Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mikelandjelo

61
Да видим хоће ли се сад правити мутави у клубу, као током цијеле протекле сезоне!?
62
Најављени су неки протести, али бојим се да је то све максимално исполитизовано, што ми изразито иде на ону ствар.
Данас су били протести широм РС, али осјетно мало у Бањалуци и околини, јер ови крајеви имају много тога да замјере Караџићу.
63
Тема је веома захтјевна, а ја, пошто сам тренутно на "одмору" у Бачкој Паланци, сигурно нисам довољно сконцентрисан на неке ствари, али Боже мој ...  ;D
Елем, ја ћу изнијети само свој став о свему што се спомиње на овој теми.
Дакле, сматрам да су оба форума, и д.нет и д-к.нет, у многоме допринијели развоју и бољем информисању код навијача Црвене Звезде, посебно у иностранству или окружењу. Док нисам набавио рачунар (прије 5-6 година) нисам имао појма о многочему, био сам и клињо и то све. Посјећивање ових форума и учешће у интелигентним расправама о разним темама, везаним за ЦЗ, трибину, Српство и сл, у многоме је допринијело позитивним појавама код наших навијача. Данас је интернет водећи свјетски медиј, и као такав највише утиче на свијест људи.
Не коментаришем превише често на подфоруму Северна трибина, из простог разлога, што сам у задњих годину-двије прилично онемогућен да долазим на текме, из личних разлога (и добрих и лоших). Сматрам да су онда моји коментари сувишни, а кад већ не помажем, зашто бих одмагао. Па, ипак, трудим се да долазим на текме, имајући у виду и удаљеност, а форуми ми служе као увид у оно шта се збива на текмама и око њих. На кафеу је очито атмосфера опуштенија, па је стога исти и форум којег чешће посјећујем.
Уф, развукао сам, а ништа не рекох конкретно. Елем, сматрам да су оба форума корисна, али да би требали остати одвојено. Да на д-к остане и "пивница" и "терен" јер је то одређени издувни вентил. Ми смо прије свега навијачи Црвене Звезде, и не постојимо као организација сами због себе. Ми као група, па и преко форума, треба да представљамо навијаче Црвене Звезде, тако да не изгледа као да нас боли кобас за тим како Звезда игра, и тако да клинци који тек треба да дођу знају да су овдје због Звезде, а не да би се надували и пребили неког. Приче како је наш фудбал срање и да је глупо коментарисати га не стоје. Јесте срање, али ми смо његова позитивна страна, једино што је остало од њега да ваља, и ако ми не будемо квалитетно учествовали у њему, са циљем да Звезда напредује, чему постојимо? Кога би то требало игра Звезде да више интересује од њених ватрених навијача?
Желим овом да додам да сам рад помоћи раду форума или некој сличној акцији, колико је то у мојој моћи.
64
Наводно ће тај, како веле, "врх пирамиде" бити КК ЦЗ. Најбољи играчи Звезде и ФМП-а ће играти за Звезду, док ће ФМП бити нека врста филијале, тј. регрутног центра за Звезду. Млађе категорије се не би спајале, али би најбољи из омладинских погона завршавали у Звезди, након што би вјероватно стекли нешто искуства у ФМП-у.
Право питање је како ће УЛЕБ и гумари реаговати на ову фузију, имајући у виду да ће оба ова тима играти та такмичења. У случају међусобних дуела, а у НЛБ лиги ће их сигурно бити, долази до неке врсте сукоба интереса ...
65
Наводно се тражи нови спонзор чији био лого био на дресовима. Такође, зна ли ко кад би се требале представити нове гарнитуре дресова?
66
Кизо, брате, шта једу те цуре што похађају биротехничку ...  ;D
67
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
July 14, 2008, 08:11:58 PM
Не знам за тај меч, али знам да су на мечу ЦГ-Хрватска, неки ђетић и нека Хрватица везали заставе ЦГ и Хрватске ... Орла и шаховницу ...  >:(

Оно што треба истаћи у свему овоме јесте и изјава црногорског ватерполисте Владимира Гојковића: "Осјећања у мени су помјешана. Колико ми је драго што сам постао првак Европе, толико ми је и тешко што је Србија изгубила ..."
68
Да, причало се да ће 20.августа на Градском стадиону у Бањалуци бити прва историјска утакмица фудбалске репрезентације Републике Српске, и то против Србије. Међутим, нешто су се ућутили око те текме.
69
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
July 13, 2008, 05:48:18 PM
Да, узели су 13.јули, због Берлинског конгреса 1878. кад је призната државност Црне Горе, као и због тог Дана устанка. Што је најјаче у свему томе, дан прије 13.јула 1941, тј. 12.јула, на Петровдан, проглашена је Независна Држава Црна Гора, а 13.јула се народ побунио против тога ...

Било како било, надам се побједи Србије вечерас и слављу широм српског геопростора (па чак и у ЦГ).
70
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
July 13, 2008, 05:42:57 PM
Само да похвалим нови изглед форума. Баш је до јаја.  8)
71
Терен / КК Црвена звезда 07/08
June 06, 2008, 07:43:57 PM
Гробље добило и другу утакмицу плеј-офа. Крај приче.
72
Терен / Прелазни рок 08/09
June 05, 2008, 10:22:27 PM
Који је то хаос ... Медији протурају приче о Ходлу и Клајверту, а Звезда пред јебеним банкротом ... Пичка им материна свима. Живим за дан да им свима видим леђа!
73
Пивница / Ja te volim Srbijo...
May 31, 2008, 08:38:29 PM
Национални фудбалски тим Србије завршио је своју европску турнеју. Ђукићева екипа је играла три утакмице и изгубила двије, једну ремизирала.

Ирска - Србија  1:1 (Киох - Пантелић)

Русија - Србија  2:1 (Погребњак, Павличенко - Пантелић)

Њемачка - Србија  2:1 (Нојвил, Балак - Јанковић)
74
Ја нећу у лигу у којој постоји могућност да по пар година не играм ниједну европску утакмицу. Који ће ми курац и АЕК и Ујпешт и Стеауа, да не говорим о усташама и муџахединима!?

ПРОТИВ!
75
Срећан нам рођендан! Нека сваке године сајт буде све бољи!
76
Терен / ОК Црвена Звезда 07/08
May 10, 2008, 02:52:34 PM
Браво за одбојкаше који су шампиони Србије!  :sampion
77
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 10, 2008, 02:51:17 PM
????? ?? ?? ?? ????? ????? ?????? ????????? ?? ???? ?????. ????? ??? ??????????? ? ??????? ?? ?? ?? ????? ? ???? ???????? ?????? ???? ????.
78
У сваком случају је бољи од Рашковића и сличних ...  ;pljuga
79
Што је најгоре, ја се ладно примио другог априла ...  :rofl
80
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 02, 2008, 11:02:00 AM
??? ?? ????? ?? ????? ???? ????? ?? ????? ???? ??? ?????? ??????, ???????? ? ??????? ?? ????????? ??? ???????? ??? ?? ??????? ???? ??? ????????? ????? ????? ?? ?????? ???????? ????? ????? ? ???????? ???????? ??????, ? ?? ?? ?? ?????? ?? ???????? ???????? ???????.