Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ujka Vanja

21
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
али за разлику од тебе мени је Звезда изнад групе или макар подједнако важна.
А ко је теби рекао да је мени група важније од Звезде?
22
Quote from: obelix on July 20, 2008, 10:51:53 PM
Али кренимо редом, прво кажеш Кизи да је то што он мисли мало релевантно за било шта. Могуће, али власник овог сајта и његов оснивач је годинама крваво радио и улагао своје време и енергију у ово место
Све је то лепо,али ја ти кажем да сем слика и видео записа ми немамо неку корист даље од овог сајта.За оно што се ради како треба СВАКА ЧАСТ,али тамо где се неко уплиће где му није место ту већ неко мора да реагује иначе оде све у пропаст.
23
Quote from: Red Star Forever on July 20, 2008, 10:47:16 PM
Тај ко је то прочитао једино ако је луд могао је да поверује да димњак гори 15 мин, а онај ко је то написао и поставио (нек се препозна) или је био пијан или не знам већ шта... Слажем се да је за некога ко је почетник и неупућен информација која се тада појавила и стајала пар сати на насловној страни нешто у шта ће он сигурно поверовати, али ја који сам проверавао све оно што пишу остали па и Киза нисам то ни приметио али и ако јесам прешао сам преко тога а да нисам ни опазио, јер за мене као навијача није битно колико дуго гори дим, него да ли се палио и у којој количини тј.бројци, знам да не гори предуго и то није ни битна чињеница...

Ако се већ износе грешке, а сви ми грешимо јер смо људи а не машине
Константно у то време су се писали извештаји попут тога. Није то била грешка у писању.И опет исто.Теби је боље колико се упали него колико горе...ТО ЈЕ ТЕБИ!!!!ЕЈ,јел капираш ти то???Кроз ову једну ситницу од гомиле ствари које су се овде писале ја покушавам да ти нешто објасним ако си и мало разуман човек.СХАВТИ,у навијачком свету је срамота и невероватна ствар да неко тако нешто и покуша да помисли.
Људи таквог схватања не би требали да преузимају улогу неког саветодавца везано за ствари на трибини,већ такви треба да седе и слушају помно.Много људи је овде узело себи за право да причају шта нама као групи треба!
24
Пре 4-5 година је на делије нету сметало људима како то може неко за њих да каже да нису Звездаши зато што не иду на утакмице?Па је сметало људима како то не може да се прича о фудбалу и игри(а стадион нам сабласно празан)...многе ствари су сметале људима али то не значи да су они били у праву!
25
Са том "погрешном" политиком делије нета ми данас имамо више хиљада људи у копу и још много ствари које су уз помоћ те "војничке дисциплине" прогуране на северу!
26
Quote from: KizaLion on July 19, 2008, 11:52:35 PM

Ako je forum u pitanju, sto se mene tice, ja sam za to da ostanemo jedinstveni a ne da se delimo na ove i one.  Samo ne bih voleo da prica koju guramo tako naprosto nestane. Fazon koji smo furali godinama. Ako cemo ujediniti forume zeleo bih da se na zvanicnom forumu otvore dva nova podforuma, jedan sa sportskim temama pod nazivom Teren, i drugi Kafe... za one koji kapiraju opustenciju. Polovina ljudi koji dolaze ovde na forum a nisu registrovani na zvanicnom forumu su mi priznali da im se malo ne svidja sto je vojnicka disciplina tamo... ko da niko nema smisla za humor ili je zabranjeno malo da se zeza... razumem da postoje preterivanja i sto je mnogo, mnogo je. Ovaj moj predlog je po meni odlican. Takva fuzija imala smisla i dobili bi na kvalitetu.

Znam i sam da si licno ukinuo sportske price na zvanicnom forumu, radi cistke i pravljenja strogo navijackog foruma. I uspelo se u tome. Samo ja sam polovinu izbeglica sa sportskih prica na delije.netu primio ovde... jer nisu imali kud. Iako nisu bili navijacki potkovani, svi oni su bili zvezdasi, a potencijalne delije.
Јебо ја матер оном ко измисли интернет!
То што ти Кизо мислиш да је добро отворити ово или оно на делије нету уопште не значи да је то исправно!Кажеш половина људи овде ти рекла за онај форум...а ја те питам кој аполовина?Шта су они допринели северу,јер нек од њих учествује у раду севера сем што долази на утакмице и ради нјосновније ствари???То што је тамо "војничка дисциплина" то је само показатељ да другачије ови форуми не би имали никакву сврху за нашу трибину.Како неко од вас уопште може ишта да предпоставља када не учествујете у директном раду групе?
Ево само да наведем један пример од пре годину дана рецимо...можда мало више.Овд су се писали извештаји у којима је стајало да смо на данашњој утакмици палили велике димове(оне од 15 минута!!!!!).И то је ладно стајало овде на насловној страници и нико се живи није бунио око тога.Онај који пише такве ствари и они који читају то и не реагују СИГУРНО НЕ МОГУ да знају шта је нашој трибини потребно и како треба да се ради да би се дошло до неких резултата на овом јебаном интернету.
Да је добро старо време сада,такви људи не би имали где да искажу своје мишљење и било би онако како треба да буде.Зна се где се слуша шта и како даље.А овако,свако ко се мало истриповао да је неки навијач нашао је "топли дом" на овом форуму јер се овде прича "опуштено".Е па не може то "опуштено" докле год овде по форумима има оних који учествују у раду севера мало више од куцкања по тастатури и "великог" одрицања и сликања наше трибине са стазе!
Или ће бити онако како треба да буде по форумима где су ДЕЛИЈЕ тема или тих форума неће више бити!Ово није ничија лична страница где ће он опуштено да ћаска са својим фановима и друговима...ово су странице навијачке групе ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!Како ситуација захтева тако ће бити...а не како неко овде има жељу и како му се хоће.
Да нам је трибина уређена и да је све на своме месту...први ја не би био овде,а ви би могли да се зезате и шалите до миле воље.Докле год север има места за напредак и докле год неке ствари не штимају...овде има да се прича о томе.Имате мсн-ове и остале начине за међусобну комуникацију па се тамо шалите,будите опуштени,лупајте глупости...овде то не може!
27
Свакоме се вреднује оно што је добро урадио.Према томе,ако добро радиш сликање и видео секцију не знам што се буниш ако неко овде на форуму напише да је овај део сајта не квалитетан и да треба да се затвори зато што приче не прате данашњи север и једноставно свима нама који жлимо нешто да пишемо много је теже на два фронта то радити него на једном.
28
Quote from: KizaLion on July 18, 2008, 12:33:54 PM
Sta sad? Jedino da delamo uzivo.
Одакле теби идеја и право да се нечега одричеш?Ако нећеш да помажеш око сајтова у којој причи ћеш да будеш?Ти имаш заслуге неке за цимања која су везана искључиво за овај сајт и шта ћеш ти да радиш када се "повучеш" одавде?
29
Quote from: KizaLion on July 18, 2008, 10:44:33 AM
Ja prosto ne vidim da se na forumu nesto moze promeniti zato cu svoje delovanje nastaviti na severu. Neki duvaju,smrcu na nasem severu glume ludilo... Ne bezim ja nigde ali zelim sever da se menja... Na bolje!
Аха ти си значи видовит,па да одустанемо и ми остали онда што да се малтретирамо?
30
Ето како кад се мало продрма ово место може неко нешто нормално да напише и колико толико озбиљно.
Ипак моје мишљење је и сада да нам не требају два форума поготову не као ова два која имамо где је један далеко квалитетнији од другог.
Срамота треба да буде свакога ко се нешто овде одјављује и баца некоме нешто на рад,поготову када се ради о тастатури и диркама.
Да су сви они који се осете лоше у неком тренутку напуштали трибину и своја места север никада не би био као што је данас.Ово је место за упорне и чврсте људе...ко не може да издржи...немој нас остале да криви за то.
31
Зато сам и поменуо делије нет као опцију јер се тамо та прича води како треба већ добрих месец дана.
32
Од постављања теме па до коментара који су настали као последица отварања теме...све некако површно иде.По неким тачкама се задаје шта људи треба следеће сезоне да раде,а не објашњава се зашто је то добро да да се ради.Некако као да сви већ знају све па само да се напомене шта треба да се ради.Ово су много теже ствари за схватање и свака тражи добро објашњење овде иначе никада ништа од тога неће бити.
33
Дрвосеча бре ја не би могао да издвојим нешто у пар реченица,у ствари издвојио сам ти и рекао да је генерални утисак да прича не иде како би требала.Све је споменуто али све иде у неком другом смеру.
Што се тиче сајтова ја и даље кажем да су два сајта непотребна нама,ако ништа друго онда два форума бар јер се јасно види да овде нема квалитетне расправе.Ја ти ово кажем без икакве жеље да неки сајт дигнем неки спустим,јер мене то не интересује.Мене једино интересује место где се скупља већи број навијача и где је квалитетнија расправа.Тотално сам равнодушан према том дебилском ривалсту(не знам како другачије да га назовем)између сајтова и скроз ми је не битно дал пишем на кафеу или делију нету.Да овде има добре приче ја би сам оовде роводио време,али није тако.
34
Quote from: Вечити ДЕЛИЈА on July 10, 2008, 09:33:38 PM

Quote from: Ujka Vanja on July 10, 2008, 11:28:55 AM
Ау какве све глупости могу овде да се прочитају...страшно.

Шта конкретно спада у те глупости? Баш бих волео да чујем... Ово ти не кажем иронично, већ да видим шта је лоше у ономе што је до сада написано и ако цитираш те глупости и твоје мишљење буде убедљиво, не видим разлог зашто га ја или неко други не би прихватили. Уосталом, то је у принципу и главни циљ ове теме!

Ако мислиш на она пар поста са претходне стране у вези кореографија... За њих је већ речено да нису за ову тему пре свега, а и да нису на месту и овако уопште. Ово остало  ???, баш ме интересује твој став!
Превише би имало да се објашњава.Предлажем и теби и свима које интересује све ово да се пребаците на делије нет где постоји ова прича исто.Ништа ја лоше не мислим о теби и осталима,али прича треба да се покреће баш онако како треба а не да се препричава оно што треба.Ако лоше почнеш причу добићеш одговоре који овде стоје а који не би могли рецимо да остану такви на другом сајту где се ова тема озбиљно покренула.Ценим то што си хтео нешто да помогнеш и да допринесеш,али сматрам да није та прича кренула онако како би требала ако желиш да следеће сезоне стварно урадимо то што ти пишеш и још много људи.
Још једном кажем...ценим твој труд и жељу,али ипак је најбитније да прича буде убедљива!
35
Ау какве све глупости могу овде да се прочитају...страшно.
36
Quote from: "rukometas_bg"
Ако је тачна прича да је продато око 3500-4000 карата онда смо заиста баш заказали

Нисмо заказали али нисмо напредовали од прошлог пута.
37
Quote from: "Ђоле"
Све у свему,око 7000 људи синоћ
Није толико било сигурно.
38
Превише имамо песама са више строфа,са срецепарајучим текстовима...а главну поенту смо изостављали.НА ГОЛ,ДАЈ ГОЛ,НАПРЕД ЗВЕЗДО...у што простијим облицима!Имали смо једну две песме везане за ову тему и све су обраде неких страних група навијачких.Ове две нове су наше песме.Мелодичне и просте а говоре све што треба.Треба имати и пемсе са текстовима али и овакве.
39
У ствари мелодија постоји у песми једног домаћег певача,али то се на рачуна :nene .
40
Наша песма и само наша нико је други не пева.Много је добра.Лагана мелодична и погађа...бар мене :ruke .