИЈЕ.... :(

Tuga i sramota, jedno vreme se stvari primirise, no nekima Djavo izgleda  neda mira ...
30
Пивница / Ja te volim Srbijo...
June 22, 2007, 02:31:58 AM
Svaka cast momcima na borbi i igri!
31
Kizo, sto fotografieses ljudima bulje :lol:
32
Najbolja je fotka 'sa rukama',  na izlazku iz kneza!
33
Bakljada je bila vrh, navijanje konstantno, ali moralo je to jace, mnogo jace.
34
Ne znam da li je neko pisao, ali treba naglasiti da su panduri priveli/odveli sa stadiona klinca od 9/10 godina koji je, mislim, slucajno pao sa ograde u teren!
35
I to po prvi put, konacno, u drzavi Srbiji!

Vidimo se!

Раџо, молим те ЋИРИЛИЦА!!!
РСФ
36
Sad se setih, bilo je cak i tapkarosa - neki rom je prodavao karte za 200 kinti na autokomandi :boks
37
Nazalost morao sam da odem posle nastupa Direktora, do tada je bilo odlicno!
38
Nadam se da ce ove, za razliku od prethodne, bolje ( :flasa ) da se proslavlja namigivanje
39
Ima, tad polecem :(  :o
40
Јел истина да је померена утакмица са Вошом ѕа петак?? i ѕашто