Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ujka Vanja

181
45-05...pardon.
182
Na salu stoje godine najnormalnije....kada svako pogleda videce da je to 45+05...i mentol bi shvatio o cemu se radi...a vi odmah na....gluposti.
Sto se tice proslave samo vi dodjite u sto vecem broju...nista se ne brinite za proslavu.
183
Северна трибина / Derbi 05.03.
March 01, 2005, 03:11:13 PM
Ma svi na ofku da proslavimo rodjendan,a ya basket...kako ekipa odluci.
184
Времеплов / ...rame uz rame nekada i sada...
January 30, 2005, 07:31:00 PM
Bulidza je jedan od jacih likova sa severa.Vidim svi ga pominju,pa ajde i ja malo.Narocito u dobrom secanju ce ostati svima sa gostovanja u zrenjaninu kada je trcao za sinobusom.
Inace za prijatelja on se danas zove BULA.
185
Северна трибина / Sreda, BKTV u 22h KLOPKA
December 31, 2004, 04:35:22 PM
:megafon  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke
Ajmo sad najjace ceo forum
186
Северна трибина / Sreda, BKTV u 22h KLOPKA
December 31, 2004, 04:28:49 PM
Alo indijanac
187
Терен / Poredjenje ove i prosle fk sezone
December 21, 2004, 10:55:59 PM
Zasto li ovaj daca od bosne mora uvek prvi da bude kada je negodovanje u pitanju?Ko si bre ti prika?Ko tebi drma kavez...?Da li ti znas recimo da je ova polusezona za sever bila bolja nego prosla.Dakle ovo doba samo prosle godine mi nismo imali nijedan ozbiljniji kop na utakmici osim protiv sartida u zadnjem kolu.Da li znas da smo u zadnje 3-4 utakmice imali kopove u proseku po 1000 ljudi,da li znas da je u novom sadu bila puna nasa tribina uprkos radnom danu,da li znas koliko je pirotehnike upaljeno vise nego u ovo doba prosle godine...?Ocigledno da ne znas jer da znas ne bi takve glupe teme pokretao.Sta mene boli kurac kolika je posecenost na stadionu kada nas ima vise nego prosle sezone u kopu.
I pticama na grani je jasno da ti se nista ne svidja kod nas...ni uprava ni tribina ni ekipa.....pa daj ti onda nesto preuzmi po tom pitanju ne moj samo ovde da kukas.
Kolo srece se krece znas kako se kaze.Nekada smo mi drkali grobare,sada oni nas...i ko to ne moze da shvati taj je u najmanju ruku nerealan.Meni licno ne smetaju njhovi uspesi toliko iz prostog razloga sto se ja vise radujem na svojoj tribini kao navijac zvezde(kluba koji nema skoro nikakve uspehe)nego oni na svojoj tribini kao navijaci jednog kluba koji igra ligu sampiona,ligu kupa uefa.....
Dakle ko nemoze da shvati da i zvezdu mogu zadesiti teski dani i ne treba da ide na utakmice,a ko moze to da shvati......taj zna da nas ovi losi trenuci mogu samo ojacati,i taj treba da zna da sada ne treba kritikovati,pozivati na pobune,zlonamerno kenjati...vec treba zapeti jer mi smo ta jedina snag koju zvezda ima u ovom trenutku.